Neid ei pidanudki algusest saadik Hardlines üldse olema. Saa juba üle oma probleemidest BFi nimega ja hakka taipama, et Hardline on täiesti teisest puust mäng, millel on absoluutselt teistsugune gameplay ning täielik pühendumus infantry-combatile.
Niikaua kuni see Battlefieldi silt seal ees ilutseb, ja Viscerali odavkaup seda eelmainitud nime risustab, ei saa üle. Sorry bob. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Scart, Palju sulle makstakse või oled niisama troll?
Ma ei teadnudki, et üldsuse poolt vägagi positiivselt vastu võetud (kui paar HV resident-vingujat välja jätta, muidugi) mängu kohta levitatava valeinfo ümberlükkamine trollimine on
More like on selle nimeks paigas balance. Meenutaks, et BC2 ka just ei olnud kõriauguni täis tukke nagu BF3/4 on ning BCd nühiti nõrkemiseni ja mina pean BC2te siiamaani parimaks BFiks läbi aegade.
peakski BC2 peale laskma selle jutu peale. iseasi kas mängijaid ka on
Sitaks mängijaid. Ma lasen igapäevaselt siiamaani.
1800 mängija ja 300 serveriga on ikka päris raske mängu leida
Iga päev peaki ajal vähemalt 10 serverit täis (16v16) nii rushi kui conquesti.
Ma vahepeal mängisin ~400h BF3-me, sain tasuta BF4 aga seda ei taha torkidagi ja ronisin BC2 peale tagasi siiamaani. Iga nädal saab ikka mitu tundi lastud keskmiselt.
Ma vaatan, et rahvas kel Hardline'i pole, paistavad väga hästi kursis olevat mängu kõigi aspektidega ja ega mul midagi lisada enam pole. Võiks viia arutluse põnevamatele teemadele, hetkel murran pead, kes on voodis parim - Mila Kunis vs Jessica Alba vs Scarlett Johansson vs Charlize Theron vs Megan Fox. Omal kahjuks kogemus puudub aga HV rahvas oskab kindlasti kiirelt oma seisukoha anda. Ennast huvitab just peamiselt Fox ja kujundaksin oma arvamuse Brian Austin Greeni ja Shia LaBeoufi reviewide põhjal aga need pole kahjuks piisavalt detailsed
Ma vaatan, et rahvas kel Hardline'i pole, paistavad väga hästi kursis olevat mängu kõigi aspektidega ja ega mul midagi lisada enam pole. Võiks viia arutluse põnevamatele teemadele, hetkel murran pead, kes on voodis parim - Mila Kunis vs Jessica Alba vs Scarlett Johansson vs Charlize Theron vs Megan Fox. Omal kahjuks kogemus puudub aga HV rahvas oskab kindlasti kiirelt oma seisukoha anda. Ennast huvitab just peamiselt Fox ja kujundaksin oma arvamuse Brian Austin Greeni ja Shia LaBeoufi reviewide põhjal aga need pole kahjuks piisavalt detailsed
raipekass @ Hardline Deluxe Premium Preorder
Mine tee endale teine BHL tellimus veel. Või kolmas või neljas, viies. Sest ega kunagi ei tea, kui äge võib olla ühte koopiat veel omada, kui ikka endal vahetut kogemust ei ole.
Mine tee endale teine BHL tellimus veel. Või kolmas või neljas, viies. Sest ega kunagi ei tea, kui äge võib olla ühte koopiat veel omada, kui ikka endal vahetut kogemust ei ole.
Oleme ausad - sul polnud midagi öelda, aga postitada oli ju vaja, eks?
raipekass @ Hardline Deluxe Premium Preorder
Milleks sappi pritsida? Valdav enamus avaldatud negatiivseid arvamusi, mis on kirjutatud inimeste poolt kellel mängu pole (kaasa arvatud ma ise), põhinevad kas beta kogemustel, või siis sellel mida on kirjeldanud inimesed kellel mäng on.
Saaksin aru, et spekuleeriksime siin salastatud teabe üle, mida teab käputäis inimesi. Aga peaaegu kogu mängu sisu on internetiavarustesse lükatud, ja nagu ka on kinnitatud, ei ole betaga võrreldes mäng oluliselt muutunud.
Minul ei ole midagi selle vastu, et sinule, või self-proclaimed arvamusliidrist Scardile see mäng meeldib, aga kui kriitikat (valdavas enamuses täiesti asjakohane kriitika) materdatakse ja tuuakse mingeid rumalaid vabandusi ja põhjendusi, siis pole siin väga vastasleeri mõtet mõnitada.
/saag kinni _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ütlen ausalt, mind ikka jubedalt häirib see, et selle Hardline mängu nimes kasutatakse nime Battlefield. Vastik on!
Oleks ta lihtsalt Hardline, oleks selles teemas tõenäoliselt max 10 lehekülge poste, kus räägitaks sellest, milline BF rip-off ta on ja mitte kedagi ei kotiks see, kas mäng kellelegi meeldib või ei ja kas keegi selle eest 100+ EUR on välja käinud. Tunneksime vaikimisi neile lihtsalt kaasa, muud midagi.
Antud juhul annavad sellised uute muutuste "fännid" valet signaali ja ma loodan, et see kõik ununueb kohe - kohe, ning siit ei võeta mingeid mõjutusi külge BF5 loomisel. Teades EA-d, ma kahjuks kahtlen selles.
Küll ikka HV-s on kohutavalt raske tolereerida teistsuguseid arvamusi:) Kes soovib, see soetab/mängib ja kes ei soovi, see ei tee seda. Tundub nagu väga lihtne. Aga ei, mingitel härradel lööb automaatselt välja ''minu arvamus on kõige õigem ja objektiivsem''.
See, mis nimi mängul on, ei muuda sisu paremaks ega halvemaks. Küll aga mõjutab marketing inimeste represetatsiooni produktist. Ja tekitab mingeid kujutlusi ja ootusi. Minul polnud PF3 ja BF4 väljatulekul aega nendega tegeleda ja seetõttu võtan Hardline vastu ilma igasuguste eelnevate tunneteta. Mul on täiesti suva kui sarnane või mittesarnane või DLC on Hardline mingitele vanade mängudega, millele ma pole kunagi raha kulutanud ja mida ma kunagi mängida ei kavatse. Seetõttu ei saa ma olla solvunud või pettunud, kuna ma pole loonud endale mingeid eeldusi nendeks tunneteks. Ainus võrdlusmoment on BC2-ega, mida sai väga palju mängitud ja mis oli meelelahutuslikum kui Hardline. Mis siis? Mul on BC2 endiselt olemas ja võin seda alati mängida.
Mis hardline SP-d puudutab, siis see on veteraniga mängides päris normaalne. Re-play value eriti ei näe, samas kuna uued osad on peale tulemas, siis ei tunne ka vajadust. Üldse on väga palju mänge mida mängida. Keegi, kes otsib ideaalset mängu, millele täielikult pühenduda, see võibolla peab muretsema, et kuhu täpselt oma "investeering" teha.
PS: Bad Company 3 full preorderi teen ära kohe kui tuleb ja kui sakib, siis lähen eluga edasi. EA bossile kaebekirju kirjutada pole plaanis.
Scart, kas vastased näevad vedelevat raha punaste ringidena ka?
hea video muidu...
ise ütleks hardline'i kohta, et bf3 meeldis väga... dlc'dega aina vähem hakkas meeldima, sest action muutus vähem taktikaliseks ja rohkem selliseks grindhouse actioniks.. bf4 proovisin, a ei ostnud, nüüd olen 100st tasuta tunnist 0 ära mänginud..
bf hardline'i proovisin betas ja ei meeldinud eriti, suhteliselt igav oli... samas polnud seal sel ajal gadgeteid jne., tundub, et võib olla lõbus, ent siiski liiga üheülbaline grindfest minu silmis. tundub, et järgmised sõjakad mida mängida viitsiksin on arma3 ja dayz _________________
Oleme ausad - sul polnud midagi öelda, aga postitada oli ju vaja, eks?
Õpi analoogiaid/paralleele mõistma või mine kooli.
See, mis nimi mängul on, ei muuda sisu paremaks ega halvemaks. Küll aga mõjutab marketing inimeste represetatsiooni produktist. Ja tekitab mingeid kujutlusi ja ootusi. Minul polnud PF3 ja BF4 väljatulekul aega nendega tegeleda ja seetõttu võtan Hardline vastu ilma igasuguste eelnevate tunneteta. Mul on täiesti suva kui sarnane või mittesarnane või DLC on Hardline mingitele vanade mängudega, millele ma pole kunagi raha kulutanud ja mida ma kunagi mängida ei kavatse. Seetõttu ei saa ma olla solvunud või pettunud, kuna ma pole loonud endale mingeid eeldusi nendeks tunneteks. Ainus võrdlusmoment on BC2-ega, mida sai väga palju mängitud ja mis oli meelelahutuslikum kui Hardline. Mis siis? Mul on BC2 endiselt olemas ja võin seda alati mängida.
Mis hardline SP-d puudutab, siis see on veteraniga mängides päris normaalne. Re-play value eriti ei näe, samas kuna uued osad on peale tulemas, siis ei tunne ka vajadust. Üldse on väga palju mänge mida mängida. Keegi, kes otsib ideaalset mängu, millele täielikult pühenduda, see võibolla peab muretsema, et kuhu täpselt oma "investeering" teha.
PS: Bad Company 3 full preorderi teen ära kohe kui tuleb ja kui sakib, siis lähen eluga edasi. EA bossile kaebekirju kirjutada pole plaanis.
Kui "representatsioonist" rääkida, siis sellega tegelevad mitte ainult ostjad, vaid kaubamärki kasutavad ära ka müüjad. Ja kui müüja silmis on assotsiatsioonide ja emotsioonide üles kütmine okei ja ilmselt kokkuvõttes kasulik, sest ühelt poolt fännid (ostjad) annavad rohkem kasu kui teiselt poolt hala ja antireklaam kahju, siis võib öelda, et hala ongi osa emotsioonide mängust, millega müüja on täiesti arvestanud (või arvab, et on). Täiesti selgelt ülepakutud sarkasm oli muidugi su varasem vihje, et arvestatava seisukoha kujundamiseks peaks asju just nagu kindlasti vahetult omal nahal kogema (kas tõesti isegi arvutimänge? - ei viitsi siin selle üle filosofeerida), aga üldisemas plaanis müüja-tarbija koosluse vaatevinklist pole kuigi tähtis, kuidas keegi defineerib või kust läheb "objektiivse hinnangu" piir. Üks ostab assotsiatsioonivabalt, teine assotsiatsiooni pärast, kolmas jätab ostmata assotsiatsioonivabalt ja neljas ei osta, sest tunneb, et tema ootusi on petetud või lihtsalt üritatud liiga odava trikiga assotsiatsioone tekitada. Tavapärased loomulikud leerid ja mitte eriline ülekohus tubli sinisilmse publisheri suhtes. Selle kõige juures on inimlik neist mõnda leeri kuuluda, sh. kirglikult. Sarkastilised moraalilugemised stiilis "miks te ei võiks võtta asju, nagu nad on" kipuvad ise sama soovituse vastu eksima, nagu nüüd jälle juhtuski.
Selle foorumi kontekstis omapärane, et see vähemus kel Hardline on, tunduvad olevat rahul ja see enamus kel pole, ei ole kohe üldse mitte rahul. Arusaamatu probleem.
Õpi analoogiaid/paralleele mõistma või mine kooli.
Õpi alustuseks analoogiad pilduma, mis ka midagi väärt oleks.
Kui palju sa ise neid pildunud oled ka? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ehk rahuneks nüüd lõpuks maha? Tulen teemasse, soovin teada, kas tasub mängu osta ning kõik mis siin toimub on see, et kõik üritavad tõestada, et nende arvamus on kõige parem
Ehk rahuneks nüüd lõpuks maha? Tulen teemasse, soovin teada, kas tasub mängu osta ning kõik mis siin toimub on see, et kõik üritavad tõestada, et nende arvamus on kõige parem
Nagu ma olen aru saanud:
Objektiivne hinnang - hea mäng.
Subjektiivne hinnang(EA's pettunud isikud, BF fännid) - kehv.
Ise ostaks kui oleks rohkem aega/raha
BETA oli täitsa OK, fullversion kindlasti parem.
Pohmakas, võta originist nädalavahetuseks näiteks. 24 tunni jooksul peale mängu käivitamist on sul võimalus refund võtta kui ei ole sinu jaoks. Inimestel on erinevad ootused ja maitsed.
Ma ju tegelikult vastasin juba sellisele küsimusele. Kui sulle meeldib infantry-centric combat mida ei domineeri puutumatud helikopterid ja lennukid, kui tahad mängu milles vägagi kõrgele tasemele viidud relvade balanss ja sulle sümpatiseerivad asümmeetrilised kaardid ning gameplay, siis osta Hardline.
PS Hotwire on üle aastate üks paremaid mängumoode MP-mängude žanris. Kahe hea tiimiga mängus on põnevus laes ja võideldakse mõne punkti eest, mitte ei toimu mingi Vihase Tõnu ringikeerutamine ümber bloki.
Kellele meeldib kiire ilma masinateta võitlus siis on see sobib mäng.
Kes ootasin järgmist "Battlefieldi" on pettunud kuna praktiliselt sama, mis eelmine uute "game mode'idega" ja ilma masinateta.
Minule, kellele Metro ja Locker ei meeldinud siis ka hardline on liiga väike ja tihe võitlus. Jään ootama "Battlefront'i".
Ja igalühel on õigus oma arvamusele ja kahjuks olen aru saanud, et ka mängu mehhaanikat on siin foorumis raske objektivselt hinnata kuna nende meeldivus on ka erinev. (Minule meeldis BF3 esialgne "suppression")
Minule, kellele Metro ja Locker ei meeldinud siis ka hardline on liiga väike ja tihe võitlus. Jään ootama "Battlefront'i".
Hardline ei ole kohe kaugeltki mitte see mõttetu meatgrinder milleks Locker ja Metro BFi muutsid. Kaardid on enamalt jaolt suured ja avarad aga loomulikult ei saa ka ilma grinderiteta, milleks seekord on Growhouse ja Block.
Here's what EAs DRM is doing, EA don't just verify the number of PCs you work on slash use, nope .. they dare to monitor hardware changes inside your PC now, which I am sure is a privacy breach on many levels. So once we insert new hardware (CPU / mobo or graphics cards) the hardware id # hash changes and if that happens a couple of times they are rendering your activation invalid. From what we now have learned, you get to have 5 hardware changes per license. Use them up and access to the game will be blocked for 24 hours per activation.
JABUR, täielikult.. mida need teevad, kes palju hardware'i vahetavad..? kas see tähendab ka seda, et ei saa oma origini accoudinga üle 5 eri arvuti taga mängida? : WAT? _________________
you get to have 5 hardware changes per license. Use them up and access to the game will be blocked for 24 hours per activation.
Esimesele viiele arvutile saad kohe installida ja igale järgmisele iga 24h tagant. Ehk esimesel aastal saad installida 369-le arvutile, iga järgmine aasta aga juba ainult 365-le arvutile aastas. Eeldusel, et installid iga 24h tagant täpselt ja install võtab aega vähem kui sekundi.
raipekass, mnjah, 24h limiit pole eriti hull, samas erandlikel juhtudel võib häirida küll.. mis siis saab kui jama on ja testin parajasti? Mingihetk tuleb bänn ette... Mis juhtub kui ükshaaval komponente vahetan jne.?
Näen, et see on suht mõttetu asi ja takistab ainult heas usus tegutsevaid inimesi.
Või milles selle mõte seisneb täpsemalt? _________________
Ilma mõtlemata pakun, et kui ühe inimese konto andmed lekivad või ta lihtsalt jagab maailmale laiali ja blokki poleks, siis oleks näiteks 100 000 aktiveerimist tunnis. Paljud ei ostaks mängu. Windowsil on ju sarnane kaitse. Pole kuulnud, et HV-lased oleks massiliselt sellepärast Linuxi või Maci peale üle läinud.
Ilma mõtlemata pakun, et kui ühe inimese konto andmed lekivad või ta lihtsalt jagab maailmale laiali ja blokki poleks, siis oleks näiteks 100 000 aktiveerimist tunnis. Paljud ei ostaks mängu. Windowsil on ju sarnane kaitse. Pole kuulnud, et HV-lased oleks massiliselt sellepärast Linuxi või Maci peale üle läinud.
Mis aga ei tähenda, et see Windowsi süsteem äärmiselt tüütu ei oleks. Kui kontode lekkimine/kaaperdamine probleemiks on, siis võiks proovida süsteemi muuta turvalisuse poole muud moodi.
ise mõtlesin ka, et ehk on asi selles, kuidas kontosid varastati ja siis ehk kasutati palju erinevaid arvuteid, millest läbi lasti, kuigi see ei ole loogiline, pigem läbi mitme virtuaalkonto vahetused jne.
ja isegi kui oleks, siis turvalisust saab teisti ka parendada... _________________
Mis aga ei tähenda, et see Windowsi süsteem äärmiselt tüütu ei oleks. Kui kontode lekkimine/kaaperdamine probleemiks on, siis võiks proovida süsteemi muuta turvalisuse poole muud moodi.
mis sellel turvalisusel viga on? Probleem on inimestes endis kinni, kes pakutavaid lisavõimalusi kasutama ei vaevu. (näiteks ei seata Origini turvakoodi nõudma konto esmakordsel kasutamisel konkreetses masinas. Kood saadetakse emailile, mis võiks SAMUTI olla mitmetasandilise autentimisega kaitstud). Ja nii ongi et juhul kui lekib origini konto email ning parool on varastel vaba voli seda kasutada. Ja omanik avastab nädalaid-kuid hiljem, et tal on antud globaalne ban cheatimise eest.
Scart kirjutas:
Ma ju tegelikult vastasin juba sellisele küsimusele. Kui sulle meeldib infantry-centric combat mida ei domineeri puutumatud helikopterid ja lennukid, kui tahad mängu milles vägagi kõrgele tasemele viidud relvade balanss ja sulle sümpatiseerivad asümmeetrilised kaardid ning gameplay, siis osta Hardline.
PS Hotwire on üle aastate üks paremaid mängumoode MP-mängude žanris. Kahe hea tiimiga mängus on põnevus laes ja võideldakse mõne punkti eest, mitte ei toimu mingi Vihase Tõnu ringikeerutamine ümber bloki.
Hotwire oli beetas okei kuni serverid ei olnud suured.. siis läks spämmiks..
relvade balansist saab hea ettekujutuse kui jälgida mida kasutatakse liigades. Kas on erinevad relvad või kõik sahmivad mingi ühega.. vaatad lubatute nimekirja ja siis kuimitut neist reaalselt kasutatakse. Siiani on see BFides olnud paras naljakoht. Peamiselt 1"toru", mõnes mängus 2 ja mott. Sest need on kõigest muust mäekõrguselt üle.
Battlefield 2 : ei lähe arvesse, unranked ei pakkunud valikut.
Bad Company : ei lähe arvesse, konsoolikas
Bad Company 2 : kergekuulipilduja(!) MG36
Battlefield 3 : peamiselt M16A3
Battlefield 4 : ACE23
kui neis mängudes eksisteeriks MINGI balanss, siis oleks variatsioonid suuremad. Ühelt parameetrilt võetaks rohkem ja teisele parameetrile antaks rohkem. Ning need varieeruks relvalt-relvale. Ning mängus saaks rahvas valida: Kellele meeldib rohkem lühem reload, kellele parem laskeulatus, kellele kiirem tuli. Kõigile oleks oma. Ning see kajastuks lõpuks ka liigamängudes. Aga miskipärast on kõigis viimastes BFides need "kõige-kõige" omadused koondunud mõnesse üksikusse torusse palju suuremas ulatuses kui ühessegi teisesse. Ja see muudab balansist rääkimise haledaks naljaks kui isegi tavalistes pubikates näed killmessageites kordumas samu ja samu relvanimetusi.
Ja nii ongi et juhul kui lekib origini konto email ning parool on varastel vaba voli seda kasutada. Ja omanik avastab nädalaid-kuid hiljem, et tal on antud globaalne ban cheatimise eest.
Selle turvakoodi saab ka SMS-ina lasta mobiilile.
viimati muutis raipekass 31.03.2015 17:15:48, muudetud 2 korda
relvade balansist saab hea ettekujutuse kui jälgida mida kasutatakse liigades. Kas on erinevad relvad või kõik sahmivad mingi ühega.. vaatad lubatute nimekirja ja siis kuimitut neist reaalselt kasutatakse. Siiani on see BFides olnud paras naljakoht. Peamiselt 1"toru", mõnes mängus 2 ja mott. Sest need on kõigest muust mäekõrguselt üle.
Battlefield 2 : ei lähe arvesse, unranked ei pakkunud valikut.
Bad Company : ei lähe arvesse, konsoolikas
Bad Company 2 : kergekuulipilduja(!) MG36
Battlefield 3 : peamiselt M16A3
Battlefield 4 : ACE23
kui neis mängudes eksisteeriks MINGI balanss, siis oleks variatsioonid suuremad. Ühelt parameetrilt võetaks rohkem ja teisele parameetrile antaks rohkem. Ning need varieeruks relvalt-relvale. Ning mängus saaks rahvas valida: Kellele meeldib rohkem lühem reload, kellele parem laskeulatus, kellele kiirem tuli. Kõigile oleks oma. Ning see kajastuks lõpuks ka liigamängudes. Aga miskipärast on kõigis viimastes BFides need "kõige-kõige" omadused koondunud mõnesse üksikusse torusse palju suuremas ulatuses kui ühessegi teisesse. Ja see muudab balansist rääkimise haledaks naljaks kui isegi tavalistes pubikates näed killmessageites kordumas samu ja samu relvanimetusi.
See et sina mängid ainult MG36-ga ei tähenda et teised seda teevad.
See et sina mängid ainult MG36-ga ei tähenda et teised seda teevad.
ma mängisin kõiki relvi, sõna otseses mõttes - vaata medaleid. See ei takistanud mul jälgimast skilled pro'de mänge ja mängustiile. Numbriliselt tuli mul 9A-91 esimesele kohale (7876) AT4 teisele (6411), kahe konto peale kokku. MG36 killide osa on nende kahega ja kõigi ülejäänud relvade kasutusega võrreldes marginaalne (149701 vs 2472).
http://bfbcs.com/stats_pc/Shaqan http://bfbcs.com/stats_pc/Unit_rx400
viimati muutis aht0 31.03.2015 22:18:28, muudetud 2 korda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.