Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elite: Dangerous märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 13.02.2015 12:26:20 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
Oot, kuidas see siis ongi? Ma hüppan süsteemi, tähe juures imen kohe suure paagi täis ja kui hakkan süsteemis sees sebima väike paak tühjeneb kogu aeg. Et kui väike saab tühjaks siis täitub uuesti automaatselt suurest?

Jah.
Selguse mõttes:
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=14422
tsitaat:

NORMAL SHIP OPERATION

During normal ship operation a small amount of fuel is used continuously based on the demands of the power plant
This amount of fuel is always taken from the Active Fuel Reservoir (AFR)

The higher the power draw the faster the fuel is used up
A single unit of fuel (e.g. 1 ton) will last a significant amount of time (e.g. an hour) under normal operating parameters (e.g. 75% of full power)
Once the AFR is drained, fuel is diverted from the Main Tank to refill it completely (so long as there is fuel remaining within it)
So a AFR with capacity of 1 ton will drain 1 ton of fuel from the Main Tank exactly (ensuring the Main Tank is in whole units at all times)
If the penultimate ton of fuel is accessed from the main tank to put into the AFR a warning is given to the player making them aware that they only have a single ton left in their main tank for hyperspace jumping with (in addition to the penultimate ton that has just been put into the AFR)
If the last ton of fuel is accessed from the main tank to put into the AFR a final warning is given to the player indicated they will no longer be able to perform a hyperspace jump
If the AFR is drained along with the Main Tank the ship turns all modules except Life Support off
The player can’t manually turn anything else back on anymore
Life support is operating on emergency battery power and can only maintain operation for a limited time (e.g. 15 minutes)
After the battery power has gone the ship fully shuts down and the player will asphyxiate and die if they remain on board (in non-ironman mode they would automatically launch the escape pod at this point)
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 13.02.2015 15:56:26 vasta tsitaadiga

No mis siis viga icon_biggrin.gif Elu nigu lill icon_razz.gif Tänud icon_smile.gif
Nii, veel tekkis küssa. Tükk aega lasen tähesüsteemide vahel ja kõik nad on anarhhiad ja ilma kosmosejaamadeta. Vahel tahaks nagu laeva uuendada ja bountysid ja kaarte maha müüa. Kas tsivilisatsioon ongi vaid Galaktika ääres ja seespool on suur tühjus jaamadest? Siis oleks küll jabur, et jaama leidmiseks võtta ette hunnik joru hüppeid ääre poole tagasi.. Kuidas selle asjaga on?

rixk
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.02.2015 17:15:02 vasta tsitaadiga

See ilmselt on mõeldud jätta mängijate õlule, et tulevikus süsteeme koloniseerida.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 13.02.2015 17:17:06 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
No mis siis viga icon_biggrin.gif Elu nigu lill icon_razz.gif Tänud icon_smile.gif
Nii, veel tekkis küssa. Tükk aega lasen tähesüsteemide vahel ja kõik nad on anarhhiad ja ilma kosmosejaamadeta. Vahel tahaks nagu laeva uuendada ja bountysid ja kaarte maha müüa. Kas tsivilisatsioon ongi vaid Galaktika ääres ja seespool on suur tühjus jaamadest? Siis oleks küll jabur, et jaama leidmiseks võtta ette hunnik joru hüppeid ääre poole tagasi.. Kuidas selle asjaga on?

Kindlasti on ka seespool koloniseeritud süsteeme.

tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2015 11:17:38 vasta tsitaadiga

Sai ka üks video tehtud oma tavalisest pearahaküttimise retkest:

Link

Kvaliteet pole just kõige parem. Siiamaani olen Fraps-iga mängudest salvestanud, kuid Elite puhul jääb pilt imelikult sinine. Selle video tegin Open Broadcast Software'ga, mis on vabavara, kuid jah.. kvaliteet võiks parem olla. Oskab keegi soovitada (tasuta oleks hea) salvestamise tarkvara.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 14.02.2015 11:23:00 vasta tsitaadiga

Sul on ju Kepler masinas, Shadowplay peaks töötama.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2015 12:01:31 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Sul on ju Kepler masinas, Shadowplay peaks töötama.

Jah, see sobis ideaalselt, tänud thumbs_up.gif
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 14.02.2015 21:37:56 vasta tsitaadiga

Mähhh.. ikka lendasin tagasi serva poole ja alles siis müüsin tsivilisatsiooni ääres paarisaja tonni eest kaarte maha ja nüüd sukeldun juba tükk aega Galaktika keskelepoole ja ikka pole ühtegi jaama kohanud. Mingisse tühjusse olen osanud vist juhtuda icon_smile.gif Enam tagasi ka ei lenda icon_smile.gif Laev 100 proset kenasti ja korjan kaardipakke, näis kaugele jõlgun nii icon_razz.gif
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 14.02.2015 22:40:38 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
Mähhh.. ikka lendasin tagasi serva poole ja alles siis müüsin tsivilisatsiooni ääres paarisaja tonni eest kaarte maha ja nüüd sukeldun juba tükk aega Galaktika keskelepoole ja ikka pole ühtegi jaama kohanud. Mingisse tühjusse olen osanud vist juhtuda icon_smile.gif Enam tagasi ka ei lenda icon_smile.gif Laev 100 proset kenasti ja korjan kaardipakke, näis kaugele jõlgun nii icon_razz.gif

Elite väike räpane saladus on fakt, et tsivilisatsioone saab näha ja tegusid on teha ainult ~3000 valgusaasta suuruse mulli sees. Kõik sellest väljaspoole on tühi, kus väga tihti pole tervete regioonide kaupa tähtedel veel hetkel planeetegi.
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 14.02.2015 23:21:52 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Kõik sellest väljaspoole on tühi, kus väga tihti pole tervete regioonide kaupa tähtedel veel hetkel planeetegi.

Tsivilisatsiooni mull on jah küllaltki väike (isegi arvan et see ~3000 on ülepakutud, pigem sinna ~1500 läbimõõdu kanti), kuid süsteemid koos planeetidega peaks olema kogu galaktika ulatuses genereeritud. Midagi väga erilist pole (segu ikkagi enamvähem samadest asjadest), kuid kui jälgida mõne exploreri videosid või fotosid, siis imelisi süsteeme ja objekte jagub. Juba igasugused udukogud. Minu enda tagasihoidlikud kogemused (peale mõne udukogu) on ainult mõni neutron täht (ja sain neile ka "discovered by" tagi), mõni suurem ringide süsteem (panen alla ka ühe pildi) ja üks omapärane "water world" millel ringide süsteem.

Muidu olen oma kaardistamiselt tagasi, sellest sain üle 2 miljonit krediiti, ja vahetasin oma Cobra Aspi vastu välja. Täna liikusin Yembo süsteemi kus käib Occellus jaama ehitamiseks metalli kogumine, vedasin ise ka natuke.

Panen ka mõned pildid.

Niipalju olen hetkel Yembos panustanud:
Spoiler Spoiler Spoiler

Lähem pilk kuidas planeedid ja linnade valgus versioonis 1.1 paistab. Ärge minu Aspi musti aknaid tähele pange:
Spoiler Spoiler Spoiler

Natuke erilisem ringide süsteem:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.02.2015 02:20:17 vasta tsitaadiga

Kris1 kirjutas:
Scart kirjutas:
Kõik sellest väljaspoole on tühi, kus väga tihti pole tervete regioonide kaupa tähtedel veel hetkel planeetegi.

Tsivilisatsiooni mull on jah küllaltki väike (isegi arvan et see ~3000 on ülepakutud, pigem sinna ~1500 läbimõõdu kanti), kuid süsteemid koos planeetidega peaks olema kogu galaktika ulatuses genereeritud. Midagi väga erilist pole (segu ikkagi enamvähem samadest asjadest), kuid kui jälgida mõne exploreri videosid või fotosid, siis imelisi süsteeme ja objekte jagub. Juba igasugused udukogud. Minu enda tagasihoidlikud kogemused (peale mõne udukogu) on ainult mõni neutron täht (ja sain neile ka "discovered by" tagi), mõni suurem ringide süsteem (panen alla ka ühe pildi) ja üks omapärane "water world" millel ringide süsteem.

Muidu olen oma kaardistamiselt tagasi, sellest sain üle 2 miljonit krediiti, ja vahetasin oma Cobra Aspi vastu välja. Täna liikusin Yembo süsteemi kus käib Occellus jaama ehitamiseks metalli kogumine, vedasin ise ka natuke.

Panen ka mõned pildid.

Niipalju olen hetkel Yembos panustanud:
Spoiler Spoiler Spoiler

Lähem pilk kuidas planeedid ja linnade valgus versioonis 1.1 paistab. Ärge minu Aspi musti aknaid tähele pange:
Spoiler Spoiler Spoiler

Natuke erilisem ringide süsteem:
Spoiler Spoiler Spoiler

Teine üritus käib Tanmarkis. Võtsin ka natuke osa. Teepeal tuli mulle mingi piraat ( human player) kallale. Tõmbas hüperruumist välja ja nõudis, et ma cargo välja viskaksin. Ma saatsin poisi pikalt. Tegelasel oli küll 500 000 bounty üleval. Laserid olid tal vinged ja 2 sekundiga põletas mul kilbi punaseks. Läks käiku taktikaline manööver - "kiired jalad". Poisil oli küll uhke kilp ja laserid, aga mootor oli na nadivõitu. 2 boosti ja enam ta mulle pihta ei saanud. Lülitasin FSD sisse ja sõitsin edasi, varsti oli poiss jälle platsis. Ma ei jäänud ootama, millal ta mu kere auklikuks laseb ja putkasin minema, enam ei kohtunud temaga. Kahjuks vahetasin kilbi paar päeva tagasi odavama vastu, et scannerit osta. Tugeva kilbiga oleks võinud isegi õnne katsuda ja vaadata mis materjalist tema laev on ka tehtud.

viimati muutis sukelduja 16.02.2015 00:43:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
Dagonath
HV kasutaja
Dagonath

sõnum 15.02.2015 13:39:39 vasta tsitaadiga

Ma pidevalt unustan vaadata bounty suurust, vaatan ainult et wanted ja alustan võitlust, kuigi jään selgelt alla. Kui bounty on üle 15k siis pmst pole mõtet üritada. Kilbid ja relvad neil tavaliselt liiga tugevad minu jaoks. Õnneks laev on kiire ja saab minema icon_lol.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 16.02.2015 08:48:03 vasta tsitaadiga

Nu seda ma kahtlustasingi.. ja see on natsa haige ju.. mis, kakerdan Galaktika keskele välja ja et kogu shoud maha müüa, kaarte-bountysid, uju jälle sinna Aulini kanti?? .. kui sul on näiteks mingi 100 või paarsada kaarti siis võid kuskil Sagitariuse teisele poole jõudmisel niisamagi lõpuks ära kooleda: protsent vigastust siit-sealt.. pealegi läheb tühjade, ilma jaamadeta süsteemide läbimine tüütuks..
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 16.02.2015 13:35:02 vasta tsitaadiga

Sain ägeda tünga. Ostsin uue FSD ja nagu eriti midagi hüpete arvus ei muutnudki. Tuleb välja, et route planner on vaikimisi optimeeritud vähese küttekulu peale ( Economic route ) Kui panna linnuke Shortest route ette, siis väheneb hüpete arv 2-3 korda. Kusjuures peale järgmist mängu käivitust on linnuke jälle "Economic route" peal.
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 17.02.2015 17:40:47 vasta tsitaadiga

Sain täna oma tellitud Thrustmaster T.Flight HOTAS X-i kätte. Nüüd siis tuleb hakata esmalt trenni tegema, niisama ei julge mängu minna, võib üsna kulukalt lõppeda icon_lol.gif

Edit: Raskelt ikka läheb see kohanemine, pole põhimõtteliselt varem joysticku kasutanud. Niisama lendamine ja isegi dockimine on juba üsna ok aga krt võitlus on päris piin. Need esimesed võitlustreeningud olen nüüd isegi mitu korda suutnud ära teha aga advanced fighting treeninguosa, ei ole suutnud veel ära teha. Ikka ja jälle saan lutti. Pean vist ikkagi transavenna ameti peale kindlaks jääma icon_razz.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kris1
HV kasutaja

sõnum 19.02.2015 22:26:32 vasta tsitaadiga

Täna sain minagi midagi Elite teemalist postkontorist kätte - nimelt tellitud Elite: Legacy raamatu. Ja autori Michael Brookesi autogrammiga icon_biggrin.gif (musta markeriga; pidi olema esimesele 100 kõvade kaantega raamatu ostule, kuigi üldse ei välistaks kui ta rohkem viitsis, igaljuhul mina väga rahul). Olen ennegi tema raamatute vastu huvi tundnud (lugejatelt häid hinnanguid saanud), kuid tellimiseni ei jõudnud - nüüd tegin vähemalt algust.

--

Nüüd on tulnud natuke infot ka uuenduse 1.2 Wings kohta.
Selle nädala Dev Update:
tsitaat:
Hi everyone,

This week’s dev update sees a new minor release with update 1.1.05 including various fixes and tweaks as part of our ongoing support for the game.

Last week’s newsletter included a statement about support and improving our response. This is important to us not just from a customer support perspective but also from the dev team’s point of view. As well as hiring more staff we’ve also been reviewing procedures so there will be some changes coming in how bugs are reported and tracked. There’ll be more information on this once everything is in place, we anticipate this being within the next couple of weeks.

Update 1.2 is one of the major focuses for the team with the headline Wings feature. PC Gamer interviewed Sandy this week and you can read it on their website:

http://www.pcgamer.com/elite-dangerous-12-preview-flying-together-with-wings/

There’s already been a fair amount of discussion on what was revealed in the article. One aspect was the why we selected four pilots as being the wing size. When it came to deciding on a maximum wing size, we decided that four was, in this particular case, the magic number. In addition to the obvious benefits of getting multiple wings into a single session and ensuring that a single wing can always be outnumbered, there was the less sexy, but equally real issue of making sure the feedback for wings integrated well with the HUD.

Interface is always important and with Elite: Dangerous, we’ve ensured the ship’s HUD is kept “in-world”. This improves the player experience, but it also makes it much more challenging to update. With wings, we’ve kept to the tenet of a “clear combat view”, updating the Comms and Info panels to allow us to bring in wing elements without compromising canopy visibility.

One of the new additions with Wings is the ability to lock-on to your wing mates. The lock-on is a new feature specifically for wings. It lets you lock the details of a wingman’s ship into your nav-computer and “soft-slave” your frame shift drive to theirs. Even though we’ve relaxed the limits for using wakes of wingmen (you can be travelling faster and farther away and still drop in/out of super cruise), a wing lock-on automates FSD use – all you need to do is fly close enough. You still need to make sure you’re eligible to make the jump, but it should dramatically help in time critical situations, such as when your wingman is being interdicted.

The lock-on will also hopefully generate some interesting choices, as each member of the wing can only lock-on to a single target. So you might, as a wing, favour a “closed loop” array, where each wingman locks on to a different member, ensuring that eventually all of the wing will be able to use the automatic soft-slave effect, or you might decide to “protect the weak”, where all members lock-on to the same wingman, potentially speeding up process: if the target drops from super cruise, all lock-on member will be able to drop out at the same time, rather than follow each other in sequence.

As well as the multiplayer centric Wings there will be additions that apply to everyone whether you play in multiplayer or in solo. Changes to USSs are being made so you can scan them in advance to gain an impression of the scale of the signal – beware the larger scale USSs as they might be too dangerous, especially if you’re alone!

The Wings update doesn’t just aid players – NPCs get the ability to fly in groups of their own, so while flying in supercruise you can encounter flights of authority ships, pirates or a trader groups.

Elsewhere on the team work continues apace on the Mac version. This week’s focus has been on the rendering side, especially for different types of graphics cards and we’re still on track for the planned beta at the end of March.

Thanks!

Michael

Wings on element mida paljud kindlasti oodanud. Võib mõelda et 4 mängijat on liiga vähe - kuid ma hetkel isegi olen disaineritega samal meelel. Juba see "pisiasi" et ED on mäng kus ainus võimalus PvP eest kaitsta on "solo" mänguvorm. Vaatab kuidas asi praktikas välja kukub. Hea uudis ka et USS saab skännida, loodan et seda tulevikus laiendatakse veelgi. NPC grupid on hea uudis. On mida oodata. icon_smile.gif Soovitav lugeda ka PCGameri artiklit.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.03.2015 02:02:56 vasta tsitaadiga

Link
tagasi üles
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 20.03.2015 22:50:53 vasta tsitaadiga

Kuidas mänguga hetkel lood on? On võimalikke tegevusi ja laevu juurde lisandunud?
Kris1
HV kasutaja

sõnum 21.03.2015 01:28:52 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:
Kuidas mänguga hetkel lood on? On võimalikke tegevusi ja laevu juurde lisandunud?

1.2 (Wings) tuli eelmisel nädalal välja. Laevu on 2 uut - Vulture ja Fer-de-lance. Ise olen ainult Vulturet proovinud. Selle disain väga meeldib, ja paljude arvates tegu suurepärase võitluslaevaga kuid ise sinapeale ei saanud, ja läksin tagasi Cobra peale (ja hetkel Asp). Fer-de-lancet pole proovinud, liiga kallis minu jaoks (tegemist samuti põhiliselt võitluse laevaga). Kuna 1.2 tõi sellise asja nagu debug kaamera, siis nüüd saab mängus oma laeva ümbruses kaameraga liikuda (tehtud nii et kui kaamera vaade peal, siis laeva juhtida ei saa).

Üks hea pilt (pole minu tehtud) kolmest Vulturest ja ühest Fer-de-lancest. Löögijõudu peaks jätkuma. icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

1.2 põhiline uuendus oligi nn. Wings ehk teiste mängijatega grupi moodustamise võimaluse sisse toomine. Ise ainult korra olen proovinud, päris tore asi. Üldine vastukaja mängijate seas on olnud väga positiivne, palju asju mis selle mängu puhul väga mõnusalt töötavad (kas või selline asi nagu nav lock). Üks väga mõnus uuendus on ka kohaliku chati võimalus (ennem oli võimalik ainult otsene dialoog 2 mängija vahel kus pidid spetsiaalselt mängijat kõnetama). Kuna mängijad saavad nüüd kordineeritumalt gruppides liikuda, siis nüüd on paljud NPC laevad ka gruppidena. Alles ükspäev pahaaimamatult ajasin vihaseks 4 arvutijuhitavat Adderit, päris napilt sain neist kõigist oma Cobraga jagu.

Otseseid tegevusi pole juurde tulnud, ja ma väga sellist midagi uut automaatselt ei ootakski. Update 1.3 nimeks on Powerplay, ja võimalik et tegu taustasimulatsiooni uuendusega. Kinnitust sellele veel pole, kuid ise oleks selle üle väga rõõmus (see on asi mis oleks ka minu prioriteetide listis küllaltki kõrgel). Minule 1.1 ja 1.2 meeldisid, ja kuigi vaevalt nüüd 1.3 kohe aprilli alguses tuleb, siis ootan suure huviga.

Vahepeal öeldi välja ka uudis et mäng tuleb sellel aastal Xbox One peal välja. Selles polnud midagi üllatavat, ja arvan et ainult positiivne asi tuleviku mänguarendust silmas pidades. icon_smile.gif

Panen siia lõppu veel Wings uuenduse traileri. Päris hästi tehtud icon_smile.gif

Link
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 03.04.2015 11:28:58 vasta tsitaadiga

Elite nüüd ka Steamis saadaval http://store.steampowered.com/app/359320/
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.04.2015 13:28:21 vasta tsitaadiga

The FAQ - I own Elite: Dangerous already, do I get a Steam code for it?

See Executive Producer Mike Brookes' comment on this - https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=133500&page=12&p=2044405#post2044405

'We haven't removed any option - as for providing steam keys for people who already own the game we'll look into it and go from there.

Michael'
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Smati
HV kasutaja

sõnum 03.04.2015 13:54:49 vasta tsitaadiga

https://twitter.com/EliteDangerous/status/583689671890329600 We are looking at the possibility of providing #EliteDangerous Steam keys to existing players
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 25.04.2015 16:02:36 vasta tsitaadiga

PR kohapealt jah natuke kritiseerimist, et vanadele mängijatele oleks hea olnud kohe ka Steami võtmed anda (siduda need kohe mängukontoga). Arvan et loodeti lihtsa vaevaga hakkama saada. Minu jaoks ei ole see oluline, aga kellele see tähtis, siis lootust lisab juba Timbergi tsiteeritud postitus et sellele (steami võtmetete andmine just mängu ostnutele) mõeldakse. Kivi Frontieri PR osakonna kapsaaeda.

Aga muidu minu arvates on Steami minek ainult positiivne asi. Täiesti mõistetav et seni püütud maksimaalset tulu saada oma poe kaudu müües, kuid nüüd kui üle 3 kuu ametlikust launch kuupäevast möödas siis hea moment minna teistele müügiplatvormidele. Hind jäetud samaks, ja see et mäng eile-täna olnud Steami "Top Seller" tabelis #1 on ainult hea märk. Minu kui mängija jaoks näen kõige rohkem kasu selles, et rohkem ostjaid -> suurem tulu tegijatele -> suuremaid võimalusi mängu edasisel arendamisel. Hetkel mul endal mänguajas natuke vaiksem aeg (vahelduseks võtsin Divinity: Original Sin'i ette icon_smile.gif ), aga ootan suure huviga uuendust 1.3. Juttude järgi seni kõige suurem uuendus mängule, ja näiteks sel nädalal avalikustatud droonide tulek lisab minu ootusärevust veelgi (tõotab olla väga abiks kaevandamisele).
---

Sellel nädalal avaldati 1.3 uuenduse (alanimega Powerplay) põhisisu.
http://us2.campaign-archive2.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=b0a8ebba0b

Ootan väga suure huviga. Arvan et kogu nn. minor factionite dünaamika on asi kus mängus on tohutult potentsiaali (ja potentsiaali mis eristaks teda konkurentidest), ja nn. Powerite sissetulek on vähemalt paberil väga huvitav käik. Lisaks teine suurem uudis 1.3 puhul on uuendatud missioonid (kuigi ma kahtlen et nad väga palju erinevad praegusest, aga just juba loodetavasti mitmekülgsem süsteem ja piloodi rankingule/mõjuvõimule vastavad ülesanded). Ja nagu ma juba eelmine kord mainisin - droonide sissetulek paneb mind kindlasti kaevandamist rohkem proovima. Eilses AMAs ütles David Braben et laevadele tulevad ka Powerite põhised relvad ja moodulid. On mida oodata. Ise olen väga rahul sellega kuidas mängu on peale release uuendatud, ja sellel nädalal tulnud uudis Frontieri majandusseisust lisab ka optimismi tulevikuks.

1.3 Powerplay väljatulekuajaks on öeldud mai. Pole enam kaugel.

Mõned screenshotid Powerplay kohta:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.05.2015 19:53:23 vasta tsitaadiga

Frontier jagab kõigile eelnevalt ostnutele Steami võtmed selle kuu jooksul välja. Kätte saab profiili alt mängu kodulehelt thumbs_up.gif
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 12.05.2015 23:46:19 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Frontier jagab kõigile eelnevalt ostnutele Steami võtmed selle kuu jooksul välja. Kätte saab profiili alt mängu kodulehelt thumbs_up.gif

Opaa, see on hea uudis icon_smile.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elite: Dangerous mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.