Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elite: Dangerous märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 13.05.2015 09:17:56 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Frontier jagab kõigile eelnevalt ostnutele Steami võtmed selle kuu jooksul välja. Kätte saab profiili alt mängu kodulehelt thumbs_up.gif

Hetkel pole veel midagi, nagu ma aru saan, siis 28.mail tuleb.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 03.06.2015 18:52:48 vasta tsitaadiga

Steami võtmed siis olemas! Viin enda installi Steami üle beer_yum.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kris1
HV kasutaja

sõnum 04.08.2015 21:52:09 vasta tsitaadiga

Tänasest alates on uus update CQC (uus mängumood Close Quarter Combat - ehk siis PvP suletud alal) mängitav Xbox One preview programmis. PC ja Maci peale tuleb (1.4 - sisaldab muudki uut kui CQC) siis kui Xbox ametliku versiooni väljalase. Ma alguses olin küllaltki leigel arvamusel, aga mida rohkem teada antud seda huvitavamaks on vähemalt minujaoks muutunud. Kuna mul Xbox One'i pole, siis ootan huviga millal uuendus PCle jõuab.

Päris hea trailer (Frontier oskab trailereid teha):

Link

Kõige rohkem ootan aga homme hommikust (peaks olema 10AM CET) teadaannet (õigemini trailer + teadaanne). Alates E3 on korratud et antakse teada millegist mille kallal on juba pikka aega töötatud. Ja kõige eelduste kohaselt on see planeetidele maandumise lisaosa, aga homme oleme targemad.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.08.2015 11:47:11 vasta tsitaadiga

Plantetary landings!

Link
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 05.08.2015 23:09:14 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Plantetary landings!

Nagu arvata oli. icon_smile.gif Väga rahul.

Siin tänases Q&As on natuke rohkem infot:

Link

Ja kes ei viitsi vaadata, siis Frontieri ametlik ülevaade on
https://community.elitedangerous.com/node/247

Hakatakse omamoodi kasutama "hooaja" mõistet - kui baasmängu võib mõelda kui "esimest hooaega", siis Horizons uuendus (mis pole ainult planeetidele maandumine) on "teine hooaeg" (ilmub millalgil aasta lõpus). Peale Horizonsi tuleb kõige eelduste kohaselt "kolmas hooaeg" (koos järgmiste uuendustega) jne mille eest peab ka eraldi maksma kui tahad neist uuendustest osa saada. Kui uuendusi ei osta, siis saab endisel viisil edasi mängida. Ja on ka öeldud et tuleb ka palju asju mis ei nõua uuenduste omamist, vaid on kõikidele mängijatele olenemata versioonist. Ning nagu aru saan kui ostad ainult Horizonsi, siis on ka kogu "baasmäng" sealhulgas kaasas (kuigi nagu aru saan siis saad sa mängu mängida alates Horizonsi väljatulekust). Neile kellel Elite juba olemas, on Horizons natuke odavam kui uutele mängijatele kes täishinnaga ostavad. Võib tunduda segane süsteem, ja oleks ehk tahtnud natuke suuremat soodukat praegustele Elite mängijatele (ja praegune Elite täishinnaga ostu väärtus muutub kaheldavaks kui niikuinii aasta lõpus tulev Horizons sisaldab kõike hetkel olemasolevat), aga tundub täiesti toimiv süsteem. Horizons pole kõige odavam, aga kuna ise olen Premium Beta tasemel ostja, seega saan rõõmu tunda et mulle kõik lisapaki uuendused tasuta. icon_smile.gif

Seega Horizons siis põhiliselt atmosfäärita planeetidele (ja kuudele) maandumine koos sinna kuuluva gameplay'ga. Tundub väga huvitav. Planeedid kõik täismõõdus (nagu nad juba praegu mängus on). Planeetidel "kõndimist" pole, aga suur mänguelement on SRV sõidukid (tundub midagi Mass Effect Mako taolist). Braben täna Q&As mainis et üks asi mida ta ootab on maanduda (mis on sujuv, seamless) oma laevaga kuskil kraatri sees, ja siis SRVga sealt välja kihutada - paneb kujutlusvõime tööle. icon_smile.gif

Täna jooksis läbi ka uudis et 1.4 CQC tuleb millalgil septembris, seega pole kaua oodata. Eilsete Xbox streamide järgi tundub väga fun.
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 06.08.2015 19:13:50 vasta tsitaadiga

Ostsin selle magusa asja ära. Kuna Beta testeri variant pole eriti kallim, pealegi läheb vanadel olijatel 12,5 euri hinnaalandust, nabisin ka betaka tiitli omale. Näis, kuna betakad asja näppima lastakse icon_biggrin.gif Segaseks jäi see, et vana olijana ostes peaks mul kuskil ka loodav Cobra MK4 vedelema: et kus krt ma selle üles leian?? Antakse mingi kindel tähesüsteem järgilendamiseks?
Kris1
HV kasutaja

sõnum 06.08.2015 22:50:05 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
Ostsin selle magusa asja ära. Kuna Beta testeri variant pole eriti kallim, pealegi läheb vanadel olijatel 12,5 euri hinnaalandust, nabisin ka betaka tiitli omale. Näis, kuna betakad asja näppima lastakse icon_biggrin.gif Segaseks jäi see, et vana olijana ostes peaks mul kuskil ka loodav Cobra MK4 vedelema: et kus krt ma selle üles leian?? Antakse mingi kindel tähesüsteem järgilendamiseks?

Nagu aru saan, siis Cobra mk4 tuleb alles siis kui Horizons väljas. Puhas spekulatsioon, aga betat ma ennem oktoobrit (või isegi novembrit) ei ootaks, mul on tunne et sinna veel natuke aega.

Panen siia ka tänase Dev Update postituse, hea ülevaatlik info mida võib oodata:
06.08 Dev Update kirjutas:
Hi everyone,

As you can all imagine, it’s been a busy week here and I’m sure that you’re all as excited by the announcement for Elite Dangerous: Horizons as we are! We’ve been working hard on this release for some time now so it’s a good feeling to be able finally talk about it. I hope you’ll indulge me a little if I take this week’s dev update to talk more about the teaser trailer and what’s coming with the new Elite Dangerous: Horizons season, and the first expansion of that season, Planetary Landings.

This first expansion kicks off with the ability to land on airless planets and moons. It’s a great technical step forward, and more adds a huge amount of gameplay.

Gameplay extends seamlessly from space to the surface, so that you and your Wing can take a mix and match approach to tackling missions. It also adds new types of missions to engage in. Scanning planets and moons from space is used to detect signals, crashed ships, mineral deposits, outposts and fortresses. Playing alone or with friends on the ground and in the skies above, you can explore, mine and engage hostile forces as you attempt to infiltrate strongholds guarding valuable rewards.

While flying above the surface in Orbital Cruise you can discover points of interest like landed ships and surface installations. There will be star ports on the surface which can be docked at, although you can land anywhere on the surface that takes your fancy long as the terrain is appropriate, all without loading screens or breaks in gameplay.

As you approach the planet surface the effect of gravity kicks in and changes the flight model and so giving you a new set of flying skills to master. And the 1:1 scale planets and moons take our fantastic simulation to a new level, allowing you to swoop though canyons and skim mountain-tops.

For closer interaction you can deploy a Surface Recon Vehicle (SRV) and drive to locations to discover new points of interest. The SRV allows you to get to places where your ship can’t and to interact with new elements for mining, exploration, combat and missions. This really extends the scale of the game downwards to something more human-sized – and you can appreciate how big even a Sidewinder is compared to the SRV, and how truly huge the planets are.

The first SRV is the Scarab that you see at the end of the teaser trailer. The Scarab is designed to cross the roughest terrain and has some very cool features, such as thrusters to help jump gulleys and surmount obstacles. The thrusters are also very useful for pushing you down onto the surface in low gravity environments, to give you grip where you need it.

Of course its a lot of fun just to blast round, explore and just take in the views, but again it’s both a new set of skills to learn and gameplay possibilities to integrate with the rest of Elite Dangerous. SRVs are very small, and difficult to track by flying spacecraft, and enable you to tackle some of the fortifications you’ll find planetside in a different way from what you can do in a spaceship.

There is a lot for even the most experienced pilots to get their teeth into, and of course there’s also the simple joy in being on the surface and watching the sun rise above the horizon (hence the name!). I’m looking forward to seeing the incredible new screenshots people will be able to share.

As with our previous major updates, the Elite Dangerous: Horizons season of content is more than just the headline features. We will also continue to expand and build upon what is already in game. This will include missions, player roles and events in the galaxy, and many other features we have not yet discussed.

Some of these additions will be exclusive to Elite Dangerous: Horizons’ season owners (and if you have the lifetime expansion pass then you of course get it automatically). Others may be more fundamental, or are needed for the whole player-base so will be available to all players.

Throughout the season there will be major updates adding features and content. One example, which we will be talking more about in the near future, is a new loot and crafting system which again we expect to transform the gameplay experience.

For now this is just a quick dip into what’s coming. We’ll reveal more details as we progress.

We have always been very clear about our intentions for paid major gameplay updates like this as we continue to deliver on our roadmap, and so developing the game towards our long term goals. And in 2015 we still have CQC to release on PC and Mac in September alongside the full Xbox release, and a further update at the time of Elite Dangerous: Horizons’ launch that will bring our total of playable ships up to 30!

What we are doing is new in many ways, both technically and in terms of how we are realizing our long term ambitions for Elite Dangerous. As we evolve the game we are trying to give the best value we can to both existing and new players, for the long term benefit of everyone. That’s why we’ve worked hard to keep backwards compatibility for the Elite Dangerous: Horizons season, and are continuing to release updates for ‘season one’ players. Everyone will continue to fly in the same galaxy, and be impacted by, participate in and help to drive the same events.

Palju huvitavat. icon_smile.gif
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 22.08.2015 11:24:52 vasta tsitaadiga

No siis ongi aega natsa raha korjata seniks. See planeedibagi ja muud lisavarustused tuleb nagunii osta ju.
Küssa ka: kui ma võtan kaubaveo tellimuse ja annuleerin selle siis kaup jääb ilma mingi karistuseta mu trümmi ja on müüdav. Või langeb reputatsioon siis? Muidu tuleb välja, et korjan kõik kaubaveo soovid jaamas kokku, tühistan ja müün tasuta saadud kola maha. See oleks nagu cheatimine ju. Kuidas sellega on siis?

Kris1
HV kasutaja

sõnum 23.08.2015 00:42:26 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
Küssa ka: kui ma võtan kaubaveo tellimuse ja annuleerin selle siis kaup jääb ilma mingi karistuseta mu trümmi ja on müüdav. Või langeb reputatsioon siis? Muidu tuleb välja, et korjan kõik kaubaveo soovid jaamas kokku, tühistan ja müün tasuta saadud kola maha. See oleks nagu cheatimine ju. Kuidas sellega on siis?

Testisin järgi. Missioonidega antud kaupa saab ka niisama maha müüa, aga missiooni ebaõnnestumisega tulnud trahv (fine) tundus olevat suurem kui lihtsalt kauba müügist tulnud tulu. Trahvi polnud salakaubaveo missioonidel, aga see tulu mis sa kauba otsesel mahamüümisel saad on tühine võrreldes sellega mida ülesande sooritamisel saad. Lisaks muidugi ka reputatsiooni kaotus.

Ise nüüd viimastel nädalatel jälle rohkem mänginud. Mõte on veel ühele kaardistamise retkele minna (juba ka sellepärast et mõelda natuke ette Horizonsi peale, vaadata mis erinevad atmosfäärita planeedid/kuud ka ootamas on), aga seni on tulnud mängus asju vahele. Näiteks täna üritasin sellenädalasi Community Goale teha - just Toxic Waste oma. Ei õnnestunud just kõige paremini, aga oli fun. Vaikselt ootan ka juba 1.4 CQC uuendust mis ülejärgmisel nädalal peaks minema betasse.

Ja kui juba postitan, siis panen ka paar concept arti mida Horizonsi kohta on näidatud.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Loodetavasti lõplik asi on pooltki see mille poole püüeldakse. icon_smile.gif Tahaks juba SRVga ringi kimada.
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 23.08.2015 09:29:59 vasta tsitaadiga

Tänud seletuse eest. Mul tekkisidki sellised olukorrad salakaupa vedades. Näiteks on 100 000 ülesanne. Võtad. Siis sebid midagi laevaga va käid kohvi joomas ja uuesti vaadates avastad, et kuskile mujale on tekkind 250 000 retk. Siis olengi esimese ülesande lihtsalt ära abadonetanud ja algul ei saanud pihtagi, et kaup trümmi jäi. Tegin selle 250 000 ära ja siis mingi legaalne asi ja hopsti pollar kukil ja muudkui mulle trahvikat kirjutama. Tegelt saab illegaalse kola siiski täitsa norm taararaha. Siis saab ju ikka illegaalse asjaga nii teha, et korjad kõik baasis olevad illegaalse kaubaveo kokku, siis jätad omale vaid kõige kallima ja ülejäänud saadad kukele, kusjuures kauba ärid siis kas kohe või mõnes muus baasis maha.
Kris1
HV kasutaja

sõnum 23.08.2015 11:08:53 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
Tegelt saab illegaalse kola siiski täitsa norm taararaha. Siis saab ju ikka illegaalse asjaga nii teha, et korjad kõik baasis olevad illegaalse kaubaveo kokku, siis jätad omale vaid kõige kallima ja ülejäänud saadad kukele, kusjuures kauba ärid siis kas kohe või mõnes muus baasis maha.

Saab, aga see raha mida ilma missioonita maha müües saad on küllaltki väike sellega võrreldes mida missiooni ülesannet täites saad. Sellised illegaalse kaubaveo missioonid on ühed kõige tasustatumad missioonid, need toovad päris hästi sisse.

1.4 peaks sisse tooma ka pikema vahemaa kaubamissioonid (nii sala, kui tavalise), ootan huviga mida need endast kujutavad.
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 23.08.2015 16:32:38 vasta tsitaadiga

No ma mõtlengi nii, et lisaks missioonile korjad ka muude pakkumiste narkotsid ja slaved pardale icon_biggrin.gif Nagu täiendav boonus
Kris1
HV kasutaja

sõnum 23.08.2015 17:00:53 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
No ma mõtlengi nii, et lisaks missioonile korjad ka muude pakkumiste narkotsid ja slaved pardale icon_biggrin.gif Nagu täiendav boonus

Aga rahaliselt palju mõttekam on kõik missioonid ikka ära teha. icon_smile.gif Kui lihtsalt "korjad ülesse", siis pole see rahaliselt kõige parem lahendus (ja kaotad ka reputatsioonis).
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 23.08.2015 20:38:33 vasta tsitaadiga

Tegelt ei ole, juhul muidugi kui samasse baasi tellimused pole. Järgmises baasis saad juba ju nagunii uue võtta. Ajaliselt võidad. Pealegi, kas ikka illegaalisest tellimusest loobumisega reputatsioonis kaotad? Ma pole viitsind jälgida. No kui kaotabki siis mingi kohaliku väikse fraktsiooni omal, see pole kuigi oluline. Samas trade rank tõuseb nagunii. Point on ju, et kõige kallima tellimuse täidad nagunii ära, ülejäänud tellijad teed lihtsalt kaubast puhtaks.
Yorick
HV kasutaja
Yorick

sõnum 06.09.2015 10:02:27 vasta tsitaadiga

https://soundcloud.com/elementz_360/hotel-dalgarno-fuel-rats-parody-of-hotel-california
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 06.09.2015 13:15:13 vasta tsitaadiga

Yorick kirjutas:
https://soundcloud.com/elementz_360/hotel-dalgarno-fuel-rats-parody-of-hotel-california

Kui lugeda lugusid Fuel Rats kohta, siis müts maha nende ees
https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/3jlrtz/rescued_by_fuel_rats_479800ls_away_from_hutton/
https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/3jggoo/fuel_rats_saved_my_life_22000ly_away_from_home/

See nädal natuke ka CQC beetat proovinud. Väga fun PVP arena. icon_smile.gif
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 07.09.2015 12:16:05 vasta tsitaadiga

Natuke infot ka nende kodulehelt http://fuelrats.com/#Rescues
Päris popid poisid. "We have fuel. In fact, we have all the fuel." hehe icon_biggrin.gif

tagasi üles
CRS
HV kasutaja
CRS

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2015 22:28:28 vasta tsitaadiga

Tervist

Mängin ka siis elitet ja mõtlesin märgi maha panna siia ikka.

Lisaks eesti mehi mängu friends listi kas keegi jagaks oma in-game nimesid. teeks mingi nimekirja?

Ja äkki kellelegi lugejale infoks kulub ära et mäng on päris hästi optimeeritud graafika poole pealt
ei ole vaja väga püssi arvutit et normaalselt jookseks. Ma ise mängin 4K reso peal, üsna kesise masinaga. radeon 270x gpu, 6gb ram, antiikne I7 920 @ 2.6Ghz
paneks mõne screenshoti aga mul ainult 16K resolutsiooniga
ja need mingi 350mb/tk. vist ei lase siia väga panna. Hetkel ei viitsi tegeleda.

Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 25.09.2015 08:56:25 vasta tsitaadiga

Elites olengi Laiakas, võid vabalt lisada. Cobra MK 4 ootan, praegu kraabin tuimalt raha kokku. Selle lifetime passi triki ostsin ka ära icon_razz.gif Tükk aega mõtlesin aga kui nad kobisesid, et peale 14.septembrit enam ei saa siis lõin käega ja nabisin ära. Deem. Ma olen sellesse gamesse nüüd küll enam kui piisavalt investeerinud icon_razz.gif
eeem.. nuputamist ka. Ütleme, et kui oled kuskil kolkas kolamas, väljaspool tsivilisatsiooni, ja saad hukka. Kindlustusraha on. Kuskohas sa siis alustad? Lüüakse lähima asustatud tähesüsteemini?

Kris1
HV kasutaja

sõnum 14.10.2015 23:02:48 vasta tsitaadiga

CMDR Kris. Ei mängi igapäev, kuid nädalas ikka paar (või rohkem) mängusessiooni tuleb. Vahepeal mõned nädalad tagasi tegin Community Goale (ikka päris hea lisa mängule, sobib hästi) ja käisin väiksel (ainult ligi 1000va kaugusel oma "kodusadamast") avastamisretkel (plaan oli esiteks mõni atmosfäärita planeedi/kuu avastamine enda nimele saada, ja teiseks jõuda exploration rankingus edasi - mõlemad said saavutatud). Nüüd proovin oma kodusüsteemis missioone teha ja vahepeal ka metalle kaevandamas käia - üks asi mida ma oktoobri alguses tuleva 1.4 juures ootan ongi just kaevandamisele tulevad väiksed uuendused (automaatne refinery ja prospector droidide parem kasutus). Ja vahepeal on mõnus ka CQC mõned lahingud teha (tunnen et olen sellises PvPs päris kehva, kuigi kill-death numbrid on mõnikord päris head).

Täna tuli ka Horizonsi kohta päris palju uudiseid.

Inglismaal on praegu käimas EGX mängumess, ja seal oli täna ka Elite Dangerous Horizons mänguloojate paneel.

Link

Kes videot ei viitsi vaadata, siis põhilised asjad mida mainiti on kirjas siin.
Ja lühidalt ka siia kirja panna.

Kõigepealt mõned pildid planeetidest - teine pilt minu lemmik (kahju et suuremat pole). SRV sõit tundub fun.

tsitaat:
Ship-Launched Fighters can be docked in your ship's hold to give you a far greater range of options to tackle any situation in which you find yourself. Deploy your fighter under AI control or take the stick yourself and fly into battle while your mothership lies in wait.

tsitaat:
Multi-Crew lets you fly in the same ship with friends, which will up the intensity and camaraderie levels of a joint mission even further! You'll be able to share and alternate control of weapons systems, turrets and flight duties to multiply your effectiveness. Even to the extent of piloting a ship-launched fighter and working in combination with the mothership. It'll be especially useful in some of the very large trading ships coming in season two.

tsitaat:
The all-new Commander Creator brings your in-game presence to life for the first time, and lets you identify friends with a quick glance across your ship's bridge. Its the first step in the longer term plans we have for you, Commander...

Ja mitte vähemtähtis on:
tsitaat:
There are features that are trickier to illustrate but still very significant, like the extensions to the mission system with new military missions and rank progression, Powerplay missions and chained missions which will deliver an even richer gameplay experience. And as already announced, season two will introduce a new loot and crafting system, letting you create unique equipment.

Lisaks tuleb ka HTC Vive toetus:
tsitaat:
We're very excited to announce that Vive support is coming as a free update to Elite Dangerous this Holiday season. The HTC Vive will be the first virtual reality headset available to consumers, and Elite Dangerous will support Vive on the PC via a future free-to-all-players update.

See kõik on tulemas Horizons hooajal (kui põhimäng oli nn. hooaeg 1, siis Horizons on hooaeg 2). Pole paha. Ja nagu ennem ka öeldud - osad uued asjad on spetsiaalselt Horizonsile, kuid osad asjad tulevad mängu kõikidele versioonidele. Lisamärkusena et FPS vaadet veel ei tule, kuid Multicrew ja uus nn. Commander Creator on hea vundament sellele. Minu jaoks on FPS vaade madala prioriteediga, aga tean et paljud ootavad väga. Ja täna korrati üle et Horizonsi esimene väljalase on endiselt 2015 aasta sisse rihitud - kui ma ise ennustama peaks, siis arvan et november on beta, ja detsembris on ametlik väljalase. Eks paistab, kiiret pole. icon_smile.gif

---
(9.okt)
tsitaat:
This is a quick-and-dirty un-edited capture from Horizons from a debug build on one of our dev machines, using the debug camera on an SRV and just zooming out ever faster from a crash site on the surface of a rocky potato-shaped planetoid, not unlike Vesta in our solar system. There are tons of little details we plan to tweak or fix, but I thought it would be great for you guys to see where we’re up to with this.

Link

icon_eek.gif icon_eek.gif thumbs_up.gif Pole paha.
Ja tänasest Newsletterist lisaks ka pilt SRV seest:
Spoiler Spoiler Spoiler

Vägev.

---
(14.okt edit)
Post juba niigi pikk, aga kes lugemisega siiamaani jõudnud siis täna näidati Horizonsis tulevaid planeete (atmosfäärita) natuke põhjalikumalt (ja kõrvale ka natuke selgitavat teadusliku juttu).
Stream on järelvaadatav siit (alustada 8min pealt).

Link

Tõesti vägev. Paljud klipid on küll rohkem nagu slideshowd, aga pole hullu. Kõige rohkem meeldis klip mis algas 15:38min peal - sellised väiksed planetoidid pakuvad palju huvi. On mida oodata.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.10.2015 10:50:04 vasta tsitaadiga

Link

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 22.10.2015 11:41:22 vasta tsitaadiga

Vaatasin ka eile. Krdima mõnusad ajad ootavad ikka kosmosesimu fänne icon_cool.gif
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 04.11.2015 22:48:20 vasta tsitaadiga

Täna David Brabenilt üks lühiklipp sellest kuidas baaside vallutamine välja näeb:

Link

Vägev! thumbs_up.gif Ja kas ka esimene pilk Federal Corvette'le?

Ja tänasest Newsletterist üks suurepärane screenshot kus 2 laeva (spekuleeritakse et Viper mkIV ja Asp Scout) ja 2 SRVd lähenevad baasile:
(panin spoiler tagi sisse et mitte risustada)
Spoiler Spoiler Spoiler

See video ja pilt ajavad Horizonsi hype juba päris kõrgele.
Equinox kirjutas:
Krdima mõnusad ajad ootavad ikka kosmosesimu fänne

Täiesti nõus. Sellel nädalal algas ka Infinity: Battlescape kickstarter. Ja muidugi "vanad tegijad" nagu SC ja NMS.

Olen seda ennem ka kuskil maininud (võibolla isegi siin samas teemas) et aina enam meeldib kuidas igalühel neist on erinev nišš mille kallal nad pusivad. Igale maitsele midagi (ja usun et paljude maitse ja "nälg" kosmosesimudele on selline mis paneb erinevaid lähenemisi hindama ja mängima). Elite puhul näen seda nišši just PGs (procedural generation) ja püüdluses luua meie Linnutee galaktika koopia. See on ka see mis paneb mind seda mängu hindama. Ja paneb ka Horizonsi ootama - eelmise nädala "How to make a Real Worlds" stream (mida ma siin eelmises postituses lingitasin) näitas ka ära seda mida meid esimese hooga ootamas on. Ei arva (ega oota) et Stellar Forge (süsteem mis arvestades füüsikaseadusi genereerib Elite galaktika - sealhulgas ka elementide jaotuse süsteemides ja ka planeetide pinnavormid) oleks täiuslik, kuid see on minu (ja usun ka paljude) jaoks tähtis osa mängust ja ootan suure huviga mida nad sealt veel välja pigistavad. Usun et ma pole ainuke kes Horizonsi väljatulekul tahavad kuskil galaktika nurgas (mis ei pea just kaugel olema) suvalisel atmosfäärita planeedil maanduda ja SRVga kimades (mis muide näeb videode põhjal väga hea välja) uudistada mis silmapiiri taha ulatub (ja arvestades galaktika ja planeetide suurusi oled suure tõenäosusega esimene ja viimane kes neid hetki kogeb). icon_smile.gif

--

(4.nov)

Täna õhtul oli David Brabeni Q&A live stream, ja teatati Horizonsi esimese versiooni (2.0) Beta ajad. Uuenduse 1.5 (mis lisab laevu, ja uuendusi baasmängule) Beta algab järgmisel nädalal, ja 2.0 Beta 24ndal Novembril. Suur kiitus Brabenile et ta ei jätnud ühtegi (reaalset) küsimust vahele, vastas ka raskemad. Head vastused - kellel huvi ja ei viitsi vaadata, siis kiired vastused on siin.

Ja panen youtube lingi väiksele videoklipile baasidest mida näidati Q&A ajal. Tõesti paneb perspektiivid paika.
(edit - tundub et selliselt foorumi seest ta ei lähe õigele kohale - minge alates 53:48 )

Link
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 18.11.2015 19:07:07 vasta tsitaadiga

Betat toksides tekkis küssa: kas betas saavutatu: raha, varustus, planeediavastused jne: jäävad need põhiversiooni tulles alles??? ASP-ga kolistan praegu. Igaljuhul planeedirallika jaoks on koht varustuses juurde tekkinud juba.
Kris1
HV kasutaja

sõnum 18.11.2015 20:30:28 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
Betat toksides tekkis küssa: kas betas saavutatu: raha, varustus, planeediavastused jne: jäävad need põhiversiooni tulles alles???

Beta on eraldi serverites, ja eraldi kommanderiga (mis on kopeeritud mingi hetk ennem Beta algust live serveri omast). Kõik mis on Betas jääb Betasse - midagi üle ei kandu.

Horizonsi ootan suure huviga (viimaste nädalate uudistest on "materjalid" väga huvitav täiendus - rohkem sellest Newsletteris #99). Veel täna kinnitas David Braben et käib kõva töö (läbi nädalavahetuse) et teisipäevaks 24.novembriks 2.0 Beta välja saada. Horizons (ehk siis alates 2.0) läheb üle ka 64bit OS nõudele, baasmäng (ehk niiöelda esimene hooaeg) jääb vähemalt järgmise aasta keskpaigani 32biti peale (ja varasemast on teada et kui baasmäng on DirectX9 peal, siis Horizons nõuab DirectX11t).
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elite: Dangerous mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.