|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 12:40:46
|
|
|
| Valtsweb kirjutas: |
| LG telekas nutitv appiga, seadistamisel tuleb ette keelevaliku pilt, peab valima "OK", aga mitte ükski nupp ei reageeri. 784 ruuteri teema? |
Otsuse on, et me ei anna kasutajale teenust, kus ta saab ainult Live kanaleid vaadata. Täisfunktionaalne teenus töötab ainult Inteno ruuteriga. See info on LG telerite puhul teenuse pakkuja poolt antud.
Äriline otsus, jah. Ja toetan seda otsust!
Miks Samsungi puhul saab. Vastus: Samsung kasutab RTP/RAW/RAW transpordi meetodit kui LG'l oli ainuke võimalik võimalus üle UDP oli RTP/AVP/UDP. Seda toetab hetkel vaid Inteno
viimati muutis armjan 25.11.2015 12:44:02, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 12:41:38
|
|
|
| LG telekas nutitv appiga, seadistamisel tuleb ette keelevaliku pilt, peab valima "OK", aga mitte ükski nupp ei reageeri. 784 ruuteri teema? |
Seadistada peaks ikka saama. Proovi, kas saad hammasratta nupust lahti seaded ja sealt tehase seadete taastamine. Mõni LG vist ilmselt jookseb kokku ja ainus viis vist on lähtestamine menüü kaudu või restart telerile.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 12:43:59
|
|
|
armjan, oskad sa ka öelda kas see otsus puudutab ainult Technicolori seadmeid, või siis kõiki seadmeid, mis pole Inteno?
Ehk siis kas ka kolmanda partei seadmetega, suvaline openwrt ruuter näiteks (eeldusel et konf ise ruuteris pädeb), kuvatakse samuti ainult veateadet?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 25.11.2015 12:45:11, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 12:44:59
|
|
|
| Etz kirjutas: |
armjan, oskad sa ka öelda kas see otsus puudutab ainult Technicolori seadmeid, või siis kõiki seadmeid, mis pole Inteno?
Ehk siis kas ka kolmanda partei seadmetega, suvaline openwrt ruuter näiteks, kuvatakse samuti ainult veateadet? |
Vastus eelmises postis editiga.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 12:51:00
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| Vastus eelmises postis editiga. |
Mis ei vastanud tegelikult midagi, sest sama setup on tehtav tegelikult suvalise OpenWRT ruuteriga, aga olgu siis pealegi...
Inteno`l jooksev OpenWRT pole tegelikkuses midagi väga kardinaalselt erinevat vanilla OpenWRT`st välja arvatud Broadcomi spetsiifilised "closed-source" kerneli moodulid.
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 12:58:02
|
|
|
| Vastus eelmises postis editiga. |
Mis ei vastanud tegelikult midagi, sest sama setup on tehtav tegelikult suvalise OpenWRT ruuteriga, aga olgu siis pealegi...
Inteno`l jooksev OpenWRT pole tegelikkuses midagi väga kardinaalselt erinevat vanilla OpenWRT`st välja arvatud Broadcomi spetsiifilised "closed-source" kerneli moodulid. |
Peame tegutsema kõikide klientide huvest lähtuvalt. Üks seade, mis suudab. Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. See pole mõistlik lähenemine (äri ja korporatiivvärk). Sulle ei ole see lahendus, kuna oled mäekõrguselt üle tavakasutajast. Saan Sinust aru.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 12:59:54
|
|
|
| Peame tegutsema kõikide klientide huvest lähtuvalt. Üks seade, mis suudab. Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. See pole mõistlik lähenemine (äri ja korporatiivvärk). Sulle ei ole see lahendus, kuna oled mäekõrguselt üle tavakasutajast. Saan Sinust aru. |
Ehk siis loen siit ridade vahelt välja, et kui ei detectita Inteno ruuterit, siis veateade ja kogu moos...
Ma saan muidu väga hästi aru ka korporatiivvärgist ja teenuste supportimise keerukusest, entusiastid reeglina suppordivad end siiski ise, aga see selleks.
(Eks ole igasugused olemas, ka neid kes peavad end ise eksperdiks aga ikka helistavad 123, kui on teenuse ise katki teinud)
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 25.11.2015 13:02:35, muudetud 4 korda |
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
25.11.2015 13:01:04
|
|
|
| Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. |
Tegelikult ei soovitud ju ei mingit toetamist, lisaarendust ega muud säherdust. Küsimus oli, et kas kõigil peale Inteno keeratakse teenus tuimalt kinni?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 13:13:16
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. |
Tegelikult ei soovitud ju ei mingit toetamist, lisaarendust ega muud säherdust. Küsimus oli, et kas kõigil peale Inteno keeratakse teenus tuimalt kinni?
|
LG teleritega nutiTV äpp töötab AINULT Inteno ruuteriga. Teenus ei ole tuimalt kinni keeratud vaid selle seadmega ei saa teenust kätte ilma Intenota. Seega, jah (ja ei, teenus ise on avatud).
Siin Elioni tegelastega sellel teemal arutamine ei anna midagi. Selline on otsus ja seda muudaks vaid see, kui klientide poolt oleks suur survestamine selle otsuse ümberlükkamiseks ja seadmete tegelastele tehakse Elionis ülesanne panna, nui neljaks, teenus tööle vanemate ruuteritega (Kui see üldse võimalik).
Pretensioonid elionile, ma teist lahendust ei näe. Meie siin oleme väksed tegelased, kes selles osas sõnaõigust ei oma.
Offtopic, et oleks veidi nalja kah vahelduseks: https://i.imgur.com/sJBnNLU.jpg ja selle scriptid https://github.com/narkoz/hacker-scripts
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valtsweb
HV kasutaja
|
25.11.2015 13:16:06
|
|
|
Asi selge siis, lihtsalt ema käis poes ja ostis LG teleri suure müügijutu peale. Eile külastasin jutu peale et kõik on pime - pole netti, wifit ega pilti. Selgus et 784 tarkvarauuendus oli ebaõnnestunud, kaks tulukest vilkusid, selle sain korda, aga võidukalt ikka ei saanud lahkuda, ühendasin Motorola uue teleka taha
Aga see ruuteri asi jäeti loomulikult mainimata poe müügimehel
PS. kas vanale lepingule ei pakuta seda uut ruuterit tähtajalise lepinguga nagu kunagi 784 puhul?
Pole ise nutitv klient, ainult abistaja rollis
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 13:16:42
|
|
|
Siin Elioni tegelastega sellel teemal arutamine ei anna midagi. Selline on otsus ja seda muudaks vaid see, kui klientide poolt oleks suur survestamine selle otsuse ümberlükkamiseks ja seadmete tegelastele tehakse Elionis ülesanne panna, nui neljaks, teenus tööle vanemate ruuteritega (Kui see üldse võimalik).
Pretensioonid elionile, ma teist lahendust ei näe. Meie siin oleme väksed tegelased, kes selles osas sõnaõigust ei oma. |
Ei tahagi midagi arutada ega viriseda, tahtsin vaid konkreetset (hämamiseta) vastust (soovitavalt tehnilise taustaga inimeselt), selle ma nüüd ka sain...tänud.
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
25.11.2015 14:18:13
|
|
|
Asi selge siis, lihtsalt ema käis poes ja ostis LG teleri suure müügijutu peale. Eile külastasin jutu peale et kõik on pime - pole netti, wifit ega pilti. Selgus et 784 tarkvarauuendus oli ebaõnnestunud, kaks tulukest vilkusid, selle sain korda, aga võidukalt ikka ei saanud lahkuda, ühendasin Motorola uue teleka taha
PS. kas vanale lepingule ei pakuta seda uut ruuterit tähtajalise lepinguga nagu kunagi 784 puhul?
Pole ise nutitv klient, ainult abistaja rollis  |
Tee tarbijakaitsele avaldus vales reklaamis, küll siis liigutama hakatakse kui jutt delfisse või postimehesse jõuab, elu näitab, et muud moodi ei saa lihtsalt.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.11.2015 14:21:03
|
|
|
| Üks seade, mis suudab. Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. See pole mõistlik lähenemine (äri ja korporatiivvärk). Sulle ei ole see lahendus, kuna oled mäekõrguselt üle tavakasutajast. Saan Sinust aru. |
Kas neid kolmandate tootjate ruutereid on nii palju, et peab kõik mitte-Intenod julmalt exclude'ma ning Intenod wihtelist'ima? St ma saan hästi aru sellest, et ei pea supportima igasuguseid kolmandaid ruutereid. Aga miks peaks julmalt kraani kinni keerama? Abiliinile helistav mureline on ju tuvastatav juba lauanumbri või mobla järgi enne kui teenindajani jõuab, samuti saab teenindaja töövahendisse panna märkuse "kasutab Elioni poolt mittetoetatavat ruuterit". Ei ole kuidagi viisakas iseehitajaid ja muidu katsetavaid kliente niimoodi ära lõigata.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 14:31:03
|
|
|
Paraku reaalne elu sõltub kliendist. Seadmed välistama peab, kuna pildi/interneti hakkimis, kvaliteedi murede korral helistavad ka iseehitajad, kel mõistus endal otsas. Kui ütled, et ei toeta, siis tuleb kiun.
Parem on eos juba antud situatsioon välistada.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valtsweb
HV kasutaja
|
25.11.2015 15:00:19
|
|
|
Mis tarbijakaitse Tähtajalise lepinguga saab vist 19€ eest uue ruuteri, las ema käib ajaga kaasas
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
25.11.2015 15:01:54
|
|
|
Millal Samsungi äpp uuenduse saada võiks? ETV salvestused siiani SD kvaliteedis.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:07:47
|
|
|
| Motiv8 kirjutas: |
Pole ise nutitv klient, ainult abistaja rollis  |
Tee tarbijakaitsele avaldus vales reklaamis, küll siis liigutama hakatakse kui jutt delfisse või postimehesse jõuab, elu näitab, et muud moodi ei saa lihtsalt. |
Kohe sõtta õige.
tegelikult ei soetatud TV elioni esindusest. Teistele elektroonikat müüvatele ettevõtetele (kes argumendina nutiTV äppi tahavad promoda) ON see info antud. Tänase näite tulemusel anname nendele veelkord teada, et sõltuvusest ruuteriga tuleb kliendile teada anda!
Tarbijakaitse ei hakkaks selle näite puhul Elionile külge vaid reaalselt seadme müüja ettevõtte külge!
Oletada, eelarvamustes olemist ja eeldada oskame me kõik. Kui info pole foorumlasele teada, siis enne üllitist võiks info üle kontrollida!
Igal juhul toetan ja olen alati toetanud tarbija huvide kaitsmist läbi tarbijakaitse, kui teisiti kokkuleppele ei jõuta.
| Olaf kirjutas: |
Millal Samsungi äpp uuenduse saada võiks? ETV salvestused siiani SD kvaliteedis.  |
Versioon on Samsungi saadetud. Avalikuks tehakse see siis, kui nad on oma testimise protsessid läbinud. Millal see juhtub, ei saa lubdada. Arvestada tuleb ca 2..3 nädalaga. Omalt poolt hoiame silma peal, et nad esimesel võimalisel uue äpi avalikuks teeksid.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
25.11.2015 15:16:12
|
|
|
Ja reaalsuses tähendab see, et teete mida?
...
Omalt poolt hoiame silma peal, et nad esimesel võimalisel uue äpi avalikuks teeksid. |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:21:10
|
|
|
| Six kirjutas: |
...
Omalt poolt hoiame silma peal, et nad esimesel võimalisel uue äpi avalikuks teeksid. |
|
Sõidame Koreasse ja istume rak.adminil põlvel
Millist seletust Sa ootad? Ma ei näe vajadust sisemisi protsesse siin arutada.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
25.11.2015 15:21:32
|
|
|
Oleks oodanud ausat vastust, et reaalselt ei saa te midagi teha.
...
|
Millist seletust Sa ootad? Ma ei näe vajadust sisemisi protsesse siin arutada. |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:24:32
|
|
|
...
|
Millist seletust Sa ootad? Ma ei näe vajadust sisemisi protsesse siin arutada. |
|
Reaalsuses tähendab see seda, et hoiame staatusel silma peal ja suhtleme nendega. Ma ei saa vastata "reaalselt ei saa me midagi teha" kui see vastus ei vasta tõele!
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
25.11.2015 15:26:50
|
|
|
See on tore kui sima pealhoidmine kiirendab koreakate tegutsemist.
...
|
|
Reaalsuses tähendab see seda, et hoiame staatusel silma peal ja suhtleme nendega. Ma ei saa vastata "reaalselt ei saa me midagi teha" kui see vastus ei vasta tõele! |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:41:21
|
|
|
Spoiler 
...
|
|
Reaalsuses tähendab see seda, et hoiame staatusel silma peal ja suhtleme nendega. Ma ei saa vastata "reaalselt ei saa me midagi teha" kui see vastus ei vasta tõele! |
|
See on minu enda tõlgendus protsesside kohta, millega saame kiirendada.
Kuidas mu vastus Sind aitab? Või, milline kasu sellest Sulle, kui tead protsesse, mille põhjal tegutseme? Kuidas me seda teeme, ei ole absoluutselt väljaspoole organsatsiooni antav ega ka vajalik (klienti abistav) info.
Lihtsam oleks mul olnud öelda: "oodake ca 3 nädalat" ja punkt!
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
25.11.2015 15:44:28
|
|
|
Nii oleks ausam olnud küll.
Praegu jääb mulje, et teie silma pealhoidmisest sõltub midagi.
Spoiler 
...
|
|
|
Kuidas mu vastus Sind aitab? Või, milline kasu sellest Sulle, kui tead protsesse, mille põhjal tegutseme? Kuidas me seda teeme, ei ole absoluutselt väljaspoole organsatsiooni antav ega ka vajalik (klienti abistav) info.
Lihtsam oleks mul olnud öelda: "oodake ca 3 nädalat" ja punkt! |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:48:17
|
|
|
Spoiler 
...
|
|
|
|
Kas siin on juba eos suhtumine "käige perse!"? Ma vastasin - saame kiirendada!!! Kas see tähendab kindlasti seda, et varem kui 3 nädalat? Ei tähenda. Me saame anda omapoolse panuse selleks, et see vähegi kiiremini Live jõuaks ja seda panust me ka anname. Taguda tuult on ajaraisk. Milles on Su mure, Six? Oled pahane? Ei sobi info, mida annan? Jään endale kindlaks. See on koht, kus mina TEAN ja Sina EI tea.
viimati muutis armjan 25.11.2015 15:50:19, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.11.2015 15:48:42
|
|
|
| Kas te selle pideva testimise ja vingumise kõrvalt oma televisiooniprogramme ka jälgida jõuate?
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
25.11.2015 15:52:04
|
|
|
Ei ole muret. Olen ootamisega harjunud.
Kui aga teie silma pealhoidmisest midagi sõltub, siis äkki pingutate ja hoiate natuke rohkem silma peal.
Saaks 1,5 nädalaga uuenduse kätte?
Spoiler 
...
|
|
|
|
Kas siin on juba eos suhtumine "käige <b>piix</b>!"? Ma vastasin - saame kiirendada!!! Teinekord ma ei ütle selle kohta midagi. Taguda tuult on ajaraisk. Milles on Su mure, Six? Oled pahane? Ei sobi info, mida annan? Jään endale kindlaks. See on koht, kus mina TEAN ja Sina EI tea. |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:55:51
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Jubedaks tähenärimiseks läks järsku
| Super AMOLED kirjutas: |
| Kas te selle pideva testimise ja vingumise kõrvalt oma televisiooniprogramme ka jälgida jõuate? |
Mina ei jõua. Tunnistan ausalt. Mul on ca 100 kanalit ja vaadata jõuan vast 2-3 neist nädala jooksul, sest kogu aeg läheb HVFoorumile. |
Nõus. Häirib. Need, kes infot siin jagavad, teevad seda vabast tahtest, klientide jaoks! Ma ei pea seda tegema, kui see tähendab mõttetuid torkimisi ja ärapanemisi. Milleks? Mul on targematki teha.
Olgem teineteise suhtes austavamad.
Ei ole muret. Olen ootamisega harjunud.
Kui aga teie silma pealhoidmisest midagi sõltub, siis äkki pingutate ja hoiate natuke rohkem silma peal.
Saaks 1,5 nädalaga uuenduse kätte? |
Lubada ei saa. Ka meile sobib see, kui saame varem.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.11.2015 16:07:43
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
Paraku reaalne elu sõltub kliendist. Seadmed välistama peab, kuna pildi/interneti hakkimis, kvaliteedi murede korral helistavad ka iseehitajad, kel mõistus endal otsas. Kui ütled, et ei toeta, siis tuleb kiun.
Parem on eos juba antud situatsioon välistada. |
Ei, ei pea välistama! Saab lubada teenust ka muudele seadmetele nii nagu kogu aeg tehtud on. Saab anda inimestele "vabaduse valida". Saab väga selgelt panna piirid, millele anda tuge ja millele mitte. Tuim ärakeelamine ilma kliendiga suhtlemata on muidugi lihtne.
Disclaimer: mul pole Elioni äpiga LG telekat. Küll aga muudab selline käte väänamine murelikuks sest varsti võib jõuda järg kolmandate tootjate ruuterite ärakeelamiseni.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 17:20:24
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
Ei, ei pea välistama! Saab lubada teenust ka muudele seadmetele nii nagu kogu aeg tehtud on. Saab anda inimestele "vabaduse valida". Saab väga selgelt panna piirid, millele anda tuge ja millele mitte. Tuim ärakeelamine ilma kliendiga suhtlemata on muidugi lihtne.
Disclaimer: mul pole Elioni äpiga LG telekat. Küll aga muudab selline käte väänamine murelikuks sest varsti võib jõuda järg kolmandate tootjate ruuterite ärakeelamiseni. |
Loe : Mul on kolmanda partei Asuse ruuter kodus tiksumas ja olen mures, et pean investeeringu tuulde viskama. Ergo, kiun.
Olgum öeldud, et mul on hoopis tükis hallatav switch jagamas iptv-d. See ei ole välisvõrku niiehknaa paista.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 17:35:49
|
|
|
Disclaimer: mul pole Elioni äpiga LG telekat. Küll aga muudab selline käte väänamine murelikuks sest varsti võib jõuda järg kolmandate tootjate ruuterite ärakeelamiseni. |
Kasuta ja konfi kolmanda tootja ruutereid nii palju, kui süda lustib. LG äpi kasutamiseks ei lubata kasutada ruuterit, mis annab väga pooliku funktsionaalsuse.
Keegi ei keela Sul kasutada teisi ruutereid. Tingimus LG puhul on nii. Kes on entusiast kolmanda ruuteriga, saab valida boksi.
Tuim käeväänamine on siis, kui lubame ruutereid, millega kasutaja ei saa kasutada nutiTV äpi funktsionaalsust ja selle peale tulevad pretensioonid, kõned ja tuleb iga kliendiga eraldi tegeleda, et äpp tööle saada. LG+äpp teenuse jaoks on kindel kooslus, võta või jäta. Alternatiivseid lahendusi on samuti pakkuda: box ja konfi ise ruuter (kui pädevus olemas). Tegemist siiski LG spetiifikaga, mitte üldise käteväänamise alustamisega, kus järg varsti bokside käes.
viimati muutis armjan 25.11.2015 17:40:10, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.11.2015 17:38:32
|
|
|
kas järjekord switch-inteno-LG funkab?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 17:39:43
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| kas järjekord switch-inteno-LG funkab? |
miks ei peaks? peaasi, et LG saaks inteno tagant vajaliku kätte. Samas ei näe ma erilist switchi pointi, kui saad DMZ funktsiooni seadmes kasutada.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.11.2015 17:41:58
|
|
|
Spoiler 
Loe : Mul on kolmanda partei Asuse ruuter kodus tiksumas ja olen mures, et pean investeeringu tuulde viskama. Ergo, kiun.
|
See on küll üllatav suhtumine. Et kui on investeering tehtud ja see võib tuulde minna... ja kui muretseda tehtud investeeringu pärast siis on tegu kiunuga.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 17:47:43
|
|
|
Spoiler 
|
See on küll üllatav suhtumine. Et kui on investeering tehtud ja see võib tuulde minna... ja kui muretseda tehtud investeeringu pärast siis on tegu kiunuga. |
Kui tead, et asi on "not supported" on see enda poolt võetud kalkuleeritud risk. Seetõttu oma sahtlis toetatud ruuterit ja ära hala, kui teenus ei tööta ootuspäraselt! Seetõttu lahterdasin ma antud asja teadlikult nutt ja hala kategooriasse.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.11.2015 17:52:52
|
|
|
| Järjest paremaks läheb...
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
25.11.2015 18:28:17
|
|
|
Nutt ja hala™ käib ju hetkel selle üle, et Telekom ei lase isegi oskajatel oma seadet kasutada LG ees, mitte selle üle, et oma seadmega teenus ei tööta osaliselt või täielikult. Ja tehnilist põhjust, miks ükski muu seade ei toimiks, pole ju siin teemas veel läbi käinud. Ainus põhjus kõik mitte-Intenod välistada oleks see kui teenus töötaks mingi Telekomi poolt aretatud closed-source lahenduse peal, mida ei saa mujal eksisteerida kui ainult Telekomi softiga Intenos. Aga nii see ju ei ole?
Keegi ei ootagi, et Telekom toetaks mistahes ruutereid - on täiesti loogiline, et ametlik teenuse tugi ja toimimine on tagatud AINULT teenusepakkuja poolt valitud seadmele. Juhul kui see kriteerium ei ole täidetud, peaks 123 peal jutt jääma väga lühikeseks (kui tõesti oma seadme kasutajad sinna helistavad ja vinguvad, et neil asjad täies ulatuses ei tööta ja ise ei oska seadistada), helistajale antakse lähima esinduse aadress, kust Inteno osta ja kõne lõpp.
Vähemalt minu nägemus asjast oleks see, et teenuse tehnilised parameetrid oleks avalikult kättesaadavad. Tavakasutaja neist aru ei saa ja ei hakka ka seega ise katsetama. Entusiast aga saaks võtta oma OpenWRT või mistahes muul softil jooksva purgi ja selle võimalusel tööle panna enda jaoks, ilma et peaks läbima pika katse-eksituse meetodi, mis ei pruugigi lahenduseni viia kuigi lahendus on olemas. Ühtlasi aitaks see ka välistada olukorda, et puudulikult isetuletatud seadistus teenuse tarbimist (või veel hullem võrgu toimimist) mingil moel segaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.11.2015 18:35:23
|
|
|
123 võiks progeda küll sellise funktsiooni.
Vajuta 1 kui sul on inteno
Vajuta 2 kui sul ei ole inteno -->
---> Vajuta 1 kui tahad osta inteno (saadetakse kulleriga koju)
Vajuta 2 kui soovid kõne lõpetada (toru lüüakse harki ja number blacklisti) |
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.11.2015 19:38:46
|
|
|
KillFrenzy,
Aga ruuterist, kui sellisest, et kuna teenusepakkuja seade on siiski piiratud võimekusega ja ei vasta teatud kasutusvajadustega klientidele siis mis valik neile jääb?
Mitte osta LG tooteid?
Kliendi vajadustele põhinev ruuter on olulisem teleteenusest. Arris ikka jääb tööle kliendi valitud alternatiivse ruuteriga? Siis elab selle suuresti üle.
Miks Samsungi puhul saab. Vastus: Samsung kasutab RTP/RAW/RAW transpordi meetodit kui LG'l oli ainuke võimalik võimalus üle UDP oli RTP/AVP/UDP. Seda toetab hetkel vaid Inteno |
Mis transpordi meetodit siis need kolm digiboksi varianti kasutavad?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 19:53:30
|
|
|
Ma näen loogilise jätkuna, et kasutavad ISP poolt antavat seadet, mis on konfigureeritud sillana ja lisaks oma lisaseadet soovi korral, millel on oma väline staatiline ip. IPTV toimib Inteno tagant. nii LG, Samsung, Motorola kui Arrise küljest.
Kodukliendi 5 staatilise ip-ga /29 ipv4 ja /56 ipv6 staatiline lahendus lisatasu eest. Lambad söönud, hundid terved. Raudselt tuleb nüüd mingi vello, kes küsib, et miks ma juurde pean maksma?
Ma ütleks ennetavalt vastuseks, et entusiastkasutaja mugavuse eest.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
viimati muutis Pailaps 25.11.2015 19:54:54, muudetud 1 kord |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 19:57:05
|
|
|
| Kodukliendi 5 staatilise ip-ga lahendus lisatasu eest. |
Ja see lisatasu on?
Äkki hõikad ka selle välja, Telekomi koduleht on selle kohapealt tühi.
Või ongi see see "staatiline ip" lisateenus?
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 19:59:33
|
|
|
| Kodukliendi 5 staatilise ip-ga lahendus lisatasu eest. |
Ja see lisatasu on?
Äkki hõikad ka selle välja, Telekomi koduleht on selle kohapealt tühi. |
11.37€+käibemaks. Viimane on puhtalt ainult idee! Äriklient on hetkel maksustatud analoogselt.
Ma juba nüüd hõõrun käsi kokku, kuidas saaks füüri lasta.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
25.11.2015 20:18:39
|
|
|
Nüüd vastu õhtut teemat vaadates oskan vaid õlgu kehitada ja imestada kui koordineeritult Elioni elu käib ja siis räägitakse mis mind on nõelanud
Aga lubasin näidata kui õudne saab heli olla IPTV võrgus, tänase päeva saak ei olegi väga õudne kuid siiski, panen siia filmi Brokedown Palace lõputiitrite heli graafiliselt kanalist Filmzone+ : millest on näha kui telliseks heli lastakse kuid seejuures "raamatupidajale" on justkui kõik korras - see moonutav plärin nimelt ei ületa taset -5dB, seega tehakse jama kokku enne kodeerimist. Kas ostetakse programm sellisena sisse või tehakse enne enkoodrit miski ebaloogiline liigutus. Aga niisugune see jama on. Küll ma hoian veel silma peal ja leian mõne veel hullema.
Edit: vastu tulles indrekp soovile olla konstruktiivne tegin võrdluse originaaliga, panin pildile kokku kõrvuti Elioni kodeeritud Filmzone+ versiooni heli ja originaalheli, nii on ilmekalt näha milline on erinevus.
Ja see peab olema siis HD kanal - parima kvaliteediga igas mõttes!?
viimati muutis Maldur 26.11.2015 02:16:16, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.11.2015 21:43:43
|
|
|
Maldur, Loe ära mitu kuubikut tunnis ekraanilt loed, märgi kellaajaliselt ülesse ja esita pretensioon, tarbijakaitse pane koopiasse. Kust sellised tahanteadad tulevad?
Teistele, ma arvan, et neid tehnikagurusid, kes oma ruuterit kasutavad on ülimas vähemuses aga leida kasutaja kellel on oma asus vms ruuter ja LG, on täna vist väga raske leida. Sestap ma ei saa aru mida siin arutada on, hangid LG on tingimused ÄPI kasutamiseks kirjas.
Isiklikult, kui tahaksin ikka oma ruuteriga ise nikerdada, suunaksin ainult vlani Arrisele (või kasutaks eelnevalt vlan switchi) ja unustaksin selle IPTV NAT häkkimise, see teeb suvaruuteritel elu raskeks ja seadistamine tulemus ei saa piisavalt stabiilne.
Kui nüüd ümberminekust rääkida siis on hea idee pakkumaks nõudlikule kasutajale seda AIP ip vahemikku lisatasu eest, selle järgi võid neti jaoks misiganes ruuteri panna avaliku ip otsa.
Teine ümberminek on natuke labane, aga toimib, võta Inteno, pane oma teenuse otsas korra tööle ja võta ära ning kasuta oma isiklikku ruuterit, vaata kas LG äpp töötab või mitte.
Praktikas, läbi mikrotiku tuttav kasutab LGd ja töötab, samas kurdab sama mida minagi mikrotiku testides nägin, aegajalt kerge ruut ja kanalivahetusel samuti aegajalt väike ruut. Sama liini taga intenoga asi ok.
Telekomile ei ole siin midagi ette heita, piirangud on õigusega loodud kliendiprobleemide vähendamiseks ja infoks, mida kusagil kasutama peab, et asi toimiks.
Tarbijakaitsesse võib midaiganes kurta. Kasvõi seda, et mul on juba digiboks, miks ma sellega pilti ei näe... aga see on ju DVB-T digiboks millega näeb antennilt tulevat pilti.
Aga ütlen otse, keegi minu kallal sõna otseses mõttes möliseb, mölisen vastu. Võimalik variant on ka üldse mitte möliseda, sest see teema on ennast ikka KORDI juba ammendanud aga ikka on haigus vaadata, et äkki on keegi mõne probleemi otsa komistanud või annab konstruktiivset tagasisidet.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
25.11.2015 22:08:33
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| Elion võiks nööbist kinni võtta sel kodanikul, kes Filmzone kanalile subtiitreid toodab. Iga filmi jooksul juhtub mõne korra, et ühe lause tõlge kordub ka paari-kolme järgmise lause ajal ja seega jääb osa tõlget vahelt kaduma. |
Oskab siis keegi öelda, kelle tegemata jätmine see siis on.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.11.2015 22:14:27
|
|
|
ivokas, see ilmselt ei huvitakski, kus see kala peitub. Tahaks lihtsalt, et probleemi ilmnemisel see kaoks, saaks korda. Lihtne.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
25.11.2015 22:42:42
|
|
|
Peaaegu oleks unustanud. Tasuline töö sai tellitud: lauatelefoni jaoks oli vaja ühendus tekitada ühte tuppa. Töö kiire ja korralik, nagu alati
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
25.11.2015 23:00:16
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Maldur, Loe ära mitu kuubikut tunnis ekraanilt loed, märgi kellaajaliselt ülesse ja esita pretensioon, tarbijakaitse pane koopiasse. Kust sellised tahanteadad tulevad?
|
Oma viga kui ei suuda nii pakkida striimi et ei ruudutaks ja helis puuduks ületüürimine. Selleks ei pea olema tahanteada, et aru saada millist sõnnikut meie raha eest teie meile pakute. Ja nüüd kiunute sest ei suuda seda shitta kliendile kvaliteedi pähe maha ärida. Kuskohast tulevad sellised kes arvavad et kõik teised on sündinud idioodid kellele võib mida iganes kõrva sosistada?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
26.11.2015 00:05:37
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Teistele, ma arvan, et neid tehnikagurusid, kes oma ruuterit kasutavad on ülimas vähemuses aga leida kasutaja kellel on oma asus vms ruuter ja LG, on täna vist väga raske leida. Sestap ma ei saa aru mida siin arutada on, hangid LG on tingimused ÄPI kasutamiseks kirjas. |
Juriidiliselt on tõesti kõik korrektne. Tee põrgusse on alati heade kaalutlustega sillutatud. Huvitaval kombel töötasid need LG'd mitu head kuud ja polnud probleemi, et mõned iseehitajad said proovida, kuidas asi võiks töötada. Aga nüüd löödi see uks kinni. Ning mina ei plaani rahulikult nõustuda selliste kunstlike piirangutega. Arusaadav, et kui Elioni enda seadmed ei sobi siis nende piiramine on mõistetav. Kui aga inimesed ISE on läinud alternatiivseadmete peale välja siis milleks neidsamu entusiaste kottida? Just needsamad tehnikahuvilised viivad laias plaanis asju edasi kuna neil on võimalik huvitavaid mänguasju ehitada. Aga Telekom lihtsalt paneb neile tuimalt näkku. See ei ole ilus.
Nagu enne ka ütlesin siis TV-teema mind tõesti ei huvita. Aga see on ohtlik trend, järjest rohkem kohelda inimest lollina, võtta ta käest nuga ära sest äkki muidu lõikab näppu. Telekomi kaitseks tuleb ütelda, et see kasutaja vati sees kohtlemine on levinud praktika tänapäevases roosas maailmas, igapäevapoliitika ning Brüsselist tulevad juhtnööri on veel kraad kangemad. Aga see ei tähenda, et peaks kõrvad longus kõigega nõus olema.
Spoiler 
| tsitaat: |
Aga ütlen otse, keegi minu kallal sõna otseses mõttes möliseb, mölisen vastu. Võimalik variant on ka üldse mitte möliseda, sest see teema on ennast ikka KORDI juba ammendanud aga ikka on haigus vaadata, et äkki on keegi mõne probleemi otsa komistanud või annab konstruktiivset tagasisidet. |
Tubli, näita neile, et sulle näkku ei n*kuta! Ega muidu nad ju ei õpi!
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|