Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ents75
HV kasutaja
|
30.09.2015 12:53:17
|
|
|
Ma olen küll veits teisel platvormil (PS4) ja eelmises FIFAs kõikusin seal 3-5 divisionis pidevalt. Nüüd siis võtsin südame rindu ja proovisin ka 16-s online divisioni... Sain esimese mängu pidulikult 8-0 pähe. Ja teise järgi kohe 4-0. Ei julgenud enam hetkel Samamoodi... absoluutselt mitte keegi minu meestest ei liikunud nii nagu mina tahtsin - põrkasid kokku ja liikusid täiesti meelevaldselt (vähemalt ma oma masenduses nägin seda niimoodi:). Söödud läksid kuhu iganes - küll liiga tugevalt küll liiga nõrgalt. Palliga liikuda oli pea võimatu - pall lihtsalt läks jalalt minema või siis keegi pani väikese varba vahele ja võttis ta minu mehelt. Vastane liikus kiiresti ja väga täpselt seevastu. WTF nagu Või on nii lihtsalt et uus mäng ja kõik kõvemad "kärbsed" on ka alles alumistes liigades ja kotivad siis minusuguseid Niivõrd erinev on see fifa minumeelest eelmisest - tuleb 0-st harjutama hakata.
Sellega seoses küsimus... mis Teie controllerite setingud on? Ma mõtlen siin assisted, low jnejnejne? Võibolla on eelmise mänguga midagi kardinaalselt muutunud mida ma tähele ei suuda panna veel...
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.09.2015 14:18:22
|
|
|
ma sain eile kahe mängu korral esimese napilt pähe, kuid teise võitsin
samas see kiire tempo oli harjumatu - demost kuni nädalavahetuseni oli tempo hulka aeglasem
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
30.09.2015 14:41:26
|
|
|
Arx07, Olgu, päris aru ei saanud naljast, aga vb oli meis mõlemas asi ( 2 inimest ) ning ei tea kus sinu back nupp on
kuid jah selle söötude tugevuse kohapeal on ka see mul, et no proovin täpselt nii panna nagu peaks tugevuselt, heal juhul kas jõuab pall kohale või siis tuleb selline pommlöök,et kuskil rahvaseas pall.
Väravahile tagasi söötes oli mitu korda nii,et oleks omale värava löönud, vajutad plõks vastu aga no plaa, selline pauk tuleb, hea et koos väravahiga kolli ei löö.
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
30.09.2015 14:52:48
|
|
|
BACK nupp on seal keskel, vasakpoolne must ovaalne junn.
Söödunupu allhoidmine ei määra söödu tugevust otseselt vaid söödu kaugust, nagu ka eelmises fifas. Kui sul on nina all 2 meest, üks kaugemal ja teine lähemal... siis vähe powerit andes valib esimese ja rohkem powerit andes tagumise... Kui su ees on ainult 1 tüüp, siis max powerit andes ei sööda ta seda kuhugi päraperse vaid sellele samale kutile, kes su nina all on. Kui just controller setupist sa ei võta assisti maha. Kui tahad tugevat söötu anda siis RB+A (xboxi pult).
Su jutu järgi, et söötudest mingi pomm tuleb vihjab selle, et sa hoiad kgouaeg RB all või siis on sul raske näpp ja controller setingutest sööduga seotud asjad manual pandud.
ents75, mul kõik default nagu ka eelmises fifas. Usun, et harjud ruttu uuega ära... onlines lihtsalt asjale lähenemine hoopis teine, mis võtab mõned mängud aega.(Vastased ülipalju agressiivsemad kui cpu jne)
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
30.09.2015 16:39:11
|
|
|
Keegi Tallinnas kahe ôlle eest annaks ära xbox 360 puldi selle yleminekujuhtme, see väike usb juhe mis puldi juhtmega klapib
Kellel katkiseid pulte, sel ilmselt yle
Andke märku!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
thanq
HV kasutaja

|
30.09.2015 17:30:22
|
|
|
proovisin täna online'i esimest korda ja esimese mängu võitsin 3:0, mäng oli väga nauditav, mõlemal poolel oli võimalusi, kuid mul õnnestus need lihtsalt ära realiseerida. Ter Stegen tegi ikka mitu imetõrjet Teine mäng oli täielik vastand, mängu kiirus oli samasugune nagu libe siin eelnevalt näitas. Tundus, et vastane mängis ainult RB+A'ga, söödud megakiired, ülimalt täpsed ja first touch oli veatu. 15 minutiga jäin 4:0 taha, ei suutnud palligi omaks võtta kui juba tuli pallikaotus. Esimese poolaja suutsin kuidagi ära venitada (kaalusin mitu korda ragequiti) ning poolajal näppisin custom tactics slidereid ning üllatuseks muutus mängupilt täielikult. Suutsin kiired kaks väravat lüüa ning siis hakkas see vend taga palli lükkama tekitasin mitmeid ohtlikke olukordi, kuid kahjuks jäi ajast puudu.
Väikesest masendusest avasin mõned pakid ja sain jerome boatengi, which is nice
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
30.09.2015 17:32:26
|
|
|
Kui pall tuleb teravalt hoidke Lt all. Võtab omaks siis ja pall ei lenda eemale
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
OnuUno89
HV kasutaja
|
30.09.2015 17:33:55
|
|
|
thanq, Kena saak. Mis squadiga onlines mängid või, mis Su põhi squad on?
Uus TOTW:
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.09.2015 18:15:38
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Kui pall tuleb teravalt hoidke Lt all. Võtab omaks siis ja pall ei lenda eemale |
see LT trick tuli juba fifa 14'st, kui seda first touchi esitleti
see muidugi eriti ei toimi, kui jooksu pealt üritab võta, kuid seisu pealt võtab filigraanselt
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
30.09.2015 18:37:58
|
|
|
Lewa kaardil näitajad suht lahjad, kui arvestada seda, millega mees hakkama sai. Ainult värv on teistest erinev.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.09.2015 18:56:23
|
|
|
parasitego kirjutas: |
Lewa kaardil näitajad suht lahjad, kui arvestada seda, millega mees hakkama sai. Ainult värv on teistest erinev.  |
kehv kaitse ja nood väravad olid suht kobinad madalad pallid, üks oli muidugi väga ilus
kes näinud pole, siis
http://www.okgoals.com/match-highlights-1442954938---43
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
viikar
HV vaatleja

|
30.09.2015 19:12:11
|
|
|
Keegi Tallinnas kahe ôlle eest annaks ära xbox 360 puldi selle yleminekujuhtme, see väike usb juhe mis puldi juhtmega klapib
Andke märku! |
Vaatan homme üle, peaks selle juhtme leidma küll, oli too selline et üks ots usb ja teine mingi ümar pistik?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.09.2015 19:15:31
|
|
|
viikar kirjutas: |
Andke märku! |
Vaatan homme üle, peaks selle juhtme leidma küll, oli too selline et üks ots usb ja teine mingi ümar pistik? |
probleem lahendatud, kui just mu oma ei peaks toimima mingil põhjusel
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
30.09.2015 19:30:38
|
|
|
libe kirjutas: |
viikar kirjutas: |
Andke märku! |
Vaatan homme üle, peaks selle juhtme leidma küll, oli too selline et üks ots usb ja teine mingi ümar pistik? |
probleem lahendatud, kui just mu oma ei peaks toimima mingil põhjusel  |
töötab!
Game on
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
kermu
HV kasutaja
|
30.09.2015 21:24:15
|
|
|
Nii ei saa ju rallit sõita
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.09.2015 22:49:02
|
|
|
kermu kirjutas: |
Nii ei saa ju rallit sõita
Spoiler 
|
ma olen üks nendest, kes pealelöögi sooritab vaid kastis ja võimalikult lähedal
ei oska kauglööki sooritada ja tihti on positsioonil vale mees, seega enamus väravavõimalused lõppevad ilma löögita samas, kui juba löögile saab, siis on ka positsioon ja jutud optimaalsed ja goll on garanteeritud
statsid on mul pmst alati samasugused ja ma ei ole just mingi hea mängija, täitsa pask olen
nijah, proovisin siis online drafti
sai kohe algul ühe sisse, kuid mäng oli ladna ja suutsin olukorra sabistada ning sain pendla, vastane sai punase - paugutasin ilusti paremasse ristnurka
kuid siis algas selline vastase surve, et ma ei jõudnud midagi tehagi ja juba 1:4 hävisin esimesel poolajal
aga mis ma ikka vihastan, las sepp siis loksub ja paugutab
saan oma 400 coini tasku ja kaotatud füür on kooliraha
_________________ ☠
viimati muutis libe 30.09.2015 22:55:10, muudetud 1 kord |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
badtouch
HV kasutaja

|
30.09.2015 22:49:21
|
|
|
Võiks ka kellegagi mingi friendly teha. Või veel parem, mingi turna püsti lükata!
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.09.2015 22:55:37
|
|
|
badtouch kirjutas: |
Võiks ka kellegagi mingi friendly teha. Või veel parem, mingi turna püsti lükata!  |
kes sa oled?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paulz
HV vaatleja
|
01.10.2015 10:35:24
|
|
|
Auto tööle ei lähe seega jääb kooli minemata, aeg päev otsa FIFAt mängida. Mis arvate, kumb parem investeering oleks, kas Lamela või Ben Arfa?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
01.10.2015 12:22:21
|
|
|
Paulz, Ben Arfa ikka. Lamela liiga aeglane ääre kohta paljude jaoks.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
thanq
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
01.10.2015 18:01:23
|
|
|
Nüüd mulle sattus ka onlines selline mäng, mis oli ülikiire , aga tegelikult eriti naljakas ei olnud... vastane vist selle kiirusega oligi harjunud, täiesti võimatu oli tüübi vastu mängida... tea kas see kiiruse glitch mingi teatud persoonidega seotud või... Teine glitch, mis mul silma on jäänud on see, et kui sõbraga omavahel tegime kick offi ja valisime lumise staadioni siis nüüd enamik kodumänge on mul FUTis samuti lumes
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.10.2015 20:31:35
|
|
|
panin omal squadis tacklingu aggressive peale ja mehed olid palju osavamad pallide äravõtmisel
lol, ainus ostetud mängija on if martial, kuid tolle võiks rahulikult maha müüa, suurt parem ta ei ole, kui nif, samas sel hooajal tõotab olema kollektsionääride aasta, st kui varem olid lihtsalt levelid erinevad ja suurt motti ei olnud hoida, siis nüüd on pildid ka erinevad
kujutan ette, et kurt zouma kaart on ikka üks badassimaid pilte
nende coin boostidega olen juba paraja füüri kokku ajanud
martiali ostsin 67k, kuigi oleks saanud ka odavamalt ja ka praegu saab veidi odavamalt, siis müügihind jääks ca samasse kanti
kui lisaks veel if guarini ja if kagawa maha parseldaks ja veel palju uselesse mängijaid ning olekski 500k koos ja saaks hazardi või agüero osta
samas ei mäleta, et nood just paremad oleks, kui see sama martial
ei teagi, kust otsast oleks mõistlikum meeskonda arendama hakata - ehk vast kaitsvast keskväljast ja kaitsest - fernardinhoga olen kokku 3 karistuslööki löönud, 1x 40m, mis sisse läks, siis ühe 30m, mille mööda ja siis ühe 20m ja sisse - solid mängija minu jaoks olnud
79 aga toimib hästi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
01.10.2015 22:48:39
|
|
|
On nendest IF-dest kasu kah miskit või handicap nullib need jälle ära?
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paulz
HV vaatleja
|
01.10.2015 23:15:51
|
|
|
Hetkel põhitiim selline:
Spoiler 
Koscielny on boss, minu arust BPLi parim kaitsja, Otamendi kohta ei oska veel öelda, kõigest paar mängu temaga teinud.
Teise tiimi panin vihahoos müüki ära, tegemist oli tügriliigaga .
Nüüd kurat selline dilemma, ei tea kas osta see Lacazette või kasutada coine BPLi uuendamiseks.Kuigi sealgi palju enam midagi teha ei ole, suuremate vendade hinnad kõrgustes. Ainult Cechi tahaks veel värava aga pole hea hinnaga kohanud.
Enam-vähem mängust aru saamas. Vahest on tõesti liiga kiired aga kui suudad oma tempo peale lükata saab normaalse pela. Record 33-2-6, põhiliselt online plays.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|