TB soovid saada? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
On keegi 100GB paketi omanik proovinud ka rohkem ilusa jutuga välja pressida Telekomi käest?
kas mustjõel tõesti ühtegi kaablit pole? väheusutav
ja siit veel moraal. ära kasuta odavat hiina kaamerat. _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
On keegi 100GB paketi omanik proovinud ka rohkem ilusa jutuga välja pressida Telekomi käest?
kas mustjõel tõesti ühtegi kaablit pole? väheusutav
ja siit veel moraal. ära kasuta odavat hiina kaamerat.
On, aga kuna omal ajal ei veetud majja sisse. Siis nüüd ikaldab. Ma soovitaks optika hinnapakkumise võtta ja näiteks 24 või 36 kuulise perioodi peale ajastada.
50 Mbps hind tuleb 21€+ fiibri rent olenevalt kiust 1-2€+liinihooldustasu. Kokku arvatavasti sama palju kui mobiilse interneti kuutasu. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Kas emt pakkus mingit autentimata meiliserveri teenust?
Et siis oli mingi tasuta lihtsustatud võimalus olemas ja nüüd seda pole, siis on selles keegi süüdi?
EMT jahimeeste sponsorina oleks päris ok variant aga kuidas see teoks saaks?
Emotsioonist saan aru, mure on õigustatud kuid lahendused on mõlemalt poolt pakutud.
Kui see midagi enamat puudutab kui mõni hiina seakaamera, siis usun, et suudetakse mingi mõistlik lahendus välja mõelda aga üldiselt ma ei näe siin mingit lepingu rikkumist.
Ma ei saa aru miks lihtsalt gmaili smtpd ei kasutata? "ootame emt poolt lahendust" on küll siin tiba jonnimine. Gmaili smtp sinna sättimine on ju sama keerukas kui emt smtp sinna sättimine - seega ei saa väita et "teised ei tea asjast essugi". Isegi it võõrale inimesele on praegu ju lahendusi siin pakutud...
RustyZ. Häda selles, et osad kaamerad ei toeta TLS/SSLi. Pakkusin hetkel Mandrilli/SMTP2GO välja.
Kui ma suutsin Roosa Elevandile, tuntud kampaaniapakkujate saatjale lahenduse välja mõelda, siis arvatvasti ka ülejäänud jahimeestele.
Hetkel kogusin kokku erinevate kaamerate tüübid ja analüüsin võimalusi neid eristada email relay peal.
Pailaps, kas oskad öelda, miks selliste setingutega siis ei tööta?
Email set on õige. V.a SSL/TLS osa. Port 465 vajab kasutab AINULT SSLi. Port 587 kasutab AINULT TLSi. Seega ainult rippmenüüs muudaks ainult SEDA seadistust.
Alternatiiv on panna teenusepakkuja Other:
SMTP server: gprsmail.emt.ee
Port 25
Email:rihokaamera@gmail.com
Account : EI_KIRJUTA_MIDAGI_JÄTAD_TÜHJAKS
Password: EI_KIRJUTA_MIDAGI_JÄTAD_TÜHJAKS
Tee kaamerale restart. Kasutaja ja parool oli mõeldud kaameratele, mis ei suuda Account ja Password tühjade väljadega hakkama saada. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Email set on õige. V.a SSL/TLS osa. Port 465 vajab kasutab AINULT SSLi. Port 587 kasutab AINULT TLSi. Seega ainult rippmenüüs muudaks ainult SEDA seadistust.
Port 25
Tee kaamerale restart. Kasutaja ja parool oli mõeldud kaameratele, mis ei suuda Account ja Password tühjade väljadega hakkama saada.
Proovisin nüüd selliseid seadeid, kuna e-maili accounti ja parooli ei lase tühjaks jätta.
Erilist edu endiselt ei ole. EMT lepingulise kaardiga ütleb kaamera Login failed, simpeli kaardiga setup leht nagu saab hakkama, aga kirjad kohale ei tule sellega samuti.
Port 25
Tee kaamerale restart. Kasutaja ja parool oli mõeldud kaameratele, mis ei suuda Account ja Password tühjade väljadega hakkama saada.
Proovisin nüüd selliseid seadeid, kuna e-maili accounti ja parooli ei lase tühjaks jätta.
Erilist edu endiselt ei ole. EMT lepingulise kaardiga ütleb kaamera Login failed, simpeli kaardiga setup leht nagu saab hakkama, aga kirjad kohale ei tule sellega samuti.
Seaded on õiged, siis on midagi purgi interneti või purgi endaga lahti. Login failed tähendab, et kasutajanimi ja parool ei ole justkui õiged. Kuna MMS lahter on täidetud peaks ta failimise asemel MMSiga pildi saatma.
See karp mingit mõistliku logi produtseerib? EMT/Elion meiliserveris ei ole muud näha, kui, et purk ühendub ja kaob võrgusst. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Ei ole kahjuks mõistlikku logi. On kaks kaamerat, üks EMT sim ja teine Simpel, vahetsin neid omavahel kaamerates, käituvad mõlemas samamoodi. Mõlemad kaamerad ka enne ilusti töötasid samade SIM-idega.
väikse vahemärkena, et kas mitte emt kõnekaartidel ei pidanud interneti APN olema internet2.emt.ee (selle kasutamisel ehk simpeli kõnekaardi osas midagi muutub) ?
Olen ka igasugu erinevaid kaameraid seadistanud. Suurem seadistus ootab lähi nädalal nüüd küll uuesti ees. Aga neid MMS seadeid pole vaja üldse panna. Jäta kõik MMS lahtrid tühjaks ja kui kuhugi on vaja tel. number sisestada siis ära seda ka pane. Ainult SMTP osa ja APN täida ära. Kui kaameral on võimalik tehaseseaded taastada siis tee ka see ennem ära. Mälukaart ka täitsa tühjaks.
Mis mudeliga täpselt tegu on?
väikse vahemärkena, et kas mitte emt kõnekaartidel ei pidanud interneti APN olema internet2.emt.ee (selle kasutamisel ehk simpeli kõnekaardi osas midagi muutub) ?
Proovin õhtul järgi. Ei ole kindel, et see internet2 oluline on, vähemalt varem kindlasti polnud. Töötas täpselt sama konfifail nii simpeli, EMT, kui Diili kaartidega.
Proovin õhtul järgi. Ei ole kindel, et see internet2 oluline on, vähemalt varem kindlasti polnud. Töötas täpselt sama konfifail nii simpeli, EMT, kui Diili kaartidega.
Läheb tööle niiehknaa. Kuna enamus ei oska oma purke konfida, siis sai võrgus tehtud muudatus, mille peale ta SMTP seadetes lambi kasutajanime ja parooli sisetades tööle läheb. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Mis see teisisõnu nüüd tähendab? Töötab siis nagu vanasti, kirjutan suvalise meili ja parooli ning saadab ära?
On näha jah, gprsmail.emt.ee PING läheb taas EMT serverisse, mitte estpak.ee peale. Naera või nuta, oli seda kammajaad vaja...
Oli tarvis küll. mail.emt.ee pealt läks kontrollimatus koguses spämmi. Spamhaus ähvardas üldse kinni keerata kraani nii, et kannataksid kõik ülejäänud interneti kasutajad.
rajakaamera@neti.ee konto jääb alles. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Mulle isiklikult rajakaamara@neti.ee konto meeldib, see oleks tulnudki ülemineku perioodiks eelnevalt teha. Näiteks ennem Hotmail.com ei võtnud üldse osade kaamerate pilte vastu. Saada palju tahad aga pildid kohale ei jõudnud. Gmail saatis suurem osa meilidest otse rämpsposti kausta. Paljudel jälle vingumist, et miks pildid kohale ei jõua. Uus konto on legaalne värk ja kirjad jõuavad sinna kuhu vaja. Vähemalt mulle tundub hetkel nii.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.