Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ents75
HV kasutaja

sõnum 30.09.2015 12:53:17 vasta tsitaadiga

Ma olen küll veits teisel platvormil (PS4) ja eelmises FIFAs kõikusin seal 3-5 divisionis pidevalt. Nüüd siis võtsin südame rindu ja proovisin ka 16-s online divisioni... Sain esimese mängu pidulikult 8-0 icon_exclaim.gif pähe. Ja teise järgi kohe 4-0. Ei julgenud enam hetkel icon_biggrin.gif Samamoodi... absoluutselt mitte keegi minu meestest ei liikunud nii nagu mina tahtsin - põrkasid kokku ja liikusid täiesti meelevaldselt (vähemalt ma oma masenduses nägin seda niimoodi:). Söödud läksid kuhu iganes - küll liiga tugevalt küll liiga nõrgalt. Palliga liikuda oli pea võimatu - pall lihtsalt läks jalalt minema või siis keegi pani väikese varba vahele ja võttis ta minu mehelt. Vastane liikus kiiresti ja väga täpselt seevastu. WTF nagu icon_smile.gif Või on nii lihtsalt et uus mäng ja kõik kõvemad "kärbsed" on ka alles alumistes liigades ja kotivad siis minusuguseid icon_biggrin.gif Niivõrd erinev on see fifa minumeelest eelmisest - tuleb 0-st harjutama hakata.
Sellega seoses küsimus... mis Teie controllerite setingud on? Ma mõtlen siin assisted, low jnejnejne? Võibolla on eelmise mänguga midagi kardinaalselt muutunud mida ma tähele ei suuda panna veel...
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.09.2015 14:18:22 vasta tsitaadiga

ma sain eile kahe mängu korral esimese napilt pähe, kuid teise võitsin
samas see kiire tempo oli harjumatu - demost kuni nädalavahetuseni oli tempo hulka aeglasem

laulasmaa
HV veteran

sõnum 30.09.2015 14:41:26 vasta tsitaadiga

Arx07, Olgu, päris aru ei saanud naljast, aga vb oli meis mõlemas asi ( 2 inimest ) ning ei tea kus sinu back nupp on icon_smile.gif icon_lol.gif

kuid jah selle söötude tugevuse kohapeal on ka see mul, et no proovin täpselt nii panna nagu peaks tugevuselt, heal juhul kas jõuab pall kohale või siis tuleb selline pommlöök,et kuskil rahvaseas pall.
Väravahile tagasi söötes oli mitu korda nii,et oleks omale värava löönud, vajutad plõks vastu aga no plaa, selline pauk tuleb, hea et koos väravahiga kolli ei löö.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.09.2015 14:52:48 vasta tsitaadiga

BACK nupp on seal keskel, vasakpoolne must ovaalne junn.

Söödunupu allhoidmine ei määra söödu tugevust otseselt vaid söödu kaugust, nagu ka eelmises fifas. Kui sul on nina all 2 meest, üks kaugemal ja teine lähemal... siis vähe powerit andes valib esimese ja rohkem powerit andes tagumise... Kui su ees on ainult 1 tüüp, siis max powerit andes ei sööda ta seda kuhugi päraperse vaid sellele samale kutile, kes su nina all on. Kui just controller setupist sa ei võta assisti maha. Kui tahad tugevat söötu anda siis RB+A (xboxi pult).
Su jutu järgi, et söötudest mingi pomm tuleb vihjab selle, et sa hoiad kgouaeg RB all või siis on sul raske näpp ja controller setingutest sööduga seotud asjad manual pandud.

ents75, mul kõik default nagu ka eelmises fifas. Usun, et harjud ruttu uuega ära... onlines lihtsalt asjale lähenemine hoopis teine, mis võtab mõned mängud aega.(Vastased ülipalju agressiivsemad kui cpu jne)
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 30.09.2015 16:39:11 vasta tsitaadiga

Keegi Tallinnas kahe ôlle eest annaks ära xbox 360 puldi selle yleminekujuhtme, see väike usb juhe mis puldi juhtmega klapib
Kellel katkiseid pulte, sel ilmselt yle icon_smile.gif
Andke märku!
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 30.09.2015 17:30:22 vasta tsitaadiga

proovisin täna online'i esimest korda ja esimese mängu võitsin 3:0, mäng oli väga nauditav, mõlemal poolel oli võimalusi, kuid mul õnnestus need lihtsalt ära realiseerida. Ter Stegen tegi ikka mitu imetõrjet icon_biggrin.gif Teine mäng oli täielik vastand, mängu kiirus oli samasugune nagu libe siin eelnevalt näitas. Tundus, et vastane mängis ainult RB+A'ga, söödud megakiired, ülimalt täpsed ja first touch oli veatu. 15 minutiga jäin 4:0 taha, ei suutnud palligi omaks võtta kui juba tuli pallikaotus. Esimese poolaja suutsin kuidagi ära venitada (kaalusin mitu korda ragequiti) ning poolajal näppisin custom tactics slidereid ning üllatuseks muutus mängupilt täielikult. Suutsin kiired kaks väravat lüüa ning siis hakkas see vend taga palli lükkama icon_evil.gif tekitasin mitmeid ohtlikke olukordi, kuid kahjuks jäi ajast puudu.
Väikesest masendusest avasin mõned pakid ja sain jerome boatengi, which is nice
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 30.09.2015 17:32:26 vasta tsitaadiga

Kui pall tuleb teravalt hoidke Lt all. Võtab omaks siis ja pall ei lenda eemale
tagasi üles
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 30.09.2015 17:33:55 vasta tsitaadiga

thanq, Kena saak. Mis squadiga onlines mängid või, mis Su põhi squad on?

Uus TOTW:
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.09.2015 18:15:38 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Kui pall tuleb teravalt hoidke Lt all. Võtab omaks siis ja pall ei lenda eemale
see LT trick tuli juba fifa 14'st, kui seda first touchi esitleti
see muidugi eriti ei toimi, kui jooksu pealt üritab võta, kuid seisu pealt võtab filigraanselt thumbs_up.gif

HPN
HV veteran
HPN

sõnum 30.09.2015 18:37:58 vasta tsitaadiga

Lewa kaardil näitajad suht lahjad, kui arvestada seda, millega mees hakkama sai. Ainult värv on teistest erinev. icon_sad.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.09.2015 18:56:23 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:
Lewa kaardil näitajad suht lahjad, kui arvestada seda, millega mees hakkama sai. Ainult värv on teistest erinev. icon_sad.gif
kehv kaitse ja nood väravad olid suht kobinad madalad pallid, üks oli muidugi väga ilus thumbs_up.gif
kes näinud pole, siis
http://www.okgoals.com/match-highlights-1442954938---43 thumbs_up.gif

viikar
HV vaatleja
viikar

sõnum 30.09.2015 19:12:11 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Keegi Tallinnas kahe ôlle eest annaks ära xbox 360 puldi selle yleminekujuhtme, see väike usb juhe mis puldi juhtmega klapib
Andke märku!

Vaatan homme üle, peaks selle juhtme leidma küll, oli too selline et üks ots usb ja teine mingi ümar pistik?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.09.2015 19:15:31 vasta tsitaadiga

viikar kirjutas:
Ertai kirjutas:
Andke märku!

Vaatan homme üle, peaks selle juhtme leidma küll, oli too selline et üks ots usb ja teine mingi ümar pistik?
probleem lahendatud, kui just mu oma ei peaks toimima mingil põhjusel thumbs_up.gif
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 30.09.2015 19:30:38 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
viikar kirjutas:
Ertai kirjutas:
Andke märku!

probleem lahendatud, kui just mu oma ei peaks toimima mingil põhjusel thumbs_up.gif

töötab!

Game on thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
kermu
HV kasutaja

sõnum 30.09.2015 21:24:15 vasta tsitaadiga

Nii ei saa ju rallit sõita

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.09.2015 22:49:02 vasta tsitaadiga

kermu kirjutas:
Nii ei saa ju rallit sõita

Spoiler Spoiler Spoiler
ma olen üks nendest, kes pealelöögi sooritab vaid kastis ja võimalikult lähedal
ei oska kauglööki sooritada ja tihti on positsioonil vale mees, seega enamus väravavõimalused lõppevad ilma löögita samas, kui juba löögile saab, siis on ka positsioon ja jutud optimaalsed ja goll on garanteeritud
statsid on mul pmst alati samasugused ja ma ei ole just mingi hea mängija, täitsa pask olen icon_lol.gif

nijah, proovisin siis online drafti
sai kohe algul ühe sisse, kuid mäng oli ladna ja suutsin olukorra sabistada ning sain pendla, vastane sai punase - paugutasin ilusti paremasse ristnurka
kuid siis algas selline vastase surve, et ma ei jõudnud midagi tehagi ja juba 1:4 hävisin esimesel poolajal

aga mis ma ikka vihastan, las sepp siis loksub ja paugutab
saan oma 400 coini tasku ja kaotatud füür on kooliraha thumbs_up.gif

viimati muutis libe 30.09.2015 22:55:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
badtouch
HV kasutaja
badtouch

sõnum 30.09.2015 22:49:21 vasta tsitaadiga

Võiks ka kellegagi mingi friendly teha. Või veel parem, mingi turna püsti lükata! beer_yum.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.09.2015 22:55:37 vasta tsitaadiga

badtouch kirjutas:
Võiks ka kellegagi mingi friendly teha. Või veel parem, mingi turna püsti lükata! beer_yum.gif
kes sa oled?
Paulz
HV vaatleja

sõnum 01.10.2015 10:35:24 vasta tsitaadiga

Auto tööle ei lähe seega jääb kooli minemata, aeg päev otsa FIFAt mängida. Mis arvate, kumb parem investeering oleks, kas Lamela või Ben Arfa?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 01.10.2015 12:22:21 vasta tsitaadiga

Paulz, Ben Arfa ikka. Lamela liiga aeglane ääre kohta paljude jaoks.
tagasi üles
thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 01.10.2015 13:38:43 vasta tsitaadiga

OnuUno89 kirjutas:
thanq, Kena saak. Mis squadiga onlines mängid või, mis Su põhi squad on?

Ega mul midagi väga erilist veel ei ole icon_biggrin.gif aga vahelduseks alustan BBVA tiimiga, varasemalt olnud BPL.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gBZwn4wUnLYqY:FFA16PCC
lähiajal üritan saada ründeliiniks martinez ja griezmann, siis hakkab lammutama icon_biggrin.gif ja soovitan kõigile jordi albat, ulme kaart fifas
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 01.10.2015 18:01:23 vasta tsitaadiga

Nüüd mulle sattus ka onlines selline mäng, mis oli ülikiire icon_biggrin.gif , aga tegelikult eriti naljakas ei olnud... vastane vist selle kiirusega oligi harjunud, täiesti võimatu oli tüübi vastu mängida... tea kas see kiiruse glitch mingi teatud persoonidega seotud või... Teine glitch, mis mul silma on jäänud on see, et kui sõbraga omavahel tegime kick offi ja valisime lumise staadioni siis nüüd enamik kodumänge on mul FUTis samuti lumes icon_neutral.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.10.2015 20:31:35 vasta tsitaadiga

panin omal squadis tacklingu aggressive peale ja mehed olid palju osavamad pallide äravõtmisel thumbs_up.gif

lol, ainus ostetud mängija on if martial, kuid tolle võiks rahulikult maha müüa, suurt parem ta ei ole, kui nif, samas sel hooajal tõotab olema kollektsionääride aasta, st kui varem olid lihtsalt levelid erinevad ja suurt motti ei olnud hoida, siis nüüd on pildid ka erinevad icon_biggrin.gif
kujutan ette, et kurt zouma kaart on ikka üks badassimaid pilte

nende coin boostidega olen juba paraja füüri kokku ajanud
martiali ostsin 67k, kuigi oleks saanud ka odavamalt ja ka praegu saab veidi odavamalt, siis müügihind jääks ca samasse kanti
kui lisaks veel if guarini ja if kagawa maha parseldaks ja veel palju uselesse mängijaid ning olekski 500k koos ja saaks hazardi või agüero osta icon_razz1.gif
samas ei mäleta, et nood just paremad oleks, kui see sama martial

ei teagi, kust otsast oleks mõistlikum meeskonda arendama hakata - ehk vast kaitsvast keskväljast ja kaitsest - fernardinhoga olen kokku 3 karistuslööki löönud, 1x 40m, mis sisse läks, siis ühe 30m, mille mööda ja siis ühe 20m ja sisse - solid mängija minu jaoks olnud thumbs_up.gif
79 aga toimib hästi

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 01.10.2015 22:48:39 vasta tsitaadiga

On nendest IF-dest kasu kah miskit või handicap nullib need jälle ära?
Paulz
HV vaatleja

sõnum 01.10.2015 23:15:51 vasta tsitaadiga

Hetkel põhitiim selline:
Spoiler Spoiler Spoiler

Koscielny on boss, minu arust BPLi parim kaitsja, Otamendi kohta ei oska veel öelda, kõigest paar mängu temaga teinud.
Teise tiimi panin vihahoos müüki ära, tegemist oli tügriliigaga icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif.
Nüüd kurat selline dilemma, ei tea kas osta see Lacazette või kasutada coine BPLi uuendamiseks.Kuigi sealgi palju enam midagi teha ei ole, suuremate vendade hinnad kõrgustes. Ainult Cechi tahaks veel värava aga pole hea hinnaga kohanud.
Enam-vähem mängust aru saamas. Vahest on tõesti liiga kiired aga kui suudad oma tempo peale lükata saab normaalse pela. Record 33-2-6, põhiliselt online plays.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.