|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
djkiller
HV Guru

|
31.10.2014 14:42:35
|
|
|
| QWhite kirjutas: |
Kas vanad Tantumi kasutajad siin sellise kirja on saanud? Kirja stiil on ülbe nagu Wavecomil ikka, et "oleme juba korduvalt teavitanud", aga tegelt pole keegi midagi öelnud ja ei kedagi ei koti ka, hea kui te oma veebilehega meist võimalikult kaugele koliksite.
djkilleri probleem peaks ka olema sellest tingitud. Tantumi nimeserverid löövad mingi reklaami ette.
Kirjutame Teile seoses Teie domeeni ... nimeserveritega.
Kuna tantumservers.eu domeen ja nimeserver jäid pärast AS WaveCom’i liitumist Tantumiga meie kontrolli alt välja, oleme korduvalt palunud klientidel vahetada vanad nimeserverid WaveCom’i nimeserverite vastu.
Tagamaks domeeni tõrgeteta töö palume oma registripidaja juures uuteks nimeserveriteks panna:
ns.wavecom.ee 80.79.112.2
ns2.wavecom.ee 80.79.112.20 |
adres vahetatud kuid vene ip inimesed ikka näevad reklaami
millest see tingitud?
blokk peal?
|
|
| Kommentaarid: 223 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karu
HV kasutaja
|
31.10.2014 15:13:13
|
|
|
| djkiller kirjutas: |
adres vahetatud kuid vene ip inimesed ikka näevad reklaami
millest see tingitud?
blokk peal? |
dns'il on cache mille aegumise kiirus on kirjeldatud dns kirjetes. vaikimisi on selleks 24tundi
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
31.10.2014 15:17:38
|
|
|
| minu teada kaks päeva järjest oli venes probleeme
|
|
   |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
31.10.2014 15:23:02
|
|
|
| djkiller kirjutas: |
| minu teada kaks päeva järjest oli venes probleeme |
Mõte oli selles, et kui sa praegu nimeserverid õigeks panid, siis selle muudatuse jõustumine võib võtta kuni 24h.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
04.11.2014 21:22:59
|
|
|
Mul juhtus 23. oktoobril, et Wavecomi all olnud e-mailid enam ei tulnud sisse. Kirjutasin ja sain ka teade, et "me oleme korduvalt teavitanud tantumi nimeserverite äralõpetamisest" aga ma ei ole sellekohast kirja kindlasti mitte näinud. Kontrollisin just üle, et on arved, meeldetuletused ja blokeeringule vastus ning siis järsku 29. oktoobril "Teie domeeni nimeserverid" kus "oleme korduvalt palunud klientidel vahetada vanad nimeserverid WaveCom’i nimeserverite vastu." Mul on nüüd ära piiratud 10 lisadomeeni ja 10 alamdomeeni peale ehk tegelikult peavad need numbrid olema mõlemad kuni 10, mitte 10+10, sest iga lisadomeen ongi oma olemuselt alamdomeen. Seda ei mõista nende müügitöö tegija, soovitas samuti VPS-i. Lisaks kirjutas, et me pole käskinud ülemääraseid lisadomeene ja alamdomeene kustutada, kuigi need olid punaselt märgitud ja asi meenutas Tantumi tegevust mullu augustist, mis kehtestas ka üleöö uue hinnakirja(mul oli ettemaks käesoleva aasta aprillini) ja leidis, et peaksin neile maksma mingi 1400€. Tutkit Tantum, ma kolisin konto ära ja sina surid sellel aastal välja ehk läksid Wavecomi alla. Nüüd teeb Wavecom sama asja, paneb senised kliendid piirangutega silmitsi. Ärge arvake, et võtan VPS-i teilt.
Kui õige lehe asemel on mingi muu, siis on probleem DNS kirjetes või serverit on häkitud(tuleks kontrollida index ja .htaccess faili sisu).
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
04.11.2014 21:35:55
|
|
|
paistab ,et mina sain ka häkkimise alla ,aga mainiti et uuenduded
adminisse tekkisid 2 kasutajat
nüüd lehel jälel jamad ei saa lõpuni asju teha.kuskil mingi uss sees
mõtlesin ,et teen lehel asjad lõpuni ja siis hakkan kolima
|
|
   |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
14.11.2014 21:44:13
|
|
|
| Oskab keegi öelda, kes kodumaistest webimajutustest pakub piirmatu andmemaht + NodeJS? Või ikka VPS?
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
15.11.2014 10:21:58
|
|
|
| kussu kirjutas: |
| Oskab keegi öelda, kes kodumaistest webimajutustest pakub piirmatu andmemaht + NodeJS? Või ikka VPS? |
On seda piiramatut niiväga vaja? Pakun, et enamus ei ületa 5-10Tb maagilist piiri. Soovid kvaliteeti või odavust?
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
15.11.2014 10:55:34
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| kussu kirjutas: |
| Oskab keegi öelda, kes kodumaistest webimajutustest pakub piirmatu andmemaht + NodeJS? Või ikka VPS? |
On seda piiramatut niiväga vaja? Pakun, et enamus ei ületa 5-10Tb maagilist piiri. Soovid kvaliteeti või odavust? |
Eelistaks kvaliteeti hea hinnaga, samas on asi suunatud riigist välja ning tarbib suhtkoht palju andmemahtu. Võib ka pakkuda hea hinna ja kvalteedi suhtega välkamaa hostinguid.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
15.11.2014 11:15:01
|
|
|
kussu, heroku?
Kui ise adminnimisega tegeleda ei taha, siis head asja odavamalt ei saa. Variant on ka rackspace managed aga see on juba kallim...
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.11.2014 19:47:36
|
|
|
| 1984.is on kellegi kogemusi? Kuidas on?
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.11.2014 23:46:03
|
|
|
| SKG kirjutas: |
| 1984.is on kellegi kogemusi? Kuidas on? |
Väga hea, kasutavad Thor DC-d. Privaatsuse otsimiseks ei tasu kasutada, kuna kaablit niikuinii monitooritakse ja on rohkem pseudokaitse.
Mul on veel lisaks konto EDIS.AT mõlema asukohaga, Isle of Man ja Island.
Kirjadele reageeritakse <5-15 minutit
Asukoha tõttu soovitaksin Dediserve 4€ specialit. Dublin, Ireland täiesti olemas.
https://manage.dediserve.com/?cmd=cart&action=add&id=1
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
28.11.2014 11:20:51
|
|
|
Tere veel kord kaasvõitlejad
soovin abi oma murele.Endal hakkab juba muude asjade kõrvalt virtuaalserveri teenusepakkuja otsiumine üle jõu käima
Vaja oleks samade parameetritega teenusepakkujat mis on wavecom kuid stabiilsem
olemas 5 domeeni
1. koduleht+emailid
2.ainult e-mailid
3.e-mailid ja koduleht
4. aninult e-mail
5.on suunatud nr 3 domeenile
zone pole võimalik kuna seal 1 domeen
veebimajutus.ee saaks domeenid tööle kuid e-mailid oleks ainult ühele domeenile
ideaalis kui oleks ka cpanel mis sellisele lollile nagu mina on vastuvõetavam ja juba harjunud
one veel pakkumisi?
|
|
   |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
28.11.2014 12:11:26
|
|
|
Zones on võimalik samuti rohkem domeene lisada aga täisfunktsionaalse postkasti saab ainult ühele domeenile.
Kas on mingi põhjus, miks eelpoolpakutud Virtuaal.com ei sobi? Vastab kõikidele kriteeritumitele ja aastase makse puhul tuleks kuumakse kõigest 5 eurikut.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
28.11.2014 12:50:06
|
|
|
virtuaali tausta ma pole uurinud ,kuid paistb et ka c panel peal.
teda vist kvaliteedi osas zone ja veebimajutuega võrrelda ei saa?
kas kolivad ka minu kama tasuta enda juurde?
|
|
   |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
28.11.2014 13:08:09
|
|
|
| CPanel on olemas, kvaliteet ja kasutajatugi Zonega kindlasti samaväärne (olen aastaid kasutanud nii Virtuaali kui Zone teenuseid). Kolimise asja pead ilmselt neilt küsima ...
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
28.11.2014 13:15:09
|
|
|
eks siis pean pöörduma. to olen juba aasta zonesse ette maksnud ja veebimajutusse ka
ju me mõitsime üksteist valesti:S
|
|
   |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.11.2014 23:07:34
|
|
|
| Kirjade järgi kvalifitseerub ka radicenter. Stabiilsus on üldiselt suht hea, vähemalt viimase paari aasta jooksul pole mingit suuremat katkestust olnud.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.11.2014 16:59:48
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| SKG kirjutas: |
| 1984.is on kellegi kogemusi? Kuidas on? |
Väga hea, kasutavad Thor DC-d. Privaatsuse otsimiseks ei tasu kasutada, kuna kaablit niikuinii monitooritakse ja on rohkem pseudokaitse.
Mul on veel lisaks konto EDIS.AT mõlema asukohaga, Isle of Man ja Island.
Kirjadele reageeritakse <5-15 minutit
Asukoha tõttu soovitaksin Dediserve 4€ specialit. Dublin, Ireland täiesti olemas.
https://manage.dediserve.com/?cmd=cart&action=add&id=1 |
Tänud asjaliku vastuse eest!
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
30.11.2014 00:54:54
|
|
|
| Keegi oskab veel midagi kommenteerida ? Yhe kasutaja. Kommentaar kes yhte ja sama promob pole nagu usaldusväärne
|
|
   |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
01.12.2014 15:41:39
|
|
|
| Kuidas on Virtuaali või RadiCenteri ühenduvus/kiirus välismaal? Hetkel kasutan WaveComi ja ütleme nii, et Hispaaniasse ja USAsse ei ulatu, kooleb maha poole laadimise pealt. Kas Zone'i saab tuua mitu domeeni? Mitte aliast nagu kodulehel pakutakse, vajan pigem Addon domeeni võimalust.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
01.12.2014 16:13:09
|
|
|
| Rix kirjutas: |
| Kas Zone'i saab tuua mitu domeeni? Mitte aliast nagu kodulehel pakutakse, vajan pigem Addon domeeni võimalust. |
Ei ole tüüpiline lisadomeeni lahendus aga on võimalik lisadomeene samasse paketti panna küll. Paraku pole see lahendus täisfunktsionaalne st lisadomeeni puhul pole võimalik kasutada täisväärtuslikku postkasti. Sai alles hiljuti lisaks põhidomeenile kaks lisadomeeni ühte paketti pandud ja põhimõtteliselt toimib küll.
Zone saadetud juhised:
Spoiler 
Kaks domeeni ühes serveris.
Virtuaalserver seotakse kindla domeeninimega ja lisadomeene on võimalik suunata aliasega alamdomeenile. Kui Teil on näiteks domeen zone.ee ja lisadomeen zone.eu, siis antud juhul tuleks zone.ee serverisse lisada alamdomeen ning suunata zone.eu aliasega antud alamdomeenile. Minnes zone.eu lehele kuvatakse küll aadressiribal zone.eu, mitte alamdomeeni nimi, kuid kui lehel ringi liikuda, siis mingis punktis kuvatakse ikkagi alamdomeeni nime. Selle muutmiseks tuleks Teil pöörduda oma veebiarendaja poole.
Kõik aliasega suunatud domeeni aadressile saadetud kirjad suunatakse edasi põhidomeeniga seotud postkasti. Ehk siis kõik kirjad, mis saadetakse näiteks info@zone.eu aadressile suunatakse edasi info@zone.ee aadressile. Antud kirju Te saate kätte, kuid vastata saate ainult info@zone.ee aadressi pealt.
Aliase tellimuse saate esitada põhidomeeni serveri halduskeskkonnas. Selleks valige Zone kodulehel "Minu Zone" ja sisenege oma ZoneID kasutajaandmetega. Valige teenuste ülevaate lehel "Virtuaalserverid" ja "Halda virtuaalservereid". Seejärel valige "Kasutajakonto" ja "Aliase tellimine“.
Alamdomeen saate Te luua samuti serveri halduse kaudu valides "Veebiserver" ja "Alamdomeenid". Alamdomeeni loomisel tuleb kindlasti määrata ka kataloog, kuhu lisadomeeni koduleht paigutatakse.
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
20.12.2014 07:22:55
|
|
|
Keegi Beehosting.net veebimajutust kasutab? Kas on usaldusväärne ja hea? Plaanis on fotogaleriid ja blogi üleval hoidma hakata. Vaatan user unlimited paketi poole.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
20.12.2014 12:16:25
|
|
|
| ErkiT kirjutas: |
Keegi Beehosting.net veebimajutust kasutab? Kas on usaldusväärne ja hea? Plaanis on fotogaleriid ja blogi üleval hoidma hakata. Vaatan user unlimited paketi poole. |
Ei soovitaks ka hullemale vihavaenlasele. Kuna asukohaks Sydney? Soovitan http://www.ransomit.com.au/vps + Cpanel. Mölla enda soovidele vastavalt. Omanik Oliver on mõistlik tegelane. Leheküljel olevaid hindu ka ei tasu vaadata. Mingi orientiiri saad.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
21.12.2014 05:47:35
|
|
|
| Selge, uurin seda varianti ka siis. Need odavad pakkujad tekitavad ikka alati veits hirmu ja, et hinna pärast kannatab tavaliselt kvaliteet. Anywayz, kuna ma tahan vaid paari lihtsat asja üleval hoida, siis soodne hind on minu jaoks lihtsalt pluss. Kes Eesti turul üldse kõige usaldusväärsemad hostingu pakkujad on? Zone, Radicenter, Veebimajutus.ee? Kas veel mõni asjalik pakkuja on?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|