Dj-E, IF Guarin mu lemmik mängija selles fifas siiamaani. IF Higuain ja Musa on ka head, IF Bacca niiväga muljet ei avaldanud. Broken IFe mu arust ka Fifa 15's ei olnud, Fifa 14's oli mõned IFid, kes millegipärast IFidena olid kehvemad kui NIFina.
fifa ei tunne suluseisu? lõin cornerist peaga väravasse, mille väravavaht tõrjus otse mu mängija jalgadesse, kes seejärel palli sisse lükkas. Vilistati suluseis. Kas tegu on fifa bug'iga või tõesti on fifasse sisse kodeeritud ka "inimlikud eksimused"? olen mitmel korral saanud kaheldava väärtusega suluseise, kuid see torkas kohe eriti silma.
Spoiler
pilt on tehtud löögi hetkel (kollane nool) ja taga on näha liikumas minu mängijat (punane nool) ning on selgelt näha, et esiposti mängija katab ilusti suluseisu ära
fifa ei tunne suluseisu? lõin cornerist peaga väravasse, mille väravavaht tõrjus otse mu mängija jalgadesse, kes seejärel palli sisse lükkas. Vilistati suluseis. Kas tegu on fifa bug'iga või tõesti on fifasse sisse kodeeritud ka "inimlikud eksimused"? olen mitmel korral saanud kaheldava väärtusega suluseise, kuid see torkas kohe eriti silma.
Spoiler
pilt on tehtud löögi hetkel (kollane nool) ja taga on näha liikumas minu mängijat (punane nool) ning on selgelt näha, et esiposti mängija katab ilusti suluseisu ära
Ehk peaksid hoopis jalgpalli reeglitega tutvuma?
Väravavaht on välja liikunud, sinu mängjast tagapool on ainult üks vastane, seega on kõik korrektne.
(EDIT: Muidugi see tagumine vennike on ka suht piiri peal, aga vaevalt, et nad eksimust sisse on kodeerinud, sellest on palju juttu olnud, aga siiani on olnud EA seisukoht, et siis hakatakse neid bugides süüdistama)
Väravavaht on välja liikunud, sinu mängjast tagapool on ainult üks vastane, seega on kõik korrektne.
(EDIT: Muidugi see tagumine vennike on ka suht piiri peal, aga vaevalt, et nad eksimust sisse on kodeerinud, sellest on palju juttu olnud, aga siiani on olnud EA seisukoht, et siis hakatakse neid bugides süüdistama)
Mitte et neid valesid suluseisu buge seal praegu ei oleks
Spoiler
No aga kedagi tahaks ju oma oskamatuses süüdistada...
parasitego kirjutas:
elloruut kirjutas:
Mitte et neid valesid suluseisu buge seal praegu ei oleks
On, aga natuke erinevad sellest. Valesti suluseisu joont ei vaadata, kuid vahel vilistatakse passiivne suluseis ära, eriti kui sööt on mõeldud mehele, kes on sulus, aga vahepealne mees võtab palli omaks. Lisaks loeks bugi alla selle metsiku delay sulu vilistamise suhtes.
On, aga natuke erinevad sellest. Valesti suluseisu joont ei vaadata, kuid vahel vilistatakse passiivne suluseis ära, eriti kui sööt on mõeldud mehele, kes on sulus, aga vahepealne mees võtab palli omaks. Lisaks loeks bugi alla selle metsiku delay sulu vilistamise suhtes.
See delay ajab küll aegajalt närvi Oled juba hoopis teises situatsioonis ja siis järsku tühjast kohast vile..
kas keegi abivalmis oleks nõus mulle vastu tulema ja mehhiko vpn kaudu mängu ostma? mul ei taha holaga mehhiko oma tööle hakata, samas brasiilia töötas.. 15 ja paljud muud mängud sain ilusti holaga ostetud..
juhul kui keegi nõus, siis võtku ühendust
kas keegi abivalmis oleks nõus mulle vastu tulema ja mehhiko vpn kaudu mängu ostma? mul ei taha holaga mehhiko oma tööle hakata, samas brasiilia töötas.. 15 ja paljud muud mängud sain ilusti holaga ostetud..
juhul kui keegi nõus, siis võtku ühendust
võta mistahes ladina ameerika oma. kuni hinnad dollarites, siis pole probleemi ning kasuta flyvpni või mõnd alternatiivi
ohjha, valesöödud
kerge sööt kõrvalolevale mehele, pall pannakse aga kuulina suluseisus olevale ründajale
soovin through passi äärele platsi väliskülje poole suunata, kuid paneb mõistmatult palli väravavahi poole, eriti totter veel, et palli ja mängija vahele jääb ka kaitsja
ikka ja jälle selline tunne, et pult on kalibreerimata ja joystickiga liikumine paistab ka olevat vaid kaheksasuunaline _________________ ☠
lambist sattusin LW konoplyanka otsa, polnud kuulnudki sellisest vennast, aga krt lammutab igast asendist sisse
Vaata siis rohkem Champions Leaguet. Ta seal alles hiljuti lammutas ja oli muidu äss.
Arx07, sa ei saanud küsimusest aru. Pidasin silmas seda, et kas IF-de potentsiaal/kasutegur nullitakse samamoodi ära nagu F14-ski. Kuna ma jätsin F15 vahele siis ei tea kas seal oli samamoodi. F14-s polnud mõtet online FUT-i üldse mängida meeskonnaga kus oli mõni IF sees, sest handicap tasakaalustas koheselt meeskonnad ikkagi ära või muutis IF-dega meeskonna palju sitemaks.
The second game update for FIFA 16 is now available for PC. We will have news on the timing of a similar update for Xbox One and PlayStation 4 at a later date.
The update includes general stability improvements and addresses the following items identified by the community and the FIFA team:
Optimized goalkeeper rushing, AI, and positioning.
Improved player wage accuracy in Career Mode.
Addressed referee/kit clashes.
Addressed an exploit in Virtual Pro leaderboards.
Addressed a shot missing the top corner and still being called a goal.
FIFA Trainer button tuning.
Player clipping during intro sequence in certain stadiums.
The update also addresses the following FUT items:
EA SPORTS Football Club shared squads not showing players in FIFA menus.
Relisting Transfer List items not retaining previous price settings.
Error message when attempting to apply a contract consumable.
Away crowd wearing incorrect kit.
Some returning users experiencing an issue when naming their club.
Controller disconnecting in FUT modes.
vapsee kummaline
panin pela tööle ja soovis aktiveerimist
insert activation key or sign in as a different user
ehmatas korraks ikka ära, aga sisestasin oma kasutajanime ja parooli ning sai raisa tööle _________________ ☠
parasitego, roosat? Roosa on futtie kaart, kui Agüero mingi rekordi tegi siis saab lilla kaardi.
Dj-E, pole enam niiväga Fifa 14 meeles, küll aga see on meeles et IF Balotelli oli üks mu lemmikmängijaid. Ma pole nende hulgas, kes mingit handicapi usub, et ses suhtes pole midagi kommenteerida (sai IFe täis tiimidega div 1 võidetud korduvalt)
Sai ka esimesed 4 mängu tehtud... suht vilets mulje jääb praegu võrreldes 15nega peaks mainima. Isegi nagu graafika oleks viletsam, close up võtted on head jah, aga Tele kaamerast on pilt küll suht vilets. Ja üldsegi on mängu tunnetus ja kiirus jne kuidagi vale. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Täna sai siis online div 5 tiitel ära võetud. Viimane vastane oli mingi eestlane, paras lääger oli - aeg uus PC tal osta ilmselt.
Divi tiitlivõidule aitas kaasa eriti palju täna tööl ostetud Tevez, filigraanne vend.
Ja siis kummalise disaniga väravad sattusid ka täna olema(videos küll tegemist offline diviga):
asjalik uuendus ka fifas, transfer listsi default price on nüüd min/min, mitte min/max, nagu varasemalt
kui mingeid lepinguid müüa soovisid, siis varem pidi igalühel hinna 5k pealt alla kruvima ja jube tüütu oli seda teha, nüüd vaja vaid min bini vaja tõsta _________________ ☠
Ostsin kasutatud Logitech f710 puldid. Aegajalt ei tööta mängus korralikult nupud. Ca vajutan 2-3x söötmist, aga see ei toimi. Mõnikord jääb ka ´´rull´´ n.ö peale. Mängija jääb jooksma samas suunas, kuigi olen controllerilt suunda juba 2-3 sekundit tagasi muutnud. Sama asi mõlema puldiga. Seda pole veel täheldanud, kas ka samal ajal mõlemaga mängides see samal ajal on. Kas probleem võib olla tarkvaraline? Samas uuenduses küll oli *Controller troubleshoot fixes vms. Mul see midagi paremaks ei teinud. Äkki siiski Fifa poolt jama ? Kuna ostsin puldid HV kaudu, siis müüja nõus tagasi ostma, kui tõesti pultides probleem. Et paari tunni jooksul mängides suudab selliseid jamasi ca 4-5x vast tekitada, aga eks tahaks et asi ikka toimiks. Jube valedel hetkedel üldiselt see... _________________ Ostan Tartu linnas Garaaźi!
asjalik uuendus ka fifas, transfer listsi default price on nüüd min/min, mitte min/max, nagu varasemalt
kui mingeid lepinguid müüa soovisid, siis varem pidi igalühel hinna 5k pealt alla kruvima ja jube tüütu oli seda teha, nüüd vaja vaid min bini vaja tõsta
Tegelikult FIFA15 andis see päris suure eelise neile, kes viitsisid BIN hinna alla kruvida, sest keegi ei ostnud 5k eest lepingut vms ning enam-vähem normaalse BIN-iga asjadest sai suhteliselt kiiresti lahti (ostja sai kohe oma asja kätte, mitte ei pidanud oksjoni lõpuni enampakkumisi tegema). Oldi nõus isegi enampakkumise keskmisest lõplikust hinnast veidi suurema BIN-iga asju ostma.
Ehk siis arvestades probleemi on fakt, et müüa müüs katkised puldid?
Äkki keegi teadja kommenteeriks? On mingit viisi, kuidas testida? Muud mängu hetkel arvutis pole, millega pulte testida... _________________ Ostan Tartu linnas Garaaźi!
tegin üle nädala jälle futti, sitta sellest kaotusest, ei morjendanudki suurt, käisin vahepeal põiel ja keerasin muna pannil
mängu tempo oli võrreldes viimase mängukorraga, nagu öö ja päev - aeglane, isegi career normal ei ole nii aeglane, mida ma siin nädala mängisin.
ja siis ilmnes üks bug, teisiti seda nimetada ei oska
nimelt üritades kiiret passi teha, siis mingil põhjusel kohati tehakse mingi ootamatu tagasisööt
korra varem juhtus ka see, kus mees oli kaitse taha sööstmas ja tahtsin through balli kiirelt saata, samas söötis selle hoopis keskjoone poole
seekord siis ka, klipi lõpus kenasti näha olukord ja täiesti tahmast võetuna lööb palli väravavahile tagasi - kui selline asi hea võimaluse rikub, siis ajab ropendama krt
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.