Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 12:40:46
|
|
|
Valtsweb kirjutas: |
LG telekas nutitv appiga, seadistamisel tuleb ette keelevaliku pilt, peab valima "OK", aga mitte ükski nupp ei reageeri. 784 ruuteri teema? |
Otsuse on, et me ei anna kasutajale teenust, kus ta saab ainult Live kanaleid vaadata. Täisfunktionaalne teenus töötab ainult Inteno ruuteriga. See info on LG telerite puhul teenuse pakkuja poolt antud.
Äriline otsus, jah. Ja toetan seda otsust!
Miks Samsungi puhul saab. Vastus: Samsung kasutab RTP/RAW/RAW transpordi meetodit kui LG'l oli ainuke võimalik võimalus üle UDP oli RTP/AVP/UDP. Seda toetab hetkel vaid Inteno
viimati muutis armjan 25.11.2015 12:44:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 12:41:38
|
|
|
LG telekas nutitv appiga, seadistamisel tuleb ette keelevaliku pilt, peab valima "OK", aga mitte ükski nupp ei reageeri. 784 ruuteri teema? |
Seadistada peaks ikka saama. Proovi, kas saad hammasratta nupust lahti seaded ja sealt tehase seadete taastamine. Mõni LG vist ilmselt jookseb kokku ja ainus viis vist on lähtestamine menüü kaudu või restart telerile.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 12:43:59
|
|
|
armjan, oskad sa ka öelda kas see otsus puudutab ainult Technicolori seadmeid, või siis kõiki seadmeid, mis pole Inteno?
Ehk siis kas ka kolmanda partei seadmetega, suvaline openwrt ruuter näiteks (eeldusel et konf ise ruuteris pädeb), kuvatakse samuti ainult veateadet?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 25.11.2015 12:45:11, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 12:44:59
|
|
|
Etz kirjutas: |
armjan, oskad sa ka öelda kas see otsus puudutab ainult Technicolori seadmeid, või siis kõiki seadmeid, mis pole Inteno?
Ehk siis kas ka kolmanda partei seadmetega, suvaline openwrt ruuter näiteks, kuvatakse samuti ainult veateadet? |
Vastus eelmises postis editiga.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 12:51:00
|
|
|
armjan kirjutas: |
Vastus eelmises postis editiga. |
Mis ei vastanud tegelikult midagi, sest sama setup on tehtav tegelikult suvalise OpenWRT ruuteriga, aga olgu siis pealegi...
Inteno`l jooksev OpenWRT pole tegelikkuses midagi väga kardinaalselt erinevat vanilla OpenWRT`st välja arvatud Broadcomi spetsiifilised "closed-source" kerneli moodulid.
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 12:58:02
|
|
|
Etz kirjutas: |
Vastus eelmises postis editiga. |
Mis ei vastanud tegelikult midagi, sest sama setup on tehtav tegelikult suvalise OpenWRT ruuteriga, aga olgu siis pealegi...
Inteno`l jooksev OpenWRT pole tegelikkuses midagi väga kardinaalselt erinevat vanilla OpenWRT`st välja arvatud Broadcomi spetsiifilised "closed-source" kerneli moodulid. |
Peame tegutsema kõikide klientide huvest lähtuvalt. Üks seade, mis suudab. Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. See pole mõistlik lähenemine (äri ja korporatiivvärk). Sulle ei ole see lahendus, kuna oled mäekõrguselt üle tavakasutajast. Saan Sinust aru.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 12:59:54
|
|
|
Peame tegutsema kõikide klientide huvest lähtuvalt. Üks seade, mis suudab. Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. See pole mõistlik lähenemine (äri ja korporatiivvärk). Sulle ei ole see lahendus, kuna oled mäekõrguselt üle tavakasutajast. Saan Sinust aru. |
Ehk siis loen siit ridade vahelt välja, et kui ei detectita Inteno ruuterit, siis veateade ja kogu moos...
Ma saan muidu väga hästi aru ka korporatiivvärgist ja teenuste supportimise keerukusest, entusiastid reeglina suppordivad end siiski ise, aga see selleks.
(Eks ole igasugused olemas, ka neid kes peavad end ise eksperdiks aga ikka helistavad 123, kui on teenuse ise katki teinud)
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 25.11.2015 13:02:35, muudetud 4 korda |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
25.11.2015 13:01:04
|
|
|
Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. |
Tegelikult ei soovitud ju ei mingit toetamist, lisaarendust ega muud säherdust. Küsimus oli, et kas kõigil peale Inteno keeratakse teenus tuimalt kinni?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 13:13:16
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. |
Tegelikult ei soovitud ju ei mingit toetamist, lisaarendust ega muud säherdust. Küsimus oli, et kas kõigil peale Inteno keeratakse teenus tuimalt kinni?
|
LG teleritega nutiTV äpp töötab AINULT Inteno ruuteriga. Teenus ei ole tuimalt kinni keeratud vaid selle seadmega ei saa teenust kätte ilma Intenota. Seega, jah (ja ei, teenus ise on avatud).
Siin Elioni tegelastega sellel teemal arutamine ei anna midagi. Selline on otsus ja seda muudaks vaid see, kui klientide poolt oleks suur survestamine selle otsuse ümberlükkamiseks ja seadmete tegelastele tehakse Elionis ülesanne panna, nui neljaks, teenus tööle vanemate ruuteritega (Kui see üldse võimalik).
Pretensioonid elionile, ma teist lahendust ei näe. Meie siin oleme väksed tegelased, kes selles osas sõnaõigust ei oma.
Offtopic, et oleks veidi nalja kah vahelduseks: https://i.imgur.com/sJBnNLU.jpg ja selle scriptid https://github.com/narkoz/hacker-scripts
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtsweb
HV kasutaja
|
25.11.2015 13:16:06
|
|
|
Asi selge siis, lihtsalt ema käis poes ja ostis LG teleri suure müügijutu peale. Eile külastasin jutu peale et kõik on pime - pole netti, wifit ega pilti. Selgus et 784 tarkvarauuendus oli ebaõnnestunud, kaks tulukest vilkusid, selle sain korda, aga võidukalt ikka ei saanud lahkuda, ühendasin Motorola uue teleka taha
Aga see ruuteri asi jäeti loomulikult mainimata poe müügimehel
PS. kas vanale lepingule ei pakuta seda uut ruuterit tähtajalise lepinguga nagu kunagi 784 puhul?
Pole ise nutitv klient, ainult abistaja rollis
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.11.2015 13:16:42
|
|
|
Siin Elioni tegelastega sellel teemal arutamine ei anna midagi. Selline on otsus ja seda muudaks vaid see, kui klientide poolt oleks suur survestamine selle otsuse ümberlükkamiseks ja seadmete tegelastele tehakse Elionis ülesanne panna, nui neljaks, teenus tööle vanemate ruuteritega (Kui see üldse võimalik).
Pretensioonid elionile, ma teist lahendust ei näe. Meie siin oleme väksed tegelased, kes selles osas sõnaõigust ei oma. |
Ei tahagi midagi arutada ega viriseda, tahtsin vaid konkreetset (hämamiseta) vastust (soovitavalt tehnilise taustaga inimeselt), selle ma nüüd ka sain...tänud.
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
25.11.2015 14:18:13
|
|
|
Asi selge siis, lihtsalt ema käis poes ja ostis LG teleri suure müügijutu peale. Eile külastasin jutu peale et kõik on pime - pole netti, wifit ega pilti. Selgus et 784 tarkvarauuendus oli ebaõnnestunud, kaks tulukest vilkusid, selle sain korda, aga võidukalt ikka ei saanud lahkuda, ühendasin Motorola uue teleka taha
PS. kas vanale lepingule ei pakuta seda uut ruuterit tähtajalise lepinguga nagu kunagi 784 puhul?
Pole ise nutitv klient, ainult abistaja rollis  |
Tee tarbijakaitsele avaldus vales reklaamis, küll siis liigutama hakatakse kui jutt delfisse või postimehesse jõuab, elu näitab, et muud moodi ei saa lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.11.2015 14:21:03
|
|
|
Üks seade, mis suudab. Ei kujuta ette, et toetame suurt hulka ruutereid. Iga ruuter vajab lisaarendusi, supporti jms. See pole mõistlik lähenemine (äri ja korporatiivvärk). Sulle ei ole see lahendus, kuna oled mäekõrguselt üle tavakasutajast. Saan Sinust aru. |
Kas neid kolmandate tootjate ruutereid on nii palju, et peab kõik mitte-Intenod julmalt exclude'ma ning Intenod wihtelist'ima? St ma saan hästi aru sellest, et ei pea supportima igasuguseid kolmandaid ruutereid. Aga miks peaks julmalt kraani kinni keerama? Abiliinile helistav mureline on ju tuvastatav juba lauanumbri või mobla järgi enne kui teenindajani jõuab, samuti saab teenindaja töövahendisse panna märkuse "kasutab Elioni poolt mittetoetatavat ruuterit". Ei ole kuidagi viisakas iseehitajaid ja muidu katsetavaid kliente niimoodi ära lõigata.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 14:31:03
|
|
|
Paraku reaalne elu sõltub kliendist. Seadmed välistama peab, kuna pildi/interneti hakkimis, kvaliteedi murede korral helistavad ka iseehitajad, kel mõistus endal otsas. Kui ütled, et ei toeta, siis tuleb kiun.
Parem on eos juba antud situatsioon välistada.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtsweb
HV kasutaja
|
25.11.2015 15:00:19
|
|
|
Mis tarbijakaitse Tähtajalise lepinguga saab vist 19€ eest uue ruuteri, las ema käib ajaga kaasas
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
25.11.2015 15:01:54
|
|
|
Millal Samsungi äpp uuenduse saada võiks? ETV salvestused siiani SD kvaliteedis.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:07:47
|
|
|
Motiv8 kirjutas: |
Pole ise nutitv klient, ainult abistaja rollis  |
Tee tarbijakaitsele avaldus vales reklaamis, küll siis liigutama hakatakse kui jutt delfisse või postimehesse jõuab, elu näitab, et muud moodi ei saa lihtsalt. |
Kohe sõtta õige.
tegelikult ei soetatud TV elioni esindusest. Teistele elektroonikat müüvatele ettevõtetele (kes argumendina nutiTV äppi tahavad promoda) ON see info antud. Tänase näite tulemusel anname nendele veelkord teada, et sõltuvusest ruuteriga tuleb kliendile teada anda!
Tarbijakaitse ei hakkaks selle näite puhul Elionile külge vaid reaalselt seadme müüja ettevõtte külge!
Oletada, eelarvamustes olemist ja eeldada oskame me kõik. Kui info pole foorumlasele teada, siis enne üllitist võiks info üle kontrollida!
Igal juhul toetan ja olen alati toetanud tarbija huvide kaitsmist läbi tarbijakaitse, kui teisiti kokkuleppele ei jõuta.
Olaf kirjutas: |
Millal Samsungi äpp uuenduse saada võiks? ETV salvestused siiani SD kvaliteedis.  |
Versioon on Samsungi saadetud. Avalikuks tehakse see siis, kui nad on oma testimise protsessid läbinud. Millal see juhtub, ei saa lubdada. Arvestada tuleb ca 2..3 nädalaga. Omalt poolt hoiame silma peal, et nad esimesel võimalisel uue äpi avalikuks teeksid.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
25.11.2015 15:16:12
|
|
|
Ja reaalsuses tähendab see, et teete mida?
...
Omalt poolt hoiame silma peal, et nad esimesel võimalisel uue äpi avalikuks teeksid. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:21:10
|
|
|
Six kirjutas: |
...
Omalt poolt hoiame silma peal, et nad esimesel võimalisel uue äpi avalikuks teeksid. |
|
Sõidame Koreasse ja istume rak.adminil põlvel
Millist seletust Sa ootad? Ma ei näe vajadust sisemisi protsesse siin arutada.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
25.11.2015 15:21:32
|
|
|
Oleks oodanud ausat vastust, et reaalselt ei saa te midagi teha.
...
|
Millist seletust Sa ootad? Ma ei näe vajadust sisemisi protsesse siin arutada. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:24:32
|
|
|
...
|
Millist seletust Sa ootad? Ma ei näe vajadust sisemisi protsesse siin arutada. |
|
Reaalsuses tähendab see seda, et hoiame staatusel silma peal ja suhtleme nendega. Ma ei saa vastata "reaalselt ei saa me midagi teha" kui see vastus ei vasta tõele!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
25.11.2015 15:26:50
|
|
|
See on tore kui sima pealhoidmine kiirendab koreakate tegutsemist.
...
|
|
Reaalsuses tähendab see seda, et hoiame staatusel silma peal ja suhtleme nendega. Ma ei saa vastata "reaalselt ei saa me midagi teha" kui see vastus ei vasta tõele! |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:41:21
|
|
|
Spoiler 
...
|
|
Reaalsuses tähendab see seda, et hoiame staatusel silma peal ja suhtleme nendega. Ma ei saa vastata "reaalselt ei saa me midagi teha" kui see vastus ei vasta tõele! |
|
See on minu enda tõlgendus protsesside kohta, millega saame kiirendada.
Kuidas mu vastus Sind aitab? Või, milline kasu sellest Sulle, kui tead protsesse, mille põhjal tegutseme? Kuidas me seda teeme, ei ole absoluutselt väljaspoole organsatsiooni antav ega ka vajalik (klienti abistav) info.
Lihtsam oleks mul olnud öelda: "oodake ca 3 nädalat" ja punkt!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
25.11.2015 15:44:28
|
|
|
Nii oleks ausam olnud küll.
Praegu jääb mulje, et teie silma pealhoidmisest sõltub midagi.
Spoiler 
...
|
|
|
Kuidas mu vastus Sind aitab? Või, milline kasu sellest Sulle, kui tead protsesse, mille põhjal tegutseme? Kuidas me seda teeme, ei ole absoluutselt väljaspoole organsatsiooni antav ega ka vajalik (klienti abistav) info.
Lihtsam oleks mul olnud öelda: "oodake ca 3 nädalat" ja punkt! |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 15:48:17
|
|
|
Nii oleks ausam olnud küll.
Praegu jääb mulje, et teie silma pealhoidmisest sõltub midagi.
Spoiler 
...
|
|
|
Lihtsam oleks mul olnud öelda: "oodake ca 3 nädalat" ja punkt! |
|
Kas siin on juba eos suhtumine "käige perse!"? Ma vastasin - saame kiirendada!!! Kas see tähendab kindlasti seda, et varem kui 3 nädalat? Ei tähenda. Me saame anda omapoolse panuse selleks, et see vähegi kiiremini Live jõuaks ja seda panust me ka anname. Taguda tuult on ajaraisk. Milles on Su mure, Six? Oled pahane? Ei sobi info, mida annan? Jään endale kindlaks. See on koht, kus mina TEAN ja Sina EI tea.
viimati muutis armjan 25.11.2015 15:50:19, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|