Milline expansion pack on kõige normaalsem? Seda eraldi ostmist on siin küll korduvalt maha laidetud, kuid tõesti kõike mape ei vaja, kuna mängin suht harva.
Praegu põhimäng on olemas aga sooviks paari mapi juurde saada aga ei tea millist võtta, reklaamvideod on kõigil head.
Dragon's Teeth, kui meeldib infantry combat.
China Rising on suured mapid ja rõhk masinatel.
Naval Strike, rõhk loomulikult merel ja paatidel, aga kõikidel mapidel on ka palju infantry gameplay, väga hästi disainitud mapid.
Second Assault, kui oled BF3 mänginud, siis pmst tead mis saad.
Final Stand, mulle väga ei meeldinud, palju long range combatit, aga vähem rõhku masinatel kui China Risingus.
Ise soovitaks valida Dragon's Teeth või Naval Strike.
Milline expansion pack on kõige normaalsem? Seda eraldi ostmist on siin küll korduvalt maha laidetud, kuid tõesti kõike mape ei vaja, kuna mängin suht harva.
Praegu põhimäng on olemas aga sooviks paari mapi juurde saada aga ei tea millist võtta, reklaamvideod on kõigil head.
Dragon's Teeth, kui meeldib infantry combat.
China Rising on suured mapid ja rõhk masinatel.
Naval Strike, rõhk loomulikult merel ja paatidel, aga kõikidel mapidel on ka palju infantry gameplay, väga hästi disainitud mapid.
Second Assault, kui oled BF3 mänginud, siis pmst tead mis saad.
Final Stand, mulle väga ei meeldinud, palju long range combatit, aga vähem rõhku masinatel kui China Risingus.
Ise soovitaks valida Dragon's Teeth või Naval Strike.
Dragon's Teeth või Naval Strike need kaks varianti jäidki kõige enam silma. Eks ma mõtlen veel, premium tõesti odav praegu ja kui sellel nii palju eeliseid veel siis
vb isegi võtan ära.
Võta premium, saad lisaks väga palju asist tegevust juurde ja serveritesse kiiresti sisse, mis on vast must be teema, sest head serverid on tihti umbes ja nendesse ilma premmita naljalt löögile ei saa. Hea mäng ka ju, miks mitte - rohkem valikut
viimati muutis busta 05.04.2015 14:56:16, muudetud 1 kord
Ja lisaks veel vibu, kui huvi peaks olema küttida inimesi vanakooli kombel. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Ja lisaks veel vibu, kui huvi peaks olema küttida inimesi vanakooli kombel.
kilbi kõrval kõige mõttetum relv üldse
Mine mängi CTE-s TROLL GUNMASTER-it, esimene relv on kilp ja teine vibu. Enamus jääb mängu lõpuni kilpidega mängima _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Täna siis läksin huvipärast EBV serverisse. Koik kurdavad, et tyhi ning ei viitsi üksi olla jne jne jne. Mul läks ligikaudu 35 minutit yxinda ja server jooksis. Muidugi sai ka kutsutud appi toitma serverit mõned inimesed. Kes muidugi olid enamjaolt afk kuid selleasemel, et öelda, et serveris kedagi pole kulutage parem natuke aega ja asi toimib! Samas need kes peavad kahjuks ära minema mingil x põhjusel muid toimetusi tegema, võiksid jätta oma tegelaskujud serverisse aitab toita paremini.
PS! ja suht fun oli pealekauba isegi selle vähese rahvaga alguses. Ma ei tea kes iganes, aga andeke oma inimestele rohkem mode õigusi serveris, et see kes sees on saaks vastavalt vajadusele balancida asja kui vaja. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Mehed, tegelt mul on hoopis teine küsimus. Kõik me kurdame, et eestlased nõrgad ja ei mängi hästi jne. Kas ei oleks aeg vägikaika vedamine lõpetada erinevate platoonide, clannide vahel ja moodustada korralik eliit grupp, meeskond? Meeskond esindaks Eesti riiki erinevatel võistlustel, ESL, NitradoCup, BNL jne. Mida arvate ideest. Hetkel oleme väga nutuses seisuses. Järgmisel aastal ilmub välja BF5 siis saaks selleks ajaks meeskonna kokku ja valmistuks uuteks väljakutseteks?
See mõte ei toimi. Sest kui midagi korraldada tahad aja kaikaga inimesi kokku kui saadki mõne nõusse suure mangumisega siis edasine on see et kui midagi ei meeldi minnakse poole pealt ära. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
see läheb rohkem pubi alla aga lisaks suhtumise küsimus. 30+ vanusel viskab väga kiiresti üle mõne 10+ "suhtumine" ja suhtlemine. a la chatis kekkamine "ma olen nii hea ja teie olete pas*" ning sõimlemine peale iga surma. Selles suhtes ei ole imo vene tatid sugugi hullemad kui eesti omad. Dead giveaway vanuse suhtes on "ma panen su ema" stiilis kiljumine. Kutt, igati tervitatav et sa armastad oma ema ja arvad et tema solvamine tähendab täpselt seda sama kõigile teistele.. aga, mnjah..
eelmistes BFides sai pool tosinat korda käidud "Eesti" serverites. IGA jumala kord oli seal mõni selline hälvik või lausa mitu. Sellest ajast pigem mängiks igal pool mujal kui suurema koguse eestlastega. Isegi kui mujal on tattide protsent läbilõikes enam-vähem sama, siis vähemalt ei pea mänguga paralleelselt rahvuse pärast häbi tundma.
Me oleme samuti üritanud endaga mängima saada mõnda inimest, nii BF4 kui DayZ. Ei tule välja midagi. Tuleb mingi 17-18 aastane lõvi tatti pritsima vaid.
Teeme peaaegu iga õhtu Dominationit suvalistes servudes. _________________ Lae pildid -> pilt.io
Me oleme samuti üritanud endaga mängima saada mõnda inimest, nii BF4 kui DayZ. Ei tule välja midagi. Tuleb mingi 17-18 aastane lõvi tatti pritsima vaid.
Teeme peaaegu iga õhtu Dominationit suvalistes servudes.
Teeme peaaegu iga õhtu Dominationit suvalistes servudes.
No miks kohe vaja tatti pritsida. Käisin välja idee, et kes on huvitatud siis võiks luua eraldi gruppi liikmetest ja saaks edasi juba mõelda. Pigem ootaks tõsiseid mängijaid, kes on on valmis meeskonna tööks ja nõus nägema vaeva parema tulemuste saavutamiseks. Kas on huvilisi kõrgemal tasemel BF4 mängimiseks?
No miks kohe vaja tatti pritsida. Käisin välja idee, et kes on huvitatud siis võiks luua eraldi gruppi liikmetest ja saaks edasi juba mõelda. Pigem ootaks tõsiseid mängijaid, kes on on valmis meeskonna tööks ja nõus nägema vaeva parema tulemuste saavutamiseks. Kas on huvilisi kõrgemal tasemel BF4 mängimiseks?
Kui sa tahad meeskonnatööd siis oled oodatud serverisse.
PS! Hetkel seisab mul üks server tühjana. Olen nõus selle ümber seadistama kui on huvilisi kes seda kasutada tahaks. Pikemas plaanis pole ka välistatud adminn õiguste jagamine kuid see oleneb juba inimesest endast kes selle saaks. Kui huvi on siis tegelege asjaga. Endal on teise serveriga piisavalt tegemist ja ei jõua kahega maid jagada.
NB! Renti ja tasu ei küsi kuid kes tahab võib vabatahtlikult toetada kui ei siis pole ka lugu kannan kulud ise. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Täna on NitradoNation Cup'i viimane mäng Hungari vastu. El-Fuego vea ennast kella 10'st kohale ja minu teada on ka sinu clanist üks mängija ka regatud. Nii, et proovi temaga ühendust võtta ja saame vähemalt 12 meest kokku. Osaleda saavad ainult regatud mängijad, kahju, et regatud on 24 mängijat ja ikka ei saa 12 kokku.
Täna on NitradoNation Cup'i viimane mäng Hungari vastu. El-Fuego vea ennast kella 10'st kohale ja minu teada on ka sinu clanist üks mängija ka regatud. Nii, et proovi temaga ühendust võtta ja saame vähemalt 12 meest kokku. Osaleda saavad ainult regatud mängijad, kahju, et regatud on 24 mängijat ja ikka ei saa 12 kokku.
Tänud kutsumast kuid täna kahjuks ei sobi. 21.30 Lähen ma EBV-lastega sõtta silm silma ja hammas hamba vastu. Tühidtanud nad seda lahingut tänaseni ei ole kuid igasugu infopuudus on täielik.
Kuid kindlasti võid sa minuga arvestada edaspidi 100 %ti. Jah meiega on üsna mitu eestlast liitunud viimasel ajal. Ühel läks isegi nii hästi et sai ka adminniks. Nüüdseks peaks meil juba kolm eestlasest adminni olema. Vot nii hästi on meil eestlastega vedanud. Kokku peaks hetkel olema 25+ adminni, modet ja 5 super userit koigi õigustega. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.