Nüüd siis veel HT15 teha ja T28Concept olemas. Paar tundi tagasi sain tegelt selle ka tehtud IS7ga, 9000+ damage blocked ja 4000+ damage, aga ei võitnud mängu.
Aga kas see tõlge on nõutud suht koht piiratud, või võib seda vähe muuta?
Noh mõni tore kild meeskonna jutus või nii?
Aga jah sellele pealelugejale oleks küll vaja vähemalt 200 grammi kangemat enne hinge alla küll siis jutu ka jooksma saab.
WZ-132 mängida on päris lust. Enda wn8 rekord tuli 27700. Mäng jäi kahjuks viiki, poleks lõpus liiga ettevaatlikuks muutunud, oleks olnud võidetav lahing. Kui uue pätsiga see tank veel buffi saab...
[/img]
Samad sõnad! Sellega seoses sattusin huvitava asja peale, Jaapani anime tipp Hayao Miyazaki on teinud Cariuse raamatu Tiigrid Poris põhjal koomiksi, kus sündmused toimuvad Sinimägedes selle 3 talu ümber.
Koomiks ise siin, lugeda ikka ülevalt alla, aga paremalt vasakule.
Eilne mäng hami vastu. Enne algust tuli herr Hami isiklikult sõimama, et me noobid julgeme neid rünnata.
Pihta hakkab 8.45. NB! Kuna klännis on kõik matsid, siis alla 18 a. palun mitte vaadata. Lisaks on kasutusel nagu ikka modid. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Eilne mäng hami vastu. Enne algust tuli herr Hami isiklikult sõimama, et me noobid julgeme neid rünnata.
Pihta hakkab 8.45. NB! Kuna klännis on kõik matsid, siis alla 18 a. palun mitte vaadata. Lisaks on kasutusel nagu ikka modid.
Pihta hakkab 8.45. NB! Kuna klännis on kõik matsid, siis alla 18 a. palun mitte vaadata. Lisaks on kasutusel nagu ikka modid.
Hästi mängitud Poisid ootasid kenasti ära oma hetke, kui vastane oli korraks paanikasse aetud, ja vormistasid ära Ühtlasi esimene kord, kus ma nägin T10 mediumi peal pikksilma
Hästi mängitud Poisid ootasid kenasti ära oma hetke, kui vastane oli korraks paanikasse aetud, ja vormistasid ära Ühtlasi esimene kord, kus ma nägin T10 mediumi peal pikksilma
Teatud hetkedel on sellest kasu ka. Igal ühel oma setup. Mina olen läinud seda teed. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Garaazis näitab tankidel actual viewrange. Hakkas silma, et T-54 ltwt actual viewrange on 452 m ja kõrval on T-54 mille actual viewrange on vaid 429 m. Kummaline on see, et base viewrange mõlemal sama ehk 390 m. T-54 peal on mehed kellel jookseb kolmas skill, olemas on BIA, recon on 95% peal ja situational awareness on 100%. T-54 ltwt peal aga meestel alles teine skill. Situational awareness on samuti 100% aga BIA ja recon on puudu.
Miks T-54 viewrange väiksem on? Peaks olema vastupidi. Või ei näita see garaazis õigesti?
Miks T-54 viewrange väiksem on? Peaks olema vastupidi. Või ei näita see garaazis õigesti?
Miks peaks vastupidi olema? Kergetankidel peabki see hea olema, et nad natukenegi kasulikud oleks. Tavalisel T-54'l on selle asemel hea toru ja soomus.
Miks peaks vastupidi olema? Kergetankidel peabki see hea olema, et nad natukenegi kasulikud oleks. Tavalisel T-54'l on selle asemel hea toru ja soomus.
Sellest olen ma jah aru saanud, et tegemist on kergetankiga Ma ei teadnud, et eri klassi tankidel on vaatekauguse arvutamise valem erinev.
Kergetanki ainuke eelis on see, et camo value väärtus on liikudes ja seistes sama ehk ise spotid enamasti vastase esimesena ja saad leebet tõmmata. Lisaks on camo väärtused oluliselt paremad kui muudel tankidel. Mobiilsuse osas on mitmed medikad sisuliselt samaväärsed kui kergetankid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.