Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kaun
HV kasutaja

|
15.10.2014 21:18:02
|
|
|
Ma kasutasin eelmises seasonis RaizQT poison buildi. Tema buildid on siiani kõik väga lahedad olnud
Kui uus season algab.. siis peaks uuesti mängima hakkama... peale eelmise lõppu pole mänginud enam.
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
![[raVen] [raVen]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/23650cbde6e8e8235986ac97e94a6600.jpg)
|
16.10.2014 08:17:29
|
|
|
Uus race season 25. okt, uued liigad detsembris ja Act 4 järgmise aasta alguses:
tsitaat: |
The December 1.3.0 update is at roughly the half-way mark between Forsaken Masters and the 1.4.0 Act Four expansion we'll be releasing early next year. |
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1087970
Väike tip masterite farmimise koha pealt ka, kui mõni veel igapäevaselt foorumit ei lappa: /global 820 on master sharing channel. Pole nende
rotation-süsteemist veel aru saanud, aga nii mõnigi on seal kõik masterid level 8 peale saanud. Endal Elreon alles esimene lv6 ja teised lähenemas.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gangrel
HV kasutaja

|
05.12.2014 11:18:15
|
|
|
1.3 tulekul. Lühidalt: PvP hooaeg. Proovivad turneed ning mängitakse low level (lvl 28) pvp-s. NB! PvP jaoks saab kohe lvl 28 tegelase keda enam leveldada ei saa aga keda nullist leveldama ei pea.
1.3 teavitus + uued liigad:
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1115208
PvP turnee auhinnad:
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1116929
Uus 1.3 skilltree ka väljas:
https://github.com/EmmittJ/PoESkillTree/releases/tag/2.1.0
Lühidalt pealmised punktid:
a)keskmine crit nerf (skilltree vasakul poolel peaaegu eemaldatud, crit dagger kerge nerf - pealmiselt multi ning crit bow peaaegu puutumatu)
b) uus väga tugev elemental klaster templari juures. Templari põhiala ümber tehtud koos duelistiga. Esimene tunduvalt parem kui vana praegu ja duelist tunduvalt sitem võrreldes praegusega. Märkimist väärib ka uued spetsialiseerumis nodid macedel, stavedel, axidel ja staffidel. Vastavalt culling strike on stun, endurance charge on crit, onslaught on kill ja power charge on block.
c) Block sai tuumarünnaku. Ligikaudselt 50% vähendatud terves skilltrees koos tervete klastritega mis kadunud (witch templar vaheline ala plus shadow+ranger vaheline). Olemasolevad nodid pooleks lõigatud. Lisatud "defences from shield", et veidi kompenseerida (lol). Acrobatics keystonile on uus negatiivne omadus lisatud: 30% less block.
Kokkuvõte üldisest meta muutusest: sitt. Rip survival melee, range crit hegemoonia jätkub.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
27.01.2015 21:37:40
|
|
|
account permabanned, kasutasin kuradi mäphakki ainult 4 päeva et farmida corrupted zone, kuna ma tedisn et palju inimesed petavad ja saavad hoiatusi siis mõtlesin et mis seal ikka, teen oma play natukene huivitavamaks, aga kuna ma eriti foorumeid ei loe, siis 20 jaanuar oli post kus öeldi ei inimesed kes kasutanud cheate ja 3rd party programme enne 20 januari, saavad hoiatuse kui sisse logivad, tulevikus enam hoiatusi ei anta vaid permanent ban.
veidi kahju ka mul oli põhiline karaker 95 witch summoner isegi uber killisin maha! 2*75 mida ma eriti mänginud. põhikarakter väärt kuskil 400 exalt 70exalt pangas and veel 30 exalt esemed mis vaja maha müüa
kahju on, aga samas mul olnud seal mängus enam midagi teha ka, uuesti otsast peale ei viitsi ka jännata, mäng oli fun aga samas ka väga masendav, kui rääkida ost/müük, olen mänginud igasugu mmosid aga niivõrd palju absoluutselt rumalaid aj väga õelaid inimesi ja meeletu ogus scammerid, ei ole ma kuskil teises mmos kohanud kui seda path of exiles
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
![[raVen] [raVen]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/23650cbde6e8e8235986ac97e94a6600.jpg)
|
28.01.2015 12:23:45
|
|
|
Ehee, ma kuulsin maphackist juhuslikult paar päeva enne foorumi uudist - keegi küsis Merciless rushi ajal, kuidas ma tean, kuhu poole joosta - no selleks ajaks on juba mõned käänakud ja tekstuurid meelde jäänud.
Path of Exile on FB's huvide all ja uudised tulevad ise kohale, foorumit ei viitsi ka lapata ja mingeid lisasid pole kunagi kasutanud. Eelmisel hooajal rääkis üks tegelane, et kasutab trade chatis mingit automessengeri, mis tema eest teksti kanalitele spämmib ja pidi täiesti legaalne olema - õhtul siis vaatab pakkumised üle. Pole ime, et sellised normaalse chati ära rikuvad. Asi vaikselt spämmib oma narruväärsete hindadega kaupa ja kui mõni õnge hakkab, siis pole ju väga tülikas kaupa teha. Oleks tagumine aeg selle tradega midagi ette võtta, poe.trade kaudu pole ka ühegi ostu puhul mingisugust vastukaja tulnud.
Mul polnud küll plaanis enne Act 4 tulekut uuesti mängima hakata, kuna Torment liiga tundub sama mõttetu nagu oli Rampage (noh ja need Gangreli mainitud nerfid), aga sõber meelitas koos mängima. Nüüd on tema lv20 ja mul 74 ja 62 charid. Tornado shot crit ranger (kombineerin praegu Frenzyga) ja Glacial Cascade/Freezig Pulse crit witch. Põhimõtteliselt mäng mõne päevaga mingite 1c uunikutega läbi tehtud ja alles nüüd hakkab mõni exalt ressurssi tekkima. Kuigi kumbki pole vist väga Atziri-võimeline. Hetkel paistab rangereid palju, melee charide hulgas Ground Slam popp ja eelmise liiga RF Incinerate chare olen ka päris palju kohanud.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
28.01.2015 13:20:52
|
|
|
Dock saab vabalt farmide corrupted alasi ka legaalselt. F1 ja anna minna.
Minu jaoks on endiselt huvitav, pole kunagi 100 exalts omanud vm ja myyb ka odavalt, peaasi, et lahti saab.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
28.01.2015 14:15:22
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Dock saab vabalt farmide corrupted alasi ka legaalselt. F1 ja anna minna.
Minu jaoks on endiselt huvitav, pole kunagi 100 exalts omanud vm ja myyb ka odavalt, peaasi, et lahti saab. |
ma alguses lugesin load screen sekundeid, aga see on petlik, kui on master või isegi roge exile siis petab ära
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
28.01.2015 16:03:06
|
|
|
nolifer, mul toitis suht alati see. Ise ära loe, istud docks ja teed uusi instants F1 millisekudeid jälgides. 100% rate oli mul, aga kuskil 10-15 tegin ja siis vaatasin, et pole mulle selle farmimine.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
|
28.01.2015 20:50:25
|
|
|
Lõpetasin just normal taseme ilma ühtegi skillpointi paigutamata. Korra elus peab seda ka tegema. Eraldi achievementi kahjuks ei saanud.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
13.02.2015 12:16:49
|
|
|
Esimene 6link, me so happy
ja siis jooksin seda uniqe tempel mappi ja avanes selline pärast strongboxi
me so happy again
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.02.2015 12:17:26
|
|
|
Ei näe suurelt neid pilte :p
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
13.02.2015 12:20:08
|
|
|
ups my bad,
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
|
13.02.2015 13:42:58
|
|
|
Mul on Tormentis droppidega suht kehvasti olnud, kuigi need spiritid peaks nagu dropreiti parandama, pole isegi ühtegi exalti visanud. Ainus 6L dropp on siiani Tabula Rasa, siis, kui omal juba 1,2k eva 5L Atziri's Splendour seljas. Ükspäev nägin küll üht 1,9k evasioniga corrupted 6linki 4 exaltiga müügis, oleks vb pidanud ära võtma, aga eks jõuab ka poe.trade kammida veel. Siiani olen 20/20 gemidele kulutanud peamiselt.
Hakkasin oma Tornado rangerit Neversink'i guide järgi uuesti tegema, et ilmselt on Atziri-mehed asja paremini läbi arvutanud. Merciless Dominusel ainult 1 surm (ei viitsinud lightning resisti maxida ja läksin pärast leveldamist), nii et tundub, et kärab küll ja tahaks ikkagi ise ka millalgi Atzirit proovida: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1041989 - duelisti ala osas all vasakul ja flask nodede osas on mul küll natuke kõhklusi, aga siiani täpselt guidet jälginud - ainult bandiitidelt sai frenzy charge võetud, ehk oleks pidanud crit boostiks power charge peale minema.
Lv73 viskas lv3 Zana Sewerites Cowards Trial questi ka - eelmises liigas jäidki need mul kappi seisma - polnud mingit probleemi ja boss suri ka mõne puncture lasuga. Exp oli kena. Küll aga feilisin järgmise, countdowniga Waste Pool questi, sai lihtsalt vales suunas joostud korraks.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
23.02.2015 16:01:06
|
|
|
Exalte olen 2 leidnud tormentis, aga mappidega on kurvad lood, hetke parim on 73 map mida näinud ja ma varsti lvl 82, eks näis, kuidas edasi läheb
Mõtlesin et miks mitte, virutasin vaali Palace mapile ja tulemus oli selline
kelle või millega ma seda mapi teen, väga jubedad modid sain
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
XwZwX
HV vaatleja
|
24.02.2015 16:23:01
|
|
|
Kas eestlastel või HV-l vms oma guild ka on? Olen päris pikalt mänginud, ja hetkel lvl 70 flicker strike lvldamas, seega võiks mõne Guildi leida küll
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
|
24.02.2015 20:00:35
|
|
|
MustLeib on. Metsjeesus ilmselt lahkus mingisse aktiivsemasse gildi, teistest Eesti omadest pole kuulnud. Thargun on pealik ja mulle on vist ka mingid pagunid peale tekkinud. Hetkel mängime Torment liigas. Kui keegi kutset soovib, lisage Thargunn või Headhuntyr - äkki saan ise ka saata. Täna küll enne paari tundi mängu ei jõua.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.02.2015 00:28:09
|
|
|
JAh lootus oli selline, aga vist tulen tagasi. Seal teises eesti klannis ka midagi ei toimu-kedagi ei ole.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
|
26.02.2015 05:02:56
|
|
|
Täna sain parema vibu ja Drillnecki, pole just top gear, aga päevatöö ja 9 exalti kohta pole paha. Vibu müüja venitas mitu tundi ja ootas, äkki teine huviline tuleb mängu ja pakub üle. Oleksin protsessi kiirendamiseks võinud ise parema pakkumise teha, aga läksin kokkuhoiu teed ja ilmselt tasus ära, sest vahepeal kukkus huvitavaid asju, nagu Enlighten gem ja esimene exalt (selle aja peale liigas kokku 262 levelit teinud). Nüüd tuleb natuke skille ümber tuunida - avastasin ootamatult, et olen ainult ühte pierce gemi leveldanud. Esialgse setupiga andis Drillneck ca 2k DPS ja vibu ca 1k juurde (kusjuures vibu oli kallim, aga no ehk critib ja kaitseb reflecti vastu paremini kui Lioneye).
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
01.03.2015 18:45:51
|
|
|
http://www.twitch.tv/moldran
sattusin vaatama, kuidas suht kuulus D3 streamer esimest korda mängib POEd, appi see valus ja naljakas vaatamine
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.03.2015 19:09:59
|
|
|
thargun kirjutas: |
http://www.twitch.tv/moldran
sattusin vaatama, kuidas suht kuulus D3 streamer esimest korda mängib POEd, appi see valus ja naljakas vaatamine  |
Sest Diablo ja POE on ju nii sarnased, et ühe mängija peaks kohe teist oskama
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
01.03.2015 19:29:38
|
|
|
Ei peagi, lihtsalt tüüp jättis sellise kergelt juhmi mulje
streamerina võiks ju vähe uurida mängu kohta, kasvõi seda kuidas support gemmid töötavad, naljaks oli ikka ja tüüp alustas hardcores kah kohe , merc merveil sööb ta elusalt
edit: niikaua kui ma trükkisin siin ,suri ära juba, ei jõudnud ta mercilessile, vana hea strongbox , a noh küll ta õpib
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gangrel
HV kasutaja

|
03.03.2015 10:26:31
|
|
|
Njaa kaastunne nolifer. Muidu kui viitsid tõsisemalt uuesti teha siis corrupted tsoonide jaoks ei ole map hacke vms vaja. Siin mainitud F1 trikk töötab väga hästi. Ise kasutanud ka ja väga töökindel. Seda muidugi kui SSD peal Poe ei ole. Siin originaalvideo kus see trikk üldsusele kättesaadavaks sai. Fun fact: see oli vist ainult mingid loetud päevad peale raamatukogu corrupted zone farming exploiti parandamist.
https://www.youtube.com/watch?v=A643ii9MT1A
Mis puutub kauplemisse siis poe oma on ülisitt igatepidi. Pealmine probleem on ikka see inimelement mis peab lülis olema. Sealt hakkavad kohe probleemid hargnema: alates ajavööndite erinevusest kuni tõpraliku käitumiseni (ajudekepp hindadega, mängijad kes jätavad oma poe üles ja siis lähevad ise aastaks eemale, trollid jne). Ei maksa oodata, et see ka muutub. Põhjus on C.Wilson kes on üks nendest haruldastest imeloomadest kellele meeldib päevade viisi head tehingut jahtida ning vaielda hinna üle. Ise ta seda välja öelnud. Nt masterite ekspansioonis oli algselt plaanis meistrid muuta ka nö poodnikeks kus mängija saab oma pahna anda nende kätte ning väljaostuhinna märkida. Teine mängija tuleb hideout instantsi vastava meistri juurde ning peale b/o summa mahajätmist saab itemi endale. Suhteliselt kiire ja efektiivne. Selle idee tulistas alla kohe C.Wilson kes jäärapäiselt nõub, et mõlemad mängijad peavad olema kohal tehingu sõlmimiseks. Kõlab umbes samasuguse jäärapäisusena nagu perma allocationi sisestamine. Kes ei tea siis PA jaoks läks vaja umbes aasta konstantset hülgemöla foorumites ennem kui see sisestati. Siis ka ainult 5 min timeriga ning silmnähtavalt vastumeelselt.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
|
05.03.2015 23:56:23
|
|
|
See Chris ei tundugi enam nii äge tegelane, hakka või ootama, millal ametit vahetab Kunagi sai mängitud Maple Storyt, mis on osavalt free to playks maskeeritud pay to win. Nende ärimudel viis nad WoW järel maailmas teisele kohale rahalüpsi osas ja sisaldas muuhulgas erinevaid müüdavaid turuputkasid limiteeritud slottidega, mille sai free marketis püsti panna ja end chat spämmist säästa. Suht mugav, tundub, et masterite idee on midagi sarnast olnud. Top mängur kustutas mängu ainsa max level chari pärast tuhandete eurode ja tundide kulutamist, et sõltuvusest vabaneda - no vähemalt ei raiunud kätt maha, nagu Hiinas hiljuti juhtus. Samas pean tunnistama, et nii arenenud veebipõhist turgu nagu PoE'l pole siiani näinud. Kuigi seda foorumi osa on suht tülikas hallata ja selleks ka mingeid lisaprogramme tehakse.
Mängust kah, sättisin lõpuks oma Tornado gemid Drillnecki jaoks ümber.
Puncture + Faster Attacks + PPaD + Crit multiplier + Pierce = 25k DPS (win). 6-link pole vist sellele kuluvat rutsi väärt.
Tornado shot + Faster Attacks + PPaD + GMP + Pierce + Crit multiplier = 14k DPS, 2k vähem kui Pierce asemel q20 Added fire kasutades. Aga guide soovitas mitte alahinnata Tornado second formi pierce spreadi clearspeedi silmas pidades, nii et vaatan ja katsetan mõnda aega.
Frenzy charge oli suht mõttetu, ilmselt pean bandit rewardi muutma millagi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
06.03.2015 00:14:19
|
|
|
peab ikka päris lowlife olema, et ühest mängust s6ltuvusse sattuda.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
|
06.03.2015 06:00:05
|
|
|
Esimene kokkupuude Death and Taxes mapiga, Zana daily. Nii kaugele jõudsimegi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|