Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
mrkristjan
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
phljuh
HV kasutaja

|
26.04.2015 10:07:34
|
|
|
SJUPER
_________________ müüsin oma naeratuse maha |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ritsard
HV kasutaja
|
27.04.2015 19:38:36
|
|
|
Keegi artyspets tahaks äkki platoonida? Mõned LT ja arty platoonimissid vaja teha. Ingame Riqpiku.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
28.04.2015 15:05:31
|
|
|
ELC näeb maru imelik välja nüüd
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ladvik
HV vaatleja
|
28.04.2015 17:05:25
|
|
|
Miks nii palju light tanke üritab mängu saada? 2+ minutit peab ootama, et lightiga mängu saada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
28.04.2015 17:12:17
|
|
|
endal küll üle 30 seci ple läinud
|
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
28.04.2015 18:01:03
|
|
|
Ladvik kirjutas: |
Miks nii palju light tanke üritab mängu saada? 2+ minutit peab ootama, et lightiga mängu saada. |
Äkki see matchmaking bug, mis lighte ja artyt mängu ei lase... NA serveris olevat olnud vähemalt nii...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
redhevil
HV vaatleja

|
28.04.2015 18:20:56
|
|
|
Uus amx tank nüüd tahavad kõik seda lahti sõita oma 1390 ga
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
29.04.2015 12:34:17
|
|
|
Märkasin, et nüüd saab kulla ja free xp lukustada, et kogemata ei kulutaks .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
01.05.2015 11:46:40
|
|
|
Lewis kirjutas: |
Chaffee või M7 lahti arendada? |
Mõlemad head aga Chaffee liinis vist rohkem häid masinaid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
02.05.2015 12:45:15
|
|
|
Sai juba ammu Chaffee ära võetud ja olen rahul. Istub isegi üsna hästi see masin.
_________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
02.05.2015 20:03:40
|
|
|
Njah, jäin siin mõttesse, et kas ma mängin lõbu või statsi pärast. Jõudsin järeldusele, et mängin lõbu pärast võidu peale
Samas statse vaadates midagi head sealt ei leia...samas, viiendik või isegi neljandik mängudest on mul poja tehtud. No ja 13 aastane võtab seda pigem romuralli kui strateegilise mänguna.
Aga ok, vaatame siis statse: www.wotstats.org/stats/eu/kmarkusk/
WR suht nutune. Põhjus arvatavasti selles, et aega vähe ja peamiselt püüan ära teha vaid 2X.
Kuna aega vähe ja tihti tuleb peale lahingu lõppu kuskil ära käia, ei ole ma eriti platoonidest osa võtnud. Nohistan omaette nii kuidas ajaga klapib.
Mediume ja lighte ma mängida ei oska kohe üldse! Ei tea, kas mingi iseloomu omapära? T62 on muidu paljukiidetud riist, kuid T54 suutsin ma rohkem peavalu valmistada. Selle riistaga lahti grindida kaks T10 oli väga lõbus! Ok, T95 E3 teha oli veel lõbusam. Kohe nii lõbus, et polegi veel E3 välja ostnud.
Heavyd ei meeldi enam, kuskil eesliinil olles ühtäkki avastad et teised on uttu tõmmanud ja püherdad üksi kusagil väljal vaenlastega.
Seepärast olen plaani pidanud rohkem rõhku panna artydele ja Td`le. Viimane inglise td liin tundub huvitav.
Aga kui kellelgi on mulle mõni soovitus õhku visata, siis konstruktiivne kriitika on igati teretulnud!
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
02.05.2015 21:40:32
|
|
|
No pigem eelistaks näha sind oma tiimi poolel kui hunnikut tomateid ja porgandeid
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
03.05.2015 11:56:46
|
|
|
Esimesed 1000 mängu on seljataga http://www.wotstats.org/stats/eu/tanel468/
Põhiliselt olen mänginud vene liini heavy tanke ja umbes nädal tagasi hakkasin inglaste osast pihta, et kunagi cromwellini jõuda.
Sidescraping on suurim probleem hetkel, ei oska üldse enam midagi kosta sest tundub, et mis tahes moodi ma ei säti ennast vaenlased mind saavad alati lasta ja mina neid mitte
Sihtimine on ka nagu on, kuidagi maru kaua läheb mul weakspoti peale sättimisega ja enamjaolt tundub, et saan ise juba 2 litti sisse enne kui lastagi jõuan.
Muidu pole hullu, kedagi teist oma etteastetes süüdistada ei saa seega võtan asja suht rahulikult.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rSTO
HV vaatleja
|
04.05.2015 17:39:11
|
|
|
Tanel468 kirjutas: |
Esimesed 1000 mängu on seljataga http://www.wotstats.org/stats/eu/tanel468/
Põhiliselt olen mänginud vene liini heavy tanke ja umbes nädal tagasi hakkasin inglaste osast pihta, et kunagi cromwellini jõuda.
Sidescraping on suurim probleem hetkel, ei oska üldse enam midagi kosta sest tundub, et mis tahes moodi ma ei säti ennast vaenlased mind saavad alati lasta ja mina neid mitte
Sihtimine on ka nagu on, kuidagi maru kaua läheb mul weakspoti peale sättimisega ja enamjaolt tundub, et saan ise juba 2 litti sisse enne kui lastagi jõuan.
Muidu pole hullu, kedagi teist oma etteastetes süüdistada ei saa seega võtan asja suht rahulikult. |
Sidescrape mõte ongi selles, et meelitad lollidelt bounce välja ja liigud ainult lasu ajaks natuke välja. Muidu on oht et annad esimese roomiku nurga või nõrga torni esiosa neile laskmiseks. Nurk peab piisav olema. Osad heavys sobivad eriti sidescrape harrastamiseks. STI on väga hea+ saksa superheavyd. Peaaegu iga heavyga saab sidescrape kasutada kuid pead teadma küljesoomuse paksust ning õiget nurka. Palju on kinni tanki tunnetuses ka mida on võimatu õpetada vaid mida pead ise jagama
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.05.2015 17:57:01
|
|
|
pyroman11 kirjutas: |
Njah, jäin siin mõttesse, et kas ma mängin lõbu või statsi pärast. Jõudsin järeldusele, et mängin lõbu pärast võidu peale
Samas statse vaadates midagi head sealt ei leia...samas, viiendik või isegi neljandik mängudest on mul poja tehtud. No ja 13 aastane võtab seda pigem romuralli kui strateegilise mänguna.
Aga ok, vaatame siis statse: www.wotstats.org/stats/eu/kmarkusk/
WR suht nutune. Põhjus arvatavasti selles, et aega vähe ja peamiselt püüan ära teha vaid 2X.
Kuna aega vähe ja tihti tuleb peale lahingu lõppu kuskil ära käia, ei ole ma eriti platoonidest osa võtnud. Nohistan omaette nii kuidas ajaga klapib.
Mediume ja lighte ma mängida ei oska kohe üldse! Ei tea, kas mingi iseloomu omapära? T62 on muidu paljukiidetud riist, kuid T54 suutsin ma rohkem peavalu valmistada. Selle riistaga lahti grindida kaks T10 oli väga lõbus! Ok, T95 E3 teha oli veel lõbusam. Kohe nii lõbus, et polegi veel E3 välja ostnud.
Heavyd ei meeldi enam, kuskil eesliinil olles ühtäkki avastad et teised on uttu tõmmanud ja püherdad üksi kusagil väljal vaenlastega.
Seepärast olen plaani pidanud rohkem rõhku panna artydele ja Td`le. Viimane inglise td liin tundub huvitav.
Aga kui kellelgi on mulle mõni soovitus õhku visata, siis konstruktiivne kriitika on igati teretulnud! |
Ma tsiteeriks sulle lõiku oma tankimanuaalist (soovi korral vaata mu signatuuris olevat linki):
tsitaat: |
Kuidas Efektiivselt Grindida
+
2 sarnast tanki vaheldumisi
Platooni
Püsi kaua elus
Hoia WR% kõrge
Premiumkonto
-
Daily double
Enesetapjalik mängustiil
Free expi kasutamine tanki uurimiseks |
Kiirelt statse vaadates on selgelt näha, et T10sse sul asja pole muu kui ainult heavyde roolis. Mediumeid mängid halvemini tõenäoliselt seetõttu, et mediumi mängimine nõuab mobiilsuse kasutamist soomusena (väldid pihta saamist kattesse liikudes ja lähed lasule ainult siis kui suudad vastasest kiiremini sihtida või ta on reloadil), mida sa kuidagi heavysid, artyt ja TDd mängides ei õpi. Lisaks tundub et sa pole õppinud korralikult hulldowni mängima (T34, T32 ja T29 puha kollased) ja see on kindlasti üks oskus, mida ära õppides saaksid tugevalt tõsta oma perfi mediumites (eriti tugeva kupliga venelased) ja paljudes heavyides.
EDIT: nojah, kõik pole küll veel valmis, aga võib vast välja kuulutada, et tänasest on loetav Algaja Tankisti Treeningjuhend v2.0. Viimase kuu jooksul on uuendatud ja täiendatud enamik peatükke ja lisandunud on nii mõnigi uus.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
04.05.2015 21:57:53
|
|
|
Tänud tagasiside eest!
Mul see häda, et aega ei ole platoonida. Korra astun arvutisse, teen paar lahingut, tõusen, toimetan, jälle paar lahingud jne.
Premium kah olemas.
2x päevased...jah, see raskem juhus, aga kuidas saa siis ikka jätad kasutamata
Free exp läheb kah rohkem moodulite peale va mõni erand. Viimasel ajal vähemasti.
Hulldown on hea asi, kuid metsa kisub siis, kui vaja hakata liikuma. Ei saa ju lõpmatuseni ühes kohas passida.
Aga muus osas olen Sinuga päri.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
05.05.2015 10:20:44
|
|
|
x2 on liiga väike, et temast tegelikult kasu oleks. Grindida tasub siiski ühte tankipuud korraga, mitte kümmet. Kui mängid ühte tanki intensiivselt, siis õpid seda oluliselt paremini valdama ja sealtkaudu ka teisi seda tüüpi tanke.
Hulldowni puhul liigutakse ühelt hulldown positsioonilt teisele ja välditakse võimalusel lagedaid alasid, tihti piisab ka kergest maapinna kumerusest või tänavatel prahihunnikust selleks, et vastasele saaks ainult torni näidata.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
05.05.2015 18:30:11
|
|
|
Hulldownlimise õppimiseks hard modes sobiks hiinakas tier 7 medium ja ka tier 8 medium. Sellega pead leidma hulldown pleisse, kus sul võimalik lasta ilma gun depressionit kasutamata (või tegeled tankigümnastikaga). Ise hetkel mängin 34-2 läbi, sai eksperimendi korras peale visatud 122mm toru millega on vaid -3 gun depression, varem pidasin seda mängimiskõlbmatuks, aga võta näpust, ma tõsiselt naudin seda masinat, kuigi tankigümnastikat saab ikka palju tehtud.
Edit: WZ-131 grind hakkab eluisu röövima, järjest tuleb sellist jama
Spoiler 
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
08.05.2015 11:28:36
|
|
|
Mida arvata IS-6-st võrreldes T34-ga? Mõtlesin et peaks ikka ära ostma ja omal nahal katsetama. T34 ei ole eriti hea kuulide põrkesse saatmises oma kandilise kerega.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
08.05.2015 12:36:25
|
|
|
nüüd ilmus välja uus t8 vene medium. Pikemat aega olen oodanud t8 vene mediumi. Ehk ostan kuigi viimasel ajal eriti mänginud pole seda mängu.
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
08.05.2015 13:19:55
|
|
|
Viimane aeg IS-6 ära võtta enne kui maha võetakse poest.
MeaDz kirjutas: |
Mida arvata IS-6-st võrreldes T34-ga? Mõtlesin et peaks ikka ära ostma ja omal nahal katsetama. T34 ei ole eriti hea kuulide põrkesse saatmises oma kandilise kerega. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
halfik
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
08.05.2015 17:08:53
|
|
|
No vot ei oska öelda. Mis mõte on mängida mängu ja mingeid cheate kasutada? Pole sellest kunagi aru saanud.
Mängitakse ju sellepärast, et on huvitav ja põnev lahendada erinevaid olukordi, aga mingi paned hacki peale, mis seda sinu eest teeb...mis mõte on siis üldse oma aega raisata ja tulla ''mängima?''
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|