Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
11.12.2015 10:57:54
|
|
|
tsitaat: |
VR Technology - now!
EVE: Valkyrie has been built from the ground up to harness the very latest advances in virtual reality technology, immersing you in the action like no other game before. It will be available on a wide variety of VR hardware, including Oculus Rift and Sony’s Project Morpheus. |
Link: https://www.evevalkyrie.com/
Milles see probleem on? Kui Vive tahab seda mängu saada, siis räägivad dev'iga läbi ja korras.
Ma saan aru, et see exclusivity antud juhul tähendab seda, et Vive pole lihtsalt veel läbi rääkinud deviga.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.12.2015 11:57:14
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Milles see probleem on? Kui Vive tahab seda mängu saada, siis räägivad dev'iga läbi ja korras.
Ma saan aru, et see exclusivity antud juhul tähendab seda, et Vive pole lihtsalt veel läbi rääkinud deviga. |
Hakkaks järgmiseks toetama mänge, mis töötavad ainult AMDi või Nvidia raual? After all, alati saab kaks videokaarti ju osta!
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.12.2015 11:59:30
|
|
|
tsitaat: |
It will be available on a wide variety of VR hardware, including Oculus Rift and Sony’s Project Morpheus. |
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
11.12.2015 12:06:19
|
|
|
Kas Oculus piirab kuidagi devi võimalusi toetada ka teisi VR platvorme?
Ma saan aru, et dev lihtsalt ei pruugi viitsida iga erineva prillipaari jaoks tuge arendada. Lisatöö, valivad lihtsalt kõige populaarsema.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.12.2015 12:13:45
|
|
|
Mina saan ka nii aru, aga Scart on veendunud, mingil põhjusel, et Oculus kuidagi surub jõuga eksklusiivsust peale...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.12.2015 12:28:27
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Mina saan ka nii aru, aga Scart on veendunud, mingil põhjusel, et Oculus kuidagi surub jõuga eksklusiivsust peale... |
Te nagu endiselt ei saa aru, et Oculus ostab Facebooki rahaga mänge oma "platformile"? Luckey eesmärk on alati olnud oma platform, millelt müüa VRi ja mille kaudu välistada teiste samataoliste lahenduste edu ehk tegemist on üritusega luua konsoolilik lahendus. Konsoolide ärimudel ei oma aga PC'l kohta.
Sony ka maksis CCP'le ning ostis omale accessi (kuna Rift ja Sony VR ei ole konkurendid), Vive kui open source lahendus ei saa ametlikult ilmselt tuge kunagi, sest Valve ei hakka maksma devvidele, et need toe lisaks.
Kui see kohale ei jõua, ei ole meil tõesti millestki rääkida.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.12.2015 12:38:34
|
|
|
Scart, sa räägid eksklusiivsusest samas kui mängu enda sait mainib neid kahte "muuhulgas". on sul mingit muud infot, mida tahaksid jagada?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
11.12.2015 15:47:44
|
|
|
Keegi suvaline kasutaja on väitnud, et Oculus ja Sony maksid mängu arendamise eest ja neil on seetõttu ekslusiivsusleping. Ei näe, et info oleks pärit usaldusväärsest allikast.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
11.12.2015 16:07:52
|
|
|
wow, pritsitakse mingit sitta, samas ühtegi allikat ega tõendit ei pakuta.
Scart, su postitused hakkavad meenutama juba konsoolileeri esindajate postitusi PC vs Konsoolid teemas.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.12.2015 16:08:34
|
|
|
Scart, ikka ei ole allikat ju, samasugune foorumikasutaja nagu sina kuulutab hukatust
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.12.2015 16:41:54
|
|
|
Või siis see info on ka enne läbi käinud mitmest threadist nii Neogafis kui ka mujal. Aga ega ma ei eeldagi, et keegi ometi midagi väljaspoolt HVd loeks.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.12.2015 16:46:32
|
|
|
ja kui sa midagi väidad (mida ei toeta seni lingitud infoallikad ega mängu enda info), siis mingit allikat suvaliste foorumipostituste kõrvale tuua on liiga keeruline?
põhimõtteliselt on see jutt nüüd siit teemast ka läbi käinud, aga see ei tee veel antud teemast head allikat.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.12.2015 16:47:19
|
|
|
londiste kirjutas: |
ja kui sa midagi väidad (mida ei toeta seni lingitud infoallikad ega mängu enda info), siis mingit allikat suvaliste foorumipostituste kõrvale tuua on liiga keeruline?
põhimõtteliselt on see jutt nüüd siit teemast ka läbi käinud, aga see ei tee veel antud teemast head allikat. |
Jah, on. Tegu on spetsiifilise infoga, mille leidmiseks mul pole hetkel 30't minutit aega kulutada.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.12.2015 16:54:17
|
|
|
ettevaatlik ja üsna mittespetsiifiline "oculus exclusive" jutt oli aasta alguses, kus riftile vri osas ühtegi välja kuulutatud konkurenti ei olnud.
praeguseks on see (nagu sa ka ise ütlesid) kindlasti tulemas sony vr-ile.
uuemates uudistes on oculus ainult öelnud, et valkyrie tuleb "eksklusiivselt kaasa" riftidega. ja siis hunnik gaming/tech-uudistesaitide hüperbooli ja foorumimöla.
oculuse "me oleme parimad ja kõik on meie" möla ei tohiks üldiselt väga kõigutada, olulisem on jälgida valkyrie devi suhtlust, mis räägib oluliselt erinevat keelt.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
11.12.2015 19:15:20
|
|
|
Kas teil oculus südant pahaks ei aja?
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
12.12.2015 00:29:59
|
|
|
ranel. Minul DK2 sydant pahaks ei ajanud, naine aga ei tahdnud yldse yle 5 min. VR peas hoida. Vähemalt väittis, et hakkab paha jne... Ise kaldun arvama, et neile, kes on harjunud PC/konsooli mänge mängima on ajud juba ammu mingil määral harjunud teatud liikumisega mängudes jne., seega probleem selles suhtes väiksem.(eriti kiired fps mängud). Iivldus ja muu selline oli tihti märgata EI mängijate ridades. Panin seda tähele kui testisime DK2 erinevate inimeste puhul (pidudel jne.). Need kes arvuti mängude puhul v6hikud, v6ttis kohe "k6hu 66nsaks ja ajas lausa oksele" (testid oli lyhiajalised ja arvamus tugnieb ainult minu nägemusele).
Muidugi v6ttis köhu öönsaks ka minul teatud hetkedel/mängudes/demodes aga mina ei nimetaks seda negatiivseks asjaks, vaid vastupidi! Kas mitte realistlik tunne/kogemus ei olegi see peaeesmärk (k6rguse karttus/tunnetus k6hus jne.)!? Loodan, et me ei aja omavahel segamini "merehaigust" ja tavalist reaalsuse tunnetamist!
ranel. Nagu mainisin, siis see oli vaid minu arvamus ja minu tähelepanek on kyllaltki lyhikeselt ajalt. Kindlasti m6jub eri inimestele VR koegmus erinevalt.
Kahju, kui sinu puhul on VR kasutmisega sellised k6rvalnähtused. Kui olen 6ieti aru saanud, siis selle kallal tehakse ka pidevalt tööd. Loodame et tulevikus on see k6rvalnähtus minimaalne.
ranel. Millist VR kasutades sellised nähtused ilmnevad? DK2?
Kuna olen näinud DK2 puhul kyllaltki viletsat piltti, ootan suure huviga millise VR lahendusega Sony välja tuleb! Arvesse v6ttes PS4 piiratud v6imalusi.
Scart. Ära "molla" ennast rohkem, lausa häbi sinu pärast.
viimati muutis Avot 12.12.2015 03:24:42, muudetud 5 korda |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
12.12.2015 00:45:55
|
|
|
Avot kirjutas: |
ranel. Minul DK2 sydant pahaks ei ajanud, naine aga ei tahnud yldse yle 5 min. VR peas hoida. Vähemalt väittis, et hakkab paha jne... Ise kaldun arvama, et neile, kes on harjunud PC/konsooli mänge mängima on ajud juba ammu mingil määral harjunud teatud liikumisega mängudes jne., seega probleem selles suhtes väiksem.(eriti kiired fps mängud). Iivldus ja muu selline oli tihti märgata EI mängijate ridades. Panin seda tähele kui testisime DK2 erinevate inimeste puhul (pidudel jne.). Need kes arvuti mängude puhul v6hikud, v6ttis kohe "k6hu 66nsaks ja ajas lausa oksele" (testid oli lyhiajalised ja arvamus tugnieb ainult minu nägemusele).
Muidugi v6ttis köhu öönsaks ka minul teatud hetkedel/mängudes/demodes aga mina ei nimetaks seda negatiivseks asjaks, vaid vastupidi! Kas mitte realistlik tunne/kogemus ei olegi see peaeesmärk (k6rguse karttus/tunnetus k6hus jne.)!? Loodan, et me ei aja omavahel segamini "merehaigust" ja tavalist reaalsuse tunnetamist!
Kuna olen näinud DK2 puhul kyllaltki viletsat piltti, ootan suure huviga millise VR lahendusega Sony välja tuleb! Arvesse v6ttes PS4 piiratud v6imalusi.
Scart. Ära "molla" ennast rohkem, lausa häbi sinu pärast. |
No ma olen elu jooksul ikka väa palju arvutimänge mänginud, aga oculus ajab lõpuks tunde peale jah, et tahaks oksendada.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
13.12.2015 17:36:07
|
|
|
Laiendan teie silmaring vr maailma kohta mida on võimalik tellida !!!! (eriti scarti oma kuna ta on siin kõige targem
Loodan et on inimesi kelle pakub see info huvi.
PC-le:
Oculus rift - cv1 -pre-order- 2016 aasta alguses
Fove - dk1- pre-order - peaks kevadel avanema (Silma trackinguga saab kõike juhtida silma vaatamisega)
Razer osvr -dk1 pre-order olemas
Vrvana - dk1- pre-order olemas
Microsoft hololens - dk1 pre-order olemas kallid küll on aga saab tellida
Htc vive - cv1 pre-order - täpne info puudub millal algab
Avegant glyph - dk1 - pre-order olemas
Konsoolile:
Sony morpheus - cv1 - Järgmise aasta alguses vist või keskel
Telefonidele:
Epson moverio BT 200 - dk1 - peaks saama tellida
samsung gear vr - cv1 - saab tellida
Ja umbes 50 erineva firma toodangut(ei viitsi eraldi üless lugeda) consumer versioonid telefonidele (cardboard) Kõiki saab tellida
viimati muutis Aivo998 31.12.2015 17:16:51, muudetud 13 korda |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.12.2015 17:36:56
|
|
|
Avot kirjutas: |
Scart. Ära "molla" ennast rohkem, lausa häbi sinu pärast. |
Tundub, et AM 1P ei ole vist piisav.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Denke
HV kasutaja

|
13.12.2015 21:58:20
|
|
|
Nagu merehaigusega, harjub ka VRga.
Mu arvamus ei põhine isiklikul ega teiste kogemustel.
_________________ a.k.a Ummikummi |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
14.12.2015 01:10:48
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=UmEJmRxfz80
Vivest info.
December:
Next week HTC will hold a developer conference. Expect some keynotes and maybe a bit of additional information geared towards developers, but no big product news
January:
At CES (starting at Jan 6th) HTC is going to reveal the Vive DK2, which will feature a new industrial design. It is very likely that this will be (almost) identical to the consumer version. Expect hands-on reports from the press, including Tested.com
After CES HTC will ship 7,000 DK2 to developers, including developers who already own a Vive DK1. Expect more reports from devs and unboxing videos!
February:
At the end of Februrary we will be able to pre-order the Vive. It's likely also the date for the price reveal, though it's possible that this might happen before.
Between January and April:
Valve is holding a content showcase in Seattle. Expect a brand new Valve VR game to revealed there and probably also all the Vive launch titles.
April:
http://i.imgur.com/gQjleSp.png
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
18.12.2015 13:54:29
|
|
|
mis on neist siis parim PC-le ?
|
|
Kommentaarid: 340 loe/lisa |
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
18.12.2015 20:36:40
|
|
|
Wordmc9. Minu isiklik arvamus, et parim ikkagi Oculus Rift CV1. Aga elame, näeme.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|