Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 18.07.2015 23:12:01 vasta tsitaadiga

GoG Galaxy tõmbab ka patchi 7.6gb ...
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 19.07.2015 01:28:53 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
GoG Galaxy tõmbab ka patchi 7.6gb ...
ma galaxyt ei kasuta ja patch oli 2GB, samas installides ütles, et vajab installimiseks 7GB ruumi ja paigaldamine võttis ulmelt aega ning tõmbas installeri kooma - paistab, et otse lehelt tirides on asi jubedalt kokku pakitud icon_biggrin.gif

igatahes ei ole ma peale patchi paigaldamist ühtegi bugi näinud ja nüüd juba vast mingi 4h pelanud

xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 19.07.2015 08:55:34 vasta tsitaadiga

Mul ka ei hakka tirima, verify peale ütleb et installation failed: out of disc space (tegelikult mahtu küllaga), kui 1.06 peale klikin avaneb 1.07 patch notes, ma ie tea kas peabki nii või ta ei saa aru mis tal täpselt peal ka on. Reinstalli hetkel igatahes ei tahaks teha.

Edit: Kui ma uninstalli teen, siis eeldatavalt ikka saved jäävad alles (kuskil faili kujul, pilves?). Viimati kui PC-l save game´ga tegelesin, siis tuli discile kõrvetada icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 19.07.2015 11:31:48 vasta tsitaadiga

xheix1712 kirjutas:
Mul ka ei hakka tirima, verify peale ütleb et installation failed: out of disc space (tegelikult mahtu küllaga), kui 1.06 peale klikin avaneb 1.07 patch notes, ma ie tea kas peabki nii või ta ei saa aru mis tal täpselt peal ka on. Reinstalli hetkel igatahes ei tahaks teha.

Edit: Kui ma uninstalli teen, siis eeldatavalt ikka saved jäävad alles (kuskil faili kujul, pilves?). Viimati kui PC-l save game´ga tegelesin, siis tuli discile kõrvetada icon_biggrin.gif
kui just steami versioon ei ole, siis ei salvestu kuhugi pilvele
madness
HV veteran
madness

sõnum 19.07.2015 13:02:25 vasta tsitaadiga

Parem ongi kui ei tõmba patchi ära. icon_biggrin.gif See lõhub mitmeid asju, achievementid ei tööta, mõned questid bugised jne, mõnel ei lähe mäng töölegi.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.07.2015 13:49:20 vasta tsitaadiga

päts peal läbi gog'i ja hetkel ei märka, et midagi valesti on. graafika valikuid tuli juurde aga ei oska võrrelda kas jookseb paremini või halvemini kuna vanad graafika settingud ununenud (resetis ära).
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 19.07.2015 21:17:45 vasta tsitaadiga

Kiire test Witcheri v1.07, andis kohe käivitades teada, et Stash sisse toodud, seaded defaultitud ning Tutorialis peaks olema uute võimaluste kohta kirjas(mida kiire otsinguga ei leidnud).
Inventoris olidki raamatud\kirjad pommide\pudelite alt ära võetud ning kõige lõppu lükatud, kena. Sortimisvõimalused ka olemas, raskuse, hinnalisuse, tüübi järgi.
Hairworksi saab seadetes LOW\HIGH ning 0-8 kordseks sättida. Uimerdas ikka 40-50FPS peal, natuke parem siiski kui algne 20FPS.
Liikumise koha pealt "Gameplay" all Standard\Alternative movemeant, mind pole kunagi häirinud Standard, nii et jäi selle peale.
Downloadable Content nupu leidsin ka, ilusti kirjas, mis lisad installitud.
Vaatab nüüd, kuidas kokkujooksmised lahendatud, Save Game tuleb igaks juhuks siiski sisse harjutada iga 5-10min tagant;)

Edit2: Steami mäng mul. VRAM kasutust isegi HW on ei näita üle 2GB 1680x1050 peal ja seda r9 290, mis suudab valdavus Ultral jooksutada...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 19.07.2015 22:10:56 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
Liikumise koha pealt "Gameplay" all Standard\Alternative movemeant, mind pole kunagi häirinud Standard, nii et jäi selle peale.
su jutu peale hakkasin ka võrdlema neid erinevaid liikumisviise
tegin ka klipi
Spoiler Spoiler Spoiler

kui alternative on veidi tundlikum ja kiirem, siis kaamerainerts on sisuliselt eemaldatud, mis mulle pigem meeldib
hobusega liikumine muutus ka selletõttu veidi

kas pelas on üldse free view võimalik icon_question.gif
tõsiselt häirib icon_neutral.gif

Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 19.07.2015 22:13:28 vasta tsitaadiga

Hairworksi saab nüüd isegi kasutada, HW AA x2 ja liigub väga ok'lt.
Loading aeg on ka umbes 30% kiirem, väga kiirelt laeb mängu nüüd.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 19.07.2015 22:18:56 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Hairworksi saab nüüd isegi kasutada, HW AA x2 ja liigub väga ok'lt.
Loading aeg on ka umbes 30% kiirem, väga kiirelt laeb mängu nüüd.
kasutada saab, kuid minu masinaga hairworksi kasutades hoiab fps'i tihti alla 50 ja see witcher on kummaline pela, kus liikumine on kaunis ebasujuv niigi
vaata kasvõi klippi, mille eelpoolses postis jagasin (kui too ükskord üles laeb)

varem seda ei märganudki niivõrd, kuid selles klipis hakkas ikka jubedalt häirima

seal jookseb 60fps, 45-50fps on ikka kordades hullem

Wiltz
HV Guru

sõnum 19.07.2015 22:38:13 vasta tsitaadiga

kaua ta seda klippi sul laeb veel? icon_biggrin.gif tahtsin vaadata aga kurat vist pole üleval siis või ma ei tea, igatahes ei jookse
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 20.07.2015 00:26:59 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
kaua ta seda klippi sul laeb veel? icon_biggrin.gif tahtsin vaadata aga kurat vist pole üleval siis või ma ei tea, igatahes ei jookse
nüüd on üleval, aga mida helli kvaliteediga juhtus icon_neutral.gif
kel ruumi, kiirust ja soovi, siis http://www.hvpos.org/witcher/

youtubes 1080p30 kvaliteet flash videona on mõistliku kvaliteediga, aga html5 1080p60 on täitsa putsis icon_evil.gif icon_mad.gif okse.gif

antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 20.07.2015 11:03:32 vasta tsitaadiga

Kurat see gwent, hea idee, katastroofiliselt halb teostus. Peaaegu samas klassis nagu KOTOR'i pazaak. Enne kui on mõtet mängida on vaja pool maailma läbi joosta, et oleks isegi natukene talutav kaardipakk, muidu ainuke võidulootus on see, et sa saad ideaalse card draw, kohati ei aita isegi see, kuna vastaste deckid on nii stackitud.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 20.07.2015 11:20:49 vasta tsitaadiga

antikondor kirjutas:
Kurat see gwent, hea idee, katastroofiliselt halb teostus. Peaaegu samas klassis nagu KOTOR'i pazaak. Enne kui on mõtet mängida on vaja pool maailma läbi joosta, et oleks isegi natukene talutav kaardipakk, muidu ainuke võidulootus on see, et sa saad ideaalse card draw, kohati ei aita isegi see, kuna vastaste deckid on nii stackitud.

Olen päris kindel, et see ongi osa mänguideest. Nagu tavaline kogumiskaardimäng (CCG) pead sa kaarte koguma et olla võiduvõimeline tugevamate mängijate/kaardipakkide vastu. icon_smile.gif

On piisavalt mängijaid kelle vastu saab täiesti edukalt ka algse kaardipakiga.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 20.07.2015 12:14:40 vasta tsitaadiga

ma pole veel ühegi vastasega hätta jäänud
põhiliselt teengi vaid neid gwenti missioone hetkel ja nüüdseks on ka nilfgaardiani pakis piisavalt kaarte, kuigi northerni pakiga on lihtsam mängida
decoy, medic ja spy kaarte tuleb kasutada ja õigel ajal peab oskama passida

niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 20.07.2015 13:54:08 vasta tsitaadiga

antikondor kirjutas:
.

Millest selline halb maitse tingitud on? No kaardi mängus ongi suur roll õnnel. Miks sinu arvates on halb, et parimate kaartide saamiseks pead maailma läbi jooksma? W3 näol ongi ju tegemist seiklus mänguga, kus parema varustuse, kaartide saamiseks tulebki vaeva näha. Miski siin ei tule kergelt. Alguses soovitan kaupmeestelt, kõrtsidest jne osta kõik saadavad kaardid mis võimalik ja proovi oma taktikat lihvida nõrgemate vastaste peal. Kaardi mäng on minu jaoks meeldiv vaheldus ja nauding. Mitmeid kordi olen tunnistanud vastaste paremust ja kahjuks oma lolluse tõttu ( kaotasin vana salvestuse) jäi GWENT turniir poolikuks. Edu ja jaksu kaardi mängus. Soovituslikult youtubes, twitch kanalitel on väga palju erinevaid õpetusi, kuidas edukalt GWENT'i mängida.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 20.07.2015 14:54:02 vasta tsitaadiga

libe, kvaliteet oli jah kuidagi eilane...aga no pole viga, eks silmailu näeb mängides ka icon_biggrin.gif hea võrdlus thumbs_up.gif

kas seal skellige saarel või misiganes ta on, tuleb rohkem inimvastastega võitlust ka või pean ma oma huippuvägevad steel swordid kõik maha müüma? kurat ma ei tea, mängus umbes 3 arvestatavat võitlust olnud inimestega, millest 1 oli julm tagumine (vist 2x üle oma leveli quest) ja 2 tk sellised enamvähem parajad andmised. Aga no see on ikka vähe küll, viimasel ajal asi eriti hull. Inimvastased kõik mingid hädised level 9 - 11 ja hea kui 2 korda saab mõõgaga vehkida thumbs_down.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 20.07.2015 16:07:19 vasta tsitaadiga

Wiltz, Nüüd saab stashi panna ju;) Ei tule küll ette, et Skelliges rohkem inimestega taplemist oleks, samas witcher ongi monster killer;) Kuigi 3 rocktrollist sain missioonis jutuga mööda...

Steam ei laegi ise DLC-d alla? Mängus sees näitab ainult 2te, kuigi väljas rohkem. Aga ega need DLC-d eriti huvitagi, niigi palju ringi rändamist ja otsimist(School gear näiteks).

Üks teretulnud parandus oli veel, lõpuks luges Lesser Glyphid õigesti, kõiki 10x, saab Greater Glyp-ks ümber töödelda. Enne retseptides Lesser Glyph ei arvestanud millegipärast, näitas 0x kuigi 10x.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 20.07.2015 19:50:44 vasta tsitaadiga

Vael, ega asi polegi niivõrd selles, et ära ei mahuks (just sain seljakoti 160kg peale ka, enam ei tohiks mingit probleemi tekkida) aga noh lihtsalt hakkab tunduma, et pole nagu vaja neid ägedaid mõõkasid seal ja pole mõtet nende peale upgrade ka kulutada kui neid kurat kuskil kasutada ei ole icon_confused.gif ikka imestama paneb, keda ma nendega siis tapma peaksin, hunte metsas või...ja miks on mängu topitud selline kogus erinevaid "vägevaid" steelsword'e kui mäng ise on 95% monsterkiller. oleks siis vähemalt neid vägevaid silver sworde sama palju...
tagasi üles
noonius
HV kasutaja
noonius

sõnum 20.07.2015 23:08:22 vasta tsitaadiga

stash ongi selline 1 tab?

Mingi paks pihv paugub siin
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 20.07.2015 23:35:37 vasta tsitaadiga

Kris1 kirjutas:
antikondor kirjutas:

Olen päris kindel, et see ongi osa mänguideest. Nagu tavaline kogumiskaardimäng (CCG) pead sa kaarte koguma et olla võiduvõimeline tugevamate mängijate/kaardipakkide vastu. icon_smile.gif

On piisavalt mängijaid kelle vastu saab täiesti edukalt ka algse kaardipakiga.

Probleem ongi selles,t et su vastasedo n kas täielik walkover, või nii stacked deck, et lisaks heale edna deckile pead sa saama sisuliselt perfect card draw. Dice pokeri puhul oli see vähemalt 100% õnneäng, gwent on 20% skill 80% õnn, mis muudab selle kuradi frustreerivaks.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.07.2015 00:00:46 vasta tsitaadiga

antikondor kirjutas:

Probleem ongi selles,t et su vastasedo n kas täielik walkover, või nii stacked deck, et lisaks heale edna deckile pead sa saama sisuliselt perfect card draw.
sul antakse alati 2 kaarti alguses uute vastu välja vahetada, millel siis saad oma taktikat rajada
samuti on sul võimalik leader kaart valida oma taktikale sobivaim
erinevatel ˇfactionitel on erinevad boonused, samuti on liidrite boonused erinevad ning takkapihta on erinevate factionite kaartidel erinevad boonused
kui kellegi vastu mängid, siis esimesel korral näed, mis factioni kaartide vastu sa mängid, sellest johtuvalt saad valida endal sobivaima factioni

kui vähegi pead kasutad ja mõistlik kaardipakk käes, siis pole raskemaid tegelasi mingi kunst võita

isiklikult hindaksin just 20% õnne ja 80% skilli

oluline on, et sa ei kasutaks kaardipakis üle 22 unit cardi ning special kaarte on mõistlik rohkem pakki lisada, kui on soov mõni kaart kindlasti lauale saada

northern factionil on alguseks väga mugav boonus, et iga vooru korral antakse lauale uus kaart pakist ja kui sul 22ne deck koosneb enamvähem võrdsetest kaartidest, siis on hea lisakaart garanteeritud
nilfgaardiani puhul on teise factioni vastu mängides viik=võiduga

kõige enam olen vist ühe vastase puhul 4x mänginud, enne kui võitsin ja siis kasutasin ka uut kaardipakki, mida varem pole kasutanud
hetkel just alustan highstakes tournamenti

NATAS999
HV Guru

sõnum 21.07.2015 08:06:44 vasta tsitaadiga

Wiltz, witcheri eesmärk teglt ongi peletisi hävitada ja selleks on nad inimestest palju-palju tugevamaks/kiiremaks/osavamaks treenitud/muundatud, ehk siis inimestele peavadki witcherid ilma vaevata ära tegema.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 21.07.2015 09:15:51 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
antikondor kirjutas:

Probleem ongi selles,t et su vastasedo n kas täielik walkover, või nii stacked deck, et lisaks heale edna deckile pead sa saama sisuliselt perfect card draw.
sul antakse alati 2 kaarti alguses uute vastu välja vahetada, millel siis saad oma taktikat rajada
samuti on sul võimalik leader kaart valida oma taktikale sobivaim
erinevatel ˇfactionitel on erinevad boonused, samuti on liidrite boonused erinevad ning takkapihta on erinevate factionite kaartidel erinevad boonused
kui kellegi vastu mängid, siis esimesel korral näed, mis factioni kaartide vastu sa mängid, sellest johtuvalt saad valida endal sobivaima factioni

kui vähegi pead kasutad ja mõistlik kaardipakk käes, siis pole raskemaid tegelasi mingi kunst võita

isiklikult hindaksin just 20% õnne ja 80% skilli

Ma arvan umbes sama. Tegelikult on hilisemas mängus kõige kergem mängida Monster pakiga. Jätad sisse Nekkerid, Arachased, Vampired ja Croned ja lisaks mõned +15 kaardid ning Morale boosterid ning sõidad vaevata kõigist üle. Vahetusel viskad need välja, mis niikuinii lauale tulevad tänud musterile.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 21.07.2015 12:03:41 vasta tsitaadiga

Eile õhtul õnnestus jälle vähekene W3 mängida. Oh jah ei räägi parem, mida kogesin. Mis aga puutub kaardi mängu, siis enda eelistuseks on Northern Realms kaardid. Ennem mängu alustamist kindlustan, et valitud kaartide seas oleks võimalikult palju eri võimetega kaarte (Spioone (lisa kaart), Punase risti ( võimaldab tuua lauale lisa kaardi, mis eelmistes ringides kaotasid), vähemalt 1 ilmastiku kaart ( Eelistan külmutamist, kui omad luukerepea kaarte, siis on väga hea võimalus vastase kaarte kahjutuks teha). Üldjuhul, kui vastane kohe asub rünnakule ja punkti vahe on meeletu alguses, siis olen julmalt passinud. Parem säästa kaarte hilisemaks ja võib-olla õnnestub vastane nurka ajada. Kui keegi tahab vaadata, siis eile õnnestus mängida 3 mängu järjest ühe kaupmehega. Esimesed 2 mängu jäi viiki ja viimases mängus alistasin korraliku eduga. Võite eilset mängu vaadata siit http://www.twitch.tv/kalevip6eg/c/6979026 . thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.