Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Invisible War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 03.01.2004 11:19:24 Re: iba ! vasta tsitaadiga

Ets kirjutas:
mäng on hea ja jookseb ka hästi, ostke endale arvuti !

mäng võib ju hea olla aga oma graafika kohta ta küll hästi ei jookse, mootoriks Unreal warfare mootor, mis näiteks U2-te jooksutab mu masinaga 70-150 fpsi sekis, deus ex II aga lonkab 20-50 fpsiga, seda ka peale patchimist
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 03.01.2004 18:55:36 vasta tsitaadiga

oma graafika kohta? hmm.. tegelt nii head graafikat pole veel enamustel mängudel olemas(ma mõtlen just engine, see on moditud veidi) ja Unreal2'st on Deus Ex'i graafika parem peaks mainima, kui see bloom maha võtta siis on näha kohe. a see et ta sul hästi ei jookse, voltc, ilmselt tingitud sellest et sul on ati kaart, olen ennemgi kuulnud et deus justkui ei armasta ati't... sõbral on mitte softmoditud vaid õige 9800pro peal küll norm fps kuid artifakkid tulevad vahest sisse...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.01.2004 19:23:21 vasta tsitaadiga

irv... paistab, et inimestele on vist ajuloputust tehtud- kui see on hea graafika, siis on küll midagi maailmaga valesti
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 04.01.2004 00:10:32 vasta tsitaadiga

nooh, ega mina ajuloputusele nii kergesti ei allu icon_wink.gif
kuid samal tasemel valgustuseffektidega ainus mäng mis siiani minu poolt nähtud on Splinter Cell(mitte välja tulnud mänge ma arvesse ei võta, rohkem ei tulegi ette kohe). loomulikult ma leiaksin sada asja mille kallal viriseda deus ex'is kuid ausalt öelda mina ootasin sellest mängust kõike muud peale graafikat.
meenub aeg kui esimene osa tuli välja, täpselt enam ei mäleagi mis ati kaart mul tol momendil oli(neid mul vahetus iga 3 kuu tagant enam-vähem tol ajal) ja samamoodi pidin mängima veel madalama FPS'iga ja see madal FPS tol momendil tõesti ajas närvi kuna kasutas unreal patchimata enginet mis nägi oma aja kohta suht nõrk välja.

Scart, oota oma uut kaarti ära ja proovi siis, ja ilma bloomita, siis ehk näed teistsugust pilti icon_wink.gif

g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 05.01.2004 15:31:20 vasta tsitaadiga

krt päris hea mäng on siiski....haaras ootamatult. Mind ennast tõmbab selline x-files teema (nagu seal antartikas oli). ja graafikale ka ei saa midagi ette heita...mutabor`ga samal arvamusel thumbs_up.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 14.03.2004 16:52:05 vasta tsitaadiga

Minu väike "arvustus" ka lisaks DigeBenile...
Kui DigeBen ütles, et andnud fänni ei saa isegi see teine osa murda siis ma vaidleks vastu, mulle meeldis esimene osa ja väga, sai teda vist 3 X 4 korda läbi tehtud ja kõik võimalusi proovitud, kuna ise pooldan R O L L I K A I D siis oli see teine osa küll valus pettumus ! Esimest korda kadus mul kohe tuju ära ja ma pidin mingi poole kuu pärast otsas peale alustama.. Mäng on täielik X - X files... vali mida tahad, ikka oled valesti valinud icon_wink.gif Ma olin lõpus Leo poolt aga lõpp oli küll OOTAMATU !
Pilt on.. jah vilets ! pole seda vägevat luuratav momenti kus sa oled üksi ja sa ei tea keda usaldada, sest siin lihtsalt mine punktist A punkti B tapa keda tahad, sest nagunii ka siis teed sa õieti.... Tegelase Modimine on täiesi mõtetuks muutunud ! esiteks ei anna see tunduvalt midagi juurde, ja teiseks jääb neid neetud kanistreid üle lõpuks 10-te kaupa..
Mäng on vastikult lühike ! kui kõrval ülesandeid ei tee peaks päevaga vabalt läbi jooksma ! lõpuks ma isegi ei viitsinud ! kõrval ülesanded on - mõttetud.. Sest milleks ? Kuulata mõne õpilase lolli iba saades JÄLLE ühe neetud kanistri vastu - millega sul pole midagi teha.. Erilist vaimustust ei paku ka õhusahtides koguaeg roomata ja saabliga ämblikud tappa.. Iseig Häkkimine oli tehtud nagu käki tegu, linna EI elanu - vaid koosnes lollidest.. Iseig majad ei sulanud keskkonnaga kokku ! kui käisid lõpuks seal Terroristide vastu võitlemise laboris.. siis kõik see "sodi" mis seal maas oli, oli täielik jama ! mingid inimesed olid ka sinna elama läinud, kuidas ja kus nad elasid - ei saanud kah aru..
Relvad.... jamad.. kõik tuli ühest pidemest midagi ei kuumenenud ega tõrkunud ? ühesõnaga jama.. Robotid.. aeglased ja ka ajuvabad.. Mõni oli nagu ilus..
Dialoogid..... no kui vaadata MAX Payne.. siis olid saastad dialoogid..
Esimeses osas ikka kui Gyborg vastu tuli siis oli WAO !! Siin vaatad.. PowerArmour.. Yawn - üks laks üks granaat ja bye... Polnud sellist huvi kah kohtasid uurida, polnud laboreid normaalseid, nagu seal Portaali juures - mingid kuvarid vilkusid - mingid õhusahtid JÄLLE kuhu sa pidid ronima ! Mingid imelikud kujud keda sa sahti äärepealt Snaipriga maha tõmbasid, mingi ajuvaba kohviubada kõrvalmissioon - ja kõik..
See Post aeg oli kah, ülevürtsitatud seletamatute asjdega.. Ainukesed ime elukad olid Gyborgid, lõpu demos oli teine päris kobe.. Ise tegin läbi Leo poole jäämisega ja teine lõpp oli Dentonite..
Kaks lõppu on veel icon_wink.gif
Ah jaa... X-Filest oli võetud nagu need Grey kujud küll icon_wink.gif !!
Midagi head ma selle mängu kohta öelda ei saa.. olind nn "fänn" esimese osale - kuid teist osa pean küll täielikuks ajamaha viskamiseks - peab vist kiitma "Hea, et nii lühike oli icon_wink.gif !"

viimati muutis sektor1 15.03.2004 19:33:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 31
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 14.03.2004 22:49:51 vasta tsitaadiga

umbes nii jah.... icon_sad.gif
tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 14.03.2004 23:07:15 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
konsoolid võiks end põlema panna icon_mad.gif liikumine imho ülimalt crap

graafikal polnd esmapilgul väga vigagi ja tundub, et dx firmamärk, valikuvabadus, on korralikult sees.

pilte vaadates olin ma küll pettunud...nagu eriti saast graafika, aga sama trailer oli suht ahvatlev, kuigi see oli X-Boxi trailer ja me kõik teame, et x-box'i graafika on parem kui PC

üldiselt olen pettunud ja ei leia küll siin midagi kiita...
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 14.03.2004 23:09:50 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
irv... paistab, et inimestele on vist ajuloputust tehtud- kui see on hea graafika, siis on küll midagi maailmaga valesti

aamen.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
serviti
HV kasutaja

sõnum 15.03.2004 01:52:50 vasta tsitaadiga

Sry et rikun teie magusat juttu selle mängu kohta aga nimelt probleem selle et ei saa seda mängu tööle. No panen mängu tööle laseb asjad paika panna siis kui paned et mängi siis ütleb et wrong disc inserted no aga krt ma olen juba miljon no cd ja 105 cracki tirind aga sellest kaugemale ple saand närv juba täitsa must icon_smile.gif Tahaks näha kui hia mäng on ja kas suudab mu uuele video kaardi proovile ka panna ikka icon_lol.gif
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 15.03.2004 09:54:24 vasta tsitaadiga

sektor1, tore, kui vaieldakse vastu millelegi, mida ma väitnudki pole icon_wink.gif iseenesest täiesti päri Sinu väljaöelduga, see mäng pole vääriline järglane esimesele osale ...
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 15.03.2004 10:34:13 vasta tsitaadiga

craf kirjutas:
pilte vaadates olin ma küll pettunud...nagu eriti saast graafika, aga sama trailer oli suht ahvatlev, kuigi see oli X-Boxi trailer ja me kõik teame, et x-box'i graafika on parem kui PC

eee, kuidas palun? mis ajast x-boxi graafika parem on kui PC?
kas viga on minus ja ma ei pannud sarkasmi tähele? icon_biggrin.gif

sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2004 19:35:50 vasta tsitaadiga

DigeBeni...No tegelikult ikka ju ütlesid icon_redface.gif

"Lõpetuseks olgu öeldud, et kui kõik möödalaskmised, mida mängus kohata võib, ei suuda tõelise DeusEx'i fänni andumust murda, võib seda teha mängu nõudlikkus riistvara suhtes, mis eeldab mängu täisväärtuslikuks nautimiseks, keskmisest ikka tublisti võimsamat raali ..."

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 15.03.2004 19:43:25 vasta tsitaadiga

sektor1 kirjutas:
DigeBeni...No tegelikult ikka ju ütlesid icon_redface.gif

"Lõpetuseks olgu öeldud, et kui kõik möödalaskmised, mida mängus kohata võib, ei suuda tõelise DeusEx'i fänni andumust murda, võib seda teha mängu nõudlikkus riistvara suhtes, mis eeldab mängu täisväärtuslikuks nautimiseks, keskmisest ikka tublisti võimsamat raali ..."

... rõhk on sõnal KUI ...

System
HV kasutaja

sõnum 17.03.2004 11:47:26 vasta tsitaadiga

Ei saa mina aru.
Mis otsast see graafika kehv on ?
Milline see hea siis üldse on ?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.03.2004 12:26:49 vasta tsitaadiga

hea oleks ta näiteks siis, kui security cam ei oleks paraja zapaka mõõtmetes või pangaautomaat ei meenutaks duke nukem 3d aegseid tekstuure?
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 17.03.2004 13:51:23 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
...või pangaautomaat ei meenutaks duke nukem 3d aegseid tekstuure?
või siis meenutaks just dume nukemi tekstuure aga jookseks 100 kaadrit sekundis mitte 10-30 icon_mad.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 17.03.2004 22:14:17 vasta tsitaadiga

ma ei tea...äkki ma silmavärdjas, kuid graafika kohalt köbisema ma ei hakka thumbs_up.gif see automaat oli vist ainus ämber kah...või on veel midagi näidata...pildina ikka?
tagasi üles
phoenix
HV kasutaja
phoenix

sõnum 17.03.2004 23:43:32 vasta tsitaadiga

HUD oli nii demos kui ka fulli screenshottdel kahtlaselt täpiline...
Üldiselt võrdle DX ja Farcry'd - mõlemal umbes sama fps, aga vahe pildis on mäekõrgune icon_confused.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 18.03.2004 00:19:12 vasta tsitaadiga

Mina pean heaks - hea mallide järgi - samuti käib ka Intorte/Outrote ja vahe klippide kohta..
Ma ei tea millal ma normaalset BLINK klippi näinud olen - aga vaadta neid inimesi - rääkimas, kõik on udune - tükiline - KOLE !!
Milline hea - on FF, WarCraft, StarWars jne jne.. ilusaid on palju.. DX2 ei näinud ma ilus.. nägin ainult jura.. Ah jaa.. Relvad - miks mitte neid manida - või olid need teie arust tänapäeva graafikale kohased ?
Pildina ma näidata ei saa.. sest ma lasin ta maha - Turretid imelikud, Nupud imelikud, Isegi need Mutant kollid olid Spookyd...

Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.03.2004 00:22:10 vasta tsitaadiga

deusis küll ju sitt grafa? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.12.2004 09:43:50 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

eks teine osa oli nagu ta oli, kuid lingil antud mod tõotab küll vägev olla
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 09.12.2004 09:56:06 vasta tsitaadiga

ei näinud seal midagi nii vägevat...elame näeme

Last update of this page was 11/25/03 <- thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.12.2004 10:04:58 vasta tsitaadiga

corvette kirjutas:
ei näinud seal midagi nii vägevat...elame näeme

Last update of this page was 11/25/03 <- thumbs_up.gif

"File added: 15-Jun-2004 (176 days ago)" icon_wink.gif
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 09.10.2005 00:11:20 vasta tsitaadiga

Kuna esimene osa meeldis, siis sai ka teine hangitud. Nüüdseks mäng läbitehtud ja paar kommentaari. Kui esimesele osale annaks viie, siis teisele nelja. Kui baasversioonile heideti ette liigsest bugisust, siis 1.2 patchiga oli asi täiesti mängitav, load-time jms täiesti mõistlikud. Mis siis häiris: häiris kohatine lihtsustamine: kaotatud oli skill-punktide kogumine, mille puudumine muutis missioonide täitmise suht mõttetuks (kuna lõpliku valiku - "kelle poolt olla" - tegid ikkagi viimases stseenis). Suhteliselt mõttetuks olid muudetud ka biomodid. Relvastusele oli ettenähtud ainult kaks upgrade, mida jäi IMO väheks. Graafika mind ei häirinud, eelistan ilule mängitavust ja seda siin jagus küllaga. Kokkuvõttes ei ole mäng sugugi nii hull kui mõned kriitikud on püüdnud näidata, küll aga nõustun nendega, kes ütlevad, et üllitis ei ületa latti, mille seadis esimene osa.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Invisible War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.