Tunnistan ausalt, ei lindista ega viitsi alt+f4 vajutada _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Avastasin täna, et isegi restardita eventil saab n-ö Ise restarti teha, midagi katsel juhtub, vajutad windowsi nuppu, siis mäng ristist kinni ja kui mängu tagasi lähed saad sama katset uuesti sõita. Kindlasti on keegi sellist tehnikat juba kasutanud, aga igatahes väga nõme, et selline võimalus üldsegi on ja kas enne sellest tõesti juttu pole olnud?
Üks variant oleks kutsetega liiga kuhu pääsevad ainult need sõitjad kes oma sooritusi lindistavad. Hetkel sõidaks sellises liigas Mikk36 üksinda
Idee ei ole üldse paha, kui lindistused käes, saaks ka ehk mõne üldisema video üritusest kokku vorpida koos kommentaaridega.
Mul kh ühe korra joppas sellega. Esimene katse läks totaalselt peese aga minu õnneks pani mäng crashi ja sain uuesti sõita _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
See Alteffneljatamine on suht mõttetu tegevus, kuna kogu selline mängulisus kaob ära - ei näe nagu mõtet seda vaid sellepärast teha, et näha enda kasutajanime tabeli tipus.
Uus hooaeg WRT Estonia liigas algab nüüd! Selle hooaja jooksul läbitakse 6 etappi, mis kõik sisaldavad 10 kiiruskatset. Esimene etapp algab täna, 11 jaanuaril kell 23.00 Monacos ning lõppeb 18. jaanuaril kell 16.00
Uue hooajaga kaasnevad mõningad muudatused:
1) Nüüdsest otsustasime, et sõitjad peavad kasutama terve hooaja vältel ühte ja sama autot, samast klassist. Vastasel juhul nullime sõitja selle etapi punktid, milles ta mõne teise autoga sõitnud on.
2) Hooaja punktide arvestust peetakse nüüd eraldi klasside kaupa - R4, 2000s, 2010s.
3) Etapi tulemused lähevad lukku 3 tundi enne iga etapi lõppu. Seda selleks, et WRTE haldajad saaksid tulemused endale salvestada tabelite koostamiseks, kuna peale etapi lõppu, tulemused enam kättesaadavad ei ole.
Nael kummi!
Oo kui tore. Loodan, et hajuvad inimesed nüüd ka rohkem klasside vahel laiali, kuna mulle sobib näiteks R4 ideaalselt, aga kui konkurentsi pole, siis ka nagu igav.
Enam ei näitagi lõpuks kõiki osalenud mängijaid? Peale esimest etappi oli minuarust pea 30 nime. Nüüd lõpuks ainult 11. DNF jms peaks ju ka nimekirjas olema?
Igatahes rahulikult õllekõrvale sai tehtud ja #8 koht 5,5minutit kaotust muidugi esimesele...
Mingiaeg tagasi siin pisteti oma setupist pilte. No aga palun
Eriti idiootne kui keegi tõesti seda ALT+F nalja teeb...
klOun kirjutas:
Rääkige, mis nipiga kõige kiiremini see 500k kokku saada, et 2010 auto lahti osta? Rallycrossi POLO ostsin just ära 350k, eelduseks et RC'ga vist saab kõige paremini "rahhi teha"?
Ise sõitsin Miniga niikaua kuni 350K koos ja siis Rallycrossitama kuniks FIA RC lahti. Seal saab iga raja 1-3koha eest 150+ tuhat raha. Seedki mingi 5 rada ja saadki 2010 masina.
Ise tegin nii ja tundub kõige kiirem.
Marto., mõnus,omapärane ja ilus valge läpakas(kuigi see ei ole desktopide teema) naljakas aiinult, et sellise asjaga mängid Dirti Selles mõttes et skilli vist on et klaviatuuriga üldse sellist asja mängida. ma küll ei oskaks vist klaviatuuriga enam ühtegi automängu mängida.. oleks kohe kuskil kraavis,puldiga nii ära harjunud
Marto., mõnus,omapärane ja ilus valge läpakas(kuigi see ei ole desktopide teema) naljakas aiinult, et sellise asjaga mängid Dirti Selles mõttes et skilli vist on et klaviatuuriga üldse sellist asja mängida. ma küll ei oskaks vist klaviatuuriga enam ühtegi automängu mängida.. oleks kohe kuskil kraavis,puldiga nii ära harjunud
controller (imelik, et klaviatuur läheb puldiga samasse klassi) ja assist off valida filtriks hetkelises wrt seasonis siis ma olen #1
läppar on ilus küll aga võimsam võiks olla. 1280x720 ja kõik off/very low mängides on fps 40-60 vahel. sain oma vihma jandi korda - ming ime läbi on weather low peal fps 15-20 ja weather high peal on 40+ kui vihma sajab googlest näha teistelgi see probleem.
Mis te arvate ,et esimese otsa sõitjad ei kasuta restarte või alt+f4 ?? naljakoht..
No ma olen 99% kindel ,et nad kasutavad seda varianti, et sõita nii häid aeg,nagu nad sõidavad.
Algul olin ka vastu restartimisele, aga nüüd võtan sõnad tagasi. JWRT võtsin kui õppimise protsessi, kus just ongi vaja restartida. Tundmatuses sõites ei ole võimalik korralikku aega sõita.
Kui te tahate sellist võistlust , kus restarte teha ei saa, siis peate LAN-i korraldama kus on kontrolörid kuklas näppu viibutamas. Soovitavalt peaauhinnaks alt + F4 klaviatuuri nupud + skulptuur mehest kes vajutab alt+f4
Kurat pargivad seal monacos oma autosi raja veerde. Tegin spinni ja laksti tagant sisse. Poleks parkinud, saanuks hooga edasi panna _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mis te arvate ,et esimese otsa sõitjad ei kasuta restarte või alt+f4 ?? naljakoht..
No ma olen 99% kindel ,et nad kasutavad seda varianti, et sõita nii häid aeg,nagu nad sõidavad.
Algul olin ka vastu restartimisele, aga nüüd võtan sõnad tagasi. JWRT võtsin kui õppimise protsessi, kus just ongi vaja restartida. Tundmatuses sõites ei ole võimalik korralikku aega sõita.
Kui te tahate sellist võistlust , kus restarte teha ei saa, siis peate LAN-i korraldama kus on kontrolörid kuklas näppu viibutamas. Soovitavalt peaauhinnaks alt + F4 klaviatuuri nupud + skulptuur mehest kes vajutab alt+f4
Nael kummi, palju restarte ja head nädalavahetust
Kõik oma sõidud enne seda kui nüüd selle avastasin monacos ja sellest kirjutasin olen teinud ilma selle jamata, ja sain mitmed rallivõidud puhta sõiduga
Kui mängutunde on kogunenud oma jagu ning veel rooliga sõites, siis vbolla tõesti. Aga rõhk on siinkohal roolil.
Puldiga piiri peal sõita, üritades eesotsa meestega sammu pidada , siis ei jää muud üle, kui restartida.
Kui on kokku lepitud ,et rallis pole restarte siis sedasi cheatimine on teiste liigakaaslaste petmine. Hooaja lõpuks niiviisi ei selgugi kes oli kõige kiirem ja stabiilsem sõitja vaid hoopis kes hotlappis üksikuid katseid kõige kiiremini. Sedasi kaob ära ka ettevaatlikkus oma autot ära lõhkuda kuna sa tead ,et kraavi sõites lihtsalt paned otsast peale ja võin julgelt vajutada. Aga eks inimesi leidu igasuguseid ja ainus võimalus seda ära hoida on selline asi mängust kõrvaldada. Codemastersile on juba sellest mitmed mängijad teada andnud.
Durin, Vb on see hoopis mängus sees "Shake" mis on sisse lülitatud.
WRT Estonia Monaco etapi kohta niipalju et parandamine on jälle kahtlane, väga vähe saab parandada autot. 5ndal katsel mootori rike ja kuni lõpuni välja sellise mootoriga.
Igastahes ilma restartideta etapp sõidetud ja hetkel omas klassis esimene koht, loodetavasti tulevased ekipaažid aega üle ei sõida.
AndreReiu , miks video "venib" imelikult, nagu läbi kalasilma filmitud.
Panin ise ka tähele seda Pean oma Frapsi seaded üle vaatama.
Kas pole asi äkki hoopis Youtube-i enda automaatse stabiliseerimise seadetes. Videost on justkui tunda, et maapind püsib stabiilne samas kui auto sisemus võngub.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.