Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dirt Rally märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 67, 68, 69  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
AndreReiu
HV vaatleja

sõnum 17.08.2015 17:35:27 vasta tsitaadiga

Siin ta on Junior World Rally Team Estonia. Ainult masinaklassid 1960 - 1980

Liituge icon_smile.gif

https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/18518/junior-wrt-est
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rauam
HV vaatleja

sõnum 17.08.2015 17:47:26 vasta tsitaadiga

Kas mõlemas liigas võib ka sõita? icon_biggrin.gif Kuni mul rool rikkis siis konkurentsi niikuinii ei paku.

Oskaks keegi muidu aidata? Mu G25 istus riiulil umbes aasta ning nüüd kui ühendan siis ta läheb tööle, teeb ühele poole kalibratsiooni ära ja kui jõuab teisele poole, siis lülitub välja, enam keskele tagasi ei keera. Logitech profilerist on näha, et käigukang ja pedaalid töötavad, rool mitte. Iga kord täpselt samamoodi. Kahtlustasin, et tegemist on äkki jõuplokiga? Et ei anna enam piisavalt toidet. Võib viga olla hoopis mingis mootoris?

Igatahes sõitsin selle esimese ralli oma puldiga lõpuni ning samal ajal rääkisin mõnedest aspektidest, mis mu arvates Dirt Rallys paremad võiks olla. Muidu on mäng suurepärane, aga sellest on igav rääkida. Sõitmise hetkel suutsin kaks katset isegi liider olla, teised ilmselt siis käisid kuskil võsas icon_biggrin.gif Selgeltnägija võimed tulid ka jälle välja, sest kui räägin kojameestest siis ainuke kord video jooksul töötavad ühe korra kojamehed icon_biggrin.gif

https://www.youtube.com/watch?v=n0GY8SwtBzc
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
AndreReiu
HV vaatleja

sõnum 17.08.2015 18:22:20 vasta tsitaadiga

rauam kirjutas:
Kas mõlemas liigas võib ka sõita? icon_biggrin.gif Kuni mul rool rikkis siis konkurentsi niikuinii ei paku.

Loomulikult võib icon_cool.gif
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.08.2015 22:38:26 vasta tsitaadiga

Tegin ka täna 10 katset 12st ära. Hetkeseisuga neljas, aga paistab, et kõik vist pole veel lõpuni sõitnud. Muidugi mul pill juba paras roigas praeguseks. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 18.08.2015 09:58:35 vasta tsitaadiga

Sõitsin ka eile kiiruga 4 katset läbi, tegin ilma restartideta. Kuna jälle pikem paus sees olnud, siis soojenduseks lõpetasin single career's Walesi Rally ära, et Audile viimane upgrade külge saada, see järel lendasin tuimalt Kreekas rajale. See 1. rada on minu jaoks Kreekast kõige vastikum, eriti just viimane pool. Alustasin rahulikult ja natuke kogusin kindlust ning teise poole spinnisin rahulikult lõpuni, 42seki kaotusega esikohale. Järgnev Koryfi Dafni on õnneks mulle väga selge ja sinna läksin ka kaotatud aega tagasi tegema. Audiga olen seda ainult mõned korrad läbinud ja lõpetasin üllatuslikult isikliku rekordiga 2:58:**, kuid endiselt kiiremaist 3seki aeglasemalt. Viimasel Kreeka rajal võtsin rahulikumalt, sest eelnevalt olin paaris kohas napikaga pääsenud. Monte jaoks üritasin autot paika seadistada, aga ma olen sel teemal veel päris roheline. Käigud lühemaks, vedrustus jäigemaks, aga diffri seaded jms on nii nagu Kreekast tulles jäid. Nii ülejuhitava quattroga polegi sõitnud või on see nüüd viimasest turbo uuendusest icon_neutral.gif Paar kurvi laugeks, ühes nõelasilmas parkisin nina pealtvaatajate suunas ning puuaed päästis korra ka halvimast ning kaotus liidritele jälle kogunes. Monte on mulle paras ikaldus ja need kaks pikka katset on sõita, loodetavasti jõuan ikka pärale. Saksat olen ÜLIÜLI vähe sõitnud. Preaguseks tundub, et -huviline-'ga tuleb rebimine, Andre on ~10seki kaugusel, aga Walesis minust väga vastast pole talle. Loodetavasti jääb mul aega see homme lõpuni sõita.

DanielfromTLN on aegade põhjal VÄGA ulmeline, või on ta esiotsast ainuke, kes restardib, igal juhul müts maha kiiruse eest.

AndreReiu
HV vaatleja

sõnum 18.08.2015 11:51:54 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
Sõitsin ka eile kiiruga 4 katset läbi, tegin ilma restartideta. Kuna jälle pikem paus sees olnud, siis soojenduseks lõpetasin single career's Walesi Rally ära, et Audile viimane upgrade külge saada, see järel lendasin tuimalt Kreekas rajale. See 1. rada on minu jaoks Kreekast kõige vastikum, eriti just viimane pool. Alustasin rahulikult ja natuke kogusin kindlust ning teise poole spinnisin rahulikult lõpuni, 42seki kaotusega esikohale. Järgnev Koryfi Dafni on õnneks mulle väga selge ja sinna läksin ka kaotatud aega tagasi tegema. Audiga olen seda ainult mõned korrad läbinud ja lõpetasin üllatuslikult isikliku rekordiga 2:58:**, kuid endiselt kiiremaist 3seki aeglasemalt. Viimasel Kreeka rajal võtsin rahulikumalt, sest eelnevalt olin paaris kohas napikaga pääsenud. Monte jaoks üritasin autot paika seadistada, aga ma olen sel teemal veel päris roheline. Käigud lühemaks, vedrustus jäigemaks, aga diffri seaded jms on nii nagu Kreekast tulles jäid. Nii ülejuhitava quattroga polegi sõitnud või on see nüüd viimasest turbo uuendusest icon_neutral.gif Paar kurvi laugeks, ühes nõelasilmas parkisin nina pealtvaatajate suunas ning puuaed päästis korra ka halvimast ning kaotus liidritele jälle kogunes. Monte on mulle paras ikaldus ja need kaks pikka katset on sõita, loodetavasti jõuan ikka pärale. Saksat olen ÜLIÜLI vähe sõitnud. Preaguseks tundub, et -huviline-'ga tuleb rebimine, Andre on ~10seki kaugusel, aga Walesis minust väga vastast pole talle. Loodetavasti jääb mul aega see homme lõpuni sõita.

DanielfromTLN on aegade põhjal VÄGA ulmeline, või on ta esiotsast ainuke, kes restardib, igal juhul müts maha kiiruse eest.

Väga huvitav lugeda sellist väikest kokkuvõtet thumbs_up.gif
Audi tahab jah diffri seadistust Montes, et ei oleks ülejuhitavust ja aitab ka see kui teed tagumise vedrustuse pisut pehmemaks, et raskuskese kiiremini vahetuks.

Edu ja nael kummi icon_wink.gif
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 18.08.2015 12:13:24 vasta tsitaadiga

Sain ka siis eile selleks korraks kõik katsed läbi sõidetud. Kõige rohkem pelgasingi neid viimaseid Wales-i katseid, aga lõppkokkuvõttes õnnestus kuidagi koba peale päris hea seade Lanciale teha, seega oli täitsa nauditav sõita.
Tagantjärele mõeldes on kahju, et kreekas default setiga sõitsin - suht piin oli ikka.

tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 18.08.2015 12:20:19 vasta tsitaadiga

klaviatuuriga mängitav mäng?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 18.08.2015 12:27:23 vasta tsitaadiga

bitCON kirjutas:

Kes see autoga sõitmiseks klaviatuuri kasutab --> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=652186

tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 18.08.2015 12:27:55 vasta tsitaadiga

bitCON kirjutas:

Kui klaviatuuriga harjunud rallimänge mängima siis täiesti mängitav.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 18.08.2015 18:06:34 vasta tsitaadiga

Kusjuures, tea kas see Danielfromtln aka ?koo siin foorumis ka tegev on? Tahaks täitsa tema videosi näha mõnest sõidust. See Kathodo Leontiou sõidetud 06:06.76 on vist isegi maailma top 50 aeg.
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 18.08.2015 20:25:46 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda, kas mänguarendajad on rääkinud midagi ka hiirega juhtimisest. On see kunagi tulevikus lisandumas? Või on juba äkki isegi olemas?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 18.08.2015 20:32:57 vasta tsitaadiga

Olen saksa viimasel etapil. Kavatsen täna lõpuni sõita.
Esimesele jään juba poolteist minutit alla.

hannes36 kirjutas:
-huviline- kirjutas:
Junior WRT Estonia ja siis WRT Estonia icon_rolleyes.gif

Ei tea kas meil siin kahe liiga peale rahvast jagub...

3päeva on veel aega sõita ja 3 ainult inimest on terve eventi läbinud, väga lootust andev ei tundu numbrite järgi icon_lol.gif Endal loomulikult pole veel ühtegi katset kirjas, pole arvuti taha jõudnudki puhkuse ajal.

Võib-olla tõesti tasuks kaks liigat teha- praegune liiga Group B ja üles poole, reeglid nagu weekly eventi puhul (no-restart, 1riik per event, 6sõitu eventis, aega 1nädal). Junior'l '60-80.a masinad, ainult lühikesed rajad ja 4rada per event(?), no-restart

Ise vaatasin pühapäeval ka, et ca40 osavõtjat, kuid saksa keskel vaid 7 aega ees.
Uued reeglid on teretulnud. Aga kui save&quit nupp sees on, on see abuse'tav, et seal võiks ainus option retire olla. (Alt-f4 meeste eest ei kaitse meid aga miski)

Matjuha
HV vaatleja

sõnum 18.08.2015 21:56:19 vasta tsitaadiga

Sai ka 2 päevaga need 12 katset ära sõidetud. Kuna pole kaua aega mängind ja eriti veel group B -ga, siis algul mõtlesin et rahulikult veeren läbi, peaasi et auto terveks jääb ja ühtlaselt liigun ilma vigadeta. Kreekat oskan kõige vähem ja see oli ka kõige alguses ja potsatasin ja jäin 10nda koha kanti. Kreekas kurat osad pacenoted küll ajavad närvi ja ei ole kahjuks piisavalt peas ka rajad. Monte Carlos proovisin juba kiirust tõsta, aga jobu nagu ma olen, pidin ikka teisel katsel spinni tegema, kuid enda üllatuseks kaotasin ainult 8 seci ringis liidrile. Saksa oli nii ja naa, ühe lühikese katse kaotasin ainult 2 seci, aga pikema vihmase katse kaotasin jälle mituteist sekundit otsa. Ma ei ole kindel kas ma ise vaatasin valesti, või kõigil teistel läks kehvasti, aga Pant Mawril nägin et kuskil 6seciga current best timest parem, see hakkas juba suht piiri peal sõiduks minema ning muidugi järgmisel katsel, viimase spliti alguses sattusin valli peale, orbiidile, ning vastu puud. Aga noh kokkuvõttes 5s koht ja was fun. Kellegi Yuxi nimelisega sai pidevalt rebitud icon_smile.gif
Järgmine kord peaks setuppimist ka proovima.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
AndreReiu
HV vaatleja

sõnum 18.08.2015 22:22:48 vasta tsitaadiga

Tegin ka Facebooki lehekülje, et hoida kõiki kursis toimuvaga ja samas lihtne teha küsitlusi kuidas teha seda liigat huvitavamaks, mida muuta jne.

Kui ei tee tüli, siis vajuta LIKE : https://www.facebook.com/WRTEstonia
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 18.08.2015 22:49:08 vasta tsitaadiga

Tegin täna viimased kaks ka ära. Hetkel neljas. icon_cool.gif Tuleks careeri ka teha veits, et tiimi upgrade saaks, kuna praegu on masina remont küll alla igasugu arvestust.
tagasi üles
Matjuha
HV vaatleja

sõnum 18.08.2015 23:28:57 vasta tsitaadiga

Kas liigas ei olegi default kõik autod fully upgraded, et on ühenduses karjääriga?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 18.08.2015 23:33:22 vasta tsitaadiga

Mina ei tea. Minu jaoks oleks ka loogiline, aga ma siit ülevalt lugesin ja nagu sain aru, et sõltub ikka su enda profiilist.
tagasi üles
klOun
Kreisi kasutaja
klOun

sõnum 18.08.2015 23:33:32 vasta tsitaadiga

Matjuha kirjutas:
Kas liigas ei olegi default kõik autod fully upgraded, et on ühenduses karjääriga?

tekkis endal sama küsimus, kuna võtsin liigarallikaks omale Lancia, mida mul kariääris lahti pole, seal olen Audi peale panustanud

Anar.
HV kasutaja

sõnum 19.08.2015 00:31:59 vasta tsitaadiga

Kuda seda Junior liigat sõita saab? Mul nim seal kirjas ja mängus sees ka kui lähen liiga alla, siis näitab seda, aga ei lase selectida. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
AndreReiu
HV vaatleja

sõnum 19.08.2015 01:27:41 vasta tsitaadiga

Anar. kirjutas:
Kuda seda Junior liigat sõita saab? Mul nim seal kirjas ja mängus sees ka kui lähen liiga alla, siis näitab seda, aga ei lase selectida. icon_rolleyes.gif

Hooaeg pole veel alanud icon_smile.gif Homme panen uue Junior hooaja kokku ja teen ka vastava postituse nii siin, kui ka Facebooki lehel: https://www.facebook.com/WRTEstonia icon_wink.gif
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 19.08.2015 03:51:30 vasta tsitaadiga

No lõpuks tuli ära. Esimene stage win Miniga, 6 sekki edu. thumbs_up.gif Nii sillas. icon_lol.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 19.08.2015 12:14:56 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi saab liigas üksikute katsete tulemusi ka tagantjärgi vaadata?
tagasi üles
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 19.08.2015 12:18:08 vasta tsitaadiga

millal sellest mängust valmis varianti oodata on?
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 82
tagasi üles
AndreReiu
HV vaatleja

sõnum 19.08.2015 12:18:28 vasta tsitaadiga

Junior WRT Estonia

Esimene hooaeg avatud:

Riik:Saksamaa
Katseid:5
Masinaklass: 1970

Algus:19/08/2015 13:00
Lõpp: 23/08/2015 13:00

Restarte pole ja parim mees võitku icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dirt Rally mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 67, 68, 69  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.