Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 395, 396, 397  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 28.10.2015 13:48:45 vasta tsitaadiga

l2bukast kirjutas:
Kännukast igaljuhul tulevad M2 note I versioonid. Kahele inimesele juba soovitanud. Õele ja sõbrale. 7h SOT, kena ekraan. Flyme 4.5.4 android 5.1 baasil. Ainus mida kurdetakse, on et heli on kõrvaklappidega vaikne. Aga ma usun, et selle vastu aitavad väiksema takistusega klapid.

Poleks omale asus zenfone 2 ära võtnud oleks ilmselt ammu omale M2 Note koju toonud icon_biggrin.gif. Best bang for the buck hetkel kindlasti. Ma mõtlen eesti turul olemasolevatest, millel päris kohalik garantii olemas on.

Bang for buck'i mõttes on Meizu M2 Note, Lenovo K3 Note ja Xiaomi Redmi Note 2 on ju kõik umbes täpselt samasse auku. Kusjuures Meizu on neist kolmest kõige väiksema jõudlusega - mõnele innukale geimerile on vahe oluline, teistele ilmselt mitte. Meizu puhul ei meeldi mulle ka mitte-eemaldatav aku.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pro7
Kreisi kasutaja
Pro7

sõnum 28.10.2015 13:51:47 vasta tsitaadiga

Ma nüüd pikemat aega Jiayu S3-e kasutanud. Antutu annab tulemuseks 46k. Mõned päevad tagasi panin Jiayu Germany lollipopi ka peale. Suurepärane telefon, ainus mure oli see, et Kitkatiga kippus aegajalt lambist restartima, aga Lollipopiga seda probleemi täheldanud ei ole. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.10.2015 22:49:35 vasta tsitaadiga

RandomHero kirjutas:
kas kellelgi on kokkupuuteid Lenovo garantiiga? Arvan, et kui lenovo läpakaremonti sellega minna, naerdakse lihtsalt välja. Lenovo mobiiltelefonide lehel oli Euroopa siseste kontaktide hulk üldse kuidagi väga väike.

Thinkpadiremonti pole neid mõtet tõesti viia, aga sinna, kus endise IBM-iga midagi pistmist pole, vast ikka. Kui Eestist või vähemalt EU-st ostetud on.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
goclever
HV kasutaja

sõnum 29.10.2015 08:49:21 vasta tsitaadiga

http://nutikadseadmed.eu/toode/xiaomi-redmi-note2-prime/
Tasub usaldada antud telefoni ja antud poodi ?

Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 29.10.2015 10:14:48 vasta tsitaadiga

goclever kirjutas:

Miks sa üle tahad maksta? Gearbesti EU laos olemas ju, mis tuleb nädalaga koju ära: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229218.html?wid=3
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 29.10.2015 10:43:19 vasta tsitaadiga

Ei tea, kas siit on selline telefon juba läbi käinud: OUKITEL U6 4G - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_226523.html

Mis teeb pilli huvitavaks on tagaküljel olev e-ink ekraan.

Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.10.2015 11:50:33 vasta tsitaadiga

Arvestades spec-i, mõtettu vidin sellise raha eest.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2015 12:09:04 vasta tsitaadiga

OnePlus X avalikustati - http://www.phonearena.com/news/5-OnePlus-X-is-official-with-crafted-Onyx-and-Ceramic-chassis_id75189

Spec - http://www.phonearena.com/phones/OnePlus-X_id9781

Ja LTE 20 on olemas.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.10.2015 13:25:11 vasta tsitaadiga

Kärab küll, selline 235€ võiks tarbijaid olla küll.
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 29.10.2015 13:30:22 vasta tsitaadiga

Täitsa korralik! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
tyyoyy
HV vaatleja

sõnum 29.10.2015 15:28:05 vasta tsitaadiga

goclever kirjutas:

Ma korra ka olen ostnud nutikadseadmed.eu lehelt. Täitsa korralik, kaup tuleb ilusti kohale jne.. Euroopa laos gearbestis see on jah olemas, aga asi selles,et nutikadseadmed annavad ka garantii, seega kui miskit juhtub siis lihtne garantiisse anda. Lisaks Xiaomil on nüüd ka ju hooldustöökoda eestis, seega siinsamas tehakse kiirelt korda ka. kui kuskilt gearbestist tellida, siis kui miskit juhtub pead ikka selle hiinasse saatma ja see saatmine on juba päris kulukas. ning läheb kaua kuniks tagasi saad selle. ma igatahes soovitaksin seda lehte. sama on ka ju, et 1a.ee lehel http://www.1a.ee/telefonid_tahvelarvutid/mobiil_telefonid/mobiiltelefonid/doogee_valencia2_y100_pro_grey see telefon 172 euri aga hiinas saab juba 100 euriga kätte, ikkagi tasuks 1a-st osta, just garantii pärast jne.. Aga eks ise tead. icon_smile.gif
tagasi üles
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 29.10.2015 15:53:50 vasta tsitaadiga

tyyoyy kirjutas:

Ma korra ka olen ostnud nutikadseadmed.eu lehelt. Täitsa korralik, kaup tuleb ilusti kohale jne.. Euroopa laos gearbestis see on jah olemas, aga asi selles,et nutikadseadmed annavad ka garantii, seega kui miskit juhtub siis lihtne garantiisse anda. Lisaks Xiaomil on nüüd ka ju hooldustöökoda eestis, seega siinsamas tehakse kiirelt korda ka. kui kuskilt gearbestist tellida, siis kui miskit juhtub pead ikka selle hiinasse saatma ja see saatmine on juba päris kulukas. ning läheb kaua kuniks tagasi saad selle. ma igatahes soovitaksin seda lehte.

Sa paistad sellest poest nii vaimustunud, et see sai sind lausa HVsse regama, et suurt rõõmusõnumit ka teistega jagada. Hakka või midagi kahtlustama. icon_wink.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.10.2015 16:07:16 vasta tsitaadiga

see nutiseadmed.eu värk on vist siin foorumis kusagil läbi jalutanud. Ming case sellega oli...... ei mäleta täpsemalt
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 29.10.2015 16:11:49 vasta tsitaadiga

ksuuk kirjutas:
OnePlus X avalikustati - http://www.phonearena.com/news/5-OnePlus-X-is-official-with-crafted-Onyx-and-Ceramic-chassis_id75189

Spec - http://www.phonearena.com/phones/OnePlus-X_id9781

Ja LTE 20 on olemas.

Kas osta saab endiselt vaid kutsetega? Pildipealt ilus vaadata, natuke liiga sarnane küll iphone 5ga icon_biggrin.gif .
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 29.10.2015 16:15:12 vasta tsitaadiga

Robska kirjutas:

Kas osta saab endiselt vaid kutsetega? Pildipealt ilus vaadata, natuke liiga sarnane küll iphone 5ga :D .

Tundub jah. Regasin end sinna.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
tyyoyy
HV vaatleja

sõnum 29.10.2015 16:29:53 vasta tsitaadiga

hippokrates kirjutas:
tyyoyy kirjutas:

Ma korra ka olen ostnud nutikadseadmed.eu lehelt. Täitsa korralik, kaup tuleb ilusti kohale jne.. Euroopa laos gearbestis see on jah olemas, aga asi selles,et nutikadseadmed annavad ka garantii, seega kui miskit juhtub siis lihtne garantiisse anda. Lisaks Xiaomil on nüüd ka ju hooldustöökoda eestis, seega siinsamas tehakse kiirelt korda ka. kui kuskilt gearbestist tellida, siis kui miskit juhtub pead ikka selle hiinasse saatma ja see saatmine on juba päris kulukas. ning läheb kaua kuniks tagasi saad selle. ma igatahes soovitaksin seda lehte.

Sa paistad sellest poest nii vaimustunud, et see sai sind lausa HVsse regama, et suurt rõõmusõnumit ka teistega jagada. Hakka või midagi kahtlustama. icon_wink.gif

Muidugi ju sellepärast registreerisin suvel.. Ma lihtsalt räägin. Ta küsis, ma vastasin.. Sama ka ju 1a-ga nagu mainisin, müüvad hiinakaid küll, lihtsalt garantiiga. See garantii ju tähtis
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 29.10.2015 16:31:42 vasta tsitaadiga

Kindel, et nutikadseadmed garantii annab? Mingit firmat sealt tagant küll välja ei paista ja eraisik võib su lihtsalt kukele saata.
tyyoyy
HV vaatleja

sõnum 29.10.2015 16:53:49 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
Kindel, et nutikadseadmed garantii annab? Mingit firmat sealt tagant küll välja ei paista ja eraisik võib su lihtsalt kukele saata.

No ma ostsin akupanga, mõne aja pärast see millegipärast ei töötanud enam, saatsin neile tagasi ja nad vahetasid selle lihtsalt välja uue vastu. Rohkem pole probleeme olnud sellega. Firma kohta ma ei oska midagi öelda, ise ka ei leidnud infot selle kohta. Aga alati saab ju nendega ühendust võtta ja üle küsida icon_wink.gif
tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 29.10.2015 16:58:15 vasta tsitaadiga

Palun kas saaks XIAOMI telfonid Eesti hooldustöökoja kontakid ja aadfressi! Tänud ette juba icon_biggrin.gif
Tagasi Hiinasse saatmine pole sugugi kallis, minul läks 9.-Eur registreeritud postiga /ulefone be Touch 2 , mille olid imepisikesed valged täpid ekraanil, mis kasutamist ei seganud aga häisirised psühholoogisilt/ Gearbest-le tagasi ja full refund Gearbesti poolt. Seega 9.- Euri 1.5 kuulise kasutamise eest pole sugugi palju ja põnevust oli palju. Ma millegipärast ei usu eestimaist garantiid paraku hiina telefonidele.

tyyoyy kirjutas:
hippokrates kirjutas:
tyyoyy kirjutas:

Muidugi ju sellepärast registreerisin suvel.. Ma lihtsalt räägin. Ta küsis, ma vastasin.. Sama ka ju 1a-ga nagu mainisin, müüvad hiinakaid küll, lihtsalt garantiiga. See garantii ju tähtis
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
tyyoyy
HV vaatleja

sõnum 29.10.2015 17:05:38 vasta tsitaadiga

GTC kirjutas:
Palun kas saaks XIAOMI telfonid Eesti hooldustöökoja kontakid ja aadfressi! Tänud ette juba icon_biggrin.gif
Tagasi Hiinasse saatmine pole sugugi kallis, minul läks 9.-Eur registreeritud postiga /ulefone be Touch 2 , mille olid imepisikesed valged täpid ekraanil, mis kasutamist ei seganud aga häisirised psühholoogisilt/ Gearbest-le tagasi ja full refund Gearbesti poolt. Seega 9.- Euri 1.5 kuulise kasutamise eest pole sugugi palju ja põnevust oli palju. Ma millegipärast ei usu eestimaist garantiid paraku hiina telefonidele.

tyyoyy kirjutas:
hippokrates kirjutas:
tyyoyy kirjutas:

Ega ma ekspert ei ole ja kõike ka ei tea, ma ise ei kasuta Xiaomit.. Lihtsalt kunagi kuulsin, et nüüd on neil hooldudtöökoda, muud ei midagi.
tagasi üles
GTC
HV kasutaja

sõnum 29.10.2015 17:21:48 vasta tsitaadiga

Ega ma ekspert ei ole ja kõike ka ei tea, ma ise ei kasuta Xiaomit.. Lihtsalt kunagi kuulsin, et nüüd on neil hooldudtöökoda, muud ei midagi.

Kas Sa ise ka ikka aru saad kui absurdne see mõttekäik on Sul: XIAOMIT ei müüda siin regioonis ametlikult ja äkki tekib siia hooldustöökoda XIAOMi-le

Palun ära levita siin kuulujutte, siin on rohkem arutelu selle üle kes millise telefoni tellinud Hiinast ja milline on kasutajakogemus, ning samuti saab head nõud ka tehnilistes küsmustes siit.

viimati muutis GTC 29.10.2015 17:29:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 29.10.2015 17:31:47 vasta tsitaadiga

Nutikadseadmed.eu

Arvestades et firma ei suvatse oma registriandmeid anda ja on isegi näinud vaeva, et serveri WHOIS registreerija peita, siis mina küll seda usaldama ei kipuks. Kui firma registriinfo mitte avalikustamine pole halb äritava, siis mis veel on?
Piisab neil kodulehelt meil ja telefon ära võtta ja ongi kõik.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.10.2015 17:36:54 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Nutikadseadmed.eu

Arvestades et firma ei suvatse oma registriandmeid anda ja on isegi näinud vaeva, et serveri WHOIS registreerija peita, siis mina küll seda usaldama ei kipuks. Kui firma registriinfo mitte avalikustamine pole halb äritava, siis mis veel on?
Piisab neil kodulehelt meil ja telefon ära võtta ja ongi kõik.

Vabalt võib olla mingi eraisik, kes tellib sarnaselt seadmed lihtsalt Hiianst ja müüb antud veebi kaudu edasi.
Registrant
Name NutS - Nutikad Seadmed
Organisation NutS - Nutikad Seadmed
Asutust ei eksisteeri, kuid tel ja aadress on olemas http://www.eurid.eu/en/whois-search
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 29.10.2015 17:41:16 vasta tsitaadiga

WäntWõll, Arvestades, et ei müüda 4 telefoni, siis puhta loll peab olema kes äri eraisiku alt teha tahab, kui meil on selle jaoks piiratud vastutusega äriühing võimalik luua.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.10.2015 18:31:08 vasta tsitaadiga

ei ära saa valesti aru, mul ikka päris ükskõik icon_razz.gif
Ma oskan ise hinnata riske ja osta Hiinast otse vajadusel.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 395, 396, 397  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.