Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
heix85
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
21.10.2015 19:52:15
|
|
|
ahvilõust. Selle "klotsi" hinnaga mina ei saa isegi mitte uut videokaarti enda arvutisse, vähemalt sellist millega PS4 pildikvaliteediga v6rreldav oleks. Soovitan vaadata YouTubes PC ULTRA settings vs PS4 ja siis räägime alles hindadest!
Ise mängin veel PC peal, kuna lihtsalt ei oska pultti kasutada, muidu oleksin juba ammu PS4 peale yle kolinud. Peab asja uuesti kaaluma.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
21.10.2015 20:03:52
|
|
|
Avot kirjutas: |
ahvilõust. Selle "klotsi" hinnaga mina ei saa isegi mitte uut videokaarti enda arvutisse, vähemalt sellist millega PS4 pildikvaliteediga v6rreldav oleks. Soovitan vaadata YouTubes PC ULTRA settings vs PS4 ja siis räägime alles hindadest!
Ise mängin veel PC peal, kuna lihtsalt ei oska pultti kasutada, muidu oleksin juba ammu PS4 peale yle kolinud. Peab asja uuesti kaaluma. |
Arvasin sama, eluaegne PC mängur, kuid nüüd 3 kuud PS4 olnud ja väga hästi sobib kätte.
Ainus miinus on online FPS mängud kus annab mõista, et pole nii lihtne kui hiirega, muidu super
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
21.10.2015 21:30:21
|
|
|
Tegelikult saad 5 mängu ja IMO ainuke mängitav ongi Uncharted Collection.
Aga siin foorumis on piisavalt eri mängude kohta teemasid/arutelusid - loe ja uuri
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
hgg
HV vaatleja
|
21.10.2015 21:50:04
|
|
|
Kui saad, võta kindlasti Last of Us. Ainus häda on see, et pärast seda mängu tunduvad kõik muud mängud nii mõttetuna (isiklik arvamus).
Ise samuti ostsin suvel PS4 ja igati rahul. Kui on korralik teler ja saund ei ole sa kindlasti vaeslaps ega millestki ilma ei jää.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
21.10.2015 22:45:52
|
|
|
Isiklikult meeldib väga Metal Gear: Phantom pain, story poolest keskpärane aga uskumatude võimalustega mäng.
Kindlasti võib vaadata Until Dawn ja Bloodborne mida muudel platvormidel ei ole.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
21.10.2015 22:50:25
|
|
|
mulle meeldib jällegi storytelling mängud nagu Life is Strange ja Game of Thrones.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
21.10.2015 23:06:10
|
|
|
firemark kirjutas: |
mulle meeldib jällegi storytelling mängud nagu Life is Strange ja Game of Thrones. |
Yea, muidugi humoorikamast kandist kindlasti, Tales from the Borderlands isegi kui 2K omad ei meeldi.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
22.10.2015 18:07:06
|
|
|
Homme lähen ostan PS4 ära! Kuigi minul on kyllalt korralik PC (intel i7 2600 ja GTX780). Vaatame mis värk on, oma silm on kuningas. Kui PS4 on jama siis viin ta lihtsalt tagasi poodi, selleks on aega terve kuu, mille jooksul v6ib tagasi viia!
Veidi võtab muidugi harjumist puldiga mängimine, kuna olen ainult PC peal hiire ja klvaiatuuriga mänginud. Proovisin puldiga mängida PC peal aga sellisel juhul tahan juba suuremat piltti (ekraani), kuis seda pakub min PC m6eldud 27" monitor. Olen ka ammu ära tahtnud arvuti tagant mugavasse Tv tooli, mille ees on 47"korralik TV!
Proovisin eile näiteks puldiga PC peal olevat GTA5 mängida ja oli isegi parem kui hiirega. Vähemalt auto ja lennukiga oli väga hea! Tulistamise juures naudin "triklit", mis meenutab kaudselt 6ige relva päästikut. Sellised "t6mblemise" mängud nagu Call of Duty on juba ammu kylmaks jätnud, kus sihtimise kiirusel on k6ige suurem tähtsus!
Kindlasti ostan ka GTA5 PS4 peale, tuleb hea v6rdlus moment PC-ga.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
22.10.2015 18:07:13
|
|
|
Avot, kus sul antakse võimalus kuu aja pärast tagasi viia?
---
Oleks vaja mikrofoni PS4 jaoks mille saaks lisada Superlux HD668B klappidele, oskab keegi midagi soovitada.
Uusi klappe osta ei taha, sest enamus mänguri klapid jäävad helikvaliteedis alla kui just paari sadat eurot maksa.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
22.10.2015 18:08:09
|
|
|
Avot kirjutas: |
Homme lähen ostan PS4 ära! Kuigi minul on kyllalt korralik PC (intel i7 2600 ja GTX780). Vaatame mis värk on, oma silm on kuningas. Kui PS4 on jama siis viin ta lihtsalt tagasi poodi, selleks on aega terve kuu, mille jooksul v6ib tagasi viia!
Veidi võtab muidugi harjumist puldiga mängimine, kuna olen ainult PC peal hiire ja klvaiatuuriga mänginud. Proovisin puldiga mängida PC peal aga sellisel juhul tahan juba suuremat piltti (ekraani), kuis seda pakub min PC m6eldud 27" monitor. Olen ka ammu ära tahtnud arvuti tagant mugavasse Tv tooli, mille ees on 47"korralik TV!
Proovisin eile näiteks puldiga PC peal olevat GTA5 mängida ja oli isegi parem kui hiirega. Vähemalt auto ja lennukiga oli väga hea! Tulistamise juures naudin "triklit", mis meenutab kaudselt 6ige relva päästikut. Sellised "t6mblemise" mängud nagu Call of Duty on juba ammu kylmaks jätnud, kus sihtimise kiirusel on k6ige suurem tähtsus!
Kindlasti ostan ka GTA5 PS4 peale, tuleb hea v6rdlus moment PC-ga.  |
Mis pood see kuu aja pärast tagasi kasutatud kauba võtab ? Pole veel kuulnud sellest.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
22.10.2015 18:48:09
|
|
|
Elan Soomes ja Gigantti on andnud/v6imaldanud kuuajase tagastamise v6imaluse. Piisab, et ostja ei ole tootega rahul. P6hjusest olenemata! Väga vähe on tooteid (osa telefone jne.), mida tagasi ei saa viia ja sellest informeerib Gigantti ka ostu hetkel SELGESTI.
Kui see tagastamise v6imalus Eestis naljakas tundub, siis Soomes ei.
Olen isiklikult viinud tagasi mitmeid tooteid, mis on minu meelest jamad on olnud. Tuleb meelde näiteks tolmuimeja ja yks quadrokopter. Tooted ei vastanud minu ootusi ja see asi oli sellega selge. Sain rahad peopeale samal päeval. Minul ei ole mingit m6tet valetada.
Siin fakt selle tagastamise kohta: http://www.gigantti.fi/cms/20140729_075347/palautusoikeus/
Mängude tagastamisega v6ib probleem tekkida! Aga olen kindel et ka sellele on lahendus.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
22.10.2015 18:50:29
|
|
|
Vaesed sommid, eestlased jõuavad ikka igale poole "kratti" tegema...
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
atliner
HV kasutaja
|
22.10.2015 19:07:09
|
|
|
samas juba paar nädalat pakuvad Norras Elkjøp ja Lefdal poed PS4 500GB varianti 3295NOK hinnaga mis peaks olema umbes 350-360 EUR...milline see soodushind võiks siis olla veel??
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.10.2015 20:12:01
|
|
|
Eriti nilbe, ebaviisakas ja ebaaus tegevus kasutada kuu aega toodet ja siis viia poodi tagasi vabandusega "mulle ikka ei meeldi". Selline tegevus võiks olla keelatud v.a juhul kui karp ja toode on ise kasutamata. Soomes restos sama moodi või? Sööd ära, ooksendad välja ja ütled, et ei olnud ikka päris see Minuarust see on rohkem nagu ebaviisakas käitumine ja poe ära kasutamine.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
22.10.2015 20:38:42
|
|
|
Kas ühe PSN+ kontoga saab PS3 ja PS4 peal samaaegselt online´s mängida?
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.10.2015 21:09:24
|
|
|
PS3 ei vaja online'is mängimiseks PSN kontot. Ja kui PS4 all on sama konto, mis PS3 all siis mõlemal puhul kehtib PS+. Sa ostad kontole teenust mitte konsoolile. Kui konto sama saad mõlemale PS+ 'i peale.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
22.10.2015 22:31:12
|
|
|
Mõtlesin just et, kui PSN+ kasutan "tasuta" mängude jaoks kahel konsoolil, millest üks on minu käes ja teine tuttava. Kas siis saab üheaegselt mõlemas sama kontoga sees olla ja neid nn. tasuta mänge mängida?
|
|
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
22.10.2015 22:54:09
|
|
|
kriist, erinevad konsoolid ju - proovi järele; PS4 ja PS Vita'ga saab sama kontoga samaaegselt mängida...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
23.10.2015 15:19:00
|
|
|
Mis see parim viis/koht PSN+ soetamiseks oleks? Et tasuta 14 päeva proovida peaks mingisuguse maksevahendi siduma.
Krediitkaarti sinna küll ei julge panna ja paypal´iga annab veateate: "Unable to add this PayPal account. Try again in a few moments".
|
|
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.10.2015 15:49:39
|
|
|
Ise ostsin euronics'sist 15€ eest 3 kuu kaardi. PSN'ist ostes oli kallim kui euronicsis.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
23.10.2015 16:02:35
|
|
|
kriist kirjutas: |
Mis see parim viis/koht PSN+ soetamiseks oleks? Et tasuta 14 päeva proovida peaks mingisuguse maksevahendi siduma.
Krediitkaarti sinna küll ei julge panna ja paypal´iga annab veateate: "Unable to add this PayPal account. Try again in a few moments".  |
Eestis elades pole nagunii võimalik ei krediitkaarti ega PayPali kasutada.
Ise olen voucherite soetamiseks kasutanud veebipoodi cardscodes.com, igati kiire ja mugav.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
23.10.2015 16:48:30
|
|
|
angel kirjutas: |
Eriti nilbe, ebaviisakas ja ebaaus tegevus kasutada kuu aega toodet ja siis viia poodi tagasi vabandusega "mulle ikka ei meeldi". Selline tegevus võiks olla keelatud v.a juhul kui karp ja toode on ise kasutamata. Soomes restos sama moodi või? Sööd ära, ooksendad välja ja ütled, et ei olnud ikka päris see Minuarust see on rohkem nagu ebaviisakas käitumine ja poe ära kasutamine. |
Kusjuures mul on tõesti olnud, et lauale toodu on nii shitt siin samas eestis. Nagu mainisin siis kenasti saadi aru ja hiljem võeti see jubedus arvelt maha. Minu arust on jumala Ok kui pood on oma kauba valikus nii kindel, et annab kaupa proovida. Eesti 14 päeva internetist on ju sama teema. Enamus inimesi omab siiski pead mitte ei ole laus idioot, et seda kurjalt ära kasutada. Mina tavakodanikuna näiteks ei teagi kus ma saan minna rahus poodi võtta ps4 pult pihku ja kasvõi segamatult proovida pool tunnikest mingit mängu. Riigis kus palju inimesi lõugavad, et saavad alla 500 raha töölt võiks olla täiesti teema, et saad asja mis mõnel kuupalk rahus proovida.
Mis pulti puutub siis see ei ole nii jube. Esimene mäng on muidugi raske ja tekib tunne, et milleks küll. Edasi on juba lihtne. Samas näiteks far cry ja fallouti ei mängiks ma elus playstationi peal. Vastupidiselt aga codi, gtad ma just arvuti peal ei mängi. Ühesõnaga täiesti hea riist ida arvuti kõrval omada!
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|