Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elite: Dangerous märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Yorick
HV kasutaja
Yorick

sõnum 15.01.2015 19:36:24 vasta tsitaadiga

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/9991-Elite-Dangerous-Review
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kris1
HV kasutaja

sõnum 15.01.2015 23:21:13 vasta tsitaadiga

Jep see review päris hästi tehtud. icon_smile.gif

Kui juba sellistest miniülevaadetest jutt, siis lisaks omaltpoolt ka lingi TotalBiscuiti arvamusele (nagu ta nimetab et ülevaateks seda nimetada just ei saa). Esimesed 5min allolevast videost. Väga head sõnad tema poolt - ma natuke laiendaks selle ka supercruise´le ja muule kosmosevahelisele reisimisele. See on asi mis minu arvates väga hästi õnnestunud (tean ka et mõnede arvates maailma igavaim tegevus icon_lol.gif ).

Link

Ja kui veel ülevaadetest rääkida, siis täna oli "Puhata ja mängida" saadet kuulates (püüan iga nädal ikka kas youtubest otse või mingi päev järgi vaadata) huvitav kuulda nende saatejuhi Raineri arvamust. Küll alles esimene mulje, ja osadest asjadest ta (päris) valesti aru saanud, aga ehk järgmine saade juba selgem pilt (või siis juba Digi ajakirjas mingi kirjatükk).

Mängust ka. Täna tehti teatavaks järgmiste kuude plaanid. Et mitte üksipulki ümber kirjutada kopeerin lihtsalt teksti spoiler tagi sisse. Kommenteerin ainult seda, et silma on hakanud mõne mängija imestus selle üle et beta testimise eest küsitakse mingit lisasummat. Minu arvates on see just selline "kosmeetika" mille pealt loodan nad teenivad. Igal juhul minu arvates väga head uudised, ja ka tempo üle pole midagi nuriseda - veebruar pole kaugel, ja samad sõnad ka märtsi kohta. Lisamärkus ka see, et sellised 1.1 ja 1.2 jne on mängu ostjatele tasuta (ainult suurte Expansionite, mida praegu veel ühtegi ametlikult teatatud pole, eest küsitakse lisasummasid).
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 15.01.2015 23:28:08 vasta tsitaadiga

Ma ise vaatan ka P&M saadet,aga veidi tundub, et Rainer ei ole see inimene (no offence), kes Elite'i mängiks. Liiga hardcore mäng tundub talle olevat, pigem Martini v siis isegi Reinu teema.
Rainer selline super mario family gamer rohkem icon_biggrin.gif

Aga kui talle meeldib = siis äge ju icon_smile.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 16.01.2015 00:34:35 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Aga kui talle meeldib = siis äge ju icon_smile.gif

Ma ootaks järgmise nädala ära - võibolla tuleb sealt sellist kriitikat et taotakse maa alla. icon_lol.gif

Aga heameel et keegi neist võttis mängu ette. P&M on väga mõnus saade, jutt jookseb neil hästi ja nende arvamust erinevate mängude ja uudiste kohta on väga huvitav kuulata.
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 16.01.2015 14:22:29 vasta tsitaadiga

See on vist harv kui zeroP kiidab mängu.
Nii, et polegi siis flop?

X- rebirthile teeb silmad ette?

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.01.2015 15:50:34 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:

Täiesti erinevad žanrid ning võrrelda neid ei saa. Elite on noh, Elite ja ma ei teagi ühtegi teist samasugust mängu.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
r3s3t
HV vaatleja
r3s3t

sõnum 16.01.2015 16:03:47 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
NeroEST kirjutas:

Täiesti erinevad žanrid ning võrrelda neid ei saa. Elite on noh, Elite ja ma ei teagi ühtegi teist samasugust mängu.

X rebirth oli siuke feil, et pole just raske maaslamajat togida.

Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.01.2015 19:46:57 vasta tsitaadiga

Kuna ma ise olen suur X seeria fänn olnud, siis peaksin Elite'i ligi võtma (sadu tunde Xide all)
Rebirthi ei mänginud, õnneks ei teinud ja preorderi.

Xid olid ikka väga head asjad, X:Terran Conflict näiteks.
Probleem selles, et kuidagi tühjaks lõpuks jäi jne.

Elite täidab selle augu vähemalt vast ära ja edasiminek on tohutu.
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 16.01.2015 21:08:40 vasta tsitaadiga

Neile kes Frontieri foorumit ei külasta, ega mänguarendajate postitusi jälgi, siis paar väikest uuendust mis kõige eelduste kohaselt peaks 1.1 sisse tulema.

AI programmerija Sarah Jane Avory kirjutas, et muutis ümber süsteemi kus iga kogemata tulev lask vastase pihta kuulutab tagaotsitavaks (wanted). Kopeerin olulisemad tsitaadid ja detailid:

Spoiler Spoiler Spoiler

Mängu peadisainer Sandro Sammarco kirjutas väiksest muutusest shield cell bank´iga:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 16.01.2015 21:19:07 vasta tsitaadiga

Mul veel seda mängu ei ole aga jälgin suure huviga arengut. Hea viis arendajate postitusi näha on kasutada RSS Feed-i. Firefoxis kasutan Bamboo Feed Reader laiendit.
Selles teemas on seletatud kuidas seda teha: https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=52253
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 17.01.2015 11:48:11 vasta tsitaadiga

Asi on sama kaiff kui esimene Elite icon_smile.gif Tellisin omale riiuli-iluks selle karbiversiooni ka ära: praegu on see veel küll pre-order aga küll nad valmis pressivad need plaadid kah icon_smile.gif Eriti mõnus tunne on, et esimest Elitet sai aastaid näpitud ja kuna klahvid on suht samad esimese Elitega siis laeva juhtimine on käemällu jäänud icon_smile.gif Mõtlemist on siin muidugi rohkem. Natuke häirib see, et esimeses Elites võisid laeva täiustada palju vaid pappi on: siin aga määrab jubinate külgeinstallimise laeva kandevõime ja kinnituspunktide arv. Vähemalt mulle tundub nii esimestel muljetel: kaupmees, kaevur, õnnekütt, avastaja jne: igal juhul pead valikud tegema, et mida sul just vaja on. Praegu on mul algne sidewinderi kast ja olin valiku ees, et kas fuel scoops või cargo rack. Mingist docking computerist ei saa unistadagi: osta jõuaks aga siis peaks millestki olulisemast loobuma. ... nu üli-pro-superasi ja ei kahetse ühtegi eurikut. Laev ootab ja lendama, ei saa kaua jututada midagi icon_biggrin.gif

viimati muutis Laiakas 17.01.2015 16:54:37, muudetud 2 korda
tagasi üles
raitl
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.01.2015 12:33:55 vasta tsitaadiga

Laiakas, vaheta olemasolevad komponendid kallimate ja kvaliteetsemate vastu. Enamasti on nad kergemad ja sealt need väärtuslikud tonnid tulevad.
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 147
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 17.01.2015 16:10:43 vasta tsitaadiga

Mhhh... on ikka nii? Internal moduleid on sidewinderil näiteks 11 ja nii paljusid pudinaid saadki külge kruttida või kuidas see 12. koht tekiks? Näiteks tahaks fuel scoopikest veel lisada aga kõik moodulpesad juba kasutusel. Tonninduse vähendamine teeb lihtsalt laeva kiiremaks ja manööverdusvõimelisemaks.
Elites olen ka laiakas nimega, kui seal näete siis ärge omasid pekske icon_razz.gif
Veel muljeid proovimistest:
Piraatlus: natsa paremad laserid peale ja võib hädisemaid bot-e toksida küll: suht ruttu jätavad kauba maha aga ise jõuavad udu tõmmata. Ühesõnaga kosun enne siis vaatan seda teemat.
Tellimused jaamades: õnneasi, mis trehvab. Võib ka mingi konteineri toimetamise eest algaja jaoks hea nutsu saada arvele.
Kaevandus: jube tüütu asi nagu esimeseski Elites icon_biggrin.gif Käi ja toksi asteroide nigu totakas, sest neid scannida ei saa ning enamus sisaldab odavat rämpsu. Plaatina, kuld, beryllium ja nu hõbe kah on norm hinnaga. Ja kui tüki küljest lased siis on väärt kraami sisaldus tavaliselt vaid mingi 10-18 protsenti. üle 30 prosese maagi pudenemine on pidu-pidu icon_razz.gif Laeval peab ka raffineerimisseade olema, mis üleliigsest rämpsust eraldab maksva väärtusliku osa. Mingit tonnikest hõbedat siksisin ühe asteroidi juures tund aega ja siis viskasin jaamas kaevanduslaserid minema. See on lihtsalt igav. Mulle vähemalt.
Kaupmees: selleks peab suur laev olema kui tavakaupu liigutades hästi teenida tahad. Tulevikus ostan ja proovin.
Uurimine: korralikud scannerid (mu arust saab algse basicuga vaid tähti lahata ja planeediga ei oska see midagi peale hakata: Täiendus: saab planeete ka, just proovisin.) ja laev peaks siis vast Eagle olema: kiire ja nobe.
Ühesõnaga: kõik algajad puutuvad kokku hunniku dilemmadega, et mida teha ja kust pappi arenemiseks saada icon_biggrin.gif Mina ka icon_razz.gif
Aga VÄÄGA-VÄÄGA haigelt hea asi ja ilge tundideneelaja, niiet tähelegi ei pane icon_smile.gif Ja see reaalne Universum milles lendad: juba nende vaatepiltide pärast tasub Elites lennata: kõik on erinev, kordumatu ja ülikaunis!
... jätk
Reaalmaailmas tagasi icon_biggrin.gif Nagu ütlesin siis Elite kaotab ajataju icon_razz.gif
Tähelepanekuid:
*tagaotsitava (wanted) kleepsu saab omale lihtsalt: lased kedagi keda ei tohiks, tühistad tellimuse, numisiganes aga seda staatust ei pea põdema. Mu pearaha on praegu Föderatsiooni poolt mingi 29 tuhhi. Neid saan ise föderatsiooni baasis ära tasuda ja kõik oki. Praegu lihtsalt sebin anarhhiates icon_razz.gif Kui pollar või piraat üritab sind hüperruumis maha tõmmata siis hakkab ta sind reaalkosmosesse sikutama. Sellest saad pääseda: su ette tekib siis selline rescue tunnelile suunav sinine target ja kui suudad end sellel suunal hoida (laev on natsa alajuhitav siis ja see asi rillerdab ekraanil) siis pääsed. Enamjagu ma olen pääsenud. Kui siiski sikutatakse sind kosmosesse ja pahad hakkavad ahnelt sind kõmmutama, kuid algajana tunnetad, et laev on lahinguks lahja siis hoia kiirust spidoka peal sinise skaala tipus: see on mingi 70 proset mootori võimsusest. Siis säilib hea manööverdusvõime. Paned hüperi uuesti laadima, pahalast hoiad radari järgi endast taga ja vasakul-paremal (laseb enamuse sust mööda siis) ning kannatad ta võimlemised ära ning tõmbad hüperruumi uuesti udu icon_razz.gif Kõik Sidewinderiga ilusti sooritatav. Mul on algusest peale sama laev ja ei midagi hullu. Kui väga rahakesed ja eesmärgid käest ära kaovad siis saad Optionide alt oma saved nullida, kuid arvesta, et siis kaotad ka kogu eelmise läbikäidu. Tähesüsteemid, kogemuse, raha.. Proovi seda vältida: lahe ju hiljem tunda, et raskemas olukorras oled ise välja rabelenud icon_razz.gif Selliseid olukordi tekib algul sageli: võtad ülejõu käiva tellimuse: lendad mingisse pärapõrgu seda täitma ja siis avastad, et süsteem on tundmatu (ei tea kus baas), ei jätku kütust, pahasid liiga palju, baasis pole kraami mida lootsid... nu miljon asja, mis ootusi ei pruugi täita icon_biggrin.gif : ära loobu siis!, tühista ebamugav tellimus ja maksad hiljem trahvi ära ja kõik on jälle oki icon_biggrin.gif .. Elites ongi see siseehitus pettumuste ja õnnestumiste puhul rõõmustamisteks jube realistlikult üles ehitatud icon_smile.gif Miski ei tule lihtsalt aga kui tuleb siis naudid icon_razz.gif ..hiljem rikkaks ja tuunitud käruga cruisima hakkad, siis läheb muidugi igavamaks icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_razz.gif

viimati muutis Laiakas 17.01.2015 17:10:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 17.01.2015 16:46:00 vasta tsitaadiga

Laiakas,

Sisemiste moodulite limiteeritus on väga vajalik asi, see on üks tähtis komponent sellest mis teeb konktreetsest laevast konkreetse laeva. Eagle ja Viper puhul näiteks on neid küllaltki vähe sest tegu puhtalt lahingulaevadega; Cobra jällegi on universaal (head mooduli kohad + piisavalt relvakohti); Asp ja Type6 jällegi rohkete moodulitega sest esimene neist on peamiselt mõeldud kaardistamiseks (fuel scoop, detailed discovery scanner ja üldine scanner on tõsisemaks ettevõtmiseks miinimum) ja teine on esimene kesktasemel kaubalaev. Need on asjad mis panevad kombineerima, ja mõtlema mis laeva on tarvis mis ülesanneteks.

Kui keegi on sind tirinud planeetidevaheliselt liikumiselt (supercruise) välja (interdiction), siis esimene asi kogu energia mootoritesse (ENG) panna, ja boostida et jääd niipalju ellu et jõuad uuesti välja hüpata. Muidugi valik ka võidelda. Kui ma Cobraga kauplesin ja kaardistasin, siis ma isegi lootsin et mind mõne tagaotsitava poolt maha tõmmakse - väike lisateenistus kulus ära. Olen siis ennem ka kirjutanud, et väga fun on ka ise teisi niiviisi maha võtta - oled kuskil madala turvalisusega süsteemis, näed ära et mingi wanted laev liigub planeetide vahel, võtad ta sappa ja paned interdiction mooduli tööle. Tavaliselt tagaotsitavad arvutilaevad annavad ise järgi.

Soovitan ka igasugu missioone ja muid tegevusi kombineerida. Kui lähed tagaotsitavaid jahtima, vaata ennem kas bulletin boardil mingit ülesannet sellekohta pole. Või kui kaupled, äkki keegi vajab midagi, või tahab midagi kuhugi viia. Kui liigud erinevate süsteemide vahel, siis alati soovitav ka kaardistada (kui just polnud vajadust olnud see moodul ära vahetada), hea lisateenistus.
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 17.01.2015 17:14:06 vasta tsitaadiga

No et siis ika kehtibki see moodulite limiteeritus icon_smile.gif Ma õrnalt lootsin, et järsku annab kohti tulevikus juurde osta. Märkisin lihtsalt, et esimeses Elites sellist piirangut polnud. Seal oli vaid relvastuse hulk piiratud. Ütleme et kui 4 laserit siis 5-t peale ei kruvinud. See on muidugi uues Elites ka. Muid porisemiskohti mul polegi icon_biggrin.gif Kusjuures see moodulite piiratus on natsa ajuvaba siiski. Sama kui sa isiklikku autosse ei saaks tahaistmele lastetooli paigaldada sest tehase manuaalis on kirjas, et navi lisamisega said kõik lisade kohad täis icon_biggrin.gif Kui mul on hi-tech praktiliselt kaalutu ja väikese energianõudlikusega lisa jaoks raha ning eeloleva põhjal laev suudaks selle pudina ära majandada siis miks ma seda saada ei tohiks? Millest ma loobuma peaks kui tahaks luksust docking computer´i näol? protsess muutub ju näiteks ruttu igavaks.. : keeruta jaama ümber platsi otsides: ma muide ei usu, et Sa ka enam seda naudiks icon_razz.gif Dokkamine on päris algajale vaatemänguline. Hiljemalt teisel päeval muutub see tüütuks icon_smile.gif
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.01.2015 17:17:27 vasta tsitaadiga

Ma naudin küll siiamaani iga dockingut icon_smile.gif
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 17.01.2015 17:27:59 vasta tsitaadiga

Limiteeritus on kõigepealt gameplay element. Ja ka in-fiction on see päris loogiline - kui ikka laev on väike, siis sinna palju ei pane. Mõnel väiksel vidinal võib jah öelda, et mis see üks lisaskänner oleks, aga siin tuleb lihtsalt tõdeda et tegu mänguga. Kui Eagle mahutaks ära 4 või 5 sisemist moodulit, siis ma mingi teise laevaga ei mängikski. Kui aga tahan kas kaubandust või tähesüsteemide kaardistust teha, siis tuleb mul vaadata suuremate laevade poole.

Ma automaatset dockingut pole kasutanud, ja arvan et ei kasutagi. icon_lol.gif Lõbusam on ise manuaalselt (ja ka palju kiirem), ja vähemalt minul pole see veel ära tüüdanud, sama fun kui alguses. Väga hästi õnnestunud element.
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 17.01.2015 17:36:59 vasta tsitaadiga

Scartile
Lase ajal natsa joosta, Su arvamus muutub sest ekraanil visuaalne pilt ju ei muutu ning kogu protsess muutub Su jaoks tavaliseks AEGASÖÖVAKS rutiiniks icon_razz.gif Umbes nagu hommikul hambaidpestes teed samu liigutusi icon_razz.gif Mul esimesest Elitest sellest siiber icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Et asi edaspidi põnevust dokkamisel säilitaks peaks arendajad sinna siis mingi tiheda trafficu juurde tinistama või jaamasid põnevamaks tegema visuaalselt. Usu mind, see muutub ajas samaigavaks kui bussijuht oma igapäevast marssuuti läbib...
Krisile
Mäng on Elite reikarnatsioon ehk olemuselt ju tema taaselustamine: nagu ise ütlesid, see on mäng. miks siis esimese reaalsusega rohkem klappivast osast loobuma pidi??? (isegi X-Tensionis polnud moodulite piirangut ju, mis on Elitega võrreldes lahja kõiges muus).. Simulatsioon peaks ikka püüdma loogikasse jääda mu jaoks ka nii ajuvabas punktis kasvõi, et menüüst oleks võikamalik ka lastetooli paigaldada icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

viimati muutis Laiakas 21.01.2015 11:54:57, muudetud 3 korda
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.01.2015 17:40:02 vasta tsitaadiga

Laiakas kirjutas:
Scartile
Lase ajal natsa joosta, Su arvamus muutub sest ekraanil visuaalne pilt ju ei muutu ning kogu protsess muutub Su jaoks tavaliseks AEGASÖÖVAKS rutiiniks icon_razz.gif

Ma pole mänginud midagi muud alates launchipäevast, seega ei muutu siin rutiiniks midagi. Kui sul on miljoni eest träni trümmis, värisevad käed päris korralikult iga kord.
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 17.01.2015 19:26:45 vasta tsitaadiga

eeem.. icon_smile.gif Ma sain vanas Elites Elite taseme ja kuna see asi on tõsiselt võluv siis see jama naelutab Su aastateks icon_razz.gif Käte värin kuulub asja juurde miljoniga icon_biggrin.gif .. Tõsisema mängimise puhul on sellised piiramised pikema aja jooksul nagu tõrv meepütis. Ohh , muidugi on see dokkamine kama ja üleelatav ... lihtsalt ma ei taba loogilist pointi, et milleks see olema peab. Fuel scoop näiteks pole enam luksus aga tähesüsteemide tõsisemal avastamisel juba hädavajalik asi, et ennast tähe juures tankida.. nu krt. pole kuhugi installida seda oma sidewinderile: kõik olemasolevad moodulid on hädavajalikud.. Arendajad võiks siis vähemalt 2-3 lisakohta juurde panna. Ma muide ei usu et nad oma arendustegemistes ennast ise nii piiraks testides icon_razz.gif Cheativad nagunii icon_razz.gif
Hahaaa icon_biggrin.gif ma üldse ei tahtnud nii palju vinguda icon_biggrin.gif icon_razz.gif
Ok, midagi lahedat ka siis: ma ostsin Voiceattaci ja häälkäskluste paketi Elite Dangerousile. Häälkäsklused on omamoodi kirss tordile icon_smile.gif Illustreerimiseks üks ja teil suu vesiseks ajamiseks muarust täitsa lahe venku video Astrast:
https://www.youtube.com/watch?v=s4QkltClArw
Täitsa äge tunne on kui ütled: gear up või jump ning Elites kõik nii juhtubki pluss kõrva hellitavalt ka ju kuulatav vastureaktsioon, sest tädi hääl on.. nu lahe icon_biggrin.gif Paketis mis ma ostsin on Astra vastuseid .. väääga palju icon_smile.gif ja seal videos olev Rimas jagas ka oma VoiceAttaci häälestusprofiili (Täiendus: tsekkasin just, ta on youtuubikus selle lingi maha võtnud aga mul on olemas. Kes tahab siis mailigu mulle laiakas@mail.com ja saadan. mul on see olemas) ning temal oli seal viide mingile hullule kogusele käskudele, kus Astra räägib lisaks käskude teostamisele küsimise peale tähespektritest, müüdavate kaupade kirjeldusi ja igast värki: mingi selline wikipedia moodi.., aga niipalju ju nagunii ei kasuta.
Vaadake icon_smile.gif
Täiendus... ei saa ju nii laisk olla - peksa mulle icon_biggrin.gif, et kribad foorumisse ja viiteid ei anna. Nii, kes asjade vastu huvi tunneb siis:
*Elite Dangerosi jaoks Astra (nu see laheda häälega tädi vastused icon_razz.gif) saab osta siit: http://www.elitedangerousvoicepack.com/ ja lisaks proge VoiceAttack siit: http://www.voiceattack.com/ . Esimene maksis mingi vist 7 eurikut ja teine oli vist 5 kopikatega. Natsa otsisin piravariante ka aga.. las see mäng jääb täitsa puhtaks: inimesed on kõvasti vaeva näinud icon_smile.gif Asja mänguga kokkusidumiseks annan sellise video: https://www.youtube.com/watch?v=6aQwq01L8kc ingliskeelseid on ka, mul vene keel lihtsalt rohkem suus, see venekeelne õpetus.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.01.2015 19:31:08 vasta tsitaadiga

Müü Sidewinder maha ja liigu edasi, mis sa selle nuubilaevaga ikka rabeled.
tagasi üles
Laiakas
HV vaatleja
Laiakas

sõnum 17.01.2015 21:38:53 vasta tsitaadiga

Küll jõuab icon_smile.gif Pealegi pole sellel winderil ka midagi väga häda kui tuunida: hiljem uut laeva ostes saad sinna investeeritud enamus raha hinnas tagasi ju. Uues Elites on piraatide agressiivsus võrreldes esimese Elitega ikka hämmastavalt lahja: selle SideWinderiga võid rahulikult tükk aega ringi loperdada. Siin kui seisu tahad pead rohkem ise torkima minema icon_smile.gif
Loodan, et mingi updatega tuleb veel üks komponent 84 aasta Elitest siia. UFO-d. Neid kohtas üliharva. Tulid ei tea kust: jube kiired, kannul püsida ei õnnestunud, et jälitada. Neid oli ka pagana raske hävitada: ülikiired, manööverdasid järsult. Piisavalt osav olid ja võimas relvastus siis sai jagu küll. Enamjaolt hävinesid täielikult, vahel harva jätsid mingi erimagusa nänniga konteineri maha icon_smile.gif .. neil seal Frontieris on vanu üllatusi lisada küll ja küll veel..

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 17.01.2015 23:49:59 vasta tsitaadiga

Elu nagu seiklusfilmis, kuidas minnakse jälitama piraati, kelle eest 800 000+ pearaha välja pandud.
https://www.youtube.com/watch?v=czqGrxujscg&feature=youtu.be
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 18.01.2015 00:03:25 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Elu nagu seiklusfilmis, kuidas minnakse jälitama piraati, kelle eest 800 000+ pearaha välja pandud.
https://www.youtube.com/watch?v=czqGrxujscg&feature=youtu.be

vaatasin ka selle eile ära.
Üks kahest youtube'i tegelasest, kelle gameplay'd vaatan. (teine mäng pole Elite)

Väga lahedalt edasi antud Elite'i. Kutt on üle keskmise osav ja tark ka.

P.S. Kas on tõsi, et Braben ja Co liidab mingi hetk jaamades ringi liikumise jms asja ka ? Ehk mingisugune FPS tugi, kus jalutad ringi.

Hetkel üks suuremaid puudusi on vist korralik co-op süsteem,kus bountyd ja asjad jagatud ja üksteisele creditsi ülekandmine jne.
RPSi artikkel oli päris hea Elite'i kohta.
Tundub nagu oleks ikka veel 0.9 Elite, aga kindlasti liigub legendaarse staatuse suunas.
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 18.01.2015 02:33:09 vasta tsitaadiga

Isinona videod on jah juba legendaarsed. Juba tema FAOFF dockimised panevad imestama. Tal igas videos on ka oma narrative, ja kuigi mõni tema otsus pole olnud kõige targem, siis tema oskustes ei kahtle keegi.

Lisan siia ühe teise mängija video, midagi sarnast nagu siin lingitud viimane Isinona oma. Tsiteerides tema videot - putting the "hunting" back into bounty hunting. Väikse lisamärkusena oli mullegi siin videos paar asja mida ei teadnud.
https://www.youtube.com/watch?v=m3Q7c0dkI3c

Rääkides expansionitest, siis praegu veel ei tea mis tuleb ja millal tuleb. Suure tõenäosusega esimene on jah kas planeetidele maandumine/liikumine või siis laevasisene/jaamasisene liikumine. Arvan et need tulevad eraldi, ja mingi hetk tagasi vähemalt öeldi et plaan on neid etappidena välja lasta (a´la planeetidele maandumine on kõigepealt atmosfäärita kuud, ja sealt liigutakse edasi keerulisemate asjade juurde). Viimastest uudistest teame vaid niipalju et arendustiimi laiendatakse. Eks sellised asjad võtavad aega, ma lähiajal küll midagi ei ootaks, võimalik et isegi mitte käesoleval aastal. See on kindlasti suur töö - samas kui suutsid Elite alla 2 aastaga valmis teha (kickstarteri viimane päev oli 5.jaanuar 2013), siis ei üllata mind midagi.

Eks Elitel jah mõneti sellist 0.9 maiku, kuid see ka arusaadav miks tehti otsus aasta lõpus välja lasta. Kuhugile tuli joon tõmmata, ja kui mõelda et poleks detsembris välja tulnud siis vaevalt oleksime palju võitnud kui väljalase olnuks näiteks olnud sellel nädalal. Nüüd oli neil joon 16.detsembri peal, siht silme ees, ja usun anti endast maksimum. Nüüd kui jõulupuhkus läbi, asuti uuesti tööle - sealhulgas keerulisemate bugide likvideerimine ja vanade asjade lihvimine. Siiski arvan et 1.0 (mis nüüd jõudnud 1.05 peale) on olnud väga stabiiline, ja raskemaid bugisid pole ka meeletult olnud (ise pole millegi sellise otsa komistanud - et maandumistuled mõnikord vilguvad ja kustuvad elan üle). Nagu ka eelmine nädal öeldi, et paljud parandused jäävad 1.1 peale (nagu Frontieril tavaks olnud et x.0x uuendused on ainult kriitilisemad asjad). Kuna müüginumbrid on olnud head (viimased numbrid mida teatati oli 6.jaanuari seisuga £14.1 miljonit), ja et arendustiim laieneb, siis see on tuleviku suhtes kõige tähtsam. Üks ütlus (mitte konkreetse mängu kohta vaid üldiselt) mida olen lugenud sobib siin hästi - "mänguarendaja kõige suurem vaenlane on aeg" (st. alati seda liiga vähe et kõik asjad oleks nii nagu vaja) - ja see paneb natuke ka teiste mängude puhul teisiti mõtlema (kirume küll GTA ja Witcheri edasilükkamist, aga neil on selline võimalus mängu paremaks teha). icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elite: Dangerous mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.