Proovisin nii ja naa moodi - tulemus on ikka sama. Äpp ja digibox viga ei anna, aga pilti ka ette ei võta. Digibox suudab ette manada korraks kanali menüü ja siis rohkem midagi juhtuda ei lase - must pilt.
Võtsin manual mode. Kõik väljad tühjad, IGMP proxy ja snooping enabled + eelpool nimetatud käsud.
Sama seis on ka siis kui valida profiiliks None, mis avab STB võimaluse, kus määrasin ära 3 ja 4 port. Ikka pilt tühi. Proovisin ka eraldi sätestada seda switch stb, aga ikka pilt tumm.
Samas Samsungi telekas näiteks youtubesse pääseb...
Kuskil on midagi veel vajaka, et pilt ja teleka menüü ette saada
Muide, kui täiesti lampi seal midagi konfida, siis ütleb ikka ära, et network probleem vms, aga asjal võiks jumet olla küll, kui selle "midagi" veel kätte saada Katsetan siin veel mõnda värskemat FW vms.
estdata, see bridgeb tal vlan4`ja Switchi porti 4 ning sel juhul Samsungiga asi enam ei käi. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
estdata, see bridgeb tal vlan4`ja Switchi porti 4 ning sel juhul Samsungiga asi enam ei käi.
kui mõtled et vaid TV töötab ja internet ei tööta siis sel suhtes sul õigus. Nii ta on samsung teleritega kui sedasi konfitud siis internet ei tööta aga võiks siiski
aga kui panna mikrotik rb2011 seeria ruuteri külge ja seadistada siis mikrotik vist suudaks mõlemad läbi lasta internet ja tv kuid ma pole suutnud väljaselgitada mis moodi see töötab ja kui saaks aru siis paneks asus sama moodi tööle nagu ka mikrotik töötab
Mark0, pigem on probleem meie suutmatuses, Asuse stock softiga vlan'e konfida...
Samade ruuterite ja Tomato`ga näiteks pole probleemi... _________________ ...life is random...so am I...
Mark0, pigem on probleem meie suutmatuses, Asuse stock softiga vlan'e konfida...
Samade ruuterite ja Tomato`ga näiteks pole probleemi...
CLI ja root on ju olemas? Tõsi, ega ma enda Asusel ei vaadanud vist kordagi default softiga CLId, lasin kohe Merlini peale. Aga peaks ju olema kõik käsurea tööriistad olemas...
No minu Merlini FW peal on pilt sama nagu estdata linkis. Ega seal rohkem valikuid ei olegi. Võibolla uuemaga on midagi tekkinud - võiks ju proovida. Samas jah admin ligipääs on SSH'ga ka olemas, iseasi on see, mida sinna seadistada
Nagu ma ütlesin, siis parim, mis ma saanud olen on internet Samsungi telekas koos musta pildiga Elioni äpp (digibox on ka tumm) - network viga kumbki ei kraaksu... Võimalik, et tulekski miski 1-2 lisa käsku sinna nvram'i surada ja korras - küsimus on lihtsalt selles, et mis see olema peaks. _________________ All there is to do - recon...
Aga peaks ju olema kõik käsurea tööriistad olemas...
Merlini omas ongi, aga pole väga süvenenud postconf scriptidega jändamisse.
Stock firmwares aga on võimalused suht piiratud. _________________ ...life is random...so am I...
Mu mõte on igaljuhul see, et infot on rohkem vaja! Et kui kellelgi näiteks Tikuga töötab siis võiks konfi jagada, saaks Asuse peal edasi uurida. Mul endal pole muidugi ei Samsungi/LG telekat ega digiboksigi, kraaksun siin rohkem niisama.
Mu mõte on igaljuhul see, et infot on rohkem vaja! Et kui kellelgi näiteks Tikuga töötab siis võiks konfi jagada, saaks Asuse peal edasi uurida. Mul endal pole muidugi ei Samsungi/LG telekat ega digiboksigi, kraaksun siin rohkem niisama.
Tikuga mul töötas samsa konf kenasti, aga asusega pole õnnestunud tööle saada. Et kui kellelgi on vihjeid, siis prooviks
Kookisin vanast tiku konfist mõned read välja
Mikrotikist saab ju konfi tekstikujul välja lasta. Et kui seal midagi väga sensitiivset pole siis näita seda meile - küll keegi välja nuputab.
Üks asi nuputamine , teine asi teha asjad nii et töötaks asus ruuterid sama moodi nagu mikrotik ise
ilmselge on see mikrotik töötab teise meetodiga , see tõttu töötab tal ühest kaablist nii internet kui ka tv telekas et smart tv täies hoos
tanel_k kirjutas:
Mark0 kirjutas:
Tikuga mul töötas samsa konf kenasti, aga asusega pole õnnestunud tööle saada. Et kui kellelgi on vihjeid, siis prooviks
Kookisin vanast tiku konfist mõned read välja
jai asi jai silma asus ruuteritel subnet mask pandud automaatselt 0.0.0.0/0 ja proovisin mikrotikus siis see ka seal töötas ja asi ka sellest kui palju pannakse leave time aega
Kas kõik ruuterid millel on iptv peal kirjas suudavad elioniga toime tulla ? Või olen ma asjast valesti aru saanud ? _________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka
LG puhul on lisafunktsioonide (järelvaatamine, salvestus, vod) jaoks naguinii Intenot tarvis, pôhjuseks "äriline otsus"
Seega pole mul olnud ka erilist motivatsiooni seda teemat sügavamalt lahata, Samsung on üldse üks suur ikaldus naguinii, nagu me kôik juba tänaseks teame...
Ehk siis Telekom keerab kah aina kruvisid selle koha pealt koomale, isegi ipv6'te ei anta kolmanda partei seadmetele.
Nüüd siis see LG äpivärk sinna otsa...
Lôpetuseks siis lisaks, et kuna mul endal üldse igasugune "tark teler" puudub, on see testimine ka veidike raskendatud... _________________ ...life is random...so am I...
viimati muutis Etz 26.10.2015 23:56:13, muudetud 1 kord
LG puhul on lisafunktsioonide (järelvaatamine, salvestus, vod) jaoks naguinii Intenot tarvis, pôhjuseks "äriline otsus" :-?
Oleneb, mis tasandil see nii otsustatud/lahendatud on. St kui just Inteno põhjal mingi eriline UUID ei arvutata vms siis võiks ju olla asi lahendatav... aga vbolla ma olen liiga roosaprilliline.
LG puhul on lisafunktsioonide (järelvaatamine, salvestus, vod) jaoks naguinii Intenot tarvis, pôhjuseks "äriline otsus"
Oleneb, mis tasandil see nii otsustatud/lahendatud on. St kui just Inteno põhjal mingi eriline UUID ei arvutata vms siis võiks ju olla asi lahendatav... aga vbolla ma olen liiga roosaprilliline.
No fakt on see, et see niisama lihtsalt ei käi...pole kahjuks vastava teleri puudumise tôttu ka vôimalik sügavamalt asjasse kaevuda... _________________ ...life is random...so am I...
No fakt on see, et see niisama lihtsalt ei käi...pole kahjuks vastava teleri puudumise tôttu ka vôimalik sügavamalt asjasse kaevuda...
Ma arvan, et ei maksa kellegi sõnu foorumist nüüd täiesti ametliku vastusena võtta. Ma olen täiesti kindel, et ka LG kasutamist alternatiivruuteriga ei piirata, pane ainult õige konf peale ja töötab. Otsi või leia inteno ja lg abil ainult õige konf.
Ärilisest otsusest millest jutt oli, pidasin mina õigemaks seda, et ei kulutata raha vanade Telekomi ruuterite tarkvarade uuendamisele millede tootja tugi on ammu lõppenud.
Isiklikult pole samuti motivatsiooni lg ja intenoga mingit snifferit tööle panna, olen rahul sellega mis on ja töötab.
Ma ei saa aru kuidas teda intenot üldse kasutate ? Pool neti jõudlust kaotab ju ära üle wifi. Kaabliga on ok. Viisin selle elioni tagasi ja panin vana tg784 + suvaline 300 wifikas ja tuleb ilusti 100/100 ära _________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka
Võibolla natuke ot, aga tekkis järgmine küsimus.
Ma saan aru, et AC66 on juba suhteliselt vana mudel, aga kuidagi ei taha kallimat AC68 võtta, esiteks sellepärast, et too on liiga kõrge minu jaoks koos antennidega ehk paigutus väga ei luba. Teiseks tahaks vähema rahaga hakkama saada. Oletades, et kasutan ainult põhifunktsioone 300M neti taga: ühendus ühele Arrisele, AC wifi tegemine ja ka mõni juhtmega seade (mõlema viimase taga on ka torrentivärki teatud määral), siis kas on võimalust et AC66 prose jääb liiga nõrgaks näiteks või tegelt saab vabalt hakkama?
Test Description RT-AC66U Routing Performance
WAN - LAN 836 Mbps
LAN - WAN 839 Mbps
Total Simultaneous 819 Mbps
Maximum Simultaneous Connections 30,069 _________________ ...life is random...so am I...
Kuidas siis võimalik saada internet ja tv samast kaablit tööle, kui smart tv teler siis lülitad smart hub nuppu ja lahed netti ja siis tagasi iptv peale , hetkel asus ruuteritega ei saa sedasi
Kuidas siis võimalik saada internet ja tv samast kaablit tööle, kui smart tv teler siis lülitad smart hub nuppu ja lahed netti ja siis tagasi iptv peale , hetkel asus ruuteritega ei saa sedasi
Kindlasti saab, sheeri mulle telerit...
EDIT: Kuna õpitud abitus on ikka üks jube asi ja hakkab ka tasapisi siin foorumis võimust võtma, siis...
...teeme proovi, ma ei võta endale mingit vastutust, kui teie ruuter peaks selle kõige peale telliseks moonduma, õhku lendama või kass ära surema.
set_classless_routes() {
local max=128
local type
while [ -n "$1" -a -n "$2" -a $max -gt 0 ]; do
[ ${1##*/} -eq 32 ] && type=host || type=net
echo "udhcpc: adding route for $type $1 via $2"
/sbin/route add -$type "$1" gw "$2" dev "$interface"
max=$(($max-1))
shift 2
done
}
case "$1" in
deconfig)
/sbin/ifconfig $interface 0.0.0.0
;;
leasefail|nak)
echo "Error: Failed to obtain DHCP lease."
;;
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.