Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hippokrates
HV kasutaja
|
28.10.2015 13:48:45
|
|
|
l2bukast kirjutas: |
Kännukast igaljuhul tulevad M2 note I versioonid. Kahele inimesele juba soovitanud. Õele ja sõbrale. 7h SOT, kena ekraan. Flyme 4.5.4 android 5.1 baasil. Ainus mida kurdetakse, on et heli on kõrvaklappidega vaikne. Aga ma usun, et selle vastu aitavad väiksema takistusega klapid.
Poleks omale asus zenfone 2 ära võtnud oleks ilmselt ammu omale M2 Note koju toonud . Best bang for the buck hetkel kindlasti. Ma mõtlen eesti turul olemasolevatest, millel päris kohalik garantii olemas on. |
Bang for buck'i mõttes on Meizu M2 Note, Lenovo K3 Note ja Xiaomi Redmi Note 2 on ju kõik umbes täpselt samasse auku. Kusjuures Meizu on neist kolmest kõige väiksema jõudlusega - mõnele innukale geimerile on vahe oluline, teistele ilmselt mitte. Meizu puhul ei meeldi mulle ka mitte-eemaldatav aku.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pro7
Kreisi kasutaja

|
28.10.2015 13:51:47
|
|
|
Ma nüüd pikemat aega Jiayu S3-e kasutanud. Antutu annab tulemuseks 46k. Mõned päevad tagasi panin Jiayu Germany lollipopi ka peale. Suurepärane telefon, ainus mure oli see, et Kitkatiga kippus aegajalt lambist restartima, aga Lollipopiga seda probleemi täheldanud ei ole.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
28.10.2015 22:49:35
|
|
|
RandomHero kirjutas: |
kas kellelgi on kokkupuuteid Lenovo garantiiga? Arvan, et kui lenovo läpakaremonti sellega minna, naerdakse lihtsalt välja. Lenovo mobiiltelefonide lehel oli Euroopa siseste kontaktide hulk üldse kuidagi väga väike. |
Thinkpadiremonti pole neid mõtet tõesti viia, aga sinna, kus endise IBM-iga midagi pistmist pole, vast ikka. Kui Eestist või vähemalt EU-st ostetud on.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
goclever
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.10.2015 11:50:33
|
|
|
Arvestades spec-i, mõtettu vidin sellise raha eest.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.10.2015 13:25:11
|
|
|
Kärab küll, selline 235€ võiks tarbijaid olla küll.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyyoyy
HV vaatleja
|
29.10.2015 15:28:05
|
|
|
Ma korra ka olen ostnud nutikadseadmed.eu lehelt. Täitsa korralik, kaup tuleb ilusti kohale jne.. Euroopa laos gearbestis see on jah olemas, aga asi selles,et nutikadseadmed annavad ka garantii, seega kui miskit juhtub siis lihtne garantiisse anda. Lisaks Xiaomil on nüüd ka ju hooldustöökoda eestis, seega siinsamas tehakse kiirelt korda ka. kui kuskilt gearbestist tellida, siis kui miskit juhtub pead ikka selle hiinasse saatma ja see saatmine on juba päris kulukas. ning läheb kaua kuniks tagasi saad selle. ma igatahes soovitaksin seda lehte. sama on ka ju, et 1a.ee lehel http://www.1a.ee/telefonid_tahvelarvutid/mobiil_telefonid/mobiiltelefonid/doogee_valencia2_y100_pro_grey see telefon 172 euri aga hiinas saab juba 100 euriga kätte, ikkagi tasuks 1a-st osta, just garantii pärast jne.. Aga eks ise tead.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
29.10.2015 15:53:50
|
|
|
tyyoyy kirjutas: |
Ma korra ka olen ostnud nutikadseadmed.eu lehelt. Täitsa korralik, kaup tuleb ilusti kohale jne.. Euroopa laos gearbestis see on jah olemas, aga asi selles,et nutikadseadmed annavad ka garantii, seega kui miskit juhtub siis lihtne garantiisse anda. Lisaks Xiaomil on nüüd ka ju hooldustöökoda eestis, seega siinsamas tehakse kiirelt korda ka. kui kuskilt gearbestist tellida, siis kui miskit juhtub pead ikka selle hiinasse saatma ja see saatmine on juba päris kulukas. ning läheb kaua kuniks tagasi saad selle. ma igatahes soovitaksin seda lehte. |
Sa paistad sellest poest nii vaimustunud, et see sai sind lausa HVsse regama, et suurt rõõmusõnumit ka teistega jagada. Hakka või midagi kahtlustama.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.10.2015 16:07:16
|
|
|
see nutiseadmed.eu värk on vist siin foorumis kusagil läbi jalutanud. Ming case sellega oli...... ei mäleta täpsemalt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
29.10.2015 16:11:49
|
|
|
Kas osta saab endiselt vaid kutsetega? Pildipealt ilus vaadata, natuke liiga sarnane küll iphone 5ga .
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
29.10.2015 16:15:12
|
|
|
Robska kirjutas: |
Kas osta saab endiselt vaid kutsetega? Pildipealt ilus vaadata, natuke liiga sarnane küll iphone 5ga :D . |
Tundub jah. Regasin end sinna.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyyoyy
HV vaatleja
|
29.10.2015 16:29:53
|
|
|
hippokrates kirjutas: |
Ma korra ka olen ostnud nutikadseadmed.eu lehelt. Täitsa korralik, kaup tuleb ilusti kohale jne.. Euroopa laos gearbestis see on jah olemas, aga asi selles,et nutikadseadmed annavad ka garantii, seega kui miskit juhtub siis lihtne garantiisse anda. Lisaks Xiaomil on nüüd ka ju hooldustöökoda eestis, seega siinsamas tehakse kiirelt korda ka. kui kuskilt gearbestist tellida, siis kui miskit juhtub pead ikka selle hiinasse saatma ja see saatmine on juba päris kulukas. ning läheb kaua kuniks tagasi saad selle. ma igatahes soovitaksin seda lehte. |
Sa paistad sellest poest nii vaimustunud, et see sai sind lausa HVsse regama, et suurt rõõmusõnumit ka teistega jagada. Hakka või midagi kahtlustama.  |
Muidugi ju sellepärast registreerisin suvel.. Ma lihtsalt räägin. Ta küsis, ma vastasin.. Sama ka ju 1a-ga nagu mainisin, müüvad hiinakaid küll, lihtsalt garantiiga. See garantii ju tähtis
|
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
29.10.2015 16:31:42
|
|
|
Kindel, et nutikadseadmed garantii annab? Mingit firmat sealt tagant küll välja ei paista ja eraisik võib su lihtsalt kukele saata.
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyyoyy
HV vaatleja
|
29.10.2015 16:53:49
|
|
|
riaak kirjutas: |
Kindel, et nutikadseadmed garantii annab? Mingit firmat sealt tagant küll välja ei paista ja eraisik võib su lihtsalt kukele saata. |
No ma ostsin akupanga, mõne aja pärast see millegipärast ei töötanud enam, saatsin neile tagasi ja nad vahetasid selle lihtsalt välja uue vastu. Rohkem pole probleeme olnud sellega. Firma kohta ma ei oska midagi öelda, ise ka ei leidnud infot selle kohta. Aga alati saab ju nendega ühendust võtta ja üle küsida
|
|
tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
29.10.2015 16:58:15
|
|
|
Palun kas saaks XIAOMI telfonid Eesti hooldustöökoja kontakid ja aadfressi! Tänud ette juba
Tagasi Hiinasse saatmine pole sugugi kallis, minul läks 9.-Eur registreeritud postiga /ulefone be Touch 2 , mille olid imepisikesed valged täpid ekraanil, mis kasutamist ei seganud aga häisirised psühholoogisilt/ Gearbest-le tagasi ja full refund Gearbesti poolt. Seega 9.- Euri 1.5 kuulise kasutamise eest pole sugugi palju ja põnevust oli palju. Ma millegipärast ei usu eestimaist garantiid paraku hiina telefonidele.
Sa paistad sellest poest nii vaimustunud, et see sai sind lausa HVsse regama, et suurt rõõmusõnumit ka teistega jagada. Hakka või midagi kahtlustama.  |
Muidugi ju sellepärast registreerisin suvel.. Ma lihtsalt räägin. Ta küsis, ma vastasin.. Sama ka ju 1a-ga nagu mainisin, müüvad hiinakaid küll, lihtsalt garantiiga. See garantii ju tähtis |
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyyoyy
HV vaatleja
|
29.10.2015 17:05:38
|
|
|
GTC kirjutas: |
Palun kas saaks XIAOMI telfonid Eesti hooldustöökoja kontakid ja aadfressi! Tänud ette juba
Tagasi Hiinasse saatmine pole sugugi kallis, minul läks 9.-Eur registreeritud postiga /ulefone be Touch 2 , mille olid imepisikesed valged täpid ekraanil, mis kasutamist ei seganud aga häisirised psühholoogisilt/ Gearbest-le tagasi ja full refund Gearbesti poolt. Seega 9.- Euri 1.5 kuulise kasutamise eest pole sugugi palju ja põnevust oli palju. Ma millegipärast ei usu eestimaist garantiid paraku hiina telefonidele.
Muidugi ju sellepärast registreerisin suvel.. Ma lihtsalt räägin. Ta küsis, ma vastasin.. Sama ka ju 1a-ga nagu mainisin, müüvad hiinakaid küll, lihtsalt garantiiga. See garantii ju tähtis |
|
Ega ma ekspert ei ole ja kõike ka ei tea, ma ise ei kasuta Xiaomit.. Lihtsalt kunagi kuulsin, et nüüd on neil hooldudtöökoda, muud ei midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
29.10.2015 17:21:48
|
|
|
Ega ma ekspert ei ole ja kõike ka ei tea, ma ise ei kasuta Xiaomit.. Lihtsalt kunagi kuulsin, et nüüd on neil hooldudtöökoda, muud ei midagi.
Kas Sa ise ka ikka aru saad kui absurdne see mõttekäik on Sul: XIAOMIT ei müüda siin regioonis ametlikult ja äkki tekib siia hooldustöökoda XIAOMi-le
Palun ära levita siin kuulujutte, siin on rohkem arutelu selle üle kes millise telefoni tellinud Hiinast ja milline on kasutajakogemus, ning samuti saab head nõud ka tehnilistes küsmustes siit.
viimati muutis GTC 29.10.2015 17:29:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
29.10.2015 17:31:47
|
|
|
Nutikadseadmed.eu
Arvestades et firma ei suvatse oma registriandmeid anda ja on isegi näinud vaeva, et serveri WHOIS registreerija peita, siis mina küll seda usaldama ei kipuks. Kui firma registriinfo mitte avalikustamine pole halb äritava, siis mis veel on?
Piisab neil kodulehelt meil ja telefon ära võtta ja ongi kõik.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.10.2015 17:36:54
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
Nutikadseadmed.eu
Arvestades et firma ei suvatse oma registriandmeid anda ja on isegi näinud vaeva, et serveri WHOIS registreerija peita, siis mina küll seda usaldama ei kipuks. Kui firma registriinfo mitte avalikustamine pole halb äritava, siis mis veel on?
Piisab neil kodulehelt meil ja telefon ära võtta ja ongi kõik. |
Vabalt võib olla mingi eraisik, kes tellib sarnaselt seadmed lihtsalt Hiianst ja müüb antud veebi kaudu edasi.
Registrant
Name NutS - Nutikad Seadmed
Organisation NutS - Nutikad Seadmed
Asutust ei eksisteeri, kuid tel ja aadress on olemas http://www.eurid.eu/en/whois-search
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
29.10.2015 17:41:16
|
|
|
WäntWõll, Arvestades, et ei müüda 4 telefoni, siis puhta loll peab olema kes äri eraisiku alt teha tahab, kui meil on selle jaoks piiratud vastutusega äriühing võimalik luua.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.10.2015 18:31:08
|
|
|
ei ära saa valesti aru, mul ikka päris ükskõik
Ma oskan ise hinnata riske ja osta Hiinast otse vajadusel.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|