Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 628, 629, 630 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 25.04.2015 17:13:08 vasta tsitaadiga

Uued koodid ootavad icon_biggrin.gif https://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
phljuh
HV kasutaja
phljuh

sõnum 26.04.2015 10:07:34 vasta tsitaadiga

mrkristjan kirjutas:
Uued koodid ootavad icon_biggrin.gif https://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway

SJUPER

Ritsard
HV kasutaja

sõnum 27.04.2015 19:38:36 vasta tsitaadiga

Keegi artyspets tahaks äkki platoonida? Mõned LT ja arty platoonimissid vaja teha. Ingame Riqpiku.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 28.04.2015 15:05:31 vasta tsitaadiga

ELC näeb maru imelik välja nüüd icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ladvik
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.04.2015 17:05:25 vasta tsitaadiga

Miks nii palju light tanke üritab mängu saada? 2+ minutit peab ootama, et lightiga mängu saada.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 28.04.2015 17:12:17 vasta tsitaadiga

endal küll üle 30 seci ple läinud
tagasi üles
merku
HV kasutaja

sõnum 28.04.2015 18:01:03 vasta tsitaadiga

Ladvik kirjutas:
Miks nii palju light tanke üritab mängu saada? 2+ minutit peab ootama, et lightiga mängu saada.

Äkki see matchmaking bug, mis lighte ja artyt mängu ei lase... NA serveris olevat olnud vähemalt nii...
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
redhevil
HV vaatleja
redhevil

sõnum 28.04.2015 18:20:56 vasta tsitaadiga

Uus amx tank nüüd tahavad kõik seda lahti sõita oma 1390 ga icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 29.04.2015 12:34:17 vasta tsitaadiga

Märkasin, et nüüd saab kulla ja free xp lukustada, et kogemata ei kulutaks thumbs_up.gif .
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 29.04.2015 14:52:17 vasta tsitaadiga

Chaffee või M7 lahti arendada?
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 01.05.2015 11:46:40 vasta tsitaadiga

Lewis kirjutas:
Chaffee või M7 lahti arendada?

Mõlemad head aga Chaffee liinis vist rohkem häid masinaid.
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 02.05.2015 12:45:15 vasta tsitaadiga

Sai juba ammu Chaffee ära võetud ja olen rahul. Istub isegi üsna hästi see masin.
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 02.05.2015 20:03:40 vasta tsitaadiga

Njah, jäin siin mõttesse, et kas ma mängin lõbu või statsi pärast. Jõudsin järeldusele, et mängin lõbu pärast võidu peale icon_smile.gif
Samas statse vaadates midagi head sealt ei leia...samas, viiendik või isegi neljandik mängudest on mul poja tehtud. No ja 13 aastane võtab seda pigem romuralli kui strateegilise mänguna.
Aga ok, vaatame siis statse: www.wotstats.org/stats/eu/kmarkusk/
WR suht nutune. Põhjus arvatavasti selles, et aega vähe ja peamiselt püüan ära teha vaid 2X.
Kuna aega vähe ja tihti tuleb peale lahingu lõppu kuskil ära käia, ei ole ma eriti platoonidest osa võtnud. Nohistan omaette nii kuidas ajaga klapib.
Mediume ja lighte ma mängida ei oska kohe üldse! Ei tea, kas mingi iseloomu omapära? T62 on muidu paljukiidetud riist, kuid T54 suutsin ma rohkem peavalu valmistada. Selle riistaga lahti grindida kaks T10 oli väga lõbus! Ok, T95 E3 teha oli veel lõbusam. Kohe nii lõbus, et polegi veel E3 välja ostnud.
Heavyd ei meeldi enam, kuskil eesliinil olles ühtäkki avastad et teised on uttu tõmmanud ja püherdad üksi kusagil väljal vaenlastega.
Seepärast olen plaani pidanud rohkem rõhku panna artydele ja Td`le. Viimane inglise td liin tundub huvitav.
Aga kui kellelgi on mulle mõni soovitus õhku visata, siis konstruktiivne kriitika on igati teretulnud!

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 02.05.2015 21:40:32 vasta tsitaadiga

No pigem eelistaks näha sind oma tiimi poolel kui hunnikut tomateid ja porgandeid icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

sõnum 03.05.2015 11:56:46 vasta tsitaadiga

Esimesed 1000 mängu on seljataga http://www.wotstats.org/stats/eu/tanel468/
Põhiliselt olen mänginud vene liini heavy tanke ja umbes nädal tagasi hakkasin inglaste osast pihta, et kunagi cromwellini jõuda.
Sidescraping on suurim probleem hetkel, ei oska üldse enam midagi kosta sest tundub, et mis tahes moodi ma ei säti ennast vaenlased mind saavad alati lasta ja mina neid mitte icon_biggrin.gif
Sihtimine on ka nagu on, kuidagi maru kaua läheb mul weakspoti peale sättimisega ja enamjaolt tundub, et saan ise juba 2 litti sisse enne kui lastagi jõuan.
Muidu pole hullu, kedagi teist oma etteastetes süüdistada ei saa seega võtan asja suht rahulikult.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
rSTO
HV vaatleja

sõnum 04.05.2015 17:39:11 vasta tsitaadiga

Tanel468 kirjutas:
Esimesed 1000 mängu on seljataga http://www.wotstats.org/stats/eu/tanel468/
Põhiliselt olen mänginud vene liini heavy tanke ja umbes nädal tagasi hakkasin inglaste osast pihta, et kunagi cromwellini jõuda.
Sidescraping on suurim probleem hetkel, ei oska üldse enam midagi kosta sest tundub, et mis tahes moodi ma ei säti ennast vaenlased mind saavad alati lasta ja mina neid mitte icon_biggrin.gif
Sihtimine on ka nagu on, kuidagi maru kaua läheb mul weakspoti peale sättimisega ja enamjaolt tundub, et saan ise juba 2 litti sisse enne kui lastagi jõuan.
Muidu pole hullu, kedagi teist oma etteastetes süüdistada ei saa seega võtan asja suht rahulikult.

Sidescrape mõte ongi selles, et meelitad lollidelt bounce välja ja liigud ainult lasu ajaks natuke välja. Muidu on oht et annad esimese roomiku nurga või nõrga torni esiosa neile laskmiseks. Nurk peab piisav olema. Osad heavys sobivad eriti sidescrape harrastamiseks. STI on väga hea+ saksa superheavyd. Peaaegu iga heavyga saab sidescrape kasutada kuid pead teadma küljesoomuse paksust ning õiget nurka. Palju on kinni tanki tunnetuses ka mida on võimatu õpetada vaid mida pead ise jagama icon_biggrin.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.05.2015 17:57:01 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
Njah, jäin siin mõttesse, et kas ma mängin lõbu või statsi pärast. Jõudsin järeldusele, et mängin lõbu pärast võidu peale icon_smile.gif
Samas statse vaadates midagi head sealt ei leia...samas, viiendik või isegi neljandik mängudest on mul poja tehtud. No ja 13 aastane võtab seda pigem romuralli kui strateegilise mänguna.
Aga ok, vaatame siis statse: www.wotstats.org/stats/eu/kmarkusk/
WR suht nutune. Põhjus arvatavasti selles, et aega vähe ja peamiselt püüan ära teha vaid 2X.
Kuna aega vähe ja tihti tuleb peale lahingu lõppu kuskil ära käia, ei ole ma eriti platoonidest osa võtnud. Nohistan omaette nii kuidas ajaga klapib.
Mediume ja lighte ma mängida ei oska kohe üldse! Ei tea, kas mingi iseloomu omapära? T62 on muidu paljukiidetud riist, kuid T54 suutsin ma rohkem peavalu valmistada. Selle riistaga lahti grindida kaks T10 oli väga lõbus! Ok, T95 E3 teha oli veel lõbusam. Kohe nii lõbus, et polegi veel E3 välja ostnud.
Heavyd ei meeldi enam, kuskil eesliinil olles ühtäkki avastad et teised on uttu tõmmanud ja püherdad üksi kusagil väljal vaenlastega.
Seepärast olen plaani pidanud rohkem rõhku panna artydele ja Td`le. Viimane inglise td liin tundub huvitav.
Aga kui kellelgi on mulle mõni soovitus õhku visata, siis konstruktiivne kriitika on igati teretulnud!

Ma tsiteeriks sulle lõiku oma tankimanuaalist (soovi korral vaata mu signatuuris olevat linki):

tsitaat:
Kuidas Efektiivselt Grindida

+
2 sarnast tanki vaheldumisi
Platooni
Püsi kaua elus
Hoia WR% kõrge
Premiumkonto

-
Daily double
Enesetapjalik mängustiil
Free expi kasutamine tanki uurimiseks

Kiirelt statse vaadates on selgelt näha, et T10sse sul asja pole muu kui ainult heavyde roolis. Mediumeid mängid halvemini tõenäoliselt seetõttu, et mediumi mängimine nõuab mobiilsuse kasutamist soomusena (väldid pihta saamist kattesse liikudes ja lähed lasule ainult siis kui suudad vastasest kiiremini sihtida või ta on reloadil), mida sa kuidagi heavysid, artyt ja TDd mängides ei õpi. Lisaks tundub et sa pole õppinud korralikult hulldowni mängima (T34, T32 ja T29 puha kollased) ja see on kindlasti üks oskus, mida ära õppides saaksid tugevalt tõsta oma perfi mediumites (eriti tugeva kupliga venelased) ja paljudes heavyides.

EDIT: nojah, kõik pole küll veel valmis, aga võib vast välja kuulutada, et tänasest on loetav Algaja Tankisti Treeningjuhend v2.0. Viimase kuu jooksul on uuendatud ja täiendatud enamik peatükke ja lisandunud on nii mõnigi uus.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 04.05.2015 21:57:53 vasta tsitaadiga

Tänud tagasiside eest!
Mul see häda, et aega ei ole platoonida. Korra astun arvutisse, teen paar lahingut, tõusen, toimetan, jälle paar lahingud jne.
Premium kah olemas.
2x päevased...jah, see raskem juhus, aga kuidas saa siis ikka jätad kasutamata icon_smile.gif
Free exp läheb kah rohkem moodulite peale va mõni erand. Viimasel ajal vähemasti.
Hulldown on hea asi, kuid metsa kisub siis, kui vaja hakata liikuma. Ei saa ju lõpmatuseni ühes kohas passida.

Aga muus osas olen Sinuga päri.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.05.2015 10:20:44 vasta tsitaadiga

x2 on liiga väike, et temast tegelikult kasu oleks. Grindida tasub siiski ühte tankipuud korraga, mitte kümmet. Kui mängid ühte tanki intensiivselt, siis õpid seda oluliselt paremini valdama ja sealtkaudu ka teisi seda tüüpi tanke.

Hulldowni puhul liigutakse ühelt hulldown positsioonilt teisele ja välditakse võimalusel lagedaid alasid, tihti piisab ka kergest maapinna kumerusest või tänavatel prahihunnikust selleks, et vastasele saaks ainult torni näidata.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.05.2015 18:30:11 vasta tsitaadiga

Hulldownlimise õppimiseks hard modes sobiks hiinakas tier 7 medium ja ka tier 8 medium. Sellega pead leidma hulldown pleisse, kus sul võimalik lasta ilma gun depressionit kasutamata (või tegeled tankigümnastikaga). Ise hetkel mängin 34-2 läbi, sai eksperimendi korras peale visatud 122mm toru millega on vaid -3 gun depression, varem pidasin seda mängimiskõlbmatuks, aga võta näpust, ma tõsiselt naudin seda masinat, kuigi tankigümnastikat saab ikka palju tehtud.

Edit: WZ-131 grind hakkab eluisu röövima, järjest tuleb sellist jama
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
MeaDz
HV kasutaja

sõnum 08.05.2015 11:28:36 vasta tsitaadiga

Mida arvata IS-6-st võrreldes T34-ga? Mõtlesin et peaks ikka ära ostma ja omal nahal katsetama. T34 ei ole eriti hea kuulide põrkesse saatmises oma kandilise kerega.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.05.2015 12:36:25 vasta tsitaadiga

nüüd ilmus välja uus t8 vene medium. Pikemat aega olen oodanud t8 vene mediumi. Ehk ostan kuigi viimasel ajal eriti mänginud pole seda mängu.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 08.05.2015 13:19:55 vasta tsitaadiga

Viimane aeg IS-6 ära võtta enne kui maha võetakse poest.

MeaDz kirjutas:
Mida arvata IS-6-st võrreldes T34-ga? Mõtlesin et peaks ikka ära ostma ja omal nahal katsetama. T34 ei ole eriti hea kuulide põrkesse saatmises oma kandilise kerega.
tagasi üles
halfik
HV vaatleja

sõnum 08.05.2015 16:44:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

tänasest on loetav Algaja Tankisti Treeningjuhend v2.0. Viimase kuu jooksul on uuendatud ja täiendatud enamik peatükke ja lisandunud on nii mõnigi uus.

Milleks vaeva näha mängu õppimisega?

https://www.youtube.com/watch?v=2nFM-ueXeHE

https://www.youtube.com/watch?v=a3jhe4QJaRs

Esimese lingi lemmikkoht see arty mod thumbs_up.gif , teine link lihtsalt tore.

Edit: https://www.youtube.com/watch?v=EmL3CTWviv8

Näeb isegi ära kui kellegi toru on sinu poole pööratud, mehed ja naised tunnistage ka mis mode keegi siis kasutab ? midagi nii ekstreemset kah ?
tagasi üles
MeaDz
HV kasutaja

sõnum 08.05.2015 17:08:53 vasta tsitaadiga

No vot ei oska öelda. Mis mõte on mängida mängu ja mingeid cheate kasutada? icon_rolleyes.gif Pole sellest kunagi aru saanud.
Mängitakse ju sellepärast, et on huvitav ja põnev lahendada erinevaid olukordi, aga mingi paned hacki peale, mis seda sinu eest teeb...mis mõte on siis üldse oma aega raisata ja tulla ''mängima?''
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 628, 629, 630 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.