Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2015 11:54:01 vasta tsitaadiga

minumeelest haruldase armori "leidmine" ongi mängu sisu nii mõneski mõttes, noh tõsi jah siis vist mitte kui tõesti ainult seda main questi teed. ehk siis mina leian just vastupidiselt, et siin mängus ma ei pea olema mingi karm rpg mees, et tunda piisavat huvi ja motivatsiooni explore'da maailma ja leida neid igasuguseid huvitavaid diagramme, mõõkasid ja värke. kas need nüüd tegelikult niiväga palju juurde annavad on jah mõneti kaheldav aga oluline on, et tekib tunne nagu poleks exploremine asjata.
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vael
HV Guru

sõnum 15.07.2015 14:18:15 vasta tsitaadiga

Wiltz, tõsi. Witcher 2 mäletan oli suht igav kõrvalülesandeid teha, ootasin igavusega millal mäng läbi saab. Siin on põnev, kuna Skelliges uut tüüpi võitlus hoopis(paadis sireenidega) ning pea iga peidetud varandusega kukub Relic varustust.
Aga mäng ongi sellest hea, et igaüks saab oma tempo ja avastusraadiuse valida...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 15.07.2015 19:59:36 vasta tsitaadiga

ZorroZip kirjutas:

Kellel masin vähegi kannatab kena graafikaga Witcher 3 jooksutada, siis ma ei näe põhjust miks sa ei peaks seda tegema. Mängu saab väga nauditavalt läbida ilma grindimata, nautides atmosfääri ja sisu. Kes peab ennast tõsiseks rpg meheks saab alati veeta tunde jahtides haruldast armorit või craftingus puudu olevat koletisesilma.

Masin iseeenesest kannataks aga kui viisakas graafika panna siis hakkavad random crashid. Kord ühe minuti pärast, kord 30. Aga lõpuks ikkagi crashib. Väga sotti ka ei saa millest. GPU otseselt üle ei kuumene (~60C) vms. Et stabiilseks saada, pidi fps limiidi panema 30 ja reso 720p, graafika temp sama, aga mäng jäi stabiilne. Proovisin nii ja naapidi... icon_rolleyes.gif Prosekasutus on ka kuus thread kaheksast (2 tiksuvad 0-10% vahel), ülejäänud 6 "ujuvad" 20-60% vahel, RAMi witcheri protsessi all veidi üle 4Gb (64bit käivitusfail)... segane värk. Kuskil koobastes andis esialgu veel eriti magusalt crashe, kus mingit erilist graafikat hämaras polnud.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 15.07.2015 20:00:27 vasta tsitaadiga

gpu temp ei ole päris ainuke asi ka, mille järgi otsustada. kui graafika "piiramine" ikkagi tulemust toob siis ju seal mingisuguse ülekuumenemise või üleajamisega tegu on
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Lammas00
HV vaatleja

sõnum 15.07.2015 20:29:59 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
ZorroZip kirjutas:

Kellel masin vähegi kannatab kena graafikaga Witcher 3 jooksutada, siis ma ei näe põhjust miks sa ei peaks seda tegema. Mängu saab väga nauditavalt läbida ilma grindimata, nautides atmosfääri ja sisu. Kes peab ennast tõsiseks rpg meheks saab alati veeta tunde jahtides haruldast armorit või craftingus puudu olevat koletisesilma.

Masin iseeenesest kannataks aga kui viisakas graafika panna siis hakkavad random crashid. Kord ühe minuti pärast, kord 30. Aga lõpuks ikkagi crashib. Väga sotti ka ei saa millest. GPU otseselt üle ei kuumene (~60C) vms. Et stabiilseks saada, pidi fps limiidi panema 30 ja reso 720p, graafika temp sama, aga mäng jäi stabiilne. Proovisin nii ja naapidi... icon_rolleyes.gif Prosekasutus on ka kuus thread kaheksast (2 tiksuvad 0-10% vahel), ülejäänud 6 "ujuvad" 20-60% vahel, RAMi witcheri protsessi all veidi üle 4Gb (64bit käivitusfail)... segane värk. Kuskil koobastes andis esialgu veel eriti magusalt crashe, kus mingit erilist graafikat hämaras polnud.. icon_rolleyes.gif

Kui GPU on overclockitud, võid proovida veits maha keerata. Minul sarnase probleemiga aitas.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 16.07.2015 14:26:15 vasta tsitaadiga

Tehase OC, mitte minu. Vbl tegu videoram'i täitumisega, 2Gb pole tänapäeval just eriti palju. Seletab äkki miks resolutsiooni muutmine allasuunas toob stabiilsuse.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 16.07.2015 15:05:55 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
Tehase OC, mitte minu. Vbl tegu videoram'i täitumisega, 2Gb pole tänapäeval just eriti palju. Seletab äkki miks resolutsiooni muutmine allasuunas toob stabiilsuse.

Võta parem shadow ja texture quality vähemaks.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 16.07.2015 15:25:01 vasta tsitaadiga

ja neid peenseadistan kuskohast? Näha on ainult üldised preset'id Low, Medium, High, Ultra. Lisaks eraldi tabi all (Postprocessing) Motion Blur, Bloom, Ambient Occlusion ja Sharpening.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 16.07.2015 15:29:26 vasta tsitaadiga

Ega ma mõtlesingi et üldseadetest, sest need 2 söövad minu meelest kõige rohkem mälu. Sain aru, et probleem vram vähesuses.
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 16.07.2015 15:45:24 vasta tsitaadiga

Mis resoga ka härrad mängivad? Mul on pea kõik sätted põhjas(hairworks off ja miski veel oli keskmise peal, kõik muud maximum), aga ei saa 1GB ka täis 1050p resoga icon_lol.gif .
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 16.07.2015 16:55:03 vasta tsitaadiga

Pihv, soovitan sul kontrollida oma allikaid või jooksutada teste uuesti icon_rolleyes.gif

http://www.gamersnexus.net/game-bench/1949-witcher-3-texture-quality-comparison-vram-and-fps

+250mb on ikka suht nothing, shadow kohta käib laias laastus üsna sama jutt. ja nagu ka seal mainitud siis max mälukasutus mängus, mida nähti oli vist mingi 1800mb.

tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 16.07.2015 19:03:00 vasta tsitaadiga

Diesel157 kirjutas:
Mis resoga ka härrad mängivad? Mul on pea kõik sätted põhjas(hairworks off ja miski veel oli keskmise peal, kõik muud maximum), aga ei saa 1GB ka täis 1050p resoga icon_lol.gif .

Sa ajad paska? Palju sul fps on ja palju AA?

Diesel157
HV veteran

sõnum 16.07.2015 22:56:03 vasta tsitaadiga

Ei oska enam täpsemalt kommenteerida. Lõpetasin mängu 3 nädalat tagasi, enamus ajast jäi vram sinna 1GB kanti kõikuma, alumine ots metsavahel enamasti 950MB+. Linnades tsipa rohkem, aga mitte eriti. Sätteid ei oska kommenteerida, kuid enamus kindlasti põhjas.

-edit-
Kiirelt proovisin Novis hobusega ringi lasta, kõik põhjas sain ~2250MB VRAMi maksimaalselt kätte. Hairworks maha ja kukkus VRAM ~1550MB peale. Eks homme uurin edasi täpsemalt.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 16.07.2015 23:15:03 vasta tsitaadiga

päris räme asi peab see hairworks ikka olema, hakka või taga igatsema...just kidding icon_lol.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.07.2015 01:35:11 vasta tsitaadiga

Patch peaks olema nüüd minutite küsimus ja senine vastukaja on positiivne. Geralti uus liikumismeetod on päris muhe - http://i.imgur.com/nTurQ75.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 18.07.2015 02:21:29 vasta tsitaadiga

mis see on mingi quake3 või? muhe my ass.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 18.07.2015 09:43:26 vasta tsitaadiga

Kas see population pop-ups mis tekkis peale 1.03 patchi ka fix sai?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.07.2015 11:10:24 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Kas see population pop-ups mis tekkis peale 1.03 patchi ka fix sai?

Ei tea, patch pole veel endiselt igale poole jõudnud. Sealhulgas loomulikult ma mitte meile.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 18.07.2015 11:44:28 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Patch peaks olema nüüd minutite küsimus ja senine vastukaja on positiivne. Geralti uus liikumismeetod on päris muhe - http://i.imgur.com/nTurQ75.gif

See patch võiks juba ükskord ka tulla icon_mad.gif Nii kui sinna Velenisse astun siis mäng mingi aeg crashib...eile ka läksin mingit pooleliolevat contracti tegema velenisse,hakkasin selle contracti pakkujaga rääkima,äkki pilt lihtsalt kiilus kinni.aitas restart ainult icon_sad.gif Ja see jama tuli just selle viimase patchiga 1.06,enne seda ei olnud mul ühtegi crashi ,mäng jooksis täiesti veatult ....õnneks mul on see velen kõik läbi luusitud enam-vähem ,1 küsimärk on veel jäänud Velenis ,seal on mingi lvl32 kivimürakas ,ei viitsi teda tampida momendil ,samas siin ükspäev sattusin Velenis mingi kaitstud aardekasti juurde, mida valvas mingi lvl36 lendav elukas,kes mingi mürgi taolist ollust veel suust välja ajas,ma ükskord sattusin ka sinna,aga siis ma olin mingi lvl21 ja ei saanud jagu temast,siis nüüd olen lvl26 ja otsustasin et proovin... mõeldud.tehtud. icon_smile.gif esimesed korrad sain paar korda surma kuna unustasin selle mürgi vaktsiini peale panna,siis kolmas kord oli nii et visaksin talle enda lemmikuid icon_biggrin.gif enchanced dancing star,ehk siis need tulepommid n.ö mis tegi päris palju kahju ja lind kukkus maa peale ja jäi kuhugi puude vahele vist kinni.lendasin peale ja kukkusin mõõgaga tampima ja lõpuks oligi lvl36 elukas kutu icon_cool.gif olles ise 9levelit madalam...

aga muidu on mäng ikka äge,raskelt meeldib. olen ise otsaga skelliges ja paistab et lõpu ei tule niipea,avastamist ootavad 81 küsimärki icon_biggrin.gif Vaikselt teen side queste ja contracte... samas mind õudsalt häirib et kui läksin tegema pea missiooni siis tuli jälle punane kiri et mingi side quest on failed icon_confused.gif Võtsin siis load game enne questi eelneva save ja tegin selle side questi ära ,siis enam ei tulnud failed. nad oleksid võinud ikka pea ja kõrval missooni teemad kuidagi eraldi hoida..
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 18.07.2015 15:31:00 vasta tsitaadiga

Sattusin ka eile koopasse, mil pealuu märk küljes. lvl 30 Ghost oli, ise 22 lõpus ja esimese korraga võtsin maha, pommid, eestpõiklemised ning Yrden aitasid. Tüütu oli lvl 24 Bear Gear kõrval tornis olev hidden treasue, mida valvas lvl 30 Ice Golem. Sain juba alla poole elud maha, 1 laks ja kutu. Panin siis kõik, mis leidsin varustusest vähegi valmis ning taktika valisin ka kiirema, pärast savegame "kadus ära" koll, oleks tahtnud ikka ära pusida:P Grapeshot ja dancing star suht universaalsed pommid jah, aitavad pea alati.

Ilma kallal võib kohati Witcheris nuriseda, aga teisalt selge ilmaga paadiga merele minnes ja siis tormiga lainetel hüplema hakata annab aimu kui palju vaeva nähtud on. Sireenid ka veel paadist ampsu võtavad, siis läheb olukord juba päris vesiseks;) Skellige muusika meeldib ka väga.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 18.07.2015 19:22:15 vasta tsitaadiga

1.07 väljas.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 18.07.2015 19:43:32 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
1.07 väljas.

Ma ennem ei tõmba kui olen lugenud kas patch tegi midagi paremaks või halvemaks icon_biggrin.gif

edit:huvi pärast tahtsin veenduda kas tõesti on patch väljas,aga gog ei hakka küll mul midagi tõmbama ? isegi peale verify files tegemist icon_rolleyes.gif
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 18.07.2015 20:05:24 vasta tsitaadiga

Mul steamis tiris ära.
Hiire sensitiivsus on põhjas ja muuta kuskilt ei saa ... lisaks näitab kontroliteks xboxi pulti :S

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 18.07.2015 20:54:50 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Mul steamis tiris ära.
Hiire sensitiivsus on põhjas ja muuta kuskilt ei saa ... lisaks näitab kontroliteks xboxi pulti :S
mul gogi versioon ja ei ole eelmainitud probleeme
esimesed muudatused mis silma jäid, oli mingi stash kirstud, kuhu saab kraami koguda ning ei pea alati kogu manti kaasas tarima
teine on inventory sorteerimine ja kolmandaks on loetud raamatud inventorys teise ilmega thumbs_up.gif

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 18.07.2015 21:03:30 vasta tsitaadiga

ma ei tea mul ei hakka seda update tõmbama icon_confused.gif eelnevalt on ilusti ära updatetinud,aga nüüd ütleb et getting update list ja siis tuleb kiri et connection problem ja retry ???
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.