Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GoGGy
HV Guru

|
11.04.2015 14:11:30
|
|
|
tsitaat: |
Kas peaks factory reseti ka tegema või pole see tähtis?
|
võimalusel võiks teha ära jah!
_________________ nutitarvikud24 osta.ee / kaup24.ee / instagram / facebook
Telefon 55 77 2 33 (viber/whatsapp) |
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
384 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
11.04.2015 17:54:14
|
|
|
Kiirem on tõesti. Aga bluetooth paneb ikka pange ja auto handsfree telefoniraamatut ei sünkroniseeri. Tuli vana Bluetooth Connections äpp tagasi installida.
_________________ ...---... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
16.04.2015 18:28:59
|
|
|
Tegin täna avastuse, et s5 lollipopiga ja kaamera on no nii aeglane. Vajutad pildistamist siis sündmus jookseb enne vanadusse kui klõps teeb. Samas kasutades fb sõnumites pildistamist siis seal saab ka kivi viskava ja lendava kivi peale. Ehk kohene reageering. Google camera teeb veidi kiiremini kuid siiski vajaka jäämine. Kas ainult mul nii või ka teistel? Kuidas oli enne lollipopi, kas keegi mäletab?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
17.04.2015 08:55:38
|
|
|
rennu21 kirjutas: |
Tegin täna avastuse, et s5 lollipopiga ja kaamera on no nii aeglane. Vajutad pildistamist siis sündmus jookseb enne vanadusse kui klõps teeb. Samas kasutades fb sõnumites pildistamist siis seal saab ka kivi viskava ja lendava kivi peale. Ehk kohene reageering. Google camera teeb veidi kiiremini kuid siiski vajaka jäämine. Kas ainult mul nii või ka teistel? Kuidas oli enne lollipopi, kas keegi mäletab? |
Sõltub valgusest. Hea valgusega teeb kiiresit. Hämaras "ootab õiget hetke".
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
17.04.2015 10:31:30
|
|
|
weasel kirjutas: |
rennu21 kirjutas: |
Tegin täna avastuse, et s5 lollipopiga ja kaamera on no nii aeglane. Vajutad pildistamist siis sündmus jookseb enne vanadusse kui klõps teeb. Samas kasutades fb sõnumites pildistamist siis seal saab ka kivi viskava ja lendava kivi peale. Ehk kohene reageering. Google camera teeb veidi kiiremini kuid siiski vajaka jäämine. Kas ainult mul nii või ka teistel? Kuidas oli enne lollipopi, kas keegi mäletab? |
Sõltub valgusest. Hea valgusega teeb kiiresit. Hämaras "ootab õiget hetke". |
Ma kasutasin heas valguses ja õues. Tuleb vist hakata erinevaid kaamera appe katsetama. Kuidas oli enne lollipopi?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
17.04.2015 10:45:26
|
|
|
Võin hoiatada, et üldjuhul saab telefonidel (millel pole stock android) kaamera kvaliteedist kätte maksimumi kasutades just 1st party appi. Kõik teised kannatavad kadude käes.
Endal on küll ka lollipop ja kaamera töötab heas valguses väga kiiresti. Võid proovida kaamera seadetes välja lülitada "auto night detection" parameetri, kuid suurt lootust mul ei oleks. Järgmine soovitus oleks factory reset.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
17.04.2015 11:32:54
|
|
|
Kaamera on mul lollipopiga sama kiire kui enne.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
17.04.2015 12:07:39
|
|
|
Goldec kirjutas: |
Võin hoiatada, et üldjuhul saab telefonidel (millel pole stock android) kaamera kvaliteedist kätte maksimumi kasutades just 1st party appi. Kõik teised kannatavad kadude käes.
Endal on küll ka lollipop ja kaamera töötab heas valguses väga kiiresti. Võid proovida kaamera seadetes välja lülitada "auto night detection" parameetri, kuid suurt lootust mul ei oleks. Järgmine soovitus oleks factory reset. |
Proovin õhtul factory reseti. Kuidki peale uuendust sai nagunii reset tehtud.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
20.04.2015 00:59:24
|
|
|
Kõige uuem update ka tehtud? Mul oli selle esimese uuendusega mis lollipopi tõi, ka räigelt aeglane kaamera. Nii käivitamine kui pildistamine. Updatega kadus igasugune uimamine ära.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
20.04.2015 05:38:05
|
|
|
Mihkel. kirjutas: |
Kõige uuem update ka tehtud? Mul oli selle esimese uuendusega mis lollipopi tõi, ka räigelt aeglane kaamera. Nii käivitamine kui pildistamine. Updatega kadus igasugune uimamine ära. |
Kõige viimane tehtud, resetid tehtud. Öö tuvastus maha võetud(sellega saime kiiremaks) kuid sellegi poolest on viivitus pildistamisnupu vajutuse ja reaalse klõpsatuse vahel pikk kusagil 2-3sek kanti(enne restarte muidugi sootuks 5, hea veel, et ise joonistama ei pea). Võrreldes kodus s3 siis too toimetab kiiremini. Pean silmas seda, et lasen alguses mõlemil fookused paika ja siis vajutan klõps ning s3 ammu pilt tehtud kui s5 uuesti fookust teravdab ja klõpsu teeb. Meenutab veidi s4 üht perioodi kuI ühe uuendusega paljudel kaamera jamas, et klõpsu tegemisel viskas fookusest välja ja pildistas jamalt(mul teravdab õnneks tagasi aga objekt ka kadunud selleks ajaks)
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja

|
29.05.2015 14:32:45
|
|
|
Hei!
Ma värske Samsung GS5 omanik ja mul selline küsimus, et kas tasub kõiki neid tarkvarauuendusi teha, mis telefon mulle ette lükkab? Käivitasin täna telefoni esimest korda ja muudkui viskab neid uuendusi ette. Mingi 4tk olen juba teinud. Lõpuks lülitasin seadetest välja, et ma ei taha uuenduste kohta infot ja et ta ei laeks isegi Wifiga neid alla, aga see tarkvara uuenduse ikoon tekib ikkagi tööribale ja ikka ta laeb neid alla. Et kas need on siis mingid olulised uuendused, mis tuleb ära teha?
Tean, et uuendustega see risk, et üks hetk masin lihtsalt omadega pees. Android Lollipopi ei usalda ka veel peale lasta, aga jumal teab, mitmenda tarkvara uuendusega ta selle mulle peale viskab või see tuleb ise kuidagi manuaalselt teha ja automaatsete tarkvarauuendustega ei kaasne?
Ühesõnaga kas telefon SUNNIB mind Lollipopini updatema niimoodi või saan ma reaalselt kuidagi lahti ka sellest, et ta ei otsiks neid uuendusi? Ma muidugi ei pea neid ju alla laadima, aga tööriisatribalt võiks see ikoon ka kaduda.
Oh, plz help.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
29.05.2015 14:58:56
|
|
|
kacmesi, osad rakendused ei tööta, kui viimane uuendus pole peal.
Mis sul Lollipopi vastu on? Toob Androidi pimedast keskajast välja. Iseasi on muidugi viimane saadaolev versioon Baltikumis, sellest võiks hoiduda (BOC7). BOD või BOE tasuks ära oodata.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja

|
29.05.2015 16:11:47
|
|
|
Nagu ikka, kardan et teeb masina aeglasemaks või tekitab mingeid muid probleeme. Ma siit loen, et paljudel oli algselt selle updatega probleeme. Eks nad ajajooksul seda lihvinud paremaks, aga ikkagi umbusaldan.
Kellel Lollipop peal, kas telefon veab kenasti välja ja ei ole aeglane siis?
_________________ twitch.tv |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
29.05.2015 21:06:28
|
|
|
tuut kirjutas: |
kacmesi, osad rakendused ei tööta, kui viimane uuendus pole peal.
Mis sul Lollipopi vastu on? Toob Androidi pimedast keskajast välja. Iseasi on muidugi viimane saadaolev versioon Baltikumis, sellest võiks hoiduda (BOC7). BOD või BOE tasuks ära oodata. |
Mul oli BOC7 ja ei kurtnud küll. Peale installi factory reset ja uus appi ralli. Kõik käis probleemi vabalt. Täna uuendas BOD peale, seda pole pikemalt katsetada jõudnud. Hetkel vahet pole. Reseti ei teinud, kui nöökima hakkab siis teen ka resetid ja vaatab mis edasi saab
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
29.05.2015 22:54:59
|
|
|
rennu21, kas juba C versioonis parandati S5-l crashivad kontaktid ära? S4 puhul saadi sellega hakkama D versioonis alles. Muidu enamasti muudatuste suhtes käivad mõlemal mudelil versioonid käsikäes. Hetkel juba 5. versioon Lollipopi väljas ehk siis E.
Edit: Huvitav. Vaatasin korra Sammobile lehele ning eestis ei tohiks veel BOD väljas olla. Flashisid mingi teise regiooni ROMi?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
29.05.2015 23:24:45
|
|
|
tuli ka täna OTA kaudu see BOD peale. Tundub kuidagi erksam küll võrreldes BOC-iga, samas imeb julmalt akut
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
30.05.2015 01:26:29
|
|
|
Mis jura see nüüd oli mida ma lugesin...
igatahes ma olen kõik versioonid 5.0st järjest läbi proovinud nii kui uuem välja on tulnud ja ühtegi viga ei ole. SOT on enamvähem täpselt sama alati olnud nii KK kui misiganes lollipopiga.
jääb ca 4.5h juurde +- oleneb mida täpselt teha.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
30.05.2015 02:02:03
|
|
|
Esimene lollipop oli mul küll suht jama. Kui see nö rakenduste history oli kraami täis, muutus ikka tuntavalt aeglaseks. Kui uuendus tuli, ilmselt toosama BOC7 peale mis mul praegugi oli, kadus see probleem ära ja akukestvus oli ka normaalne. Praegu tõepoolest paistis mingi uuendus olevat. Ilmselt midagi halvemaks küll ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
30.05.2015 07:56:46
|
|
|
Mihkel. kirjutas: |
Esimene lollipop oli mul küll suht jama. Kui see nö rakenduste history oli kraami täis, muutus ikka tuntavalt aeglaseks. Kui uuendus tuli, ilmselt toosama BOC7 peale mis mul praegugi oli, kadus see probleem ära ja akukestvus oli ka normaalne. Praegu tõepoolest paistis mingi uuendus olevat. Ilmselt midagi halvemaks küll ei lähe. |
Jah, esimene versioon lollipopist oli täis jura ja sellelt sai üsna varsti downgrade tehtud kuna pidevalt appid sulgusid, aku ei kestnud ja muidu lonkas ja tökkas. Hilisemat versiooni ei kurda. Samas ma ei ole ka mingi heavy hakker kes süsteemi ülekoormaks. Igapäeva tavakasutuse juures probleeme ei olnud.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
30.05.2015 12:06:06
|
|
|
kacmesi, enne 5.x peale uuendamist mõtle pigem see läbi, kas sulle see UI meeldib. Vanaga on päris radikaalne erinevus. Maitse asi muidugi. Mulle näiteks ei maitse.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja

|
01.06.2015 11:23:22
|
|
|
Ma netist olen erinevust nats uurinud jah ja iseenesest eriti ei tõmba. Paar asja võib-olla on jah improved, aga samas osad kurdavad, et valge menüütaust jms imeb akut. Samas nagu ma näen, siis osad väidavad hoopis, et Lollipopiga aku kestvus parem.
Heameelega tegelt vist ootaks updatega, kui kannatust jagub. Võin alles aasta pärast ju ka peale lasta. Aga kas mingi võimalus on update notification ära kaotada või see jääbki sinna häirima?
Kuidas muidu RAMiga teil Lollipopiga? Palju 2-st gigast vabaks jääb seda ja palju OS sööb? Mind juba KitKati puhul häirib, et ainult ca 600mb vaba rami.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
01.06.2015 17:48:56
|
|
|
Tänasest on G900FXXU1BOE5 uusim fw S5le. Hetkel lasin peale - eks paistab kas on midagi nihu vms kuigi ei usu.
Aku SOT on täplset sama mis kitkatiga samalaadselt kasutades kuid OS ise on kõvasti kiirem. Ehk siis LP vs KK.
Midagi otseselt lahti pole siis 1.05gb on kasutuses 2st. Eks taustaks minlmääral ikka midagi on (fb , messenger, jne).
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trxz
HV vaatleja
|
01.06.2015 19:07:37
|
|
|
jagage siis infot kuidas BOE5 toimib, ise hetkel BOC7 peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja

|
02.06.2015 00:30:27
|
|
|
Ah, ma sain teada, et ega see vaba RAM suurt ei loegi. Android olevatki nii "süstematiseeritud," et ta kasutab max RAMi mis tal vaja ja natuke erinev arvuti mälu kasutusest siis. Et selle pärast suurt muretseda ei tasukski. Kui telefon aeglaseks kisub, siis paned jah mingi mõttetu jama kinni, aga muidu peaks ta ise ka automaatselt vajadusel appe sulgema, mida kaua tagasi kasutasid, kui ruumi vaja juurde tekitada.
Kui aku kestvus enamvähem sama, siis on ka okei. Päevakese tahaks üsna aktiivse kasutamisega ikka hakkama saada nagu praegu. Samas mõtlen nagunii, et kas osta varuaku ka või akupangaga tagakaas juurde.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.06.2015 09:04:34
|
|
|
kacmesi kirjutas: |
Ah, ma sain teada, et ega see vaba RAM suurt ei loegi. Android olevatki nii "süstematiseeritud," et ta kasutab max RAMi mis tal vaja ja natuke erinev arvuti mälu kasutusest siis. Et selle pärast suurt muretseda ei tasukski. Kui telefon aeglaseks kisub, siis paned jah mingi mõttetu jama kinni, aga muidu peaks ta ise ka automaatselt vajadusel appe sulgema, mida kaua tagasi kasutasid, kui ruumi vaja juurde tekitada. |
Jah, aga tegelikult räägiti seda juba Win Vista/7 tulekul, kui Androidist veel suurt haisugi polnud. Tühjana seisev mälu on raisatud mälu.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|