Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 595, 596, 597 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
s6dalane
HV vaatleja

sõnum 10.12.2015 00:33:56 vasta tsitaadiga

ready kirjutas:
Seal peaks mingi variant olema(ostukorvis) üleval paremas nurgas: Request total from seller, sealt saad kirja saata ja siis seller saadab-muudab arve.

Kahjuks ei ole, lisan ka pildi makselehest.

Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.12.2015 01:51:57 vasta tsitaadiga

See request total from seller on seal enne maksmist olemas. Aga sellega on see konks, et kui seda vajutad, võtad ikka kohustuse osta. Mul korra see oli, et samalt müüjalt mitu asja võtsin ja request total vajutasin. Kirjutasin ka kommentaari, et tellisin mitu asja ja transpordi võiks kokku panna seda enam, et iga eseme juures oli ka kirjas, et täiendavate puhul transpordi eest lisatasu ei võeta. Kaubad olid ka samast kategooriast ja isegi sama tootja omad ning kohale tulid ka ühes pakis. Aga müüja poolt tuli väga lakooniline vastus ja summa oli see, mis ebay ise näitab. Summasid ei mäleta, kuid olematu see transpordikulu tookord ka ei olnud, aga maksin ära ja sain kauba kätte.
Pikk jutt s*tt jutt, aga lühidalt võtad request for total vajutamisega ka endale kohustuse osta. Kui müüja soodsaid tingimusi ei paku, võid ju maksmata jätta, aga kui siinset teemat lugeda, siis onavia klienditeenindus on 5+ selle kõrval mis ebay ja/või paypal klienditeenindusega suheldes läbi peab elama icon_wink.gif
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
ready
HV kasutaja

sõnum 10.12.2015 13:19:55 vasta tsitaadiga

See pole ju oksjon, mille võidu korral kindlasti pead ostma. Aga see võib siiski nii olla, et peale vajutust ei saa seda ignoreerida.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 10.12.2015 13:28:45 vasta tsitaadiga

ready kirjutas:
See pole ju oksjon, mille võidu korral kindlasti pead ostma. Aga see võib siiski nii olla, et peale vajutust ei saa seda ignoreerida.

Fikseeritud hinna puhul (Buy it now) oled kohustatud toote välja ostma/maksma - kui mõistlik müüa ja sinupoolne selgitus(ed) talle piisava(d), siis võib ta ka tehingu tühistada.

tagasi üles
s6dalane
HV vaatleja

sõnum 10.12.2015 16:49:50 vasta tsitaadiga

Ei leidnudki lõpuks muud varianti kui et ostsin mõlemad tooted koos saatmisega ära. Enne kirjutasin ka müüjale ja lubas ühe toote puhul saatmistasu tagastada ning nii ta ka tegigi.

Kokkuvõttes üpris ebameeldiv kogemus eBay-ga, lisaks on tekkinud mingi jama SEB pangast PayPali raha saatmisega, enam ei lae tagasisuunamisel lehte ära ning raha tuleb reaalselt üle alles järgmine päev mitte kohe nagu varasemalt.
tagasi üles
Kismet
HV vaatleja
Kismet

sõnum 10.12.2015 21:24:31 vasta tsitaadiga

On kellelgi kogemusi ja oskab vastata, kui USA eBay'st läbi "Global Shipping Programmi" tellida, kes kauba Eestis kätte toimetab?
Välismaistest foorumitest selle kohta palju negatiivset silma jäänud, et USA piires kauba liikumine kenasti näha, peale seda aga infosulg.
Kes kasutanud, ehk jagab infot, kas on kauba ilma suuremate probleemideta kätte saanud.
tagasi üles
alartt
HV kasutaja

sõnum 11.12.2015 12:33:56 vasta tsitaadiga

Tellisin hiinast uut elektroonilist jama. Keskmine kohale toimetamis aeg on 70 päeva. Tähendab 20 veebruar on kohal.
Spoiler Spoiler Spoiler

Kindlasti icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 11.12.2015 19:33:22 vasta tsitaadiga

s6dalane kirjutas:
... mingi jama SEB pangast PayPali raha saatmisega, enam ei lae tagasisuunamisel lehte ära ning raha tuleb reaalselt üle alles järgmine päev mitte kohe nagu varasemalt.

miks nii tehakse? SEB-is olemas ju virtuaalsed ning pildikaardid, kui päris krediiti pole...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
s6dalane
HV vaatleja

sõnum 12.12.2015 19:50:00 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
s6dalane kirjutas:
... mingi jama SEB pangast PayPali raha saatmisega, enam ei lae tagasisuunamisel lehte ära ning raha tuleb reaalselt üle alles järgmine päev mitte kohe nagu varasemalt.

miks nii tehakse? SEB-is olemas ju virtuaalsed ning pildikaardid, kui päris krediiti pole...

Olen varasemalt virtuaalkaarti kasutanud küll, kuid ei näe sel mingeid eeliseid raha PayPali saatmise ees, ainult et pank tahab teenustasu (mis sest, et väike summa) iga virtuaalkaardi eest saada.
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.12.2015 21:10:37 vasta tsitaadiga

paypalis raha hoides ja ostes teises valutas kaotad iga 100€ ostu korral umbes 4€ raha kui otse lasta krediitkaardi pealt raha maha võtta. Paypalil ei tohi lasta oma raha konvertida. Olen päris mitmel paypali koolitust teinud ja hiljem kirutakse maa põhja miks ise seda ei avastatud. Kõige soodsam kurss on alati su kodu panga kurss.
Mul on ka krediitkaart ja 4-5a. jooksul ei ole krediitkaardi eest ühtegi teenustasu maksnud. Ei intressi ega kuutasu. Avamine oli ka tasuta.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jaank
HV veteran

sõnum 13.12.2015 00:43:02 vasta tsitaadiga

Pangad võrreldes Transferwise või Tavidiga ka üldiselt ikkagi kirved.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 13.12.2015 01:14:24 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
paypalis raha hoides ja ostes teises valutas kaotad iga 100€ ostu korral umbes 4€ raha kui otse lasta krediitkaardi pealt raha maha võtta. Paypalil ei tohi lasta oma raha konvertida. Olen päris mitmel paypali koolitust teinud ja hiljem kirutakse maa põhja miks ise seda ei avastatud. Kõige soodsam kurss on alati su kodu panga kurss.
Mul on ka krediitkaart ja 4-5a. jooksul ei ole krediitkaardi eest ühtegi teenustasu maksnud. Ei intressi ega kuutasu. Avamine oli ka tasuta.

Mõni pank võimaldab Eestis USD valuutat hoida arvel või kanda seda sisse/välja?
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 13.12.2015 02:10:18 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
pois11 kirjutas:

LHV ja Swed võimaldavad. Vaevalt, et mujalgi teisit on.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 13.12.2015 03:35:31 vasta tsitaadiga

Võimaldavad, aga paistab et muu valuuta jaoks peab eraldi konto olema. Kunagi sai ka ühel kontol erinevates valuutades raha olla.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 13.12.2015 03:47:05 vasta tsitaadiga

Ee, mul LHV's ja Swedis samal kontol läbisegi EUR, USD ja GBP - eraldi kontot pole vaja.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 13.12.2015 14:54:08 vasta tsitaadiga

ma pidin paar aastat tagasi eraldi swedi kontoris käima ja kontole teiste valuutade hoidmise võimaluse lubama. vaikimisi oli ainult eur.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 13.12.2015 14:57:45 vasta tsitaadiga

Paypal ei lase näiteks välja kanda USD'd Swed kontole, vähemalt mitte läbi selle tasuta variandi. Pangas peab konto kuidagi seadistama, et USD saaks kanda või mingi muu teema?
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 13.12.2015 15:32:09 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
pois11 kirjutas:

Rääkisin samast asjat siin teemas 2,5a tagasi, siis oli vahe 2,3% paypali kahjuks kui naeltes maksta. Hetkel on siis paypali kursid paremaks läinud, või SEB omad tunduvalt kehvemaks.

Vaatasin just järgi kui oleks vaja 10 naela maksta.
Kanna pangast eurod paypali ja konverdi naelteks, kulu 14.22€
Laseb paypalil võtta kaardilt otse naelad maha, valutaavahetuse teeb sinu pank, kulu 14.28€
Paypal võtab kaardilt eurod maha ja konverdib automaatselt, kulu - 14.45€

Kui oleks vaja 10 USD maksta.
Kanna pangast eurod paypali ja konverdi dollariteks, kulu 9.34€
Laseb paypalil võtta kaardilt otse dollarid maha, valutaavahetuse teeb sinu pank, kulu 9.38€
Paypal võtab kaardilt eurod maha ja konverdib automaatselt, kulu - 9.49€
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 13.12.2015 18:32:41 vasta tsitaadiga

Ostsin lapsele jõulukingi ebayst €209 ja peale kuu aega ootamist saatis kauba müüja mulle tracking numbri. Selgus DPD käkk. Pakk oli Tartus kohal, mulle seda kätte ei toimetatud ja teadet ei tulnud. Nad väidavad et ei teadnud uksekoodi (mul polegi uksekoodi, vajuta korteri number ja tehakse uks lahti). Ma olin koguaeg kodus (palavikus vedelesin nädal aega kodus ja väljas ei käinudki). See on täielik jura et ei saanud kätte toimetada, ka ei olnud ma kodus üksi.
Kauba müüjale on pakk tagasi viidud tracking numbri järgi ja 10 detsember sai ta selle ka kätte UKs. Küsimus, kes selle jama kinni plekib? Ma olen nõus transa kinni maksma, kui müüja paki uuesti saadaks aga ta ei vasta enam. Kas paypalist on võimalik raha tagasi saada? Kas DPD teenusele saab kahjunõude esitada?

https://tracking.dpd.de/parcelstatus?query=15505360946613&locale=et_EE&Tracking=J%C3%A4lgi
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 13.12.2015 18:54:30 vasta tsitaadiga

Liiv, kui ostsid eBayst ja sealne ostja kaitse alla käiv asi, siis peaksid esmalt algatama eBay case. Tõenäoliselt lahendatakse see sinu kasuks. Loomulikult küsitakse ka teise osapoole seletust ja kui ta on abivalmis, siis saadab ta kauba lihtsalt uuesti. Kui eBay ei lase case algatada, siis pöördu otse Paypali.
Pakivedajat võid hageda nagunii, see on täiesti omaette teema. Siiski ilma kohtuta vaevalt sealt midagi kompensatsiooniks saad.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.12.2015 19:04:20 vasta tsitaadiga

liiv, no eks enda viga ka natuke, oleks võinud varem uurima hakata. Uk-st üle 2 nädala on juba jaanika paanika ja oleks soovitav uurida
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 13.12.2015 19:41:00 vasta tsitaadiga

liiv, kas tel nummert siis pakile ei kleebitud, st kas ei olnud nummert v Eestis ei helistatagi kulleri poolt kliendile ?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 13.12.2015 21:31:25 vasta tsitaadiga

Refund information:
A full refund of GBP 7.89 was issued on 12 Dec, 2015. The refund includes the purchase price plus original shipping and was issued to the same payment method you used to pay for the item.

Please log in into PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.

See peaks kohe paypali arvele tulema?
Tellisin mingi asja ja kuu aega läks üle, saatsin kirja et where the fuck mu asi on? Mitte mingit küsimust ka polnud, lihtsalt "kanti raha tagasi". Aga raha pole icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 13.12.2015 21:31:43 vasta tsitaadiga

Paypal võib kuni kuu viivitada refundidega.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 13.12.2015 22:27:52 vasta tsitaadiga

Nojah, siis küll.
Mõtlesin sama raha eest kohe midagi otsa tellida et omniivääl ikka tegevust oleks.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 595, 596, 597 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.