Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winterwind
One

|
03.01.2004 11:19:24
Re: iba ! |
|
|
Ets kirjutas: |
mäng on hea ja jookseb ka hästi, ostke endale arvuti ! |
mäng võib ju hea olla aga oma graafika kohta ta küll hästi ei jookse, mootoriks Unreal warfare mootor, mis näiteks U2-te jooksutab mu masinaga 70-150 fpsi sekis, deus ex II aga lonkab 20-50 fpsiga, seda ka peale patchimist
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
03.01.2004 18:55:36
|
|
|
oma graafika kohta? hmm.. tegelt nii head graafikat pole veel enamustel mängudel olemas(ma mõtlen just engine, see on moditud veidi) ja Unreal2'st on Deus Ex'i graafika parem peaks mainima, kui see bloom maha võtta siis on näha kohe. a see et ta sul hästi ei jookse, voltc, ilmselt tingitud sellest et sul on ati kaart, olen ennemgi kuulnud et deus justkui ei armasta ati't... sõbral on mitte softmoditud vaid õige 9800pro peal küll norm fps kuid artifakkid tulevad vahest sisse...
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.01.2004 19:23:21
|
|
|
irv... paistab, et inimestele on vist ajuloputust tehtud- kui see on hea graafika, siis on küll midagi maailmaga valesti
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
04.01.2004 00:10:32
|
|
|
nooh, ega mina ajuloputusele nii kergesti ei allu
kuid samal tasemel valgustuseffektidega ainus mäng mis siiani minu poolt nähtud on Splinter Cell(mitte välja tulnud mänge ma arvesse ei võta, rohkem ei tulegi ette kohe). loomulikult ma leiaksin sada asja mille kallal viriseda deus ex'is kuid ausalt öelda mina ootasin sellest mängust kõike muud peale graafikat.
meenub aeg kui esimene osa tuli välja, täpselt enam ei mäleagi mis ati kaart mul tol momendil oli(neid mul vahetus iga 3 kuu tagant enam-vähem tol ajal) ja samamoodi pidin mängima veel madalama FPS'iga ja see madal FPS tol momendil tõesti ajas närvi kuna kasutas unreal patchimata enginet mis nägi oma aja kohta suht nõrk välja.
Scart, oota oma uut kaarti ära ja proovi siis, ja ilma bloomita, siis ehk näed teistsugust pilti
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
05.01.2004 15:31:20
|
|
|
krt päris hea mäng on siiski....haaras ootamatult. Mind ennast tõmbab selline x-files teema (nagu seal antartikas oli). ja graafikale ka ei saa midagi ette heita...mutabor`ga samal arvamusel
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
14.03.2004 16:52:05
|
|
|
Minu väike "arvustus" ka lisaks DigeBenile...
Kui DigeBen ütles, et andnud fänni ei saa isegi see teine osa murda siis ma vaidleks vastu, mulle meeldis esimene osa ja väga, sai teda vist 3 X 4 korda läbi tehtud ja kõik võimalusi proovitud, kuna ise pooldan R O L L I K A I D siis oli see teine osa küll valus pettumus ! Esimest korda kadus mul kohe tuju ära ja ma pidin mingi poole kuu pärast otsas peale alustama.. Mäng on täielik X - X files... vali mida tahad, ikka oled valesti valinud Ma olin lõpus Leo poolt aga lõpp oli küll OOTAMATU !
Pilt on.. jah vilets ! pole seda vägevat luuratav momenti kus sa oled üksi ja sa ei tea keda usaldada, sest siin lihtsalt mine punktist A punkti B tapa keda tahad, sest nagunii ka siis teed sa õieti.... Tegelase Modimine on täiesi mõtetuks muutunud ! esiteks ei anna see tunduvalt midagi juurde, ja teiseks jääb neid neetud kanistreid üle lõpuks 10-te kaupa..
Mäng on vastikult lühike ! kui kõrval ülesandeid ei tee peaks päevaga vabalt läbi jooksma ! lõpuks ma isegi ei viitsinud ! kõrval ülesanded on - mõttetud.. Sest milleks ? Kuulata mõne õpilase lolli iba saades JÄLLE ühe neetud kanistri vastu - millega sul pole midagi teha.. Erilist vaimustust ei paku ka õhusahtides koguaeg roomata ja saabliga ämblikud tappa.. Iseig Häkkimine oli tehtud nagu käki tegu, linna EI elanu - vaid koosnes lollidest.. Iseig majad ei sulanud keskkonnaga kokku ! kui käisid lõpuks seal Terroristide vastu võitlemise laboris.. siis kõik see "sodi" mis seal maas oli, oli täielik jama ! mingid inimesed olid ka sinna elama läinud, kuidas ja kus nad elasid - ei saanud kah aru..
Relvad.... jamad.. kõik tuli ühest pidemest midagi ei kuumenenud ega tõrkunud ? ühesõnaga jama.. Robotid.. aeglased ja ka ajuvabad.. Mõni oli nagu ilus..
Dialoogid..... no kui vaadata MAX Payne.. siis olid saastad dialoogid..
Esimeses osas ikka kui Gyborg vastu tuli siis oli WAO !! Siin vaatad.. PowerArmour.. Yawn - üks laks üks granaat ja bye... Polnud sellist huvi kah kohtasid uurida, polnud laboreid normaalseid, nagu seal Portaali juures - mingid kuvarid vilkusid - mingid õhusahtid JÄLLE kuhu sa pidid ronima ! Mingid imelikud kujud keda sa sahti äärepealt Snaipriga maha tõmbasid, mingi ajuvaba kohviubada kõrvalmissioon - ja kõik..
See Post aeg oli kah, ülevürtsitatud seletamatute asjdega.. Ainukesed ime elukad olid Gyborgid, lõpu demos oli teine päris kobe.. Ise tegin läbi Leo poole jäämisega ja teine lõpp oli Dentonite..
Kaks lõppu on veel
Ah jaa... X-Filest oli võetud nagu need Grey kujud küll !!
Midagi head ma selle mängu kohta öelda ei saa.. olind nn "fänn" esimese osale - kuid teist osa pean küll täielikuks ajamaha viskamiseks - peab vist kiitma "Hea, et nii lühike oli !"
_________________ AMD VS INTEL
viimati muutis sektor1 15.03.2004 19:33:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
14.03.2004 22:49:51
|
|
|
umbes nii jah....
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
craf
HV kasutaja

|
14.03.2004 23:07:15
|
|
|
wicked kirjutas: |
konsoolid võiks end põlema panna liikumine imho ülimalt crap
graafikal polnd esmapilgul väga vigagi ja tundub, et dx firmamärk, valikuvabadus, on korralikult sees. |
pilte vaadates olin ma küll pettunud...nagu eriti saast graafika, aga sama trailer oli suht ahvatlev, kuigi see oli X-Boxi trailer ja me kõik teame, et x-box'i graafika on parem kui PC
üldiselt olen pettunud ja ei leia küll siin midagi kiita...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
craf
HV kasutaja

|
14.03.2004 23:09:50
|
|
|
Scart kirjutas: |
irv... paistab, et inimestele on vist ajuloputust tehtud- kui see on hea graafika, siis on küll midagi maailmaga valesti |
aamen.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
serviti
HV kasutaja
|
15.03.2004 01:52:50
|
|
|
Sry et rikun teie magusat juttu selle mängu kohta aga nimelt probleem selle et ei saa seda mängu tööle. No panen mängu tööle laseb asjad paika panna siis kui paned et mängi siis ütleb et wrong disc inserted no aga krt ma olen juba miljon no cd ja 105 cracki tirind aga sellest kaugemale ple saand närv juba täitsa must Tahaks näha kui hia mäng on ja kas suudab mu uuele video kaardi proovile ka panna ikka
_________________ Teisipäeval vaktsineeritakse meid kõiki maavärina vastu. Olge siis valmis! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
15.03.2004 09:54:24
|
|
|
sektor1, tore, kui vaieldakse vastu millelegi, mida ma väitnudki pole iseenesest täiesti päri Sinu väljaöelduga, see mäng pole vääriline järglane esimesele osale ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
15.03.2004 10:34:13
|
|
|
craf kirjutas: |
pilte vaadates olin ma küll pettunud...nagu eriti saast graafika, aga sama trailer oli suht ahvatlev, kuigi see oli X-Boxi trailer ja me kõik teame, et x-box'i graafika on parem kui PC
|
eee, kuidas palun? mis ajast x-boxi graafika parem on kui PC?
kas viga on minus ja ma ei pannud sarkasmi tähele?
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
15.03.2004 19:35:50
|
|
|
DigeBeni...No tegelikult ikka ju ütlesid
"Lõpetuseks olgu öeldud, et kui kõik möödalaskmised, mida mängus kohata võib, ei suuda tõelise DeusEx'i fänni andumust murda, võib seda teha mängu nõudlikkus riistvara suhtes, mis eeldab mängu täisväärtuslikuks nautimiseks, keskmisest ikka tublisti võimsamat raali ..."
_________________ AMD VS INTEL |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
15.03.2004 19:43:25
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
DigeBeni...No tegelikult ikka ju ütlesid
"Lõpetuseks olgu öeldud, et kui kõik möödalaskmised, mida mängus kohata võib, ei suuda tõelise DeusEx'i fänni andumust murda, võib seda teha mängu nõudlikkus riistvara suhtes, mis eeldab mängu täisväärtuslikuks nautimiseks, keskmisest ikka tublisti võimsamat raali ..." |
... rõhk on sõnal KUI ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
17.03.2004 11:47:26
|
|
|
Ei saa mina aru.
Mis otsast see graafika kehv on ?
Milline see hea siis üldse on ?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.03.2004 12:26:49
|
|
|
hea oleks ta näiteks siis, kui security cam ei oleks paraja zapaka mõõtmetes või pangaautomaat ei meenutaks duke nukem 3d aegseid tekstuure?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
17.03.2004 13:51:23
|
|
|
Scart kirjutas: |
...või pangaautomaat ei meenutaks duke nukem 3d aegseid tekstuure? |
või siis meenutaks just dume nukemi tekstuure aga jookseks 100 kaadrit sekundis mitte 10-30
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
17.03.2004 22:14:17
|
|
|
ma ei tea...äkki ma silmavärdjas, kuid graafika kohalt köbisema ma ei hakka see automaat oli vist ainus ämber kah...või on veel midagi näidata...pildina ikka?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
17.03.2004 23:43:32
|
|
|
HUD oli nii demos kui ka fulli screenshottdel kahtlaselt täpiline...
Üldiselt võrdle DX ja Farcry'd - mõlemal umbes sama fps, aga vahe pildis on mäekõrgune
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
18.03.2004 00:19:12
|
|
|
Mina pean heaks - hea mallide järgi - samuti käib ka Intorte/Outrote ja vahe klippide kohta..
Ma ei tea millal ma normaalset BLINK klippi näinud olen - aga vaadta neid inimesi - rääkimas, kõik on udune - tükiline - KOLE !!
Milline hea - on FF, WarCraft, StarWars jne jne.. ilusaid on palju.. DX2 ei näinud ma ilus.. nägin ainult jura.. Ah jaa.. Relvad - miks mitte neid manida - või olid need teie arust tänapäeva graafikale kohased ?
Pildina ma näidata ei saa.. sest ma lasin ta maha - Turretid imelikud, Nupud imelikud, Isegi need Mutant kollid olid Spookyd...
_________________ AMD VS INTEL |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
18.03.2004 00:22:10
|
|
|
deusis küll ju sitt grafa?
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
09.12.2004 09:43:50
|
|
|
link :: kae siit
eks teine osa oli nagu ta oli, kuid lingil antud mod tõotab küll vägev olla
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
09.12.2004 09:56:06
|
|
|
ei näinud seal midagi nii vägevat...elame näeme
Last update of this page was 11/25/03 <-
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
09.12.2004 10:04:58
|
|
|
corvette kirjutas: |
ei näinud seal midagi nii vägevat...elame näeme
Last update of this page was 11/25/03 <-  |
"File added: 15-Jun-2004 (176 days ago)"
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
09.10.2005 00:11:20
|
|
|
Kuna esimene osa meeldis, siis sai ka teine hangitud. Nüüdseks mäng läbitehtud ja paar kommentaari. Kui esimesele osale annaks viie, siis teisele nelja. Kui baasversioonile heideti ette liigsest bugisust, siis 1.2 patchiga oli asi täiesti mängitav, load-time jms täiesti mõistlikud. Mis siis häiris: häiris kohatine lihtsustamine: kaotatud oli skill-punktide kogumine, mille puudumine muutis missioonide täitmise suht mõttetuks (kuna lõpliku valiku - "kelle poolt olla" - tegid ikkagi viimases stseenis). Suhteliselt mõttetuks olid muudetud ka biomodid. Relvastusele oli ettenähtud ainult kaks upgrade, mida jäi IMO väheks. Graafika mind ei häirinud, eelistan ilule mängitavust ja seda siin jagus küllaga. Kokkuvõttes ei ole mäng sugugi nii hull kui mõned kriitikud on püüdnud näidata, küll aga nõustun nendega, kes ütlevad, et üllitis ei ületa latti, mille seadis esimene osa.
_________________ airgun.planet.ee - õhkrelvad ja taskulambid
Salva kindlustus = probleemid
M: Käekell |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|