Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
niijana
HV kasutaja

|
09.04.2015 09:29:25
|
|
|
EBV mehed enamus on täna nitradoCup'is, nii et soovitan tulla tõelisse sõtta. Meil on mehi vähe ja sain eilse mängu edasi lükata tänase peale ja tegemist viimase mänguga ja siis läbi. Ei taha et juhtuks sama seis mis eile, et kella 22'ks mehi vähe koos ja pidi´me tõdema kas võtame kaotuse vastu või siis õnnestub mäng edasi lükata päeva võrra. Meil on vaja saada vähemalt 10 mängijat kokku, kes on ennast reganud NitradoNationCup lehel.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.04.2015 23:47:55
|
|
|
Niikaua kuni EBV pole tyhistanud siis olen ma siiski teisel lainel. Sel juhul tõsine möödapanek Kaici poolt kui ta on otsustanud mujal olla ja pole meid sellest teavitanud. Kuid seni kuni ta ise pole sõna sekka öelnud siis pean ma koikki kokkuleppeid aktiivseks. Siinkohal tahakski öelda. koik inimesed on tänaseks oma plaanid ümber sättinud.ja arvestanud tänase õhtuga.
Mäng oli hea. Tublid vastased, skoor jäi 1:2 nende kasuks. Minu poolt õlled neile
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
StarLight
HV veteran
|
09.04.2015 23:50:09
|
|
|
Kust õlled kätte saab
_________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person |
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
10.04.2015 13:51:41
|
|
|
Küsimus BF4 spetsialistidele. Mida soovitate "raw mouse input" asjus? Kas ise peate seda ON või OF asendis?
Ette tänades.
Kasutusel Win 8.1
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
10.04.2015 15:05:02
|
|
|
minul on ON olekus ja üldjuhul kasutan hiire tarkvara kontrollimaks DPI kiirust ja hiire kiirus windowsi seadistustes on 4 tasemel.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
10.04.2015 20:12:13
|
|
|
Avot kirjutas: |
Küsimus BF4 spetsialistidele. Mida soovitate "raw mouse input" asjus? Kas ise peate seda ON või OF asendis?
Ette tänades.
Kasutusel Win 8.1 |
ON, dpi 800 hiire pealt (zowie FK14)
kellel igav, siis BATTLEFIELD BINGO
kes ei tea mis bingo on, soovitan vanavanematelt küsida
Spoiler 
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
11.04.2015 18:01:48
|
|
|
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
12.04.2015 11:48:39
|
|
|
niijana kirjutas: |
Mehed, tegelt mul on hoopis teine küsimus. Kõik me kurdame, et eestlased nõrgad ja ei mängi hästi jne. Kas ei oleks aeg vägikaika vedamine lõpetada erinevate platoonide, clannide vahel ja moodustada korralik eliit grupp, meeskond? Meeskond esindaks Eesti riiki erinevatel võistlustel, ESL, NitradoCup, BNL jne. Mida arvate ideest. Hetkel oleme väga nutuses seisuses.  |
Pole ühtegi Battlefield tiimi mis oleks ühest riigist ja mängiks stabiilselt ESL ja Nordic League's. Muist on ikkagi mixed tiimid kuna inimesed ei saa lihtsalt üksteistega läbi. Kui tahta hakata tiimi kokku panema tuleb leida sõidukite mängijad kõigepealt , kui armouri mehed veel leiaks siis eestis tugevat pilooti lihtsalt ei ole ja see on asi mis paneb punkti kogu 10v10/12v12 üritusele. 5v5 ärge parem rääkima hakake.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
12.04.2015 15:09:27
|
|
|
Võikski olla vähemalt üks DEFR server normali peal mitte classic, täna sai pelatud päris mitu pela ja oli vahva . (dUUUmzz)
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
12.04.2015 16:42:11
|
|
|
Kena on näha kui sul on serveris ikka korraga kaheksa aktiivset eestlast mängimas+ samapalju ja natuke enam kes onlainis pole. uhke tunne tuleb kohe peale ja seda, enam kui tead ka, et nad koik on aktiivsed kasutajad.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
13.04.2015 22:00:44
|
|
|
Tegin ka üle 4 kuu mängu, kõvasti stabiilsem ja parem maik jäi
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
14.04.2015 22:44:14
|
|
|
tee siis serverile siin kah reklaami ehk on neid rohkem järgmine kord
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
14.04.2015 23:36:03
|
|
|
kalle78 kirjutas: |
tee siis serverile siin kah reklaami ehk on neid rohkem järgmine kord |
kalle ei tohi teha. sõimama hakatakse kohe!
Täiesti hämmastav. Serveri rank oli eelmise nädala lõpus 1100 ja nüüd oleme juba rank 400
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
16.04.2015 12:30:35
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Täiesti hämmastav. Serveri rank oli eelmise nädala lõpus 1100 ja nüüd oleme juba rank 400 |
tüütuks läheb jah kui iga kolme posti tagant käib "eestlaste serveri" reklaam nagu mingi aeg oli. Keda huvitas, käis ja tsekkas peale esimest 1-2 posti. Ma ei saanud sissegi, polnud DLCsid. Serveritesse kutsumise jaoks on kuskil siin HV's mingi "kutse mängule" variant olemas, kui ma ei eksi.
s*ttagi pole paranenud. Iga 20-30 seki tagant kukub fps 160+ pealt 20 kanti, kuskil sekundiks ja pilt ise freezib. "Megalahe" on pelada.. või siis üldse mitte seda s*tta pelada. Teised mängud käituvad nagu peab.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
16.04.2015 13:43:00
|
|
|
.. endal seda probleemi pole - stabiilne FPS (kasutan üles skaleeritud pilti). Aeg-ajalt nVidia Display driver error kollitab, aga seda üldjuhul pääle 2-3h jutti mängimist. Muidu päris hea. Siiski esineb "nurga taga suremist", aga sellest vist lahti ka ei saa (arvestades BF4 netikoodi loogigat). Lihtsalt kui sisse hakkad saama tuleb enne seda viimast kahte pauku peitu pugeda, sest viimane lask tuleb nö kingitusena kaasa ka siis kui oled juba nurga taga.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chardin
HV vaatleja
|
16.04.2015 15:38:51
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Aeg-ajalt nVidia Display driver error kollitab, aga seda üldjuhul pääle 2-3h jutti mängimist. |
Kas ta error'is kirjutab et virtuaal mälu sai otsa?
Mull oli selline probleem ka pikkadel mängu sessioonidel ning pärast MSI afterburneriga vaadates avastasin et pagefile saab täis. Mul kül 8Gb RAM aga umbes sama palju kui mitte topelt kasutab ta pagefile'i.
Suurendasin pagefile'i suurust ja pärast enam ei ole kordagi crashinud.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
16.04.2015 15:41:25
|
|
|
aht0 kirjutas: |
Täiesti hämmastav. Serveri rank oli eelmise nädala lõpus 1100 ja nüüd oleme juba rank 400 |
tüütuks läheb jah kui iga kolme posti tagant käib "eestlaste serveri" reklaam nagu mingi aeg oli. Keda huvitas, käis ja tsekkas peale esimest 1-2 posti. Ma ei saanud sissegi, polnud DLCsid. Serveritesse kutsumise jaoks on kuskil siin HV's mingi "kutse mängule" variant olemas, kui ma ei eksi.
s*ttagi pole paranenud. Iga 20-30 seki tagant kukub fps 160+ pealt 20 kanti, kuskil sekundiks ja pilt ise freezib. "Megalahe" on pelada.. või siis üldse mitte seda s*tta pelada. Teised mängud käituvad nagu peab. |
Ei reklaami ma midagi. Ja kui teada tahad siis meil dlc-de jaoks eraldi server olemas.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
17.04.2015 10:46:34
|
|
|
Chardin kirjutas: |
Aeg-ajalt nVidia Display driver error kollitab, aga seda üldjuhul pääle 2-3h jutti mängimist. |
Mull oli selline probleem ka pikkadel mängu sessioonidel ning pärast MSI afterburneriga vaadates avastasin et pagefile saab täis. Mul kül 8Gb RAM aga umbes sama palju kui mitte topelt kasutab ta pagefile'i.
Suurendasin pagefile'i suurust ja pärast enam ei ole kordagi crashinud. |
Ma ei ole nii vaadanud, kuid kuna error keerab Windows'i pildi pekki, siis pakun et see on nVidia kala .. mõne draiveri verisooniga esineb kokkujooksmisi vähem, mõnega rohkem. Ise olen alati kõikse uuema peale pannud, lootuses ehk kunagi lõpeb see pull ära.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chardin
HV vaatleja
|
17.04.2015 11:38:26
|
|
|
Chardin kirjutas: |
Suurendasin pagefile'i suurust ja pärast enam ei ole kordagi crashinud. |
Ma ei ole nii vaadanud, kuid kuna error keerab Windows'i pildi pekki, siis pakun et see on nVidia kala .. mõne draiveri verisooniga esineb kokkujooksmisi vähem, mõnega rohkem. Ise olen alati kõikse uuema peale pannud, lootuses ehk kunagi lõpeb see pull ära.  |
Kahju jah et sellised probleemid on aga olen just kuulnud et osadel aitab kui otsida BF4 jaoks optimeeritud driverid ja neid kasutada kuna väidetavalt uuemad võivad midagi metsa keerata.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
17.04.2015 12:38:31
|
|
|
Ei reklaami ma midagi. Ja kui teada tahad siis meil dlc-de jaoks eraldi server olemas. |
mingi sadakond lehte tagasi oli periood kus iga leht sisaldas vähemalt ühte "reklaami" Ei väidagi et praegu. Siis häiris küll.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2015 12:46:58
|
|
|
Kuulge, viimase patchiga, mis saabus on mängu sulgemisel iga kord error "BF4 had stopped working..." Sellele miskit workaroundi praeguseks hetkeks? Enne seda uuendust polnud kunagi muresid, nüüd 100 protsenti igal serverist väljumisel. Lisaks muidugi jookseb mäng lambikal kohal aegajalt kokku, kuid see pigem harvem ja juhuslik teema.
Lisaks kõigele, paljud teist skype'i kasutavad suhtlemiseks samal ajal? Igal juhul desktopi ja full screeni vahel pidevalt häiriv see, et kui skype kõneaken ning siis see pisike ristkülik, kus aeg jookseb on nähtaval kohal (pole suletud/minimiseeritud), siis ei viitsi alati full screeni tagasi minna. Vahel tahab 3, vahel 4-5 korda proovimist, enne kui läheb.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
17.04.2015 13:23:35
|
|
|
MaitK kirjutas: |
Lisaks kõigele, paljud teist skype'i kasutavad suhtlemiseks samal ajal? Igal juhul desktopi ja full screeni vahel pidevalt häiriv see, et kui skype kõneaken ning siis see pisike ristkülik, kus aeg jookseb on nähtaval kohal (pole suletud/minimiseeritud), siis ei viitsi alati full screeni tagasi minna. Vahel tahab 3, vahel 4-5 korda proovimist, enne kui läheb. |
Kiviajast ja vanadest harjumustest on raske välja tulla ?
TS on selle jaoks
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |