Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
15.07.2015 11:54:01
|
|
|
minumeelest haruldase armori "leidmine" ongi mängu sisu nii mõneski mõttes, noh tõsi jah siis vist mitte kui tõesti ainult seda main questi teed. ehk siis mina leian just vastupidiselt, et siin mängus ma ei pea olema mingi karm rpg mees, et tunda piisavat huvi ja motivatsiooni explore'da maailma ja leida neid igasuguseid huvitavaid diagramme, mõõkasid ja värke. kas need nüüd tegelikult niiväga palju juurde annavad on jah mõneti kaheldav aga oluline on, et tekib tunne nagu poleks exploremine asjata.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
15.07.2015 14:18:15
|
|
|
Wiltz, tõsi. Witcher 2 mäletan oli suht igav kõrvalülesandeid teha, ootasin igavusega millal mäng läbi saab. Siin on põnev, kuna Skelliges uut tüüpi võitlus hoopis(paadis sireenidega) ning pea iga peidetud varandusega kukub Relic varustust.
Aga mäng ongi sellest hea, et igaüks saab oma tempo ja avastusraadiuse valida...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
15.07.2015 19:59:36
|
|
|
ZorroZip kirjutas: |
Kellel masin vähegi kannatab kena graafikaga Witcher 3 jooksutada, siis ma ei näe põhjust miks sa ei peaks seda tegema. Mängu saab väga nauditavalt läbida ilma grindimata, nautides atmosfääri ja sisu. Kes peab ennast tõsiseks rpg meheks saab alati veeta tunde jahtides haruldast armorit või craftingus puudu olevat koletisesilma. |
Masin iseeenesest kannataks aga kui viisakas graafika panna siis hakkavad random crashid. Kord ühe minuti pärast, kord 30. Aga lõpuks ikkagi crashib. Väga sotti ka ei saa millest. GPU otseselt üle ei kuumene (~60C) vms. Et stabiilseks saada, pidi fps limiidi panema 30 ja reso 720p, graafika temp sama, aga mäng jäi stabiilne. Proovisin nii ja naapidi... Prosekasutus on ka kuus thread kaheksast (2 tiksuvad 0-10% vahel), ülejäänud 6 "ujuvad" 20-60% vahel, RAMi witcheri protsessi all veidi üle 4Gb (64bit käivitusfail)... segane värk. Kuskil koobastes andis esialgu veel eriti magusalt crashe, kus mingit erilist graafikat hämaras polnud..
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.07.2015 20:00:27
|
|
|
gpu temp ei ole päris ainuke asi ka, mille järgi otsustada. kui graafika "piiramine" ikkagi tulemust toob siis ju seal mingisuguse ülekuumenemise või üleajamisega tegu on
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lammas00
HV vaatleja
|
15.07.2015 20:29:59
|
|
|
aht0 kirjutas: |
ZorroZip kirjutas: |
Kellel masin vähegi kannatab kena graafikaga Witcher 3 jooksutada, siis ma ei näe põhjust miks sa ei peaks seda tegema. Mängu saab väga nauditavalt läbida ilma grindimata, nautides atmosfääri ja sisu. Kes peab ennast tõsiseks rpg meheks saab alati veeta tunde jahtides haruldast armorit või craftingus puudu olevat koletisesilma. |
Masin iseeenesest kannataks aga kui viisakas graafika panna siis hakkavad random crashid. Kord ühe minuti pärast, kord 30. Aga lõpuks ikkagi crashib. Väga sotti ka ei saa millest. GPU otseselt üle ei kuumene (~60C) vms. Et stabiilseks saada, pidi fps limiidi panema 30 ja reso 720p, graafika temp sama, aga mäng jäi stabiilne. Proovisin nii ja naapidi... Prosekasutus on ka kuus thread kaheksast (2 tiksuvad 0-10% vahel), ülejäänud 6 "ujuvad" 20-60% vahel, RAMi witcheri protsessi all veidi üle 4Gb (64bit käivitusfail)... segane värk. Kuskil koobastes andis esialgu veel eriti magusalt crashe, kus mingit erilist graafikat hämaras polnud..  |
Kui GPU on overclockitud, võid proovida veits maha keerata. Minul sarnase probleemiga aitas.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
16.07.2015 14:26:15
|
|
|
Tehase OC, mitte minu. Vbl tegu videoram'i täitumisega, 2Gb pole tänapäeval just eriti palju. Seletab äkki miks resolutsiooni muutmine allasuunas toob stabiilsuse.
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
16.07.2015 15:05:55
|
|
|
aht0 kirjutas: |
Tehase OC, mitte minu. Vbl tegu videoram'i täitumisega, 2Gb pole tänapäeval just eriti palju. Seletab äkki miks resolutsiooni muutmine allasuunas toob stabiilsuse. |
Võta parem shadow ja texture quality vähemaks.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
16.07.2015 15:25:01
|
|
|
ja neid peenseadistan kuskohast? Näha on ainult üldised preset'id Low, Medium, High, Ultra. Lisaks eraldi tabi all (Postprocessing) Motion Blur, Bloom, Ambient Occlusion ja Sharpening.
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
16.07.2015 15:29:26
|
|
|
Ega ma mõtlesingi et üldseadetest, sest need 2 söövad minu meelest kõige rohkem mälu. Sain aru, et probleem vram vähesuses.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
16.07.2015 15:45:24
|
|
|
Mis resoga ka härrad mängivad? Mul on pea kõik sätted põhjas(hairworks off ja miski veel oli keskmise peal, kõik muud maximum), aga ei saa 1GB ka täis 1050p resoga .
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.07.2015 16:55:03
|
|
|
Pihv, soovitan sul kontrollida oma allikaid või jooksutada teste uuesti
http://www.gamersnexus.net/game-bench/1949-witcher-3-texture-quality-comparison-vram-and-fps
+250mb on ikka suht nothing, shadow kohta käib laias laastus üsna sama jutt. ja nagu ka seal mainitud siis max mälukasutus mängus, mida nähti oli vist mingi 1800mb.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
16.07.2015 22:56:03
|
|
|
Ei oska enam täpsemalt kommenteerida. Lõpetasin mängu 3 nädalat tagasi, enamus ajast jäi vram sinna 1GB kanti kõikuma, alumine ots metsavahel enamasti 950MB+. Linnades tsipa rohkem, aga mitte eriti. Sätteid ei oska kommenteerida, kuid enamus kindlasti põhjas.
-edit-
Kiirelt proovisin Novis hobusega ringi lasta, kõik põhjas sain ~2250MB VRAMi maksimaalselt kätte. Hairworks maha ja kukkus VRAM ~1550MB peale. Eks homme uurin edasi täpsemalt.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.07.2015 23:15:03
|
|
|
päris räme asi peab see hairworks ikka olema, hakka või taga igatsema...just kidding
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
18.07.2015 01:35:11
|
|
|
Patch peaks olema nüüd minutite küsimus ja senine vastukaja on positiivne. Geralti uus liikumismeetod on päris muhe - http://i.imgur.com/nTurQ75.gif
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
18.07.2015 02:21:29
|
|
|
mis see on mingi quake3 või? muhe my ass.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
18.07.2015 09:43:26
|
|
|
Kas see population pop-ups mis tekkis peale 1.03 patchi ka fix sai?
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
18.07.2015 11:10:24
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Kas see population pop-ups mis tekkis peale 1.03 patchi ka fix sai? |
Ei tea, patch pole veel endiselt igale poole jõudnud. Sealhulgas loomulikult ma mitte meile.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
18.07.2015 11:44:28
|
|
|
Scart kirjutas: |
Patch peaks olema nüüd minutite küsimus ja senine vastukaja on positiivne. Geralti uus liikumismeetod on päris muhe - http://i.imgur.com/nTurQ75.gif |
See patch võiks juba ükskord ka tulla Nii kui sinna Velenisse astun siis mäng mingi aeg crashib...eile ka läksin mingit pooleliolevat contracti tegema velenisse,hakkasin selle contracti pakkujaga rääkima,äkki pilt lihtsalt kiilus kinni.aitas restart ainult Ja see jama tuli just selle viimase patchiga 1.06,enne seda ei olnud mul ühtegi crashi ,mäng jooksis täiesti veatult ....õnneks mul on see velen kõik läbi luusitud enam-vähem ,1 küsimärk on veel jäänud Velenis ,seal on mingi lvl32 kivimürakas ,ei viitsi teda tampida momendil ,samas siin ükspäev sattusin Velenis mingi kaitstud aardekasti juurde, mida valvas mingi lvl36 lendav elukas,kes mingi mürgi taolist ollust veel suust välja ajas,ma ükskord sattusin ka sinna,aga siis ma olin mingi lvl21 ja ei saanud jagu temast,siis nüüd olen lvl26 ja otsustasin et proovin... mõeldud.tehtud. esimesed korrad sain paar korda surma kuna unustasin selle mürgi vaktsiini peale panna,siis kolmas kord oli nii et visaksin talle enda lemmikuid enchanced dancing star,ehk siis need tulepommid n.ö mis tegi päris palju kahju ja lind kukkus maa peale ja jäi kuhugi puude vahele vist kinni.lendasin peale ja kukkusin mõõgaga tampima ja lõpuks oligi lvl36 elukas kutu olles ise 9levelit madalam...
aga muidu on mäng ikka äge,raskelt meeldib. olen ise otsaga skelliges ja paistab et lõpu ei tule niipea,avastamist ootavad 81 küsimärki Vaikselt teen side queste ja contracte... samas mind õudsalt häirib et kui läksin tegema pea missiooni siis tuli jälle punane kiri et mingi side quest on failed Võtsin siis load game enne questi eelneva save ja tegin selle side questi ära ,siis enam ei tulnud failed. nad oleksid võinud ikka pea ja kõrval missooni teemad kuidagi eraldi hoida..
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
18.07.2015 15:31:00
|
|
|
Sattusin ka eile koopasse, mil pealuu märk küljes. lvl 30 Ghost oli, ise 22 lõpus ja esimese korraga võtsin maha, pommid, eestpõiklemised ning Yrden aitasid. Tüütu oli lvl 24 Bear Gear kõrval tornis olev hidden treasue, mida valvas lvl 30 Ice Golem. Sain juba alla poole elud maha, 1 laks ja kutu. Panin siis kõik, mis leidsin varustusest vähegi valmis ning taktika valisin ka kiirema, pärast savegame "kadus ära" koll, oleks tahtnud ikka ära pusida:P Grapeshot ja dancing star suht universaalsed pommid jah, aitavad pea alati.
Ilma kallal võib kohati Witcheris nuriseda, aga teisalt selge ilmaga paadiga merele minnes ja siis tormiga lainetel hüplema hakata annab aimu kui palju vaeva nähtud on. Sireenid ka veel paadist ampsu võtavad, siis läheb olukord juba päris vesiseks;) Skellige muusika meeldib ka väga.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
18.07.2015 19:22:15
|
|
|
1.07 väljas.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
18.07.2015 19:43:32
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
1.07 väljas. |
Ma ennem ei tõmba kui olen lugenud kas patch tegi midagi paremaks või halvemaks
edit:huvi pärast tahtsin veenduda kas tõesti on patch väljas,aga gog ei hakka küll mul midagi tõmbama ? isegi peale verify files tegemist
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
18.07.2015 20:05:24
|
|
|
Mul steamis tiris ära.
Hiire sensitiivsus on põhjas ja muuta kuskilt ei saa ... lisaks näitab kontroliteks xboxi pulti :S
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
18.07.2015 20:54:50
|
|
|
-FoX- kirjutas: |
Mul steamis tiris ära.
Hiire sensitiivsus on põhjas ja muuta kuskilt ei saa ... lisaks näitab kontroliteks xboxi pulti :S |
mul gogi versioon ja ei ole eelmainitud probleeme
esimesed muudatused mis silma jäid, oli mingi stash kirstud, kuhu saab kraami koguda ning ei pea alati kogu manti kaasas tarima
teine on inventory sorteerimine ja kolmandaks on loetud raamatud inventorys teise ilmega
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
18.07.2015 21:03:30
|
|
|
ma ei tea mul ei hakka seda update tõmbama eelnevalt on ilusti ära updatetinud,aga nüüd ütleb et getting update list ja siis tuleb kiri et connection problem ja retry ???
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|