Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 123, 124, 125  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jake
HV vaatleja

sõnum 17.11.2014 18:54:44 vasta tsitaadiga

NII RÄIGET PAKETTIDE HALVENDAMIST POLE EESTI SIDEMAASTIKUL VEEL KUNAGI TEHTUD NAGU ELISA TEGI.

Elisa jopskid on ikka täiesti segi läinud: 11 EUR eest nutipakett sisaldab ainult 1GB internetti endise 50GB asemel? Isegi EMT Diil saab 12 EUR eest 5GB, sh download on 25MB vs Elisa 3,5 MB
Ning kõige kiirem pakett maksab nüüd 29 EUR asemel 35 EUR, ning "piiramatu" asemel on 40GB...

Arvestades, kui plahvatuslikult on mahud tõusnud netikasutuses, on see räige maksahaak kõigile Elisa tulevastele klientidele, kuigi senistel jäävad paketid vist alles ja nad peavad vist õnne tänama, et nii imeliselt soodsatel tingimustel jätkata saavad.

Kaalusin seni Elisa peale üleminekut, kui EMT diili sidusus detsembris lõppeb, just suurema mahu tõttu, aga nüüd on igasugune soov läinud. Mainin ka oma IT-meedias tegutsevatele tuttavatele, sellisest asjast nad ilma negatiivse PRta küll pääsema ei peaks.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2014 18:59:36 vasta tsitaadiga

Jake, tele2 saab 9.90€ eest 30 giga mahtu ja piiramatu 4G kiiruse icon_cool.gif
Jake
HV vaatleja

sõnum 17.11.2014 19:24:20 vasta tsitaadiga

Tele2 4G on suht kehvake vist ainult kahjuks?
tagasi üles
hardi76
HV kasutaja

sõnum 17.11.2014 19:40:21 vasta tsitaadiga

tõsi, see nutikas 5 pakett on ikka tõsine juust oma 300 mb mahuga icon_biggrin.gif õnneks endal sai just ära muudetud veel.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 17.11.2014 19:41:29 vasta tsitaadiga

Võtke siis kallim pakett, valikut ju on!
pois11
HV Guru

sõnum 17.11.2014 19:43:49 vasta tsitaadiga

Huvitav mis nendel zuum tv ja viasati klintidel hakkab olema?
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hardi76
HV kasutaja

sõnum 17.11.2014 19:44:31 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
Võtke siis kallim pakett, valikut ju on!
keegi ei räägi sellest. enne oli seal andmemaht piiramatu siis nüüd on 300 mb! lihtsalt kõri on igalpool nii kokku tõmmatud. testisin seda 4g paketti kuu aega, levi sitem kui 3g ja ruumidesse levimine on ainult suusoojaks, samuti merele levib 3g paremini kui nende 4g millel võiks ulatus kaugemale olla kuna sagedus madalam.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Jake
HV vaatleja

sõnum 17.11.2014 22:49:00 vasta tsitaadiga

Kusjuures huvitav, mul naisel on Elisa ja mul EMT, üldiselt nii Tallinnas kui maal kipub tal stabiilsem 4G olema, kus EMT'l ammu 3G või Edge peale läinud, telefonid sama tüüpi mõlemal.
tagasi üles
Siidiuss
HV vaatleja

sõnum 17.11.2014 23:05:10 vasta tsitaadiga

Elisa keerab jah korralikult kraane kinni "tulevastel" klientidel. Kui nüüd sellised uued ja ägedad paketid on siis inimene kes vähegi andmemahtudest midagi jagab siis liituda vaevalt, et soovib. Kui mul täna mobilise interneti paketti ei oleks siis vaataks kindlasti EMT pakette. Aga kui olemasolevate klientidel ka kraanid kinni keeratake siis tuleb ilmselt väga paljudel operaatorit vahetada. Eks Elisa võrgud ole ülekoormatud ja uusi kliente juurde ei soovita. Mõnes mottes heagi. Olemasolevate klientidel teenus ei lähe siis oluliselt kehvemaks kui uutel kraan kinni sest paljud võrgud ülekoormatud. EMT ressurss ilmselt feel tarbimata ja hea ongi kui uued kliendid võtavad sealt kus on midagi võtta..

Kusjuures minu juures on ainult EMT 4G. Elisa pole siia oma 4G jõudnudki. Nii et kõik oleneb asukohast. Ja EMT 4G sai siin proovitud. Stabiilselt väga kiire oli..
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 17.11.2014 23:21:32 vasta tsitaadiga

Mina pigistasin neilt aastaks 1000min 100smsi ja piiramatu neti (3.5g) olematu kuutasu eest kuus, tekib küsimus mis saab siis, kui see aasta täis saab ja ma neilt uut pakkumist ootan icon_biggrin.gif Hea kui paarsada mega annavad :/
puna
HV Guru

sõnum 17.11.2014 23:28:09 vasta tsitaadiga

Siis on aidaa icon_smile.gif
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
Siidiuss
HV vaatleja

sõnum 18.11.2014 00:40:53 vasta tsitaadiga

Mul miski 12 eurine nutipakett. Alla 3.5 ja üles 1mb. 1000 kõneminutit ka sells sees ja andmemaht 50GB. Uue hinnakirja järgi oleks enamus samad näidud. Va andmemaht. 50GB vs 1GB. Suht karm. Mida ma selle 1GB mahuga teeksin? Meili saaks lugeda ja kogu lugu.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 18.11.2014 01:37:46 vasta tsitaadiga

Päris korralik noahoop ikka Elisa poolt. Mis nüüd juhtus siis, võrguseadmed tõmmati 4g liitumistega pulbriks? Omal õnneks 4g 7/2 nutipakett, miski 13€ kuus. Kusjuures alles mingi kaks nädalat tagasi helistas mulle näitsik Elisast, kes pakkus seda vana nutikalt piiramatu 20 paketti sutsu odavamalt. Müstilised tüübid ikka elisas, hea, et ise ei plaani mingit muudatust teha.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 18.11.2014 03:38:59 vasta tsitaadiga

Kas uued tingimused kehtivad ka vanadele liitujatele?
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 18.11.2014 10:55:43 vasta tsitaadiga

tõenäoliselt mitte ranel, sest teavitatud pole kedagi. See vallandaks liiga suure pahameelelaine ja hüpped teistesse võrkudesse ilmselt!
TT
HV Guru

sõnum 18.11.2014 11:15:44 vasta tsitaadiga

Elisa 4G mobiilis oli võrreldes konkurentidega varem juba kahtlane(10€ 3.5Mbit kiirust), nüüd mahtude piiranguga läheb võrreldes Tele 2 ja EMTga on päris käsitlematu.
Selge millise operaatori poole aastaid ei vaata(kahjuks lepingu tõttu peab veidi veel kannatama).

Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 18.11.2014 11:28:11 vasta tsitaadiga

Endal 1000 minutit 500?sms ja piiramatu 3.5Mbit/1Mbit pakett aastaks soodukaga (originaal 9EUR). Jään ootama uut pakkumist kui soodus läbi saab, sest täit hinda maksta ei soovi. Miks? Sest maal pole siseruumides levi ning selle tõttu jääb põhimõtteliselt teenus kasutamata.

Samas: Mintiga ruuter aknapeal ja 50GB internetti sama kiirusega. Kvaliteet vs hind on vägagi paigas (soodus jällegi ning vist piiramatuks ajaks). Kõige kummalisem on 3G levi mis on 0'i lähedane (telefonil siis, ruuteril on OK). Samas kui telefon aknast välja pista, on kohe 3G olemas. Õues samuti...

Kokkuvõtteks: Väljas autoga sõites on levi üpris hea ning ei pea muretsema nt Youtube/Soundcloud'i kasutamise pärast et maht täis saaks icon_smile.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
madoc
HV kasutaja

sõnum 18.11.2014 12:06:42 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Mina pigistasin neilt aastaks 1000min 100smsi ja piiramatu neti (3.5g) olematu kuutasu eest kuus, tekib küsimus mis saab siis, kui see aasta täis saab ja ma neilt uut pakkumist ootan icon_biggrin.gif Hea kui paarsada mega annavad :/

Mismoodi sul aastane pakkumine on? Mul on küll tähtajatud pakkumised siiamaani(iseteeninduses on kirjas õige pakett, aga reaalne hind minu jaoks on väiksem).
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
phobic
HV kasutaja
phobic

sõnum 18.11.2014 16:01:51 vasta tsitaadiga

madoc kirjutas:
Tiiger15 kirjutas:

Mismoodi sul aastane pakkumine on? Mul on küll tähtajatud pakkumised siiamaani(iseteeninduses on kirjas õige pakett, aga reaalne hind minu jaoks on väiksem).

sain ka samade näitajatega pakkumise tähtajatult.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Smati
HV kasutaja

sõnum 18.11.2014 17:37:02 vasta tsitaadiga

Hull muudatus ikka küll, peabki jääma vist aegade lõpuni oma vana piiramatu paketi otsa istuma. Kellel küll neil pähe tuli selline asi teha? Tüdruksõber tahtis homme ELisasse üle tulla, nüüd vist jääb ära see asi, 5 eurisele paketile pakutud 300 megabaiti on ikka suht väike tänasel päeval.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
janll
HV vaatleja

sõnum 18.11.2014 19:51:18 vasta tsitaadiga

Kasutan Mint lepinguta netti ja eile õhtul oli mingi suurem jama Elisal kella neljast õhtul kuni poole kümneni. Teade neti maas olemisest koristati kohe kiirelt ära info alt. Käisin ostsin täna Tele2 netikaardi igaks juhuks, kes teab mis piirangud üleöö peale pannakse icon_neutral.gif
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 18.11.2014 21:42:33 vasta tsitaadiga

madoc kirjutas:
Tiiger15 kirjutas:

Hmm, mis siin keerulist, sain sooduspaketi (eripakkumine telefoni teel) pealt veel pool alla kui ära minna ähvardasin. Siis lubati aastaks ajaks, hinda pole samas olla kah icon_biggrin.gif

Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 18.11.2014 23:54:55 vasta tsitaadiga

Jumal tänatud ,et 3 nädalat tagasi ei vahetand paketti icon_lol.gif beer_yum.gif Nüüd on kindel ,et istun edasi nutipakett 8 otsas. Kuigi olen kindel ,et küll varsti jälle helistatakse.
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 19.11.2014 01:24:01 vasta tsitaadiga

Kusjuures mulle tundub, et nad selle baasil elavadki, et ametlikud paketid on üle mõistuse kallid, ning siis telefonitsi pakuvad head hinda, mul vist sarnane pakett kui Tiiger15'l, ehk siis tuleb kas lahkumisega ähvardada, või mis veel parem, mingile teisele kompaniile juba liitumisavaldus sisse anda (ma olin isegi mingi hetk juba veendunud, et lähen katsetan Tele2 levi ära, enne kui tagasi meelitati), siis selle peale laekuval telefonikõnel tulevad numbrid kiiresti maa peale tagasi....
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dvd vader
HV Guru

sõnum 22.11.2014 11:12:08 vasta tsitaadiga

eriti hea näkkupanek icon_lol.gif kui mul nüüd oleks vaja paketti muuta, siis olekski pupu. töö juures (eestis) on töökoha võrgus pooled veebilehed kinni keeratud julgeolekukaalutlustel ja peab kasutama läpparit+telefon. aga mingi 40 euri kuus sellise asja eest ikka ei maksa. samuti ainuüksi netiraadio kuulamisele hommikuti kulub juba mitusada megabaiti kuus.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 123, 124, 125  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.