libe, sama lugu. Kondasin ka igal pool ringi, kuid mingit viidet tollele minuTV teenusele ei leia, et kas olen seda kasutamas, või mitte.
Ning siis see legendaarne pidev uuesti sisselogimine, kui mingit linki vajutad seal lehel.
Ongi karjuv küsimus, miks lõhutakse ära enam-vahem töötav kodulehe-iseteeninduse süsteem, kuni uut pole veel loodud?
Ning kuud muudkui lähevad ja lähevad. Ennustamatu suurus, kaua arendusele minna võib, et asi jälle toimiks.
Ning kes kannatab selle kõige all? Telekom või? Keegi teine ehk hoopis... _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Äkki teeks endale selgeks, et juba ammu on teenusepakkuja Eesti Telekom AS.
EMT ja Elion on kaubamärgid.
Sain oma Elioni SSO postkasti kirja (milles nad annavad teada et on MinuTV teenuse aktiveerinud) ja ankeedi MinuTV kohta tagasisideks.
tsitaat:
Hindan väga Teie tagasisidet ja palun Teid jagada oma viimast kogemust suhtlemisel Elioniga, vastates mõnele küsimusele, mis puudutavad Elioni teenustega liitumist. Palun andke oma hinnang järgmise tellimuse täitmisele Elioni poolt:
Toode/teenus: MINUTV
Saatja on Elion. Kiri on Elioni logoga paberil. Mingit viidet Telekomile ei ole.
Nii et Elion peaks kõigepealt omale asja selgeks tegema.
indrek, kuule ära jaura. Siin üritatakse selgeks teha et üldine veebileht ettevõttel on kasutajale keeruline. Äkki edastaks pigem selle kriitika kuskile kus vaja mitte ei vaidleks vastu? Need on ju reaalsed kliendid siin kes kurdavad.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
seeru, teenust edastab siiski Eesti Telekom.
Elion Ettevõtted AS-i pole juba üle aasta olemas.
Elion on lihtsalt kaubamärk veel. Arvatavasti pole varsti sedagi enam järel...
... kogu eelnev ei vabanda loomulikult nende praeguse kodulehe puudulikkust.
Toode (minuTV) on juba pikka aega väljas aga haldus lonkab endiselt...
Kõikvõimalikud kampaaniad algatakse ka vist alati üleöö ja ootamatult, sest viimase aasta jooksul pole olnud kordagi, kus koduleht poleks kampaaniateksti asemel krüptilisi andmebaasi sisemisi koode näidanud.
Alati kulub selle parandamiseks päevi...
Iseenesest pisiasi, aga näitab lihtsalt firma suhtumist või suutmatust.
Telekommunikatsiooniettevõte võiks kodulehe kvaliteedi osas ikka eeskuju näidata. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
seeru, teenust edastab siiski Eesti Telekom.
Elion Ettevõtted AS-i pole juba üle aasta olemas.
Elion on lihtsalt kaubamärk veel. Arvatavasti pole varsti sedagi enam järel...
Ma tean seda loomulikult. Räägin lihtsalt kuidas see asi tegelikkuses välja paistab.
Et pole siin indrelp-del vaja karata näkku klientidele, et need peavad endale midagi selgeks tegema, kui firma ise jätkuvalt segadust tekitab.
indrek, kuule ära jaura. Siin üritatakse selgeks teha et üldine veebileht ettevõttel on kasutajale keeruline. Äkki edastaks pigem selle kriitika kuskile kus vaja mitte ei vaidleks vastu? Need on ju reaalsed kliendid siin kes kurdavad.
Täpselt mida sa jaurad kui sul asjaga midagi pistmist ei ole. Loe mu postitused läbi saad aru millest jutt. Kriitikat ei ei edasta, edastan konstruktiivset tagasisidet, et see minutv klots võiks olla ekodu teenuste minekirjas, iseteeninduses, lisaks minu viidatud kohtadele.
Koduleht on ju silmnähtavalt teenustega ühildamata, sai ju räägitud võimalikest variantidest, samas mis puudutas esimest, tegelikku kliendi küsimust, kust ja kuidas, siis sellele oligi ainult vastust vaja. See vastus sai esitatud.
seeru, ka mina olen klient seega oleme ühes paadis. Ma lihtsalt tõin välja täpsustatud info, pole mõtet viidata piltidele arvetel, seal on siiski ka ettevõtte nimi kirjutatud. Koduleht on, nagu me ise näeme ja ütlesime, puudulik, on mingi 1 iseteenindus, teine iseteenindus ja siis veel hulk teenuseid mis ei mahu kuhugi. See tuleb kokku viia nagu ettevõte isegi ja sellega tegeletakse.
Suurepärane, et üks kerge küsimus minutv teenuse alustamise ja lõpetamise kohta viib edasi kuhugi mujale, igal juhul me näeme seda asja ühtemoodi.
Kas nüüd on selgituste vooruga lõpp?
Meh, nüüd sa siin juba räägid et koduleht on puudulik. Enne kiitsid takka et me kõik oleme lollid ju. Päris hämmastav õigustamine käib.
Niikaua kui see teema on siin foorumis, koduleht üleval ja ma pean (kolmanda isiku abistamiseks) seal lehel käima on mul asjaga vägagi pistmist. Kas ütled oma klientidele ka, et "sa ei tea mida sa räägid, mine ära"? _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Siia tulise vaidluse vahele küsiksin nõu, kuidas interneti kolimine võimalikult valutult läbi elada. Uues korteris on võimalik Elion kasutusele võtta ning seadmete paigaldamiseks tuleb mul ilmselt tehnik kutsuda - see selleks. Pigem huvitab mind see, kuidas ma praegusest korterist Elioni paigaldatud seadmed seinalt lahti saan. Elion on paigaldanud kolm seadeldist (peaks olema kolm, pole isegi kindel, sest ma ei olnud kohal, kui seadmeid paigaldati) seinale ning ise ma neid sealt ära võtta ei saa. Jälle tehniku abi vaja? Pilt ka kaasas.
Tänud, ruuteri saan siis ise seinapealt maha, aga ma ei suuda meenutada, kas see Huawei jubin ja Elioni kleepsuga seade olid varasemalt olemas või paigaldati need koos ruuteriga.
Huawei võtad ka maha, kui ei ole seina külge kleebitud, siis asub ta aluse peal. Tõstad ülespoole ja sikutad maha. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
seeru, ka mina olen klient seega oleme ühes paadis. Ma lihtsalt tõin välja täpsustatud info, pole mõtet viidata piltidele arvetel, seal on siiski ka ettevõtte nimi kirjutatud. Koduleht on, nagu me ise näeme ja ütlesime, puudulik, on mingi 1 iseteenindus, teine iseteenindus ja siis veel hulk teenuseid mis ei mahu kuhugi. See tuleb kokku viia nagu ettevõte isegi ja sellega tegeletakse.
Ma ei tahaks sel teemal enam vaielda aga ma ei saa ka nõustuda, et sa mind kirjaoskamatuks pead.
2015 detsembri alguses saadetud e-kirjal on saatjaks märgitud Elion (info@elion.ee)
Kiri on paremal nurgas oleva Elioni logoga.
tsitaat:
Tänan Teid, et olete Elioni klient. Usun, et küsides tagasisidet kliendikogemuse kohta, mõistame paremini Teie ootusi ja vajadusi, saame parandada teenindust ning senisest tõhusamalt täita meievahelist lepingut.
Hindan väga Teie tagasisidet ja palun Teid jagada oma viimast kogemust suhtlemisel Elioniga, vastates mõnele küsimusele, mis puudutavad Elioni teenustega liitumist. Palun andke oma hinnang järgmise tellimuse täitmisele Elioni poolt:
Toode/teenus: MINUTV
kuupäev
nimi
Müügi- ja teenindusüksuse direktor
Mingit viidet Telekomile ei ole tavalises vaates ega detail vaates.
Kuidas peab tavaline klient aru saama, et tegelikult suhtleb ta Telekomiga? Ja selle endale kuidagi selgeks tegema.
Ära soiu arvete maksmisest. Need makstakse automaatselt.
seeru, tõsi, ei hakka ka vaidlema, nagu sa ütlesid, sa juba tead, et ettevõtte nimi on Eesti Telekom AS, see on ka arvel nii Elioni logo all kui ka paremal üleval nurgas kus on käibemaksu kohuslase number.
Ühinemisprotssessi juba kirjeldasin, praeguseks on tehtud vaid kliendile vähe nähtav juriidiline osa, kliendile nähtavad muudatused mis alles tulevad on ühine arve ja ühine iseteenindus. Minutv on selle vahepeal sündinud üllitis.
Telekom kindlasti tunnistab, et see kõik on keeruline, seega ärge süüdistage telekomi. Nad tegelevad mure lahendamisega.
Mis minusse puutub, siis mind võite süüdistada, viitasin probleemi lahendusele ja ei mõista miks kõik nii keeruline on.
Mulle meeldib hot.ee. Meilid saabuvad 1he päevase viivitusega. Päris kiire. Osad ei tule üldse läbi. Elagu Tiigrihüpe ja E-Riik, Elion jäi sellest rongist maha.
Hot läheb nüüd Suhtluseks üle, ehk läheb veel aeglasemaks
saatki inimestega suhelda otse, mitte läbi arvuti....suhtlus.ee _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Alates 18.01.2016 hakkab kehtima MinuTV kasutustingimuste uus versioon
18.12.2015
tsitaat:
AS Eesti Telekom (Telekom) muudab kehtivaid MinuTV kasutustingimusi seoses vajadusega täpsustada teenuse osutamise või kasutamisega seotud asjaolusid ning muuta tingimused klientidele paremini arusaadavamaks ja kokkuvõtlikumaks.
Telekanali 1+ edastamine nutiTV-s lõpeb alates 1. jaanuarist 2016
18.12.2015
tsitaat:
Telekanali 1+ tootja BMA Estonia OÜ andis ootamatult teada, et alates 01.01.2016 lõpetatakse 1+ tootmine ning edastamine. Vabandame tekkivate ebamugavuste pärast!
Ikka omapäraselt huvitav müstiline ja maailmas analooge mitteomav kanal oli. Mis nad tõesti arvasid, et ETV+ ka rohkem aega nagunii vastu ei pea.
Imelik on ka see, et kuigi Elioni arvates - 01.01.2016 lõpetatakse 1+ tootmine ning edastamine - , siis STV plaanib seda kanalit kuni 17.01.2016 näidata.
Alates 18.01.2016 hakkab kehtima MinuTV kasutustingimuste uus versioon
18.12.2015
tsitaat:
AS Eesti Telekom (Telekom) muudab kehtivaid MinuTV kasutustingimusi seoses vajadusega täpsustada teenuse osutamise või kasutamisega seotud asjaolusid ning muuta tingimused klientidele paremini arusaadavamaks ja kokkuvõtlikumaks.
Kes meil siin see Telekomi pasun oligi? Mis kuradi pärast ei saadud sinna uudistesse neid muutunud tingimusi linkida vaid peab läbi ussi emmi neid muutunud tingimusi otsima? _________________ There is no such thing as allkiri!
Lühenda meie ajakulu ja viska siia ka
E:
see vist https://www.telekom.ee/images/documents/tt/est/minutv-kasutustingimused.pdf _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mulle meeldib hot.ee. Meilid saabuvad 1he päevase viivitusega. Päris kiire. Osad ei tule üldse läbi. Elagu Tiigrihüpe ja E-Riik, Elion jäi sellest rongist maha.
Hot läheb nüüd Suhtluseks üle, ehk läheb veel aeglasemaks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.