On sellised asjad ka olemas
http://www.oomipood.ee/search/helikaart/-/1
see sinine täitsa töötas rasperriga aga kuna ma kvaliteeti ei hinnanud, siis ei tea kas tasub osta või mitte. Võimalik et on sama kehva.
viimati muutis andresv 29.09.2015 14:50:33, muudetud 2 korda
ma muidugi ei tea, mis seal korpuse sees on, aga sarnase hinna ja samasuguse välimusega hiinast pärit vidin oli mul korraks ühe kõrvaklapiväljundita inteli nuc-i küljes. väga kole oli.
ära anda üks ümbris raspberry pi-le (täpselt ei teagi mis see õige mudel oleks)
mis sai ise valesti tellitud ebayst. kuna endal pole vaja, äkki keegi saab kasutada. kesklinnast saab õhtuti kätte.
Mizz, sobib pi2-le? kruvid ikka olemas vms? Homme õhtul 7 paiku võtaks ligi kui keegi teine ei avalda soovi. _________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti
Pi Zerol puudub baasis internetiühendusvõimalus ja CHIPil hdmi.
Eks ehk mida keegi vaatab ja eelistab, hästi ka lahti toodud võimalikud lisakulutused vajalike juhtmete ja asjade näol.
Algul kadus neist esimese kasutuselevõtmisel ekraani nurgast ära "kehva toite" vikerkaaretuluke mis seal "2A" mobiililaadijaga vilkus, aga nüüd aja jooksul ilmus tagasi.
"Moderate overclock/overvoltage", mis pole muutunud.
Ja punkt B, kui paljud kasutavad Raspberry klotsi filmide striimimiseks? Genesise äpil on äkitselt kõik head 1080p, HD ja isegi töötavad HQ allikad ära kadunud.
Kas tegu on kopiraidisõja haavadega või on asi kuidagi lapitav? Kodi 14.x, Genesis 5.1.4, source timeouti pikendamine ei aita.
viimati muutis Alan B'Stard 19.12.2015 21:39:07, muudetud 3 korda
mis võiks viga olla. EI saa enam filme vaadata kasutades Genesist , icefilm vms. Kataloogi nö sisse minne kerib ja kerib ja siis jookseb kinni. Samas youtube töötab
_________________ www.ohutuspartner.ee Teie partner ohutusalal
Raspberry enda analoogheli väljund on ikka üsna kohutava kvaliteediga kui kõrvaklappidega kuulata. Täpsemalt on helil tugev sahin fooniks. Niisama kööginurgas keskmise muusikakeskuse taga pole isegi nagu helil viga. Aga hakkas kergelt häirima. Üks variant oleks mingi plaadi külge käiva DACi suunas vaadata - aga kuidas on näiteks USBi käivate noname junnidega? St DACi puhul ei sobi enam olemasolev korpus, USBi oleks lihtsam midagi lükata. näiteks - http://www.dx.com/p/pcm2704-dac-decoder-mini-usb-sound-card-for-pc-raspberry-pi-more-silver-367544
mis võiks viga olla. EI saa enam filme vaadata kasutades Genesist , icefilm vms. Kataloogi nö sisse minne kerib ja kerib ja siis jookseb kinni. Samas youtube töötab
Jumal seda su klotsi hingeelu teab. Tekita ja uploadi logi kui õnnestub, ja postita jumala palge ette Kodi või OSMC foorumis, vastavalt oma usulistele veendumustele.
Digiväljundi jaoks ehk isegi võiks hiinakaga riskida, analoogväljundid võtaks küll Hifiberryst.
Aga vaadates nt odavate $20 Hiina HDMI-SPDIF splitterite kommentaare Amazonist, siis pole isegi digiväljund kuigi riskivaba. HDMI striimist SPDIFi välja konvertimine muidugi on üsna keeruline; võimalik et Raspberryl on SPDIFi jaoks valmis väljaviik ja lisakaart tekitab ainult füüsilised pistikupesad juurde + vilgutab optilist signaali, siis pole tootjal niiväga vahet.
aga lugedes sealt alt ostjate tagasisidet, siis mingit vigisemist pole küll märgata. ühe väitel vidinal isegi "DAC has isolation DC/DC converter for DAC power supply".
ega see orig. hifiberrygi mingi imeasi sul pole. aga no, eks enda parema enesetunde jaoks võib ju kordi üle ka maksta kui soovi on ja selleks hifiberry jmt. saidid ongi. kõik asju odavalt ei saa.
aga lugedes sealt alt ostjate tagasisidet, siis mingit vigisemist pole küll märgata. ühe väitel vidinal isegi "DAC has isolation DC/DC converter for DAC power supply".
ega see orig. hifiberrygi mingi imeasi sul pole. aga no, eks enda parema enesetunde jaoks võib ju kordi üle ka maksta kui soovi on ja selleks hifiberry jmt. saidid ongi. kõik asju odavalt ei saa.
20 usd-le lisandub probleemide korral hulk halle juukseid, debugimist ja mõistatamist, kas oled ise loll või on viga seadmes-kaardis.
Hifiberry näeb veidi ka suppordiga vaeva.
Hiinast saab nii p'ska kui kulda, rohkem siiski p'ska. Ma ei tea kui usaldusväärsed Aliexpressi kommentaarid on, st kas hiinlased neid ise ei genereeri. Isegi Amazoni kommentaaridega on jama olnud, seal on tegu olnud tootja-müüjaga seotud libakommentaaridega. Ja paljudel kasutajatel on niikuinii elevant kõrva peal ja sees.
Aga eks küllap proovin mõne hiinakaga ära.
Muuseas, kui oluline on väide "You can't use "omxplayer" acceleration when using an ALSA card (like HifiBerry)"?
Nagu ma aru olen saanud siis Kodi 15.x Isengard kasutab niikuinii default-playerina dvdplayerit, mitte (ressursisäästlikumat) omxplayerit.
Mul on seni veel 14.x Helix, Isengard tahtvat SD-kaardi ümberpartitsioneerimist, et ei mahu vanale pardile ära.
Tere, kena pühadeaega!
Küsimus teadjatele, mis Raspberry komplekti peaks hankima, kuulamaks võimalikult kvaliteetselt Synology (112) kettalt flac ja mp3 muusikakogu? Heli suundub analoog rca sisendiga stereovõimu. Jube tüütu on arvutist läbi DAC-i muusikat pidevalt lasta, tahaks ilma arvutita ja üle toa jooksva juhtmetea Normaalsed wifiga striimseadmed algavad 500.- Raspberry Pi 2 on juba tellitud. Kas miinimum lisana soovitate ja miks Pi-DAC+ , seda , või siin jutuks olnud Aliexpressi varianti, ehk kas siis on veel variante või tellimiskohti?
Veel uuriks, kuidas on ilma arvutita parim lahendus seda seadet juhtida, lisaks mobiil/tahvli appidele (või see siiski parim lahendus?), Logitechi Lcd-ga pult näiteks (suht kallis, aga sinna saaks vist kogu puldimajanduse viia)? Tavalise remote puldi jaoks on vist vaja lisavidin osta, aga sellelt muusikakogu haldamine suht keeruline?
Tere, kena pühadeaega!
Küsimus teadjatele, mis Raspberry komplekti peaks hankima, kuulamaks võimalikult kvaliteetselt Synology (112) kettalt flac ja mp3 muusikakogu? Heli suundub analoog rca sisendiga stereovõimu. Jube tüütu on arvutist läbi DAC-i muusikat pidevalt lasta, tahaks ilma arvutita ja üle toa jooksva juhtmetea Normaalsed wifiga striimseadmed algavad 500.- Raspberry Pi 2 on juba tellitud. Kas miinimum lisana soovitate ja miks Pi-DAC+ , seda , või siin jutuks olnud Aliexpressi varianti, ehk kas siis on veel variante või tellimiskohti?
Veel uuriks, kuidas on ilma arvutita parim lahendus seda seadet juhtida, lisaks mobiil/tahvli appidele (või see siiski parim lahendus?), Logitechi Lcd-ga pult näiteks (suht kallis, aga sinna saaks vist kogu puldimajanduse viia)? Tavalise remote puldi jaoks on vist vaja lisavidin osta, aga sellelt muusikakogu haldamine suht keeruline?
Minul enam-vähem aasta aega jooksnud selline kompott:
Eelmise põlvkonna vaarikas.
Sikutab musa NAS-ist.
Vaarika peal HiFiBerry DAC. Otse HiFiBerryst ostetud. Impordikäibekat ei küsitud.
DAC-ist RCA kaabliga Yamaha AX-900 CD sisendisse.
Vaarika peal lippab RuneAudio http://www.runeaudio.com/
RuneAudio juhtimine käib brauseris, kas arvutist või mobiilseadmest.
Minu jaoks muusika kuulamiseks muretu lahendus ja rahuldab kvaliteedi mõttes.
Helivõnkeid loovad kas Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm või Acoustic Research AR4-xa.
Olen isegi teatud sorti jazzi ja klassikat kuulama hakanud
Ma pole kindel kas RuneAudio hiinaka DAC-iga kvaliteetselt jookseb kui see just 100% koopia või liini lõpust kohe vasakule läinud originaal pole. RuneAudiol on nimelt päris mitme lisakaardi jaoks omad kerneli moodulid, sh HiFiBerry DAC (+) ja Pi-DAC (+) omad, mis annavad konkreetse kaardiga parema tulemuse kui paljas RuneAudio.
Tahtsin saada kiiresti ja kindla peale toimivat asja, ei hakanud Hiina loteriid mängima. Hinnavahe 2x kuid absoluutväärtusena üks pubis käik või vähemgi.
Ahjaa - mul ikka korralikult LAN kaabli otsas. _________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.