Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1410, 1411, 1412 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2015 01:05:19 vasta tsitaadiga

Mark0, thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 26.11.2015 04:27:44 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
ivokas kirjutas:
Elion võiks nööbist kinni võtta sel kodanikul, kes Filmzone kanalile subtiitreid toodab. Iga filmi jooksul juhtub mõne korra, et ühe lause tõlge kordub ka paari-kolme järgmise lause ajal ja seega jääb osa tõlget vahelt kaduma.

Oskab siis keegi öelda, kelle tegemata jätmine see siis on.

Tundub, et probleem on ilmselt kusagil Elioni enda masinavärgis. Filmzonet eriti ei vaata aga YLE1-l on täpselt sama jama ja soomlaste kvaliteedilembust teades seda nende süüks nüüd küll panna ei taha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2015 08:33:32 vasta tsitaadiga

Mark0, kõigega nõus, nagu ütlesin, tuttavgi tarbib LGd ja enne ning ka nüüd pärast nikerdamist (korra inteno liinile) töötab temale sobivalt. Nõus, et see piirang on ahistav.
Küll aga pole nõus sellega, et Telekom LG ostmisel Intenot ei maininud. Inteno jutt on LG telerite juures Telekomi e-poes algusest peale. Valejutt oli HV LG telerite juures mis sisaldas Samsungi juttu, seda korigeerisin nüüd ise.

Ehkki LG võis alternatiiviga toimida, on tingimused kirjas. Otsuseid teevad juhid, kes loevad oma resursse. Võibolla peaks seda piirangut teisiti rakendama (minu arvamus) aga täna on seis selline, et iga päev viiakse koju LG telereid ja iga jumala päev avastab klient kodus, et tal on küll jah, valge ruuter aga krm halli pealsega ja pilt tööle ei hakka, siis tehakse kõne 123. Eelkõige teate ise kui pikad on kõnede järjekorrad ja rikke info ei pea dubleerima teksti mis on teleriga kaasa antud, vaja on Intenot.

Ühesõnaga, teeme keerulisemaks üksikute spec ruuteri kasutajate elu aga lihtsamaks kogu Telekomi teeninduse ja teiste LG teleri ostjate elu.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Valtsweb
HV kasutaja

sõnum 26.11.2015 09:03:04 vasta tsitaadiga

Selle LG teema jätkuks.
Eile uurisin siis, kas uue ruuteri saab võtta tähtajalise lepinguga, aga ei, öeldi et klient on juba 784 saanud tähtajalisega ja uue saad kas välja ostes või rentides.
Uus klient saab aga vabalt. Ehk siis pean laskma emal teha "kehavahetust" icon_biggrin.gif ise lõpetab lepingu ära ja isa alustab uue lepingu.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2015 09:07:25 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
[b], kõigega nõus, nagu ütlesin, tuttavgi tarbib LGd ja enne ning ka nüüd pärast nikerdamist (korra inteno liinile) töötab temale sobivalt. Nõus, et see piirang on ahistav.

Kas "korra Inteno liinile" tähendab seda, et ainult ühest korrast piisab, või peab see Inteno kogu aeg sahtlis väljakutseks valmis olema?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.11.2015 10:10:41 vasta tsitaadiga

Ma kardan, et see Inteno peab 112 reziimis olema. Vaevalt päring vaid korra toimub
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 26.11.2015 10:57:03 vasta tsitaadiga

indrekp, kuidas teeb kohustus toimiv ruuter välja vahetada kliendi elu lihtsamaks? Kuidas on süüdi klient selles, et Telekom on oma teenustoe suutmatuks optimeerinud? Kuidas on see kliendisõbralik, kui Telekom oma probleemid klientide arvelt lahendab? Kas mulle ainult tundub või lähevadki Telekomi jüngrite argumendid järjest jaburamaks?
JazZ
HV kasutaja

sõnum 26.11.2015 12:00:52 vasta tsitaadiga

Ma ei saa hästi aru mille üle Te vaidlete? Kui mingi asja normaalseks kasutamiseks on midagi vaja, siis nii on. Kui see nõue on ka algusest peale kuskil kirjas olnud, siis pole ju probleemi.

Mulle jääb küll natuke arusaamatuks kuidas korra Inteno ruuteri näitamine probleemi lahendab, see check on ju äppi sisse kirjutatud? Teisest otsast, entusiast võib selle sealt muidugi eemdalada...

Siiani pole ma aru saanud milles see probleem täpselt väljendub? Ilma inteno ruuterita ei käivitu salvestused üldse? Või jooksevad kokku nagu Samsungi peal?
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2015 12:41:14 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Ma ei saa hästi aru mille üle Te vaidlete? Kui mingi asja normaalseks kasutamiseks on midagi vaja, siis nii on. Kui see nõue on ka algusest peale kuskil kirjas olnud, siis pole ju probleemi.

Mulle jääb küll natuke arusaamatuks kuidas korra Inteno ruuteri näitamine probleemi lahendab, see check on ju äppi sisse kirjutatud? Teisest otsast, entusiast võib selle sealt muidugi eemdalada...

Siiani pole ma aru saanud milles see probleem täpselt väljendub? Ilma inteno ruuterita ei käivitu salvestused üldse? Või jooksevad kokku nagu Samsungi peal?

Ükski striim, peale Live kanali striimi, ei tööta ilma Intenota
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 26.11.2015 13:58:01 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
JazZ kirjutas:

Ükski striim, peale Live kanali striimi, ei tööta ilma Intenota

... miks ei võiks blokeerimise asemel hoopis seda infot kuvada? Lisaks juhend ja viited, kuidas edasi toimida? Oleks märksa kliendisõbralikum, kui selline laus blokeerimine ja ilmselt väldiks mõttetuid kõnesid märksa efektiivsemat, kui praegune olukord, mis tuleb enamikule vanema ruuteri omanikele ikkagi üllatusena ja suure tõenäosusega tehakse ka see nii kardetud kõne toele ...

viimati muutis DigeBeni 26.11.2015 13:59:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.11.2015 13:58:57 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
indrekp, kuidas teeb kohustus toimiv ruuter välja vahetada kliendi elu lihtsamaks? Kuidas on süüdi klient selles, et Telekom on oma teenustoe suutmatuks optimeerinud? Kuidas on see kliendisõbralik, kui Telekom oma probleemid klientide arvelt lahendab? Kas mulle ainult tundub või lähevadki Telekomi jüngrite argumendid järjest jaburamaks?

Vana thomson töötab tõesti digibokside ja samsungitega ja ruuterit ei sunnitagi välja vahetama, kui aga klient ostab LG ja TAHAB kasutada selle äppi, peab ta ka uue ruuteri hankima. Loe teemat, saad asjadest paremini aru, selle asemel, et vahutada.
Jutt oli teemas sellest, et kui klient tahab kasutada ise oma x Elioni poolt mitte toetatud ruuterit siis tuleb tal Telekomile näidata, et tal on inteno ja selleks peab kliendil ka inteno olema aktiviseeritud ja hiljem vajadusel sahtlis olemas. mujale seda müüa ei saa, sest siis aktiviseerub see ainult seal mujal.

teema ammendatud.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 26.11.2015 14:01:58 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Otsuseid teevad juhid, kes loevad oma resursse. ...

Kõik käib jooksuga ühelt ametikohalt teisele. Juhtide tõmblemine läheb rohkem selle peale, kel parem 100 meetri aeg on.
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/eesti-telekomi-senisest-juhist-saab-nounik-uus-juht-tuleb-leedust?id=73050809
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 26.11.2015 14:04:00 vasta tsitaadiga

indrekp, ära pudruta, praegu on teemaks Telekomi kunstlikult loodud olukord, et LG aplikatsiooni saab tarbida vaid Inteno ruuteriga, kõik muu on vaid soovimatuks boonuseks ...
indrpo
HV Guru

sõnum 26.11.2015 14:08:51 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
indrekp, ära pudruta, praegu on teemaks Telekomi kunstlikult loodud olukord, et LG aplikatsiooni saab tarbida vaid Inteno ruuteriga, kõik muu on vaid soovimatuks boonuseks ...

mida sa siis soovid, et telekom peaks tagantjärele kõiki ruutereid supportima mis on end of life staadiumis?
selleks oleks vaja ju ka tootja supporti kes treiks thomsonitele uue tarkvara aga seda supporti enam ei ole.
nii nagu ei ole ühelegi vanale seadmele. selle pärast pole ka vanadel samsungitel ja lgdel äppi..olgugi, et võrgupesad on olemas.jnejnejne.

uued asjad vajavad uusi asju ja nii lihtne ongi.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 26.11.2015 14:18:22 vasta tsitaadiga

... eelnevas postis armjanile, just soovitasin midagi ...
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 26.11.2015 14:33:00 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

mida sa siis soovid, et telekom peaks tagantjärele kõiki ruutereid supportima mis on end of life staadiumis?
EI. EI PEA SUPPORTIMA. LAS TÖÖTAB "AS IS" NENDEL ÜKSIKUTEL ISEPROOVIJATEL JA ENTUSIASTIDEL.

"Caps lock" ei olnud kogemata.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.11.2015 14:51:29 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
indrekp kirjutas:

EI. EI PEA SUPPORTIMA. LAS TÖÖTAB "AS IS" NENDEL ÜKSIKUTEL ISEPROOVIJATEL JA ENTUSIASTIDEL.

"Caps lock" ei olnud kogemata.

Ma ütlesin, et olen sinuga nõus aga ka sina ei lugenud hoolikalt.

Telekomi vaates on meil mass kliente kellel on erinevaid ruutereid, Telekom rajas piirangu põhimõttel, et kui on inteno, siis töötab, kui ei ole, siis on veateade. Kõnesid null ja klient teab mida teha.

Need üksikud kes on kokku sattunud selliselt, et neil on oma ruuter ja täna ostavad omale LG, on tegelikult ju mõte sama, sul on vaja intenot. Telekomi ja kliendi vaates asi lihtne ja selge.

Kui ei suppordita sinu enda ruuterit, ei suppordita ka selle järel olevat LG äppi. Mingit küsimust ei ole, aaga miks ei saa ja miks ei tohi.

Mina tõin välja lahenduse mis sellest viimasest murest mööda aitab, kui ei sobi ei sobi. Täna pole Telekomi huvigi ilmselt leida sinujaoks parem ümberpääs sest see kasutajate hulk ja huvi on nii väike võrreldes teise massiga mis peab pakutavate seadmete ja teenustega rahul olema.

Jah, oleks võinud rajada teenuse reegli selliselt, et kui on thomson siis antakse veateade ja kõik teised saavad seda LG äppi omal soovil kuidas saavad, kasutada aga telekomi jaoks on oluline, et kliendil teenus toimiks ja nii saab välistada igasugused muud pöördumised.

See ei ole kusagilt siseinfona kopeeritud info, oma peas suudan ma sellest isegi aru saada ja selle välja kirjutada. Võibolla kui ma mingit muud ametit peaks, kiruksin samamoodi, teisalt peaks arusaama, asjad on nii nagu nad on.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 26.11.2015 15:11:38 vasta tsitaadiga

Mark0, unustad ära, et AS IS ei sobi iseproovijatele ja entusiastidele. Ostavad niigi suvalise kopsiku ja eeldavad, et teenusepakkuja suppordiks.

Minu pakutud variant oleks sobivaim mõlemale, nii kliendile, kui telekomile. Telepilt jookseb läbi Inteno DG301 kopsiku ja internetti ( wifi, lan , vpn ) teeb teine kliendi enda seade.

Jah, tekib kaks seadet, kuid rikete korral protsess ja diagnoosimisvahendid on lihtsamad.

Tuletan ühtlasi meelde, et ma ei mõjuta kuidagi otsustamisi, vaid lihtsalt annan nõuandeid.

Digebeni pakutud variant on OK, kuid me unustame ära, et 99% EI LOE seda mis on ekraanil.

Keskmine Eesti klient eeldab, et sa teed ise nende eest mõttetöö ära, kuna saad selle eest palka.

Seega toejärjekordi võib hullumiseni optimeerida, kuid õpitud abitus on see, millega AS Eesti Telekom endale jalga algusest peale lasi.

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 26.11.2015 15:17:33 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Mark0, unustad ära, et AS IS ei sobi iseproovijatele ja entusiastidele. Ostavad niigi suvalise kopsiku ja eeldavad, et teenusepakkuja suppordiks.
See on nüüd küll täiesti rumal jutt. Ei, mitte rumal vaid vale.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 26.11.2015 15:38:20 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Pailaps kirjutas:
See on nüüd küll täiesti rumal jutt. Ei, mitte rumal vaid vale.

Mulle on isiklikult nii mõnedki nii HV.ee foorumi kasutajad helistanud kui ka puhtjuhuslikult toe telefonile sattunud.
Enamasti küll Mikrotik tüüpi ruuteritega.

Osa neist ei tunne purki isegi niipalju, et kaughaldus liidest väljastpoolt lubada.

-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2015 16:05:36 vasta tsitaadiga

"Vale ruuteriga" LG teleri ostjal on nüüd valida kahe vahel:

1. Osta või rentida Inteno
2. Osta või rentida Arris digiboks

Oletades nüüd et olen "oma ruuteri" fänn, siis valiksin pigem variandi 2, kui poleks kahte agat...

1. HDMI-CEC ei tööta "õigetpidi"
2. Ei saa kindel olla et ei tule uut "ärilist otsust"
icon_razz.gif

JazZ
HV kasutaja

sõnum 26.11.2015 16:17:05 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:

Seda igatsen mina ka endiselt... Kuigi ma lähen ilmselt enne pensionile kui selleni jõutakse. Ja sellega seoses, endiselt viskab minu Samsung teler HDMI-CEC errorit iga kord kui arrise sisse või välja lülitan (HDMI-CEC on arrises välja lülitatid).

Samsung ei ole siiani suutnud ka oma universaalpuldi seadetesse S4? pulti lisada ja seega back nupp ei toimi endiselt. Armjan kunagi siin mainis et ta proovib selle teema püstitada, aga see ei õnnestunud ilmselt? Kas tõesti ollakse nii riius selle äpi jama pärast et ei saa isegi ühe puldi seadeid juurde tekitada?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.11.2015 16:20:24 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
"Vale ruuteriga" LG teleri ostjal on nüüd valida kahe vahel:

1. Osta või rentida Inteno
2. Osta või rentida Arris digiboks

Oletades nüüd et olen "oma ruuteri" fänn, siis valiksin pigem variandi 2, kui poleks kahte agat...

2. Ei saa kindel olla et ei tule uut "ärilist otsust"
icon_razz.gif

Tõenäoliselt on LG teleri ostja oma hetke teleri uuendamisprotsessis mis tähendab, et tal on mingisugune digiboks olemas, koos vana teleriga.
Kui ta aga ostab LG teleri ja soovib äppi kasutama hakata, on veel hulganisti valikuid.
Kui tal on vana ruuter, võib küsida kas saab uut lepinguga, kui ei saa, on võimalus küsida kas saab liituda VDSLiga, siis saab ikka lepinguga.
Kui tal oli vana amino digiboks on võimalik saada soodustingimustel Arris.
Võimalik, et tegemist on üldse uue liitujaga, isegi siis on vaja 19 välja käia.

Ühesõnaga valikuid on mitmeid, igal juhul saab klient raha kulutada ja üldiselt nii klient oma soove täidabki.

NB! ärilisi otsuseid tuleb igal ühel ette, ka ilmselt koduses majapidamises on selliseid olukordi kus a'la pesumasin hakkab vaikselt lagunema või ei pese enam pesu korralikult ja üks hetk ei ole äriliselt mõistlik seda remontida vaid tuleb uus osta koos nutikate funktsioonidega.
Seega ei maksa naljatada nagu oleks Elion mingi äriliselt kahjuliku otsuse teinud. Varem või hiljem võib vabalt Amino ekraanile kiri popsata, et nüüd on aeg poodi minna.
Nagu ma paar aastat tagasi ütlesin, sellega ei kiirustata, justnimelt, et mitte äriliselt kahjulikku tehingut teha icon_wink.gif
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2015 16:50:50 vasta tsitaadiga

Aga kuidas selle HDMI-CEC-ga siis on Arrise puhul? Kas ikka veel on middleware takistuseks, või on vastu võetud otsus et seda kindlasti ei tehta? Aastad on mööda läinud sellest hetkest kui samal teemal rääkisime...
Jänes
HV kasutaja

sõnum 26.11.2015 16:50:56 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
indrekp kirjutas:

Teistele, ma arvan, et neid tehnikagurusid, kes oma ruuterit kasutavad on ülimas vähemuses aga leida kasutaja kellel on oma asus vms ruuter ja LG, on täna vist väga raske leida. Sestap ma ei saa aru mida siin arutada on, hangid LG on tingimused ÄPI kasutamiseks kirjas.
Juriidiliselt on tõesti kõik korrektne. Tee põrgusse on alati heade kaalutlustega sillutatud. Huvitaval kombel töötasid need LG'd mitu head kuud ja polnud probleemi, et mõned iseehitajad said proovida, kuidas asi võiks töötada. Aga nüüd löödi see uks kinni. Ning mina ei plaani rahulikult nõustuda selliste kunstlike piirangutega. Arusaadav, et kui Elioni enda seadmed ei sobi siis nende piiramine on mõistetav. Kui aga inimesed ISE on läinud alternatiivseadmete peale välja siis milleks neidsamu entusiaste kottida? Just needsamad tehnikahuvilised viivad laias plaanis asju edasi kuna neil on võimalik huvitavaid mänguasju ehitada. Aga Telekom lihtsalt paneb neile tuimalt näkku. See ei ole ilus.

Nagu enne ka ütlesin siis TV-teema mind tõesti ei huvita. Aga see on ohtlik trend, järjest rohkem kohelda inimest lollina, võtta ta käest nuga ära sest äkki muidu lõikab näppu. Telekomi kaitseks tuleb ütelda, et see kasutaja vati sees kohtlemine on levinud praktika tänapäevases roosas maailmas, igapäevapoliitika ning Brüsselist tulevad juhtnööri on veel kraad kangemad. Aga see ei tähenda, et peaks kõrvad longus kõigega nõus olema.
Spoiler Spoiler Spoiler

Alguses oli kavatsus osta Smasungi telekas, kuna seal peal Digi-tv-d normaalselt tööle ei saadud siis Lg telekas. Nüüd tuleb välja, et selleks on vaja veel Intenot , vana ruuteri rendist on veel 6 kuus kuud alles, siis jääb ka see ära. Ei teagi mida hankida, et sellest mõttetusst boksist lahti saada. Jääb jälle oodata., kas Elion midagi ka normaalsel tööle saab.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1410, 1411, 1412 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.