Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Liil6u
HV veteran

|
21.12.2014 18:00:17
|
|
|
iir kirjutas: |
Karbile nuga ja siis saab. |
Ei. Karbi saab ära lõhutud, tagi näen. Aga ära võtta ei saa.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
battlear
HV kasutaja

|
21.12.2014 18:17:50
|
|
|
Liil6u kirjutas: |
Ei. Karbi saab ära lõhutud, tagi näen. Aga ära võtta ei saa. |
Premium oled ikka ?
El-Fuego , no see on olnud kevadest saati lahti. Pidevalt testitakse midagi uut, aga eks ta kuangi kui testimine otsa saab pannakse kinni, aga hetkel selleks mingeid plaane küll ei ole.
Seoses IPv6-ga, mul küll ei tekkinud probleeme. Lisaks minu antud lingis on kirjas ka kuidas ta tagasi sisse panna, et karta pole midagi sul
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
21.12.2014 19:16:31
|
|
|
battlear kirjutas: |
Liil6u kirjutas: |
Ei. Karbi saab ära lõhutud, tagi näen. Aga ära võtta ei saa. |
Premium oled ikka ?
El-Fuego , no see on olnud kevadest saati lahti. Pidevalt testitakse midagi uut, aga eks ta kuangi kui testimine otsa saab pannakse kinni, aga hetkel selleks mingeid plaane küll ei ole.
Seoses IPv6-ga, mul küll ei tekkinud probleeme. Lisaks minu antud lingis on kirjas ka kuidas ta tagasi sisse panna, et karta pole midagi sul |
Prem on jah juba mitu mitu kuud olemas.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
22.12.2014 15:33:24
|
|
|
Kas need EBV serveri administraatrid ise ka mängu mängivad, et server on mulle tundub 24/7 tühi, võrreldes normaalsete serveritega. Praegu ei saa ma ise sissegi kuna ei pea isiklikult veel Premmi piisavalt heaks lisaks endiselt BF4 puhul.
Nõme favoritsis tühi server pidevalt. Millalgi kui sisse veel pääsesin sinna, siis tundus peamiselt lasti Zavodi, kuid mängijaid oli kasinalt paraku
Kuna ma ise olen Siege of Shanghai fänn - pole midagi paremat torni tipus transpordikopteriga vastasele kuuma anda siis ettepanek:
24/7 Siege of Shanghai 48 player Conquest Large mis laseks ilma Premmita rahva ka ligi.
800 ticketit ja NO LEVOLUTION reegel
Selline server oleks pidevalt täis rahvast
Trehvaks ehk Eesti tüüpe ka rohkem mängimas.
Serveri mõte võiks ikka olla rahvas mängimas, eriti kui ainus Eesti oma server niiöelda + seda keegi finantseerib ju samuti . Oleks nagu omal ajal CS-is dust2 24/7 Koffer.ee kuhu võis iga aeg sisse minna kuna alati keegi mängis.
Senini mängin venelastega 495-TEAM-Shanghai-24-7 serveris
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
22.12.2014 15:41:07
|
|
|
Mingi Golmud/Shanghai NO LEVOLUTION server eksisteerib iseenesest.. isiklikult lasen selle pilvelõhkuja alati maha, olgu mis reeglid serveris tahes.. muidu on 2/3 mängijatest seal ülal "snaipimas" või kasutavad seda ümberkaudsetele katustele hüppamiseks ning lipud kotivad väheseid.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
22.12.2014 16:22:52
|
|
|
parm, Küsimus oli kas 10€ eest BF4 prem on hea diil (ma vastust ei tea)
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
22.12.2014 16:22:52
|
|
|
parm kirjutas: |
Kui sa pead tulema foorumisse küsima, kuidas kulutada 10eur, siis tõenäoliselt pole see mäng sinujaoks  |
Küsin kuidas see ost oleks?Arvan ise, et võtaks ära kuna 10€ eest selline asi ja MP sellel väga hea. Sai proovitud ka korra seda, kui Origin andis 7 Päeva.
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
22.12.2014 16:28:08
|
|
|
Ma tean, et Fraps näitab fps mänguaknas ära ilusti, aga paljudel mängijatel youtube videotes on kuvatud ka muud infot a`la cpu ja gpu temp jne. Mida sellise asja jaoks kasutatakse?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
22.12.2014 16:47:08
|
|
|
olafsand, msi ab + rivatuner statistics server
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
22.12.2014 16:47:10
|
|
|
Black Friday ajal sai BF4+Premiumi 16€'ga. Üldiselt soovitaks ka pigem kohe Premium Edition osta sest seal sa pmst maksad ainult Premiumi enda eest ainult.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
22.12.2014 16:51:26
|
|
|
rocu kirjutas: |
Black Friday ajal sai BF4+Premiumi 16€'ga. Üldiselt soovitaks ka pigem kohe Premium Edition osta sest seal sa pmst maksad ainult Premiumi enda eest ainult. |
Mis sellel BF4+Premiumi nii huvitav on siis?
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
22.12.2014 17:34:47
|
|
|
erik111 kirjutas: |
Black Friday ajal sai BF4+Premiumi 16€'ga. Üldiselt soovitaks ka pigem kohe Premium Edition osta sest seal sa pmst maksad ainult Premiumi enda eest ainult. |
Mis sellel BF4+Premiumi nii huvitav on siis? |
Rohkem contenti. Tulevane DLC pidavat ka premiumitele tasuta olema nii et saaks sellele ka kohe ligi. Kui mäng ikka huvi pakub siis soovitan ära osta, aga kui rohkem selline pühapäeva-mängija oled siis vb pole jah mõtet.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
22.12.2014 17:34:58
|
|
|
erik111 kirjutas: |
Mis sellel BF4+Premiumi nii huvitav on siis? |
saad ju kõik dlc'd ja hulganisti muud nodi korraga, muidu pead eraldi ostma, Premium editioni ostad siis kui üldse pole bf4'ja.
Lihtsalt Premiumi siis kui põhimäng on olemas ju
_________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaido163
HV kasutaja

|
22.12.2014 18:35:29
|
|
|
KrikU kirjutas: |
Kas need EBV serveri administraatrid ise ka mängu mängivad, et server on mulle tundub 24/7 tühi, võrreldes normaalsete serveritega. Praegu ei saa ma ise sissegi kuna ei pea isiklikult veel Premmi piisavalt heaks lisaks endiselt BF4 puhul.
Nõme favoritsis tühi server pidevalt. Millalgi kui sisse veel pääsesin sinna, siis tundus peamiselt lasti Zavodi, kuid mängijaid oli kasinalt paraku
Kuna ma ise olen Siege of Shanghai fänn - pole midagi paremat torni tipus transpordikopteriga vastasele kuuma anda siis ettepanek:
24/7 Siege of Shanghai 48 player Conquest Large mis laseks ilma Premmita rahva ka ligi.
800 ticketit ja NO LEVOLUTION reegel
Selline server oleks pidevalt täis rahvast
Trehvaks ehk Eesti tüüpe ka rohkem mängimas.
Serveri mõte võiks ikka olla rahvas mängimas, eriti kui ainus Eesti oma server niiöelda + seda keegi finantseerib ju samuti . Oleks nagu omal ajal CS-is dust2 24/7 Koffer.ee kuhu võis iga aeg sisse minna kuna alati keegi mängis.
Senini mängin venelastega 495-TEAM-Shanghai-24-7 serveris  |
Tere
Mäng meie serveris toimub peaaegu iga päev. Serveri täituvuse üle ei saa küll viimasel ajal väga rõõmu tunda aga päris tühjalt ta ei seisa. Probleem ei ole iseenesest mappide valik, ega ka mitte gamemode või midagi sellist.
Põhiprobleem on see, et serveri täitumiseks peab keegi selle käima tõmbama. Ja neid inimesi, kes korraga sinna sisse logiks võiks olla 20. (Piisab ka vähemast aga siis läheb aega rohkem). Nendel päevadel kui on endal aega rahvast taga ajada ja serverisse kutsuda oleme tavaliselt ka mängu käima saanud. Kahjuks alati seda teha ei jõua. Pealegi on eestlastel kahjuks selline komme, et igaüks nohistab kuskil omaette ja isegi kutsumise peale ei viitsi tulla. Serveri täitmise puhul kehtib reegel: Kus on, sinna tuleb juurde. Ehk kui on 20 inimest mängimas siis suure tõenäosusega läheb server ka täis. Kahjuks jah... on meil Eestis nii, et väga paljud ei viitsi oma õlga alla panna ja aidata serverit käima tõmmata. Kutse peale vastatakse, et tõmmake server käima, küll me siis tuleme ka mängima. Aga sellise suhtumisega ei lähegi server käima ja pole kuhugi tulla ka.
Seega üleskutse kõigile, kel on võimalust... lepime kellaaja kokku ja tõmbame serveri käima. Kui meid on piisavalt, siis tuleb ka muud rahvast juurde ja mäng saab alata.
Ühe mäpi jooksutamist serveris ei pea lähiajal võimalikuks, sest serveri toetajatest on 100% Premiumi omanikud ja siis jääks nende Premiumi võimalused (DLC mapid) kasutamata. Pealegi tegime mingi aeg tagasi väikese uuringu, millest selgus, et mängijatest 70% on Premium olemas.
Kokkuvõttes: KÕIK huvilised on meie serverisse oodatud.
Lingide serveri külastatavuse ja mängitavate mäppide kohta:
http://www.upload.ee/image/4424038/EBV_kasutus.png
http://www.upload.ee/image/4424055/EBV_mapid.png
Tänud tähelepanu eest.
EBV platooni esindaja.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sandor
HV kasutaja

|
22.12.2014 19:18:12
|
|
|
Isiklikult olen mina täheldanud, et kui BF3 veel teemas oli, siis ei olnud vahet mis päev oli, alati oli battlelogi sõbralistis vähemalt 5-10 inimest online ja 3-5 nime kes mängisid. Praegu olen kõige rohkem näinud 3 nime korraga onlines, kelles 1 mängib BF3, ja ülejäänud niisama hängivad.
Põhivennad kellega praktiliselt iga õhtu BF3 mängitud sai, on täiesti kadunud: Systeemid, mehaanik, Kr1st, Lovvi, VanKromosoom jne
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
22.12.2014 19:20:33
|
|
|
Mul on jälle vastupidi, paar üksikut "kerjust" on jäänud veel BF3 peale, kuna kardavad, et raud ei vea BF4 välja. Ülejäänud lasevad BF4 ja on rahul, et mäng on multikast edasi arenenud tõsiseltvõetavaks arcade shooteriks.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaido163
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
22.12.2014 20:49:56
|
|
|
Sandor, Ütlen ausalt, villand sai sellest BF4'st. Veebruarist saati pole pmst enam mänginud. Lihtsalt viskas üle see DICE/EA saamatus ja lisaks polnud võimalik Rush'i mängida, kuna ei eksisteerinud mappe nagu BF3's Bazaar, Seine või isegi Metro. BF4's Rush gamemode oleks nagu täiesti ära unustatud ja Conquest viskab pikapeale üle, kuna gun vs gun actionit on suhteliselt vähe. Lugedes nüüd seda teemat, olen aru saanud, et asjad on paremuse poole, aga no ei tõmba üldse see mäng enam. Selle asemel leidsin CS:GO, mis minu jaoks pakub veel rohkem seda, mida pakkus BF3'e City Rush.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
22.12.2014 20:51:54
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Ma tean, et Fraps näitab fps mänguaknas ära ilusti, aga paljudel mängijatel youtube videotes on kuvatud ka muud infot a`la cpu ja gpu temp jne. Mida sellise asja jaoks kasutatakse? |
OT: https://www.youtube.com/watch?v=igKHWTzxpWM
Siin väga hea õpetus kuidas kõik ilusti ära seadistada ja pärast saad ise valida, mis infot näitab ja mida ei
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|