Kohati ei saa ma teist aru, te ostate 100 eurose mängu ja siis tahate, et sealt pooled asjad välja korjataks - selleasemel, et õppida neid kasutama ja enda kasuks pöörata nende olemasolu.
Sul on see suurepärane võimalus hakata meie mentoriks ja postitada siia mõni video oma gameplayst! Paljud kindlasti tahavad oma oskusi-teadmisi arendada!
painkillah olen sinuga 100% nõus. Ainukene mis scoute helika vastu aitab on korralik meeskonna töö. Vaja selleks on vähemalt 2-3 meeskonna kaaslast. Esimene meeskonna liige lukustab sihtmärgi ja ütleb lukustatud rakett välja lastud, teine ootab kuni helikas flared välja laseb siis tulistab, selle aja jooksul on esimene mees juba laske valmis ja koos kolmandaga lasevad raketti välja ja helikas võetakse maha naksti. Kuid alati see ei toimi, kui on ikkagi väga kõvad piloodid, siis võivad nad vabalt igal ajal istekohti vahetada ja see annab neile lõpmatuseni flare jne või siis peidetakse majade või mis iganes objektide varju. Kõige lollikindlam on SRAW, kuid see nõuab oskust ja Õnne. Kahjuks eelpool mainitud plaan public serverites ei tööta, proovi sa 3 meest synkroonis tööle panna .
painkillah olen sinuga 100% nõus. Ainukene mis scoute helika vastu aitab on korralik meeskonna töö. Vaja selleks on vähemalt 2-3 meeskonna kaaslast. Esimene meeskonna liige lukustab sihtmärgi ja ütleb lukustatud rakett välja lastud, teine ootab kuni helikas flared välja laseb siis tulistab, selle aja jooksul on esimene mees juba laske valmis ja koos kolmandaga lasevad raketti välja ja helikas võetakse maha naksti. Kuid alati see ei toimi, kui on ikkagi väga kõvad piloodid, siis võivad nad vabalt igal ajal istekohti vahetada ja see annab neile lõpmatuseni flare jne või siis peidetakse majade või mis iganes objektide varju. Kõige lollikindlam on SRAW, kuid see nõuab oskust ja Õnne. Kahjuks eelpool mainitud plaan public serverites ei tööta, proovi sa 3 meest synkroonis tööle panna .
Kus juures panen ja probleemivabalt. Mul lihtsalt head kaaslased _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
tahtsin veel küsida, ma ei näe in-game loadoutis seda weapon stats'e.
Yt's näen kõigil, et kuvab paremale mingi akna, kus info ja muud värgid.. aga mul seda endal pole.
Kellelgi varem olnud sellega probleeme või asi on originis ? Üldiselt mängud asuvad teisel kettal,ei ole n.ö windowsi kettal kuhu origin installitud on _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Yt's näen kõigil, et kuvab paremale mingi akna, kus info ja muud värgid.. aga mul seda endal pole.
Kellelgi varem olnud sellega probleeme või asi on originis ? Üldiselt mängud asuvad teisel kettal,ei ole n.ö windowsi kettal kuhu origin installitud on
Ei oska aidata, aga need statsid on täiesti mõttetud, kasuta pigem symthic.com
Kellelgi varem olnud sellega probleeme või asi on originis ? Üldiselt mängud asuvad teisel kettal,ei ole n.ö windowsi kettal kuhu origin installitud on
Ei oska aidata, aga need statsid on täiesti mõttetud, kasuta pigem symthic.com
Rohkem tahan lisainfo pärast neid kasutada.. kusjuures ei tule mul ette ka " Warning, return to combat zone " kui olen mapist väljast.. midagi on katki _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Mul on see valik tavaliselt nulli peal, et mängus ekraanile liiga palju asju ei kuvataks, kuid siis kaovad ka igasugu muud asjad ära (kaasa arvatud loadout info).
Kas eestlased pole huvitatud BNL liigas osalemast? Algas just uus hooaeg. Täpsema info saate "http://www.nordicleague.se/index.php". Näiteks eilsest mängust saate ülevaate siit. http://www.twitch.tv/levelbf/v/3714948. Kui tunnete huvi siis võite meeskonna registreerida.
Kohati ei saa ma teist aru, te ostate 100 eurose mängu ja siis tahate, et sealt pooled asjad välja korjataks - selleasemel, et õppida neid kasutama ja enda kasuks pöörata nende olemasolu.
Sul on see suurepärane võimalus hakata meie mentoriks ja postitada siia mõni video oma gameplayst! Paljud kindlasti tahavad oma oskusi-teadmisi arendada!
Kohati ei saa mina temast aru. Mis mõnu on kükata ace23'ga conq large metroos ja vahel harva mängida teisi kaarte dominationis.. ei mingeid masinaid ega midagi, lihtsalt grindimine vähem kui viie eri relvaga jalgsi, päevast-päeva. Kui suure protsendi mängu pakutavast selline pelamine realiseeribki? Sorry, ei saanud norimata jätta (igaüks pelagu nagu tahab )
Kohati ei saa mina temast aru. Mis mõnu on kükata ace23'ga conq large metroos ja vahel harva mängida teisi kaarte dominationis.. ei mingeid masinaid ega midagi, lihtsalt grindimine vähem kui viie eri relvaga jalgsi, päevast-päeva. Kui suure protsendi mängu pakutavast selline pelamine realiseeribki? Sorry, ei saanud norimata jätta (igaüks pelagu nagu tahab )
Mängin siiski peamiselt ainult Conquest Large või Rushi mappe ja relvadest kasutan kõiki - ei saa neist aru, kes mingit relva ära tahavad keelata läbi serverireeglite vms. Te peate lihtsalt õppima paremini mängima _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Mängin siiski peamiselt ainult Conquest Large või Rushi mappe ja relvadest kasutan kõiki - ei saa neist aru, kes mingit relva ära tahavad keelata läbi serverireeglite vms. Te peate lihtsalt õppima paremini mängima
ülejäänud on alla 200 (üksikud erandid v.a) per kone, s.t vaevu ever puudutatud. Masinate kasutusprotsent võrreldes infantry ajaliselt 6,95%, masinakillide suhtarv kogukillidesse 4,56%
Mängin siiski peamiselt ainult Conquest Large või Rushi mappe ja relvadest kasutan kõiki - ei saa neist aru, kes mingit relva ära tahavad keelata läbi serverireeglite vms. Te peate lihtsalt õppima paremini mängima
ülejäänud on alla 500, üksikud erandid v.a alla 200 killi per kone, s.t vaevu ever puudutatud. Masinate kasutusprotsent võrreldes infantry ajaliselt 6,95%, masinakillide suhtarv kogukillidesse 4,56%
Minu jaoks teeb mängu põnevaks see kui on mingi saavutus, mille nimel vaeva näha ja üldiselt ma ka ei vingu mingite relvade kasutamise üle. Pigem kohandan oma mängustiili. Olen ära teinud üle 60 relva masteri (500+ killi) ülesande ja ütlen et kui leida sobiv map ja mode on võimalik kõigi relvadega sõbraks saada. Nii et võtke see väljakutse vastu.
scar-h-ga suht raske ikka kedagi maha saada kui keegi sul bulldogiga vastas. kuna sellel ju tulejõud kiirem _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.