Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1354, 1355, 1356 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.07.2015 17:16:34 vasta tsitaadiga

jt234 kirjutas:
Millises konfiguratsioonis on Elionis toetatud digibokside ühendamine üle switchi?

Kas näiteks tg789 -> switch -> Amino toimiks?

kui ruuteril uusim tarkvara 8.C.D.5 peal siis pole probleemi, IPTV NAT toimib.
Swtich peaks pisut kobedam olema kui mõni vana trendnet vms. muidu võib pilti pakkida sama switchi taga netti kasutades.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jt234
HV veteran
jt234

sõnum 30.07.2015 17:39:51 vasta tsitaadiga

Hetkel 8.4.3.W, uurin kuidas uuemat saab.

Muidu switchi(de)ks on küllalt uued TP-Link 1gbit variandid.

kakuke
HV veteran

sõnum 30.07.2015 18:03:48 vasta tsitaadiga

Pandi kortermajja valguskaabel ning elionist pakuti varianti, et ühendavad siis korteris ära. Seni on sisse tulnud vana peenem kaabel ning esialgu läheb thompson speedtouch 546v6 ja sealt juhtmega TP-Link TL-MR3220 wifi ruuterisse. Seni tuli 5/1 ühendus ning digi-tv pole.
Sain aru, et esimese hooga tuleb tehnik ja paneb korterisse valguskaabli ning sinna otsa mingi switchi (vist?) ja sealt edasi tuleb cat5. Ma soovin saada 10/10 ühendust ja korterisse wifit, kaableid ei taha vedada ja digitv ka liituda ei soovi. Kas saab ühendada sinna cat5 otsa lihtsalt mu senise wifi ruuteri või peab ostma midagi uut?
Tehnik pakub 20€ mingit nende ruuterit, aga selle pean tagastama ning trahvi maksma, kui ma otsustan 2a jooksul välja kolida, mis on väga tõenäoline. Kui minu oma ei kõlba, mis oleks soodne alternatiiv. Siin ei ela ühtegi inimest, kes viitsib käsitsi käsurealt ruutereid konfida oma lõbuks, ega pole soovi mingit ulatuslikku koduvõrku ülesse ehitada. Lihtsalt mingid tahvlid-läpakad wifis ja kõik.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 30.07.2015 18:14:28 vasta tsitaadiga

kakuke kirjutas:
Pandi kortermajja valguskaabel ning elionist pakuti varianti, et ühendavad siis korteris ära. Seni on sisse tulnud vana peenem kaabel ning esialgu läheb thompson speedtouch 546v6 ja sealt juhtmega TP-Link TL-MR3220 wifi ruuterisse. Seni tuli 5/1 ühendus ning digi-tv pole.
Sain aru, et esimese hooga tuleb tehnik ja paneb korterisse valguskaabli ning sinna otsa mingi switchi (vist?) ja sealt edasi tuleb cat5. Ma soovin saada 10/10 ühendust ja korterisse wifit, kaableid ei taha vedada ja digitv ka liituda ei soovi. Kas saab ühendada sinna cat5 otsa lihtsalt mu senise wifi ruuteri või peab ostma midagi uut?
Tehnik pakub 20€ mingit nende ruuterit, aga selle pean tagastama ning trahvi maksma, kui ma otsustan 2a jooksul välja kolida, mis on väga tõenäoline. Kui minu oma ei kõlba, mis oleks soodne alternatiiv. Siin ei ela ühtegi inimest, kes viitsib käsitsi käsurealt ruutereid konfida oma lõbuks, ega pole soovi mingit ulatuslikku koduvõrku ülesse ehitada. Lihtsalt mingid tahvlid-läpakad wifis ja kõik.

Saad kasutada ka olemasolevat wifi ruuterit või küsi tehniku käest uut ruuterit hoopis rentida (3,5eur kuus).
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 30.07.2015 18:18:05 vasta tsitaadiga

Kas on mingi eelis, minu vajaduste juures või üldse, uue ruuteri rentimisel?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.07.2015 18:21:15 vasta tsitaadiga

Ning kui oled kolm aastat renti maksnud, saab ruuter sinu omaks. Loomulikult võid soovi korral rendilepingu päevapealt üles öelda ja ruuteri tagastada ilma kuludeta.
Aga sul oma ruuter olemas ja seega pole tollel Intenol ilmselt jumet. Ja loomulikult saad sama raha eest parema valida.

kakuke, Elion üritab sulle peale suruda oma ruuterit, kuid sa ole sellele vastu, et sul oma ruuter olemas jne.

indrpo
HV Guru

sõnum 30.07.2015 19:33:51 vasta tsitaadiga

jt234 kirjutas:
Hetkel 8.4.3.W, uurin kuidas uuemat saab.
Muidu switchi(de)ks on küllalt uued TP-Link 1gbit variandid.

http://upgrade.elion.ee/
Juhend on kaasas, vajab pisut teadmisi. Kui hakkama ei saa, võid ka 123 helistada ja lasta neil nuppu vajutada uuema tarkvara saamiseks.

kakuke kirjutas:

Uues optikamajas tehakse üleminek valguskaablile tasuta ära, kiud tuppa, lepinguga tasuta ONT (optical network terminal) ühendatakse otsa ja sealt tuleb välja üks võrgukaablipesa, sinna otsa võid ainult interneti korral vabalt oma ruuteri ühendada.
Elioni ruuter muutub oluliseks siis kui soovid telefoni või televisiooni.
Mingit kohustust Elioni ruuteri võtmiseks ei ole. Kui kolid või lõpetad teenuse, tuleb vaid lepingu järgi see ONT tagastada.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
digipunk
HV vaatleja

sõnum 30.07.2015 22:26:18 vasta tsitaadiga

Võibolla rumal küsimus, aga küsin igaks juhuks üle. Mul on siin see vanemat sorti eKodu teenus (ja ikka see vana Amino boks). Sirvisin eKodus ringi ja "nutiTV" tab'i all on selline teenus nagu "Salvestamine", millel hinnaks määratud 0.00€/kuus. Lisainfo all ütleb, et tegemist on kampaaniaga: "1 kuu -100%". Samas on ka öeldud järgmist: "Kuutasu 5€ (kuni 29.08.2015 hind 0€)".

Enda loogika järgi arvaks, et kui ma ta nüüd täna (30.07) tellin ära ja katkestan 29. päeval (28.08) teenuse ära, siis järgmise kuu eest minult automaatselt tasu ei võeta ja jääbki 0 eurot?

Vabandan, kui on lamba küsimus, ärge vastu pead lööge icon_redface.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.07.2015 22:33:03 vasta tsitaadiga

digipunk, see teenus eeldab liitumist uusNutiTV teenusega kõigepealt. Kas ikka soovid sellist liigutust teha?

tsitaat:
Mul on siin see vanemat sorti eKodu teenus

Pead ise hindama, kas hind ja saadavad teenused uues versus vana vastavad sinu vajadustele.
Ilmselt on sul uue teenusega liitumiseks vajalik ka uus ruuter ja kindlasti uus digiboks Amino asemele. Kas saad 19+19 eurose sissemaksega need või võtad rendile või ostad kohe välja jne. See on siis kulu lisaks teenusele.

darkside
HV veteran
darkside

sõnum 31.07.2015 11:16:27 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
digipunk, see teenus eeldab liitumist uusNutiTV teenusega kõigepealt. Kas ikka soovid sellist liigutust teha?

tsitaat:
Mul on siin see vanemat sorti eKodu teenus

Pead ise hindama, kas hind ja saadavad teenused uues versus vana vastavad sinu vajadustele.
Ilmselt on sul uue teenusega liitumiseks vajalik ka uus ruuter ja kindlasti uus digiboks Amino asemele. Kas saad 19+19 eurose sissemaksega need või võtad rendile või ostad kohe välja jne. See on siis kulu lisaks teenusele.

Täpsustan, et Tähtajalise lepingu korralühekordne tasu:
Ruuter 19 eur
Digiboks 29 eur
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 31.07.2015 15:13:03 vasta tsitaadiga

Niih, ma tõin omale Arris karbi koju ja üritan seda HDMI-CEC'i välja lülitada aga tulemus on täpselt sama mis Motorolaga oli. Ei saa mina seda välja, ütleb et seadete muutmine ebaõnnestus ja proovi hiljem uuesti. Ma motorolaga juba pea aasta vist proovinud, no ei toimi hiljem ka. Siin varem väideti et Arrisel pidi HDMI-CEC'i välja lülitamine toimima, miks mul siis ei toimi?
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 31.07.2015 15:19:20 vasta tsitaadiga

Pöördu klienditukke?
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 31.07.2015 15:43:38 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Niih, ma tõin omale Arris karbi koju ja üritan seda HDMI-CEC'i välja lülitada aga tulemus on täpselt sama mis Motorolaga oli. Ei saa mina seda välja, ütleb et seadete muutmine ebaõnnestus ja proovi hiljem uuesti. Ma motorolaga juba pea aasta vist proovinud, no ei toimi hiljem ka. Siin varem väideti et Arrisel pidi HDMI-CEC'i välja lülitamine toimima, miks mul siis ei toimi?

Sa pole ainus, kellel see ei toimi... icon_neutral.gif

tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 31.07.2015 15:50:00 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
JazZ kirjutas:

Sa pole ainus, kellel see ei toimi... icon_neutral.gif
Mina sain selle välja lülitatud. Proovin õhtul, kas sisse tagasi ka läheb.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 31.07.2015 15:55:27 vasta tsitaadiga

http://tarbija24.postimees.ee/3279451/elion-varskendab-telekanalite-ja-filmide-valikut
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 31.07.2015 15:56:35 vasta tsitaadiga

Vaatasin jah just. Tore uudis. Loodetavasti saan neid filmikanaleid ka noppida, muidu jäävad nad mulle vähemalt kättesaamatuks.
seeru
HV veteran

sõnum 31.07.2015 16:58:40 vasta tsitaadiga

H2 oleks võinud küll vana Nuti TV kasutaje ka panna.
Need ka Elion vanad ja truud kliendid olnud aastaid.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.07.2015 16:59:36 vasta tsitaadiga

Kuidagi ju vaja üle meelitada uue peale
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 31.07.2015 17:11:56 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Kuidagi ju vaja üle meelitada uue peale

Jah aga ainuke põhjus Elioni jaoks on vist uueNuti TV paketi hind
Pangu siis see H2 ja muud asjad vanale paketile ka otsa.
Filmiriiulit ei ole vaja.
Mulle lihtsalt sobib vana nuti menüüde "Light" versioon uue iluduse asemel.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.07.2015 17:34:32 vasta tsitaadiga

seeru, indeed thumbs_up.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 31.07.2015 17:46:11 vasta tsitaadiga

seeru, Sa ei peaa uusNuti puhul kasutama uut menüüd. Vabalt võid vanaga edasi lasta. Mõned piirangud on, aga ei midagi hullu.
can860
HV vaatleja

sõnum 31.07.2015 18:05:37 vasta tsitaadiga

Uued kanalid listis olemas ja vaadatavad. See mitte-HD FilmZone tundub küll hetkel ainult lisakanalite hulgas olevat ja eraldi noppida ei lase.

E: Kas neile kuskilt kava ka näitama hakkab? vana.minutv.ee näiteks?
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 31.07.2015 18:14:11 vasta tsitaadiga

Filmzone+ on tekkinud vasaku nooleklahvi valikusse ka "Kanali seaded", kus saab eraldi valida heli ja subtiitrite keelt. Eesti subtiitrid on mul ülisuured (no vähemalt 4x zoomitud) ja algavad ekraani keskelt. Kas kellelgi veel on nii?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 31.07.2015 18:17:27 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Filmzone+ on tekkinud vasaku nooleklahvi valikusse ka "Kanali seaded", kus saab eraldi valida heli ja subtiitrite keelt. Eesti subtiitrid on mul ülisuured (no vähemalt 4x zoomitud) ja algavad ekraani keskelt. Kas kellelgi veel on nii?

Siin on suurusega kõik normaalne, tekst alaservas jne..
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 31.07.2015 18:24:11 vasta tsitaadiga

can860 kirjutas:
-parun- kirjutas:

Siin on suurusega kõik normaalne, tekst alaservas jne..

Hmm, võibolla on see siis kuidagi seotud sellega et mul on LG äpp ja 4K telekas ??
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1354, 1355, 1356 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.