Erick ei jaga endiselt arty mängimisest midagi. Kui alguses oli juttu staatilise tanki tabamisest 1000 meetri pealt, siis jutu sees hakkab ta juba rääkima liikuva pisikese mediumi laskmisest, kes teab, et arty teda laseb. Ükski arty ei raiska mõttetule ringi sõitvale tankile mitte ühtegi mürsku, kui see abstraktselt mööda põldu kihutab. Kui ma rääkisin 50 Km/h sõitvatest tankidest, siis ma rääkisin tankidest, mis sõidavad positsioonidele ja arvavad, et neid keegi ei puuduta.
On sedagi proovitud, aga mu meelest see liiga toores veel. Ja eks minusugune statsipede vajab ikka ka mõnda korralikku statsisaiti, kus enda progressi jälgida. Muidu raske mängus motti hoida.
Hetkel ei ole devidel plaanis anda ligipääsu AW API-le - seega hetke seisuga ei tule AW-le mode ja igasuguseid statistika trackereid.
Erick ei jaga endiselt arty mängimisest midagi. Kui alguses oli juttu staatilise tanki tabamisest 1000 meetri pealt, siis jutu sees hakkab ta juba rääkima liikuva pisikese mediumi laskmisest, kes teab, et arty teda laseb. Ükski arty ei raiska mõttetule ringi sõitvale tankile mitte ühtegi mürsku, kui see abstraktselt mööda põldu kihutab. Kui ma rääkisin 50 Km/h sõitvatest tankidest, siis ma rääkisin tankidest, mis sõidavad positsioonidele ja arvavad, et neid keegi ei puuduta.
Ei, ma ikkagi mõtlesin sirgjoones sõitu üle maastiku. Kui ma seal rapsima hakkaks, siis sul poleks üldse võimalust ju. Ja mõõdab mõlemat, nii staatilise kui sirgjoones 50km/h liikuva tanki tabamist. Seda võib lausa striimida.
viimati muutis erick 31.12.2015 13:48:56, muudetud 2 korda
On sedagi proovitud, aga mu meelest see liiga toores veel. Ja eks minusugune statsipede vajab ikka ka mõnda korralikku statsisaiti, kus enda progressi jälgida. Muidu raske mängus motti hoida.
Hetkel ei ole devidel plaanis anda ligipääsu AW API-le - seega hetke seisuga ei tule AW-le mode ja igasuguseid statistika trackereid.
Kusjuures eile kui WoTi mängisin, siis polnud ühtegi modi peal ja kuidagi rahulikum oli mängida kohe. (ei saanud lahingu alguses infarkti, et tiim koosneb poola ja tšehhi idiootidest)
Tegime siis striimis ka väikese poolteadusliku testi, tulemused olid minu jaoks küll üllatavad ja muutsid päris oluliselt mu arvamust sellel teemal.
BC 155 58, hea crew ja kogenud arta mängija
1000m distantsilt seisvat mediumit lastes direct hit tabavusprotsent 7/10 ehk 70%.
500m distantsilt seisvat mediumit lastes direct hit tabavusprotsent 6/10 ehk 60%.
1000m distantsilt sirgjoones 50km/h+ sõitva mediumi direct hit tabavusprotsent 4/10 ehk 40%. (palju õnne tasuta õlle puhul, andrez3d!)
Kui kaks esimest testi mõõtsid puhast mehhaanilist RNG-d, siis viimane test mõõtis samavõrd ka skilli.
mikk36, päris pikk segment on, klõpsides leiab kiiresti üles.
Viimase 1000 lahingu WN8 läheneb vaikselt 2000-le, kui viitsiks rohkem mängida, siis oleks juba käes. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Ma ei saa aru, mida sa öelda üritad. Reload timer annab superunicum skille v?
Vaatasin selle testi ära ja tahaks oma kaks senti lisada, mis puudutab teie vaidlust arty täpsus vs laske kaugus. Esiteks ma ei ole päris kindel, kuidas ballistilist hajumist mängus simuleeritud on, seega ei pruugi järgnevad analoogiad mängus kehtida, küll aga päris elus. Esiteks tahaks öelda, et saadud tulemused olid häirivalt head arvestades arty täpsuse väärtust mängus.
Põhimõte seisneb selles, et mida väiksem laskenurk (laskenurka mõjutab ka laskja ja sihtmärgi vaheline kõrguste vahe), seda väljavenitatuma ellipsoidi moodustavad tabamused. Seega näiteks tankiga on väga keeruline saada otsetabamust kaevikus istuva sõduri pihta, sest väga väikene eksimus tähendab puudu- või ülelendu. Vastupidiselt mida suurema tõstenurgaga lasta, seda enam lähemeb tabamuste ellips ringi kujule, küll aga suureneb hajuvus. Näiteks miinipildujaga, mille tõstenurk on 60-80 kraadi on seetõttu lihtsam kaevikut tabada. Suure laskenurgaga relvade puhul suureneb märgatavalt lennuaeg ja sellest tulenevalt on välistel mõjutajatel rohkem aega oma mõju avaldada, ning mürsku/ miini oma kursilt kõrvale juhtida. Sama loogika kehtib ka kaugemale laskmise puhul, ehk välistel mõjutajatel on rohkem aega mõjuda. Seega lühike järeldus on, et mida kaugemale lasta, seda suuremaks muutub tõstenurk ja seda enam muutub hajuvus ellipsist ringi kujulisemaks, seda küll täpsuse arvelt. Mängu loogikasse ülekandes peaks lähedal olevate sihtmärkide puhul mürsk suurema tõenäosusega, kas üle või puudu lendama vt. Joonis 1(põhjus miks sihitakse torni taha laske) ja kaugemate sihtmärkide puhul peaks olema vähem tabamusi, kuid mürsud kukuvad tanki suhtes valdavalt lähemale ja teevad splashi vt. Joonis 2.
Mängus toimib sihtimine nii nagu korrektne eeldada on, oskajamad mängijad sihivad ise sobivale/eelistatud kaugusele masinate taha, seda ka põhjusel, et kui sihtmärk ära kaob, siis sihitav kõrgus ei muutu, kuna maapind on madalamal tanki kerest, kuhu enne sihtisid.
Seda siis seetõttu, et sihik üritab välja kalkuleerida kohta, kus mürsu trajektooril läbi sinu sihitud punkti jõuaks see maapinnani/kõva objektini.
Näiteks sihtides tanki arvutatakse trajektoor läbima tanki kerel sihitud kohta ja siis edasi maapinda. Sihtides otse maapindaei ole seda läbimist vaja kalkuleerida ja sihik käitub seeläbi stabiilsemalt, kuna puuduvad eri kõrgused, mida kere puhul arvestada tuleb (kuppel kõrgemal kui nina, eri kõrgused ninal jne).
Mingi aeg oli (pole kursis hetkeseisuga) olemas ka üks mod, millega sai vaatenurka muuta liikursuurtükiga sihtides selliseks, et näitaks umbes 30 kraadise nurga alt sihikut, mis aitas sihtida näiteks kallakul olevaid masinaid, kuna hajumisrõngas oli enamvähem ringi kujuline sedasi ellipsi asemel, mis ülevaltvaates on.
Kaugus vs täpsus:
Sinu tankivalik mängis palju rolli selles, et lähemalt lastes kehvem täpsus oli: sul oli väga madal tank. E 50'ga sõites oleks tulemus samasse auku olnud, kuna selle küljeprofiil vs pealtprofiil on palju rohkem samasse auku.
Ei anna, küll parandab ta mängija tulemust.
Ainus viis kuidas ta parandab mängija tulemust on see, et saad teadlikuks oma reloadi pikkusest ja näed, kuidas erinevad crew skillid ja lisavarustus seda mõjutavad. Aitab informeeritumaid otsuseid teha kui tanki seadistad.
Aga suht pull küll et sa nii lihtsat asja pead suureks eeliseks, tekib lausa küsimus, et mida sa veel nendest modidest arvaksid, mis kuvavad vastase tanki info sulle (soomus, kahuri pene ja dam, view range) niipea kui sihik sellel peatub, või siis näitab sulle sihikul oleva vastase tanki osa soomuse paksust sihiku kõrval. Tomatist saab koheselt platinum uunikum?
Ma muidugi ei saa siiani aru, miks osad mängijad ise mode ei installi. Aslain.com on olemas modpack koos kasutajasõbraliku installeriga (isegi iga modi preview on seal, näitab täpselt screenshotioga mis ja kuhu tuleb), see on tasuta ja igaüks kes viitsib võib selle endale peale panna. Tundub selline mõttetu jonn, et maa on ikka lapik kuni ma elus olen vms
Ei anna, küll parandab ta mängija tulemust.
Ainus viis kuidas ta parandab mängija tulemust on see, et saad teadlikuks oma reloadi pikkusest ja näed, kuidas erinevad crew skillid ja lisavarustus seda mõjutavad. Aitab informeeritumaid otsuseid teha kui tanki seadistad.
Naljamees, see info on sul niigi garaazis olemas, ilma Reload Timer't kasutamatagi.
Spoiler
Timer uunikumi loomulikult ei tee, samas lahingus üheaegselt mitu-mitme vastu on see üsnagi abiks. Mitte asendamatu, aga abiks. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Minusugusele pooltomatile on modid nagu reload timer väga vajalikud, põhiliselt just sellepärast, et ei ole veel pähe õppinud enamus tankide statse. Super uunikumi nendega küll ei tee, sest modid ei paranda mu positsioonivalikuid, reageerimiskiirust jne, kuid uunikumilähedasi tulemusi aitavad küll osades sessioonides ära tuua.
erick, puhtast XVM-st piisab (päris irooniline, mis?).
Ja üleüldse, jutt käis Reload Timer'st ja sellest, et sinu arvates see muud kasulikku peale selle "et saad teadlikuks oma reloadi pikkusest ja näed, kuidas erinevad crew skillid ja lisavarustus seda mõjutavad." ei anna. IMHO on see viimane asi mida ta annab. Relva laadimise kestvus on ju niigi lahingu ajal näha, milleks ma peaksin selleks veel Reload Timer-i paigaldama?
XVM abil näen ma sedasama infot juba enne lahingut ja saan koheselt tagasisidet, palju nt. lisatoit annab. Mu IS-3 näite puhul väheneb laadimisaeg 10,98s -> 10,52s peale.
Ja on ikka vaks vahet, kas ma tean omaenda laadimisaega või mis seisus nt. 3 mu vastas istuvat tanki laadimisaegadega parasjagu on.
... järgmisena topid sa omale WarPacki vms iganes see sihiku laserkiirt näitas peale ja väidad et peale selle, et ekraanile tekib lahe punane kiir millega tore ringi vehkida, see ei annagi.
erick see et sul Reload Timer peal on ei morjenda suurt kedagi, tõesti, uunikumiks sellega ei saa, aga hakata mingit iba ajama, et see on ennekõike ainult su oma meeskonna ja tanki seadistamiseks, ka ei maksa.
Oled hea mängija, oled, aga ära seepärast teisi lollideks ka pea. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Pooltel juhtudel ma ei saa aru, mida sa näidata üritad. XVM on samuti mod. See sama reload timer tuleb XVMiga by default ja garaažisisene samuti. Kui sa arvad, et minu tasemel mängija puhul see on mingi oluline faktor lahingus, siis sa eksid. Ma arvutasin neid reload aegu käsitsi kokku enne seda kui XVMi olemasolust aimugi oli.
Pigem oli iba sinu jutt, et reload aeg on garaažis niigi näha. Tomatitel on alati 100 vabandust varnast võtta, miks teised neist paremaid tulemusi näitavad, aga ei ole "tegelikult" paremad mängijad. Ära ole üks neist.
EDIT: tundub, et siin on arutelus segamini läinud kaks "reload timerit". Mul on ainult see reload timer, mis näitab enda tanki reloadi sekundites. Eelpool vist räägiti sellest, mis näitab vaenlase tankide reloade sekundites. Sellist ma enam ei kasuta ammu.
Noh erick, said nüüd natuke targemaks artyde pealt? Skill ikka loeb küll ja igamees artyga väga hästi ei lase. Artyd on tunnetuse küsimus ehk siis artyga mängimine ongi vbl siin mängus tõeliselt hea mängija tunnuseks. Tetrise ladumise saab lõpuks igaüks selgeks, aga proovi mängida midagi kus järgmine klots polegi ette ennustatav. Mida raskemate masinatega mängid ja suudad võita, seda parem mängija sa oled. Kui mängida OP tankidega siis oled ikkagi keskpärane mängija kellel on lihtsalt nõks selgeks saadud.
Pooltel juhtudel ma ei saa aru, mida sa näidata üritad. XVM on samuti mod. See sama reload timer tuleb XVMiga by default ja garaažisisene samuti. Kui sa arvad, et minu tasemel mängija puhul see on mingi oluline faktor lahingus, siis sa eksid. Ma arvutasin neid reload aegu käsitsi kokku enne seda kui XVMi olemasolust aimugi oli.
Pigem oli iba sinu jutt, et reload aeg on garaažis niigi näha. Tomatitel on alati 100 vabandust varnast võtta, miks teised neist paremaid tulemusi näitavad, aga ei ole "tegelikult" paremad mängijad. Ära ole üks neist.
EDIT: tundub, et siin on arutelus segamini läinud kaks "reload timerit". Mul on ainult see reload timer, mis näitab enda tanki reloadi sekundites. Eelpool vist räägiti sellest, mis näitab vaenlase tankide reloade sekundites. Sellist ma enam ei kasuta ammu.
Viimases videos on batchat arty reload timer jooksmas igatahes samal ajal kui sina oled Type 59-s. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
mikk36, erick on õigus, ma ilma videot vaatamata arvasin ja mu kommentaarid käisid selle versiooni kohta Reload Timer-st, mis näitab kõikide spotitud vastaste hetke laadimist.
See mis erick-ul seal nurgas jookseb on tõesti XVM-i Damage Log, see näitab lisaks tabamustele ka viimasena sind tabanud vastase laadimisaega.
See teine Reload Timer on tunduvalt "võimekam".
Noh, nagu lisa Kuues Meel, et kas tasub varjest väljuda või mitte.
EU's lubatud aga NA & Asian mitte. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mina jään selle juurde, et hea mängija mängib seda mängu vanillana ja mängib tanke või masinaid mis pole OP ja suudab teha väga häid mänge. Kes seda ei suuda on keskpärane mängija ja leppigu sellega.
bladerunner, et see on siis nagu tühine, kui saad teada, et kes ja millega sind lasi ning kui kaua läheb enne kui ta uue paugu saab panna?
Võrreldes sellega, et näed kõikide sind ümbritsevate tankide reloadi, nii omade, kui vastaste omi - jah.
p6kk kirjutas:
Mina jään selle juurde, et hea mängija mängib seda mängu vanillana ja mängib tanke või masinaid mis pole OP ja suudab teha väga häid mänge. Kes seda ei suuda on keskpärane mängija ja leppigu sellega.
Tütarlaps, virisege vähem.
Olen 99% kindel, et erick suudab suvalise tankiga sind üle sõita ja paremaid tulemusi näidata.
Keskpärasest on tema puhul asi kaugel.
Ainuke asi, kui selle tema "kazna saab tähelepanu" ego ka vaikima mängudes saaks.
Kaasmängijate vastu võiks ta veidi lugupidavam olla, isegi kui need kõikse tomatimad on. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
viimati muutis bladerunner 02.01.2016 23:51:56, muudetud 1 kord
mikk36, IMHO abiks, aga mitte oluline. Umbes nagu 6th Sense. Kuna mul omal ka XVM peal, siis ausaltõeldes küll pilku seal nurgas pidevalt ei hoia, muugagi tavaliselt tegemist. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
bladerunner, et see on siis nagu tühine, kui saad teada, et kes ja millega sind lasi ning kui kaua läheb enne kui ta uue paugu saab panna?
Võrreldes sellega, et näed kõikide sind ümbritsevate tankide reloadi, nii omade, kui vastaste omi - jah.
p6kk kirjutas:
Tütarlaps, virisege vähem.
Olen 99% kindel, et erick suudab suvalise tankiga sind üle sõita ja paremaid tulemusi näidata.
Keskpärasest on tema puhul asi kaugel.
Ainuke asi, kui selle tema "kazna saab tähelepanu" ego ka vaikima mängudes saaks.
Kaasmängijate vastu võiks ta veidi lugupidavam olla, isegi kui need kõikse tomatimad on.
sittagi ta suudab, vaatasin tema võistlust ja ta mängis vägagi keskpäraselt.
saad ikka aru et WN8 on farmimine ja 1:1 ei oma see number mingit tähtsust.
ma olen mänginud 40k mänge ja ole rahulik, ericut ma ei karda mitte üks teps
erick on kaznas raudselt 5ndaks rattaks tiimis
ja su tütarlapse jutt on nii lahe lugeda, füüsiliselt oled sa ju mingi konn
ma olen 6 aasta jõulsaali nühkinud neiuke, 1:1 minuga oleks su lootus ainult ratastool
üldiselt ma vaatangi et siin HV on mingi kamp koolikiusajaid koos kes omalajal olid kõvad kiusajad ja tegijad, aga päriselus...
Ma arvan tänase diskussiooni põhjal, et wn8 on võib-olla farmimine aga see on oskus farmida õigel ajal õiges kohas. On inimesi selles mängus keda ei huvita miski muu peale selle, et ta saab toreda tankiga ringi sõita ning ennast hästi tunda, teine segment on see kes üritab iga hinna eest oma tulemusi parandada uurides ja õppides aina juurde. Ma ei näe seda, et kumbki osapool seda mängu valesti mängiks
ja su tütarlapse jutt on nii lahe lugeda, füüsiliselt oled sa ju mingi konn ma olen 6 aasta jõulsaali nühkinud neiuke, 1:1 minuga oleks su lootus ainult ratastool
üldiselt ma vaatangi et siin HV on mingi kamp koolikiusajaid koos kes omalajal olid kõvad kiusajad ja tegijad, aga päriselus...
p6kk, ma ei saa aru millest sa räägid. Sa oled vaadanud KAZNA klanni mängijaid? Ma olen http://wotlabs.net/eu/clan/KAZNA alusel hetkel overall WN8 järgi ranked 27/92 ja 60-päeva jooksva järgi 14/92. Sa ajad mingit juttu viiendast rattast. Viska ikka clan listile pilk peale ka enne kui tuled selliste väidetega esinema.
Arty jaoks meil on oma artafaggotid, statside järgi saab aru silmapilk kes nad on.
Mis puudutab reload timerit, siis ma pole isegi harjunud seda vaatama, ei tulnud selle pealegi, et see hitlogiga kaasas on. Sisuliselt võiks selle hommepäev maha võtta ja mul poleks mingit vahet. Sellest ajast kui striimima hakkasin, olen peas taiminud reloade. Vastase reloadi ajal otsin tavaliselt lasku või positsioneerin ennast nagunii, kellel on aega seda kirbusitta jõllitada.
EDIT: nojah, vaatasin ja kui tahta kõige lihtsamat Hitlogi (GambitER's hitlog), Damage done / Damage blocked, tuleb see sissevõetud dämmi hitlog koos reload timeriga kaasa. Keegi leiab viisi, kuidas saada ilma reload timerita damage taken hitlogi, võib PSi saata. Otherwise, mõelge sellest kui heateost mu vaatajatele, kellel pole veel erinevate tankide reloadid peas. Võin kinnitada, et mul juba on piisavalt, et üllatusi tuleks harva ette ja et ma ei pea kulutama väärtuslikku aega seda näidikut otsides järgmise sihtmärgi leidmise asemel.
p6kk, ma ei saa aru millest sa räägid. Sa oled vaadanud KAZNA klanni mängijaid? Ma olen http://wotlabs.net/eu/clan/KAZNA alusel hetkel overall WN8 järgi ranked 27/92 ja 60-päeva jooksva järgi 14/92. Sa ajad mingit juttu viiendast rattast. Viska ikka clan listile pilk peale ka enne kui tuled selliste väidetega esinema.
Arty jaoks meil on oma artafaggotid, statside järgi saab aru silmapilk kes nad on.
Midagi pole öelda, väga nõrgad arta mängijad. Kuidas sa seda üldse kannatad, et Sinuga samas klannis on mängijad kelle WN8 on alla 2000.Kunagi sa rääkisid, et teed Eesti mängijatest klanni, kus miinimum WN8 oleks 2450 ( sellega saab vist uunikumiks) Arvan, et sa peaksid KAZNAS ettepaneku tegema, et kõik kelle WN8 on madalam kui 2000 tuleks klannist välja visata. Pärast seda grindid endale kõik tier 10 artad ja hakkad ise enda klanni artafaggotiks. Seda tehes muidugi naudid seda, kuidas su WN8 taevasse tõuseb!
andrez3d, sa võid ju alati oma artahobile rõhuda ja proovida KAZNAsse kandideerida, kogemust ja masinaid nagu on
Kui KAZNA artamängijad algavad 1300 WN8'st siis ilmselgelt olen ma liiga kõrge kvalifitsiooniga, seega KAZNA ei paku pinget!
edit:
erick kirjutas:
Arta on loterii ja skilliga seal teatud punktist (positsioneerimine, sihtmärkide valik) alates enam pistmist pole, puhas RNG.
Sa küll kirjutasid, et ma suutsin AP = HEAT mürsuga tabada 50 km/h liikuvat pisikest mediumit 1000 meetri kauguselt (4 lasku 10st), kuid sa pole siiani enda väidet ümber lükanud nagu artaga tabamine skilli ei nõuaks, nagu oleks see puhas RNG.
Mina jälle räägin, et arta on loteriiaparaat, skilli pole ette nähtud. Kui sul on artaga WR 50% ja keskmiselt iga kolmas lask tabab, siis mis skillist me räägime siin? Statistika üle sadade mängude ei valeta, kui su WR on 50%, siis sul ei ole piisavalt impacti et mängu carryda. Mis sellest "skillist" kasu on kui sa mänge ei võida sellega? Käid sellega lihtsalt endale mõnusat tunnet tegemas, nagu mingi artahoolik.
RNG mängib olulist rolli, aga lisaks sellele on kaardi tundmine ja positsioonivalik. Ise artyga väga hakkama ei saa, pole teist eriti mänginud ja kui mängin siis oskan enamasti valida sellise koha kust kuhugi lasta ei ole võimalik Samas kogenud arty mängija valib ka kehval kaardil koha kust nii mõnigi hea lask teele saata. Avatud kaardil võib arty mängu ikka väga tugevalt mõjutada, hoolimata oma kehvast täpsusest. See eeldab muidugi, et ülejäänud tiim teeb samuti oma tööd - keegi spotib ja keegi kaitseb. Tahan väita, et artyt mängides on skilli ikka väga vaja. Besti klannilahingutes tegid juku ja urmo jt artyga ikka imelaske ja -dämmi. Ise seda küll ei oskaks.
Mauno Lurbe, CWs on kergem lasta avatud kaartidel (kinnistesse artat nagunii kaasa ei võetagi) artaga dämmi kui randomites. Terve tiim ju töötab ainult selle nimel, spotitakse ja oodatakse et arta teeks oma tööd, sageli päris kaua.
"Imelasud" on pea eranditult soodne RNG, sõltumata tankitüübist.
Skill tuleb selles vast kõige paremini välja, kui suudad suurel kiirusel liikuva tanki pihta või lähedusse sokutada selle mürsu.
Mauno Lurbe, CWs on kergem lasta avatud kaartidel (kinnistesse artat nagunii kaasa ei võetagi) artaga dämmi kui randomites. Terve tiim ju töötab ainult selle nimel, spotitakse ja oodatakse et arta teeks oma tööd, sageli päris kaua.
"Imelasud" on pea eranditult soodne RNG, sõltumata tankitüübist.
Skill tuleb selles vast kõige paremini välja, kui suudad suurel kiirusel liikuva tanki pihta või lähedusse sokutada selle mürsu.
erick, las iga kingsepp jääb oma liistude juurde. Maunol on suht hea arusaamine arty skillist. Kiirelt liikuva tanki tabamine ei näita kogu pilti, selle õpib suht kiirelt ära. Ülejäänud on kogemustes kinni ja kaardi teadmised arty seisukohalt. Suur dmg tuleb choke pointidega kaartidel nt. Ruinberg, el halluf, isegi Mountin Pass. Kaardid, kus suur hulk tanke suunatakse läbi teatud kitsikuste või jäädakse campima. Steppides on palju keerulisem liikuvaid medikaid taga ajada kui Ruinbergi kitsastel tänavatel. Kõik see on jällegi kogemus kinni, sest paljud choke pointid pole igalt poolt lastavad ja kui kaugele artyga liikuda jõuad jms... _________________ minu lugupeetus
artyga oleneb ka palju, kes mis vastas on, palju medikaid siis keskendud nende nn l2bimurdek ohtadele, rasketankid, siis nillid neid et hpd maha saada, et oma heavyd saaks oma lasud mujale suunata jne. isegi cheateriks kutsutud kui keset mappi t2iskiirusel lighty maha t6mbad laksuga, eks selline tunnetamise v2rk ole, tead enamv2hem kaua myrsk lendab ning noh ennustad ka kuhu ja kas keerab. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.