laksust jah vaevalt et tuleb aga lõpptulemus peaks 16 tuhhi olema. See pidi vist võrduma miski 2000 mängijaga per server
EDIT: 3 tundi oli logimissüsteem maas, seega servus olid vaid need, kes sinna jäid. Ehk siis pea mitte kedagi. Selle ajaga sai baas ehitatud kõige käidavamasse kohta (mendimaja ette). Nüüd hea sõda käimas vaikselt.
http://twitch.tv/hdtoimik _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
No nii, sai siis Czech Republicu Chernarus'e väljadelt mindud pisut U.S pinnasele sealset olukorda vaatama ning tuleb teatada, et H1Z1's leidub ootamatult häid kogemusi ees võrreldes sellega, mida kõik on selle kohta räägitud. Mängu eesmärk on luua täielik survival olukord ning see töötab.
Sai samuti pikalt oldud ennem siin mainitud Kraken serveris lootusega, et leidub kedagi kes ei järgi KOS koodeksit ning vältides paar olukorda õnnestus just otseselt hundi lõugade vahelt ootamatult kokku sattuda ühe kaasmaalasega. Päeva lõpuks oli ootamatult palju meid kokku kogutud, et pidi 2 erineva sõidumasinaga ringi liikuma. Ei väga super, piisab lihtsalt suu lahti tegemisest ja mäng muutub tohutult. _________________
viimati muutis Liquidet 25.02.2015 08:34:42, muudetud 1 kord
Saite eile mingisuguse baasi ka valmis?
Aga jah, tore kohtumine oli küll eile eestlastega. Ma sittusin telliseid selle peale, kui ust avades mingi mees kirvega andis ja ees üks vibuga sihtis.
Pole midagi öelda, kui väga mõnus mäng. Oleks ainult rohkem aega selle mängimiseks..
Saite eile mingisuguse baasi ka valmis?
Aga jah, tore kohtumine oli küll eile eestlastega. Ma sittusin telliseid selle peale, kui ust avades mingi mees kirvega andis ja ees üks vibuga sihtis.
Pole midagi öelda, kui väga mõnus mäng. Oleks ainult rohkem aega selle mängimiseks..
Algus on tehtud baasile .... eile oli jah serveris väga teguderohke õhtu, millest ei puudunud ka nii mõnigi tulevahetus , ning lugematutel arvudel intsidente teiste serveris olevate survivalistidega
Eile oli jah ikka julm andmine. Miski 3h tuimalt sõda käis Lõpuks logisid vastased välja. Ning seejärel tulid mingid idiootidest kooderid oma teleport häkkidega
Vähemalt sai ära katsetatud, et benakanistri saab kh õhku lasta _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mnjaa... aga lepib mingi päeva ka kokku, et mil meid rohkem serveris on? Eile oli kuidagi üli niru, ehitasin ühe auto kokku ja siis kahekesti kruiisisime ringi mitu tundi. Vahepeal leidsime maha jäetud auto, mis oli ääreni relvi täis, aga mingi bugi pärast see auto ennast välja ei suretanud, kui autost väljuda. Leidsime kaks eestlast, ühel oli nimi mingi politseipoiss ja teine oli revenger vms. Andsime neile selle auto, mis kogu aeg kütust jõi, kui kedagi sees polnud. Ise sõitsime pickup truckiga edasi ning leidsime ühest tööstusrajoonist mingi teise pickupi, millel olid kõik jupid puudu ning seal samas keerasime enda ainukese töötava auto ka külili, mis leekides õhku lendas. Nüüd jälle jalgsi..
Ma oleks kahe käega nädalavahetuse poolt, et minu poolest võiks kasvõi juba lõunast minna nolama. Tööpäevad on kole nigelad igatahes, jube uni ja peavalu ning nagu näha, siis pole neid ka kes väga liituda sooviks.
Heh eile jooksin sinuga ka serveris kokku. (Fudmana nime all mängin)
Kondasin metsas ringi ja leidsin hunniku autosid ja baasi.
Pidin rabanduse saama, kui üks auto veel peaaegu otsa sõitis.
Pidin auto peaaegu ära pätsama, kui märkasin, et Eesti mees.
See oli meeldiv üllatus ja jätin auto parimat soovides omanikule alles.
Muidu hea mäng, aga mõned bugid ja mõned mängijad teevad kurjaks vahest.
Kurb on see, paljud on "KOS" mängijad. (Kill on site)
Paljud on ka sellised, et ütlevad friendly ja järgmine moment lkks kuul peas.
salatoimik kirjutas:
Eile oli jah ikka julm andmine. Miski 3h tuimalt sõda käis Lõpuks logisid vastased välja. Ning seejärel tulid mingid idiootidest kooderid oma teleport häkkidega
Vähemalt sai ära katsetatud, et benakanistri saab kh õhku lasta
Ma oleks kahe käega nädalavahetuse poolt, et minu poolest võiks kasvõi juba lõunast minna nolama. Tööpäevad on kole nigelad igatahes, jube uni ja peavalu ning nagu näha, siis pole neid ka kes väga liituda sooviks.
LoL, järgmine kuu nädal aega puhkust, siis vist tuleb küll 24/7
Krt, tegu on ikka jõle normaalse mänguga. Ses suhtes need 20€ on täielikult asja ette läinud. Jumala pohh, et hiljem peaks tasuta asi olema.
38 päevaga mis seda mängu omanud olen on tulnud 264 tundi mängimist Mõnel tüübil olid kuuldavasti veel hullemad numbrid
Aga noh, mis ikka teed sellisel sopasel ajal õhtuti väikelinnas. Autut kh hetkel pole, et kuskil käia. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
LoL, järgmine kuu nädal aega puhkust, siis vist tuleb küll 24/7
Krt, tegu on ikka jõle normaalse mänguga. Ses suhtes need 20€ on täielikult asja ette läinud. Jumala pohh, et hiljem peaks tasuta asi olema.
38 päevaga mis seda mängu omanud olen on tulnud 264 tundi mängimist Mõnel tüübil olid kuuldavasti veel hullemad numbrid
Aga noh, mis ikka teed sellisel sopasel ajal õhtuti väikelinnas. Autut kh hetkel pole, et kuskil käia.
Jätsin ka pärast mängu ostu mõned kuuspakid ostmata _________________ PORTFOLIO
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
naguuus, ma otseselt ei sõitnud sellega. Aga jah, eks paariline kellega ma survaivisin üritaski seda teha. Kahjuks lendas auto õhku ennem, ei ole hullu doe.. salatoimik, hah. Ma ise vast ei hakka võtma veel vabu päevi. Vaatan ehk millal tuleb GTA V välja ja siis saab H1Z1 ning GTA V vaheldumisi lasta.
naguuus, meh. Tulgu või kümme erinevat GTA nende konsoolide peale - jätab täiesti külmaks. Pole varem meeldinud sellistes mängudes see puldiga ringi trampimine ja vaevalt see muutub nii pea. Kõik see rõve aimimist kaasa aitav süsteem on nii retarded. Asi on täpselt nagu autodega minu jaoks, eelistan rohkem manuaali, sest siis ma mõtlen auto eest ise. Minupärast lükaku või detsembrisse see mäng, kvaliteet või mänguelamus sellega vaevalt halvemaks läheb, pigem vastupidi.
Kas kellelgi on veel mure upper level wall paigutamisega seina peale, mille küljel asub structure stairs? _________________ PORTFOLIO
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
viimati muutis Diginugis 27.02.2015 15:47:14, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.