Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  (LG) Google Nexus 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 63, 64, 65  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.11.2014 00:35:37 vasta tsitaadiga

spezwend kirjutas:
Viilutaja kirjutas:
Ei aidanud icon_cry.gif

eckh kirjutas:
Flashi puhas 5.0 factory image peale, äkki OTA uuendusega läks miskit valesti.

Tee auto root (kui ei ole), siis installi twrp, siis tee advanced wipe, siis puhas image, siis viimane superSU.

Eesti keeles paluks? Aitäh! icon_smile.gif
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 25.11.2014 07:57:09 vasta tsitaadiga

Telefon selle hinna eest on muidugi parim, mis saada on aga need olid miinused minu jaoks. icon_razz.gif Minu arust on kaamera ikka ülisitt kahjuks ja aku mahutavus vöiks olla ikka veidi suurem.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 25.11.2014 08:46:02 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Telefon selle hinna eest on muidugi parim, mis saada on aga need olid miinused minu jaoks. icon_razz.gif Minu arust on kaamera ikka ülisitt kahjuks ja aku mahutavus vöiks olla ikka veidi suurem.

"ülisitt" on nüüd küll veits tugev väljend. Millega sa siis muidu pildistad, Hasselbladiga või?

Mul on küllalt olnud situatsioone, kus ma ei viitsi kotist peegelkaamerat võtta, sest telefon ajab täitsa okeilt asja ära. Kehvades valgusoludes loomulikult mitte, aga tilluke sensor on tilluke ja sealt mingit müravaba kõrget ISO välja ei peksa.

Iga kaamera on ülisitt, kui ei oska seda kasutada või ei tunne vastava kaamera tehnilise võimekuse piire. icon_rolleyes.gif

Mul enne Nexust oli HTC DHD (ostuhind 2x kõrgem, kui Nexusel) ja sellega võrreldes tegi telefon kõva hüppe kvaliteedis.

Suurema aku vastu ei oleks ilmselt küll kellelgi midagi ühegi telefon puhul icon_lol.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 25.11.2014 09:16:40 vasta tsitaadiga

Kaameral vöiks olla mitu fokusseerimispunkti. Praegu on nii, et üks punkt on kena terav aga ülejäänu läheb juba uduseks. Eriti hästi näha kui teha mingit "makro" vötet või midagi lähemalt pildistades. Minu arust Sony Z seeria telefonide kaamerad on palju paremad aga eks madal hind paneb asja paika. icon_razz.gif
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 25.11.2014 10:28:29 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Kaameral vöiks olla mitu fokusseerimispunkti. Praegu on nii, et üks punkt on kena terav aga ülejäänu läheb juba uduseks. Eriti hästi näha kui teha mingit "makro" vötet või midagi lähemalt pildistades. Minu arust Sony Z seeria telefonide kaamerad on palju paremad aga eks madal hind paneb asja paika. icon_razz.gif

seda oled proovinud?

https://github.com/PkmX/lcamera

Ja mida sa pead silmas mitme punkti korraga terav olemise all? icon_rolleyes.gif Ega siis teravussügavuse ulatus seab piiri nagunii, eriti makro puhul.

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 25.11.2014 10:31:52 vasta tsitaadiga

+ Sony Z seeria omanikud on väga kriitilised fotode kvaliteedi üle kui aus olla icon_wink.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
randy111
HV vaatleja

sõnum 25.11.2014 10:56:30 vasta tsitaadiga

ühesõnaga kõik on ilus ja tore ja lilleline ja soovitate 5.0 peale lasta?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 25.11.2014 11:09:30 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Dj-E kirjutas:

seda oled proovinud?

https://github.com/PkmX/lcamera

Ja mida sa pead silmas mitme punkti korraga terav olemise all? icon_rolleyes.gif Ega siis teravussügavuse ulatus seab piiri nagunii, eriti makro puhul.

Pean seda silmas, et üks punkt on terav aga servad jäävad juba uduseks. Vöin öhtul siia ühe pildi näiteks panna. Praegu tööl olles ei saa. Ja neid erinevaid foto appe olen palju testinud. Üks on hullem kui teine. Kui tarkvaraga saaks fotoka paremaks teha siis usun, et Google oleks seda juba ise teinud. Seda konkreetset asja pole proovinud.

Ja eks virisejaid leiab iga asja üle ka seal kus poleks pöhjust. icon_razz.gif

Aga Nexus 5 on siiski oma hinna ja kvaliteedi poolest teistest peajagu üle ja Android 5 teeb telefoni veelgi paremaks. Seega, kes veel kahtlevad vöiksid südamerahus selle uuenduse ära teha. icon_wink.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.11.2014 13:03:12 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:

Pean seda silmas, et üks punkt on terav aga servad jäävad juba uduseks. Vöin öhtul siia ühe pildi näiteks panna. Praegu tööl olles ei saa. Ja neid erinevaid foto appe olen palju testinud. Üks on hullem kui teine. Kui tarkvaraga saaks fotoka paremaks teha siis usun, et Google oleks seda juba ise teinud. Seda konkreetset asja pole proovinud.
Selleks on vaja valgusjõulist objektiivi ja samal ajal parajalt suurt sensorit. Mobiilis pole kumbagi, praeguste vahendite juures ilmselt ei tule ka. Variant on tarkvaraliselt pilti töödelda kui sarnast tulemust tahad saada.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 25.11.2014 18:23:27 vasta tsitaadiga

Aga Lollipopist rääkides - pole midagi öelda, akukasutus on küll selgelt paranenud thumbs_up.gif Hetkel alates hommikul 0630-st 70% veel alles. Olen suhteliselt tavapäraselt kasutanud. thumbs_up.gif Varasemalt oli selleks ajaks 40-50% kanti kukkunud.
tagasi üles
KRJ
HV vaatleja
KRJ

sõnum 25.11.2014 21:09:54 vasta tsitaadiga

Mälukaardi teemale jätkuks:
Kas mitte mälukaart polnud üks nendest asjadest, mis tagas telefonitootjale koheselt Microsofti, kui patendtrolli, kaela lendamise? See oli ju see teema, et mikisoft sai Androidi pealt tulu kordades rohkem kui oma WindowsPhone projekti pealt. Sellepärast vist Google eriti ei armastagi SDkaarti oma telefonidess lisada.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 25.11.2014 21:43:56 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
spezwend kirjutas:
Viilutaja kirjutas:
Ei aidanud icon_cry.gif

eckh kirjutas:
Flashi puhas 5.0 factory image peale, äkki OTA uuendusega läks miskit valesti.

Tee auto root (kui ei ole), siis installi twrp, siis tee advanced wipe, siis puhas image, siis viimane superSU.

Eesti keeles paluks? Aitäh! icon_smile.gif

1. http://autoroot.chainfire.eu/
2. http://teamw.in/project/twrp2/205
3. vol. down + pwr, valid vol. nuppudega recovery ja kinnitad pwr nupuga, sealt wipe - advanced wipe
4. http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-android-4-4-3-ktu84m-rooted-busybox-t2557523
5. http://forum.xda-developers.com/apps/supersu/2014-09-02-supersu-v2-05-t2868133

Softi uuesti installimiseks võiks muidugi olla OTG kaabel või pulk. Selle saad twrp-s mountida ja siis pulgalt softi peale lasta. Seda muidugi siis kui sisemälu ka ära formatid.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 25.11.2014 22:13:14 vasta tsitaadiga

Tõmbasin siis Android lehelt puhta 5.0 image alla ja lasin peale. Hetkel toimib custom helin. Kuid niipalju võin öelda, et fail peab kindlasti olema Ringtones kataloogis, eelmisel versioonil see polnud oluline.
Ning millegipärast igat mp3 ikkagi ei mängi isegi kui seal Ringtones kataloogis on.
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 25.11.2014 23:22:24 vasta tsitaadiga

Kui mul kunagi oli probleeme mp3 helinaks määramisega, siis kasutasin Poweramp app'i, seal võimalus määrata helinatoon.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.11.2014 18:26:34 vasta tsitaadiga

nonii, location täiesti rivist maas. stock 4.4.4. eile õhtuks lõppes aku ära, android system 30% aku kasutust ja sleepi polnd masin üldse läind. restart ega safe mode locationi tööle ei pand. katsun õhtul romi üle lasta stock 4.4.4'ga ja eks näeb, kas hakkab tööle.

e: peale factory 4.4.4 flash-all.bat hakkas tööle
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
1000V
Aeg maha 10

sõnum 26.11.2014 19:11:26 vasta tsitaadiga

Tere
Peale 5.0 paigaldamist on üleval ribal levipulkadest vasakul mingi viisnurk tekkinud. Mida see näitab?
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 26.11.2014 19:13:32 vasta tsitaadiga

1000V kirjutas:
Tere
Peale 5.0 paigaldamist on üleval ribal levipulkadest vasakul mingi viisnurk tekkinud. Mida see näitab?
näita pilti
tagasi üles
nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 26.11.2014 19:28:38 vasta tsitaadiga

http://www.reddit.com/r/Android/comments/2k6n8g/sp00ky_what_is_this_star_icon_in_the_status_bar/
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
1000V
Aeg maha 10

sõnum 26.11.2014 19:30:24 vasta tsitaadiga

alpha kirjutas:
1000V kirjutas:
Tere

näita pilti

no pole mul siin millegagi pilti teha muuga. tead milline viisnurk on? sama suur kui teised asjad ülal rivis. üleni valge
tagasi üles
nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 26.11.2014 19:34:09 vasta tsitaadiga

omg, esiteks ma juba vastasin ja teiseks androidiga on võimalik screenshotti teha, vol down ja power
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 26.11.2014 19:34:24 vasta tsitaadiga

1000V kirjutas:
Tere

Vol nuppu vajuta ja siis kõik, siis kaob ära
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 26.11.2014 19:37:10 vasta tsitaadiga

See tärnike peaks olema seotud teavitus settingutega. Otsi sealt Heli/teavitused (täpselt ei oska öelda kuna menüü pole eesti keelne).
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 26.11.2014 19:47:38 vasta tsitaadiga

Timoha, see on "ajutine do not disturb".A`la 1tund v mis ise valid. Kui lülitad püsivalt sisse, siis on ring millel kriips läbi. Ja kui välja lülitad "mitte segada" värgi, siis kaob ära üldse.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 26.11.2014 21:27:18 vasta tsitaadiga

olafsand, jap, just seda mõtlesingi. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
helpless
HV kasutaja
helpless

sõnum 27.11.2014 13:57:16 vasta tsitaadiga

Avastasin täna, et telefonis on "appide" listis mingisugused "google hindi sisendi seaded". Neid on siis kokku kolm - kõik muidugi erineva nimega.
Mida asja nagu? Normaalne või? Milleks seda veel vaja on.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  (LG) Google Nexus 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 63, 64, 65  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.