Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad? |
Itella SmartPOST |
|
80% |
[ 442 ] |
Omniva Post24 |
|
15% |
[ 83 ] |
DPD |
|
4% |
[ 24 ] |
|
hääli kokku : 549 |
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
10.11.2014 14:21:14
|
|
|
namstoop, paki hinnad 2x tõuseksid laksust (ning ka kõik teised hinnad), siis ilmselt saaksid pühapäeviti ehk külastada neid asutusi.
DPD ei vea ka ju pühapäeviti mitte midagi. DHL ei liiguta nv üleüldse lillegi...
Hiid kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Pühapäeviti automaate ju ei täideta/tühjendata |
Mis ajast?
|
EP pole neid kunagi täitnud/tühjendanud pühapäeviti ju (vähemalt ei mäleta küll), smartposti rida.
Smartpostil muidugi pühapäeviti veoks ilmselt suuremaid kulutusi pole - veavad ju pakke vaid, kuskil kaubanduskeskuses mingeid putkasi pole, mille rendi eest plekkida jne.
namstoop, paki hinnad 2x tõuseksid laksust (ning ka kõik teised hinnad), siis ilmselt saaksid pühapäeviti ehk külastada neid asutusi.
DPD ei vea ka ju pühapäeviti mitte midagi. DHL ei liiguta nv üleüldse lillegi...
Mis ajast?
|
EP pole neid kunagi täitnud/tühjendanud pühapäeviti ju (vähemalt ei mäleta küll), smartposti rida.
Smartpostil muidugi pühapäeviti veoks ilmselt suuremaid kulutusi pole - veavad ju pakke vaid, kuskil kaubanduskeskuses mingeid putkasi pole, mille rendi eest plekkida jne.
namstoop kirjutas: |
maatriks kirjutas: |
Ma loodan, et sa saad ise ka aru, kui suur raiskamine see oleks ja kes selle kinni maksaks. See ei ole ainult Eestis nii, normaalne ongi, et inimesed saavad aeg-ajalt puhata. Ja pere sooviks ikkagi korraga puhata, kuigi see sinu elu äärmiselt keeruliseks teeb.
Välismaal on tavaline, et pühapäeval on isegi poed kinni, sest inimestest hoolitakse rohkem ja ka inimesed hoolivad ise endast rohkem. |
Et siis Eestis postitöötajad on kuidagi erilisemad kui paljud teised? Tanklad töötavad, poed töötavad, päästeametnikud töötavad, trollijuhid töötavad, .... jätka loetule ise.
|
Miks raadiotes L ja P hommikuprogramme pole? On raadiotöötajad kuidagi erilisemad kui teised? Miks riigiasutused L & P kinni on? On riigitöötajad kuidagi erilisemad kui teised?
Et siis eestlane peaks E-P töötama 24/7?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 10.11.2014 14:21:58, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
10.11.2014 14:21:24
|
|
|
Mis ajast?
|
Smartpostil muidugi pühapäeviti veoks ilmselt suuremaid kulutusi pole - veavad ju pakke vaid, kuskil kaubanduskeskuses mingeid putkasi pole, mille rendi eest plekkida jne. |
Smartposti hinnad on 2x kallimad või. Pole nagu täheldanud.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
10.11.2014 14:22:42
|
|
|
namstoop, loe oma tsiteeritud posti viimast lauset
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
10.11.2014 14:39:15
|
|
|
namstoop, loe oma tsiteeritud posti viimast lauset |
tol hetkel, kui ma tsiteeri nupp vajutasin, seda teksti seal veel ei olnud
Mis puutub ka selles, et
tsitaat: |
Miks raadiotes L ja P hommikuprogramme pole? On raadiotöötajad kuidagi erilisemad kui teised? Miks riigiasutused L & P kinni on? On riigitöötajad kuidagi erilisemad kui teised?
Et siis eestlane peaks E-P töötama 24/7? |
siis teenusel ja teenusel on vahe ja kui selliseid võrdluseid tood, siis mjah.
Kui nad reklaamivad ennast, kui 24/7 teenus, siis see ei tohiks tähenda, et tegelikult on 16/6 või umbes nii. Lisaks konkureerib Omniva oma teenust pakkudes SmartPostiga. Minu nurin on paljuski ajendatud sellest, et kuna Omniva kuulub riigile, siis ka kaudselt mulle. Ma hea meelga kasutaks nende teenust, sest kui riigil läheb paremini, siis ka mul. Aga seda olen ma nõus tegema juhul, kui see oleks samaväärne või miks mitte konkurentidest parem. Paraku on nad rohkem sabassörkjad ja isegi kopeerides teevad kehvema tulemuse.
Aga üldiselt aitab kah. Samas endiselt ei suuda ma mõista, miks keegi vabatahtlikult kehva asja üle õnnelik on ja seda veel kaitseb, nagu tegu oleks maailma kõige parema asjaga
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
10.11.2014 16:39:34
|
|
|
PAKI SUURUS OMNIVA SMARTPOST HINNAVAHE (%)
Väike pakk 2.78 € 2.95 € 6.1%
Keskmine pakk 3.29 € 3.70 € 12.5%
Suur pakk 3.96 € 4.65 € 17.4% |
Eks igaüks vaatab ise, mis talle parasjagu olulised tegurid on.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
10.11.2014 16:57:05
|
|
|
Smartposti väike pakk on suurem kui Omniva oma. Praegu just saatsin ühe paki, mis oleks Smartpostiga odavam olnud.
viimati muutis Lordlesta 10.11.2014 16:57:14, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
10.11.2014 16:57:08
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Kuigi isiklikult eelistaksin, kui ka meil oleks kasutusel Saksamaa mudel, kus pühapäev on tõesti puhkepäev enamikele inimestele. Loomulikult on mõned inimesed, kes peavad tööl olema (tuletõrje, politsei, arstid jne), aga valdav enamus puhkab pühapäeval. |
ot: |
Eelmise aasta alguses käisin Kreekas. Saabusin sinna mingil kohalikul riigipühal ja peatusin Tallinna mõistes võibolla mustamäel... ehk siis mitte päris kesklinnas kuid mitte ka kuskil perifeerias. Olin pikendusjuhtme maha unustanud ja kell 14 päeval oli seda võimatu kuskilt leida. Isegi suurem osa tanklaid ja toidupoode olid suletud. Selle peale ei oska küll muud kui WTF öelda, Eestisse kindlasti selliseid puhkepäevi ei sooviks.
|
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
10.11.2014 17:06:27
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
Smartposti väike pakk on suurem kui Omniva oma. Praegu just saatsin ühe paki, mis oleks Smartpostiga odavam olnud.  |
Ja suur pakk on jällegi Omnival suurem, ometigi üle 15% soodsam.
Eks see ole eestlastele harjumatu jah, et aeg-ajalt ka puhatakse, mitte ei töötata end vigaseks
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
10.11.2014 18:11:03
|
|
|
namstoop kirjutas: |
Kui nad reklaamivad ennast, kui 24/7 teenus |
Kus nad seda reklaamivad? Kodulehel kirjas, et pakke saad postitada ja välja võtta 24 tundi päevas ja täpselt nii see ka on.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
04.12.2014 22:37:46
|
|
|
Smartpostist siis: Eile pandi pakk posti. Päeval helistati, et kapid on täis ja kas tohib ukse taha tuua. Teine variant oli, et pean kaks päeva ootama. Ega mulle see ukse taha toomise variant ei istunud aga mis teha. Päeval tuli veel SMS, et pakk saabub 15:32, Tegelikult saabus 15:28, et kella nad tunnevad
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
05.12.2014 19:00:19
|
|
|
Juhtusin Omniva uut jubedat reklaami kuulma raadios post24 kohta. Konkurentide mahategemine käib täie hooga. Tekitab rohkem põlastust omniva vastu kui soovi seda kasutada...
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ands
HV Guru
|
05.12.2014 19:02:44
|
|
|
Mul oli täna smartpostiga sama teema...helistati, et kuller võib koju ära tuua. Kuna kedagi kodus ei olnud ja sobivat aega ei leidnud, siis jäi ära.
Paki oleks pidanud täna kätte saama, aga nüüd saan siis ka homme automaadist alles
|
|
Kommentaarid: 350 loe/lisa |
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
05.12.2014 19:53:15
|
|
|
No aga Smartpost pakub ju teile ise lahendusi. Arusaadav, et pakimaadi asemel kuller sama raha eest mõnikord ei sobi.
Omnivistid enamasti ei paku mingit kliendile sobivat lahendust. Selle asemel võltsitakse trackingus infot ja aetakse muidu häma. Loomulikult on ka selles firmas inimesi, kes saavad suurepäraselt aru, milles nende ametiülesanded seisnevad ja ka vastavalt käituvad, vahel isegi rohkem teevad, kui ettenähtud. Aga nad on suures vähemuses. Ja nende töö ei paista välja. Lihtsalt süsteemi ülesehitus on selline.
Vahel jääb mulje, et kunde on postiettevõtte jaoks, mitte vastupidi. Kuidas muidu neid avaldusi, mis meediasse paisatud on, mõista?
"Liiga palju tellitakse Hiinast kaupa."
Kas seda Hiina kaupa veetakse tasuta laiali? No ei usu mina seda.
Pika jutu lühike mõte on selles, et jamasid tuleb ette igal firmal ja igal alal. Oluline selle juures on: kas ja kuidas need asjad ära klatitakse. Ja selles on Omnival Smartpostilt palju õppida.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.12.2014 21:03:40
|
|
|
tcumen kirjutas: |
Ja selles on Omnival Smartpostilt palju õppida. |
Riigiettevõte vs eraettevõte
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
05.12.2014 21:33:58
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Riigiettevõte vs eraettevõte |
Nii on.
Aga kas see peab nii olema?
Et kas riigiettevõtet ei saagi siis juhtida samadel alustel, kui eraettevõtet? Või on riigi AS ainult sõbrale soojaks pesaks?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
05.12.2014 22:55:02
|
|
|
On riigitöötajad kuidagi erilisemad kui teised?
Et siis eestlane peaks E-P töötama 24/7? |
Eksid üldistades. Mitte kõik riigitöötajad ei istu nv kodus.. ma olen riigiametnik ja teen (töö)nädalas ~80 töötundi, k.a ööd, nv ja riigipühad. Järgnev nädal on vaba aga sisuliselt tööaeg möödub kas rakkes või end peale vahetust välja magades et siis uuesti tööle tormata. Töö spetsiifika nõuab seda.
Aga ma ei arva et postitöötajad peaks olema kahes vahetuses tööl - öösel ja päeval ning nv k.a. Milleks? kulud ju ka suuremad (öötariifi erinevus jne). Nende teenus ei ole kriitiline.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.12.2014 19:01:43
|
|
|
PCman kirjutas: |
Juhtusin Omniva uut jubedat reklaami kuulma raadios post24 kohta. Konkurentide mahategemine käib täie hooga. Tekitab rohkem põlastust omniva vastu kui soovi seda kasutada... |
Kunagine SmartPosti reklaam juba ununenud?
Aga tegelikult on sellel reklaamil iva sees - neid müügimehi on kõik kaubanduskeskused täis. Lisaks peab mõnes kaubanduskeskuses orienteerumisekspert olema, et SmartPosti automaati üles leida. Näiteks Solarises on see kusagile 0-korrusele nurga taha peidetud
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel
Kreisi kasutaja

|
07.12.2014 21:43:43
|
|
|
Betamax kirjutas: |
PCman kirjutas: |
Juhtusin Omniva uut jubedat reklaami kuulma raadios post24 kohta. Konkurentide mahategemine käib täie hooga. Tekitab rohkem põlastust omniva vastu kui soovi seda kasutada... |
Kunagine SmartPosti reklaam juba ununenud?
Aga tegelikult on sellel reklaamil iva sees - neid müügimehi on kõik kaubanduskeskused täis. Lisaks peab mõnes kaubanduskeskuses orienteerumisekspert olema, et SmartPosti automaati üles leida. Näiteks Solarises on see kusagile 0-korrusele nurga taha peidetud  |
No ma usun ,et peale ühte korda otsimist jääb ikka meelde kus automaat asub ja kui regulaarselt pakke tellid, siis ei tohiks väga probleeme olla
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.12.2014 21:53:33
|
|
|
Teist korda tellin juba mujale
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel
Kreisi kasutaja

|
07.12.2014 22:07:41
|
|
|
Sel juhul mõistan su nördimust.
Mul endal on dilemma, kui tellin piima SP kaudu, on piim soojas hapuks läinud ja kui EP, siis on piim jääs.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
08.12.2014 14:18:53
|
|
|
proovi sa -10 kraadi juures 15 sekundiga EP automaadist pakki teele saata - hui saadki - 15 sek kulub ainuüksi numbri toksimisele - sest ekraan ei jõua vajutustele järele.
_________________ joodan ja mõõdan |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
08.12.2014 16:57:08
|
|
|
Valid ettevalmistatud paki nupu, skanneerid triipkoodi ja asetad paki kappi. Valmis.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.12.2014 17:07:06
|
|
|
Kalliks läheb kui ise vormistada. Prindi, lõika, kleebi. Elekter maksab, paber maksab, printeri tahm/tint maksab, liim/teip + kulumine.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
08.12.2014 19:40:32
|
|
|
Mugavus ja aeg maksavad rohkem
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.12.2014 22:38:44
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Riigiettevõte vs eraettevõte |
Nii on.
Aga kas see peab nii olema?
Et kas riigiettevõtet ei saagi siis juhtida samadel alustel, kui eraettevõtet? Või on riigi AS ainult sõbrale soojaks pesaks? |
Riigiettevõte on kolhoos. Erinevus on selles, et eraettevõttel on konkreetne omanik, kes jamade korral midagi ette võtab kuid riigiettevõttel on vaid palgatöötajad, kelle huvi on vaid probleem kuhugi mujale veeretada ja oma tagumikku kaitsta.
Üks suur erinevus on veel. Riigiasutusel on eelarve. Kui raha seal eelarves vale rea peal satub olema, siis nii ongi, et selle eest võib küll kalli telerekaalmi tellida, kuid teenuse kvaliteedi parandamisse seda investeerida ei tohi. Eelnev oli muidugi piltlik näide, EP eelarvest ega selle täitmisest ei tea ma midagi.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|