Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 10.10.2015 14:21:24 vasta tsitaadiga

mul näitab GOG et 17GB on vaja tõmmata icon_eek.gif Mul saab varsti iga witcheri uuendustega arvuti kõvaketas täis... witcher 3 jaoks on vaja eraldi ketas osta vist icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.10.2015 15:20:16 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
KrisVr kirjutas:
Patch väljas, GOG versioon on 10GB, Steamis veel suurem!
6.7GB on väiksem kui 10GB!

Aa steamis hoopis 6.7GB!? icon_redface.gif

Siis GoG Galaxy's oli suurem, 16-17GB, aga GoG kodulehelt saab ka kokkupakitud uuenduse, 10GB.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
noonius
HV kasutaja
noonius

sõnum 10.10.2015 16:13:30 vasta tsitaadiga

nalja teete või? mul tõmbab gog'st praegu mingit 17GB patchi.

Mingi paks pihv paugub siin
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 10.10.2015 16:54:43 vasta tsitaadiga

Jap, Steamis näitas lõpuks 6.7GB, reserveeris kõvakettalt ära. Toimetamised tehtud sai, siis oli samapalju SSD mahtu jälle nagu enne(enamp vähemp) ehk andis tagasi salvestusruumi.

Ma pole küll tükimat aega W3 enam mänginud aga ongi hea- nüüd sai Ultra peale ka veel sätteid tõstetud- väga ilus näeb ikka välja.
2 pudeli kiirkasutuspesa on juurde tekkinud ning paistab, et rüüd ja üldse on detailsust juurde saanud. Kivakesed ja pudelid nägid ka uhkemad välja.

Oli veel üks 35lvl Arch Griffini leping jäänud lõpetada, ise 34lvl ja täiustatud Griffin armoriga oli ikka liiga lihtne:P

Mängu graafika sujuvust ei oska võrrelda, teine kaart masinas. HairWorksiga näevad Griffinid ja elukad uhkemad välja küll, aga kas see ka ~40% jõudluse kadu ka väärt on? Ei tea kas patch või Ultra sätted aga verd lendas ohtramalt kui ühe hoobiga nekkereid pooleks raius...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 10.10.2015 18:26:47 vasta tsitaadiga

noonius kirjutas:
nalja teete või? mul tõmbab gog'st praegu mingit 17GB patchi.

Kogu see GoG teema ongi üks naljanumber, iga patch mis ma olen tõmmanud on reaalselt terve mängu uuesti installinud, ajuvaba.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 10.10.2015 18:38:17 vasta tsitaadiga

Tõmmake otse GoG.com kodulehelt! Logigie sisse, Library, Witcher 3 ja sealt on kõik eraldi olemas. Enamus patchid on olnud ~2GB, laed alla, install ja kõik. Viimane patch muidugi 10GB.
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 13.10.2015 04:06:37 vasta tsitaadiga

Hoidke alt koletised, pead hakkavad lendama. Või siis minu New Game->Hearts Of Stone puhul pudelid ja pommid.
Saabki uues mängus uute omadustega mängida. Jõudis ka kohale, miks neid rohelisi mutagene vaja on, 100 HP-st saab vastavate arendustega 1000HP-d. Miskit uus poodnik ka tekkinud, üles ei leidnud veel...
2.1GB vaja ainult alla laadida enne.
Huvitav, ega vist vanale mängule(salvestusele) HoS külge ei poogi ennast?
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 13.10.2015 07:18:27 vasta tsitaadiga

new game+ võiks/peaks ikka dlc osad ka töötama, muidu oleks see new game+ mõttetu ju suht.

ise pole veel suutnud mängu läbi teha, kuigi teen põhimõtteliselt speedruni, ehk ainult main stoory, ja contractid ja secondaryd jätan vahele.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.10.2015 09:13:17 vasta tsitaadiga

expansion on saadaval lisa main questina nee new game'is kui new game +'is. Loogiline, tegemits on lihtsalt lisa questiga.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 13.10.2015 16:33:43 vasta tsitaadiga

Hmm huvitav. New Game+ ei näegi kusagil valikus endal, vb pole kõiki lisasid tõmmanud. Hulganisti armor jne DLC ka nimistust puudu...

New Game alt saab siis ainult HoS alustada, muu jääb kõrvale(mäng läbi juba, siis suurt erinevust ei ole) või saab ka vana mängu pealt peaülesandena juurde HoS ülesande.

Hea oligi, et kohe uue mängu võtsin, mõtlesingi vaikselt võimed ümber jagada, aga samas ei raatsi ka vanal tegelasel. Kõik võimed sisse harjunud.
Uue mänguga sai enam vähem samasse suurusjärku tasemega tegelase: lvl 32 vs vana lvl 34 ning võimepunkte ka samapalju. Sama võimsa varustuse ka, enam vähem. Teebki tiba huvitavamaks kui liiga tugev pole.

Uus kaupmees\sepp on midagi, mida DII aegadest oleks oodanud korralikus RPG-s. Peab talle veel varustust koguma loomulikult, seega täpselt ei tea mida kokku keerab, aga tasub kindlasti uurida.

Sai siis mindud rohelist teed pidi ja "nõiajookide" andeid kasutatud. Ma saan aru, et sel rajal tuleb elusid kõvasti juurde lisada ning nõiajookide abiga lihtsalt vastane ära peksta. Märke ei täiendanud, ainult mõned kiired ja tugevad rünnakud sai lisatud. Kahju, et Adrenaline Points seisab täiesti kasutult, Sign peal oli võimalus neid ära kasutada- General alt Rage Management.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 14.10.2015 22:56:08 vasta tsitaadiga

Vael, new game + skaleerib kõik vastased üles, ehk siis vastased sinuga võrreldes ikka enamvähem sama tugevad. ise lvl30 või 31 vms, ja kõik questid näitab ka kohe alguses recommended leveliks sama, mis su tegelane eelmise mängu lõpuks oli. vastased alguses ka kohe juba nii tugevad, et kui sai tavalise new game'ga lvl1 tegelasega ilusti jagu, siis nüüd NG+ alustades sain suht kiirelt kohe surma.
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 15.10.2015 01:49:03 vasta tsitaadiga

NATAS999, hetkel lihtsalt New Game ja Hearts of Stone ka päris lõbus, ise lvl 32 ja lvl 32-37 hundid\metssead. Pole enam 1 löögi võitlused 5 taseme kollidega. Huvitav, kas siis HoS tasakaalustas ka olukorda?
Päris palju uusi kohti ikka sääl Oxenfurdist idas, pole väga sealkandis kolanud.

Kui "märkide" võimete kasutamisel oli Light\Medium kaitserõivastus kasulik, siis pudelite(Alchemy) peal elades on vist mõttekam hakata Heavy Armorit selga ajama ?
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 15.10.2015 07:06:51 vasta tsitaadiga

a sellele ma väga tähelepanu ei pöörand esimest playthroughd tehes, kas ja kui palju kollide lvl kaasa tuleb. lihtsalt see oli huvitav, et new game+ mängu alguses olevatele kollidele oli suht raske tappa anda, kuigi põmst oleks pidand 30x tugevama chariga olema neile äärmiselt lihtne tappa anda.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.10.2015 20:52:36 vasta tsitaadiga

Üks kiire küsimus,kas selle new game + kaob kõik mu level ja relvaarsenal ära, ehk nagu otsast peale või jääb kõik alles ? ja seda hearts of stone saan kus kohast mängima hakata ?
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 17.10.2015 20:58:39 vasta tsitaadiga

Gap, absoluitselt kõik jääb alles, aga arvesta sellega, et new game + lisab kõikidele asjadele sinu eelmise mängu lõpust jäänud leveli, ehk heartsi lvl30 asemel on sul new game + seda mängima hakates recommended level 60 ja üle selle. heartsi saad mängida ka kohe ilma mängu üldse mängimata, pannakse kohe õigesse kohta ja luuakse karakter, kellega seda on võimalik mängida. new game alustades saad seda tegema hakata põmst kohe peale white orchardis stoory asjade lõpetamist.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.10.2015 21:06:20 vasta tsitaadiga

NATAS999, Tänud thumbs_up.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 17.10.2015 21:13:27 vasta tsitaadiga

aaa, stashi kohta ei oska kommenteerida, aga inventory ja varustus jääb küll kõik alles v.a. retseptid ja schematicsid vms.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 22.10.2015 14:34:14 vasta tsitaadiga

Kel huvi, siis mul üks kiles The Witcher 3: Hearts of Stone'ga tulnud kaardikomplekt üle icon_wink.gif
tagasi üles
UKoort
HV kasutaja

sõnum 22.10.2015 16:26:47 vasta tsitaadiga

On keegi selle Hearts of Stone'i juba läbi ka teinud? Kuidagi vaiksed kõik, võtab rohkem aega kui 10 tundi?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 31
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 22.10.2015 17:26:16 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Kel huvi, siis mul üks kiles The Witcher 3: Hearts of Stone'ga tulnud kaardikomplekt üle icon_wink.gif
mõtled gwenti?
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 22.10.2015 18:16:30 vasta tsitaadiga

UKoort, kindlasti on. Endal kulus vist ~13h (Expansioni storyt küll vist veits vähem seal) Death Marchil. Endale meeldis küll tohutult: hoopis teistsugune kogemus võrreldes mängu endaga. Hearts of Stone'i lõpuvalik on ka üpris oluline minu silmis.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 23.10.2015 15:09:20 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:

Oleks küll huvi.

Ma vaatasin, et Rahva Raamatus on Witcheri lauamäng ka müügil.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
zwky
HV vaatleja

sõnum 23.10.2015 17:23:00 vasta tsitaadiga

Tere

Kas selline quest nagu "Skellige most wanted" on hetkel võimalik läbi teha? Ükskõik kuidas ma proovin, ikkagi jääb see libahunt peale peksa saamist ilma eludeta sinna tõmblema ja ma ei saa questi lõpetada. Veidi küll googeldasin, aga ei leidnud midagi erilist. Lihtsalt, et on bug aga muud midagi. Mängin PS4 peal.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 23.10.2015 17:31:37 vasta tsitaadiga

zwky kirjutas:
Tere

Kas selline quest nagu "Skellige most wanted" on hetkel võimalik läbi teha? Ükskõik kuidas ma proovin, ikkagi jääb see libahunt peale peksa saamist ilma eludeta sinna tõmblema ja ma ei saa questi lõpetada. Veidi küll googeldasin, aga ei leidnud midagi erilist. Lihtsalt, et on bug aga muud midagi. Mängin PS4 peal.

PC peale tuli just 1.11 uuendus, mis peaks selle questi ära parandama. Paari päevaga peaks konsoolidele see patch ka tulema!
tagasi üles
zwky
HV vaatleja

sõnum 23.10.2015 17:46:12 vasta tsitaadiga

KrisVr kirjutas:
zwky kirjutas:
Tere

PC peale tuli just 1.11 uuendus, mis peaks selle questi ära parandama. Paari päevaga peaks konsoolidele see patch ka tulema!

Aitäh! Ega siis midagi kui oodata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.