Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  3DMark2001 lülitab arvuti välja - viga käes märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eeroj
HV kasutaja

sõnum 15.03.2004 00:05:30 3DMark2001 lülitab arvuti välja - viga käes vasta tsitaadiga

Selline jama, et 3DMark2001 SE, kuuenda testi ajal arvuti seiskub! Ülekoormuses pole kah vist asi, mäng jookseb normaalselt. Kas on kellelgi sellist probleemi ette tulnud?

See pole muidugi minu põhimure. Ma krutin seda sellepärast, et 3D Mark tulemus on vilets. (AMD XP2100+, Soltek KT400, X-Micro Ti-4200 4x AGP 128) Ei tule 8000 punnigi. Varemalt sain 10000 täis. 3D 2003 ainult 1368. Kõlab nagu teisedki teemad siin, aga mul on viimased nvidea ja VIA draiverid juba peal.

Kas on kellelgi mõni hea idee mida võiksin proovida?

Tänud,

viimati muutis eeroj 15.03.2004 18:38:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Terminator III
HV veteran

sõnum 15.03.2004 00:30:34 vasta tsitaadiga

Alati ei ole kõige viimased driverid paremad, nvidial pidid vist olema kõige paremad 44.04 versioon, need pidid andma kuni 1000 punni rohkem kui kõige uuemad
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
Eser
HV veteran

sõnum 15.03.2004 11:00:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga mul on viimased nvidea ja VIA draiverid juba peal

tsitaat:

Alati ei ole kõige viimased driverid paremad

jep sa pead vaatama mis su kaardile sobivad paremini
ja tundub nii et mida uuemad, seda vähem punne testides saad.

Troll
HV Guru
Troll

sõnum 15.03.2004 14:20:50 vasta tsitaadiga

Siin võib olla mitu põhjust, mul viskas 3DMargist välja siis, kui mälu oli vigane. Seda testi Memtest86-ga. Siis pole sul kirjas, mis OPsüsteemi sa kasutad? DirectX9.0 on ikka peal?
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2004 14:33:19 vasta tsitaadiga

troll, sul viskas testist välja...aga temal paneb arvuti kinni! (vähemalt nii saan mina asjast aru) see ei ole eriti normaalne, ausalt öeldes ei olegi vist kunagi näinud sellist varianti, kas panebki päris kinni v teeb vähemalt autom. resaka?
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 15.03.2004 14:39:14 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
troll, sul viskas testist välja...aga temal paneb arvuti kinni! (vähemalt nii saan mina asjast aru) see ei ole eriti normaalne, ausalt öeldes ei olegi vist kunagi näinud sellist varianti, kas panebki päris kinni v teeb vähemalt autom. resaka?

Kirjutasin vähe halvasti, tegelikult tegi mul restardi. Teemaalgataja võiks täpsustada, mida ta selle arvuti seiskumise all mõtleb, kas jääb päriselt seisma või ainult jookseb kokku s.o pilt ees, aga midagi ei funktsi?

svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2004 14:40:13 vasta tsitaadiga

Olen ka sellise kaardi puhul sama pilti näinud. Mingi päris kõva jahutus oli peal kaardil, aga poole testi peal tappis arvuti ära ja radika peal võis mune praadida. Kusjuures ilma klokkamata tegi nii. Ei kujuta ette mis vaking turbiini selle kaardi peale puhuma peab panema.
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
eeroj
HV kasutaja

sõnum 15.03.2004 17:48:25 vasta tsitaadiga

Win on XP , directX9 peal ja 6. testi ajal paneb justnimelt arvuti kinni, nii nagu vool läheks ära. Ise mõtlesin kah, et äkitsi video kuumeneb üle. Jahutus on Zalmani passivne ja seda annab kindlasti ka hehvalt kokku panna - nii et ei jahuta normaalselt. Aga olen ennem korduvalt 3DMark teste teinud ja mänginud - no prob. Aga nüüd on mõistus otsas.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2004 17:57:16 vasta tsitaadiga

üks on kindel, jahuta kui sitasti tahad, see küll arvuti kinni lykkamist ei saa põhjustada...ma arvan! icon_lol.gif
miski muu probleem vast, äkki on siis mingi probleem toitega, nõuab nii palju powwat, et ei suudeta seda lihtsalt pakkuda? see vaid oletus, aga maybe...

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
eeroj
HV kasutaja

sõnum 15.03.2004 18:38:24 vasta tsitaadiga

Sorry. Paistab et valehäire. Kui midagi pees, siis ikka harva (isiklik kogemus) kui süüdistused hardware teemal õigustatud. Ikka põhjus 2 kõrva vahel. Eile sain foorumist lingi mingi nvidea kaartide kellamiseks. Tegin lahti ja see tahtis mingit system32 faili uuendada. Panin cancel ja sealt mulle need probleemid. Täna tegin uuesti ilma cancelita ja 3DMark2001SE funkab jällegi. Punne muidugi vähe, 1100 p. vähem kui rekord, aga pean proovima vanemaid nvidea draivereid. Tahaks jälle 10 000 täis saada.

Aitäh kõigile kes viicisid siia paar rida kirja panna.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  3DMark2001 lülitab arvuti välja - viga käes
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.