Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia GM100 & GM200 (Maxwell) teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 131, 132, 133  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.11.2014 12:08:04 vasta tsitaadiga

trip kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
http://www.computerbase.de/2014-10/nvidia-geforce-gtx-970-test-roundup-vergleich/
testis 11 kaarti
allikas https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8399700#8399700

Keegi võiks korraliku tõlke teha icon_biggrin.gif

Platz 1: Der Testsieger
MSI GeForce GTX 970 Gaming 4G
The editorial says the MSI GeForce GTX 970 Gaming 4G for this reason a full purchase recommendation.

ja kogulugu icon_lol.gif

järgmine on zotac, muid selgusetuks jääb, miks?
selle pärast? icon_biggrin.gif
tsitaat:
The three fan switch in the 2D mode, unfortunately not turned away, but operate with a relatively low volume

lugesin siis guugli tõlge
keegi seletaks selle lõigu lahti?
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
trip
HV Guru
trip

sõnum 08.11.2014 12:12:09 vasta tsitaadiga

zotac maksab 50€ rohkem kui msi icon_rolleyes.gif.
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kazemaky
HV vaatleja
kazemaky

sõnum 08.11.2014 12:28:31 vasta tsitaadiga

Ma saan DVI-ga biosesse küll, aga seda ainult juhul, kui monitor on enen arvuti sisse lülitamist juba sees. kui monitori pärast alles sisse lülitada, on pilt must kuni windoosani. Veits tüütu icon_sad.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 08.11.2014 12:31:49 vasta tsitaadiga

miks sa monitori eraldi sisse pead lülitama? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kazemaky
HV vaatleja
kazemaky

sõnum 08.11.2014 13:20:22 vasta tsitaadiga

ma olen harjunud seda välja lülitama koos arvutiga, aga ju pean siis hakkama sees hoidma icon_sad.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 08.11.2014 13:26:31 vasta tsitaadiga

kazemaky kirjutas:
ma olen harjunud seda välja lülitama koos arvutiga, aga ju pean siis hakkama sees hoidma icon_sad.gif

palju ta elektrit võtab, kui arvuti väljas, 1w?

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 08.11.2014 13:43:59 vasta tsitaadiga

odavam on siis juba lülitiga vargapesa külge arvuti asjad panna. iseasi kui hästi selline klõpsimine toitekatele mõjub.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 08.11.2014 16:03:57 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Scart kirjutas:
Nvidia võiks küll toorelt <b>piix</b> käia. Tegelt ka noh. Nüüd siis tullakse välja bundlega, mis annab selle sügise AAA mängu ning eelnevalt ostetud kaardid ei ole eligible.

http://www.geforce.com/PickYourPath

Nvidia...lastes ostjaid üle alates 1999 thumbs_up.gif
lapsed, pole väga põhjust solvunud olla, eesti ei nagunii kuulu riikide nimekirja kus bundlesid jagatkse. seesamunegi...mida tahtsingi öelda. loo moraal on selles, et kaarte tuleb osta minu käest sest saksamaa on listis icon_wink.gif

oli täna kopikas rohkem aega ja tegin ühe testi GTX 970 SLI kaartidega. kogu krempel on stockis (ka vesijahutiga prose) http://www.3dmark.com/3dm/4644866, mitte extreme variant http://www.3dmark.com/3dm/4645498?
kohe installin masinasse GTX 980 SLI ja teen veel mõne testi (kui kedagi mõni spets test huvitab siis võin proovida)
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 08.11.2014 16:17:17 vasta tsitaadiga

liiv, AMD ei tee ka Eestiga koostööd, a kaartidega tulid kupongid kaasa ikkagi.. välismaa ladudest tulevad meile eniveis ju.

Tee mängude benche ka.

liiv
HV Guru
liiv

sõnum 08.11.2014 20:55:02 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
liiv, AMD ei tee ka Eestiga koostööd, a kaartidega tulid kupongid kaasa ikkagi.. välismaa ladudest tulevad meile eniveis ju.

Tee mängude benche ka.
mhm, eks sõltub jah algallikast. Mõnel tootjal on baltikumis esindus, näiteks Asust võetakse vist on Leedust, need ei saaks mänge sest meie regioonile pole ette nähtud

Tegelikult ma oleks tõesti nõus tegema benche, ma testin paljusid kaarte (praktiliselt kõiki mudeleid). Nett on erinevaid reviewsid täis aga nende usaldusväärsus kõigub tavaliselt 30% (osad on ju tootjate või müüjate poolt tellitud ja nei ole niiväga erapooletud). Jagaks tulemusi hea meelega teistega aga ma vajaks veidi abi selle juures. Näiteks keegi võiks veebilehe teha, kuhu testide tulemused üles panna. Mõnede testprogrammide juures vajaks abi, ma ei tea täpselt millega täpselt testida ja mis setingute juures jne. Uued mängud on reeglina endal olemas
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 08.11.2014 21:09:27 vasta tsitaadiga

liiv kirjutas:
rmc kirjutas:

Tee mängude benche ka.
mhm, eks sõltub jah algallikast. Mõnel tootjal on baltikumis esindus, näiteks Asust võetakse vist on Leedust, need ei saaks mänge sest meie regioonile pole ette nähtud

Tegelikult ma oleks tõesti nõus tegema benche, ma testin paljusid kaarte (praktiliselt kõiki mudeleid). Nett on erinevaid reviewsid täis aga nende usaldusväärsus kõigub tavaliselt 30% (osad on ju tootjate või müüjate poolt tellitud ja nei ole niiväga erapooletud). Jagaks tulemusi hea meelega teistega aga ma vajaks veidi abi selle juures. Näiteks keegi võiks veebilehe teha, kuhu testide tulemused üles panna. Mõnede testprogrammide juures vajaks abi, ma ei tea täpselt millega täpselt testida ja mis setingute juures jne. Uued mängud on reeglina endal olemas

thumbs_up.gif !

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 08.11.2014 21:23:38 vasta tsitaadiga

liiv, hea üleskutse, loodan, et keegi, kes pädevam veebi alal märkab. ei oleks ulmet vaja, vaid minmaalset ja funktsionaalset.. icon_smile.gif

sätete suhtes.. nii palju kui kuvar, riistvara suudab ja siis levinumad resolutsioonid.. ja olenevalt perfist siis nii, et 60 fpsi ära toodaks, ehk mängitav tase, kuhu kruttima peaks :p

liiv
HV Guru
liiv

sõnum 08.11.2014 22:49:19 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
liiv, hea üleskutse, loodan, et keegi, kes pädevam veebi alal märkab. ei oleks ulmet vaja, vaid minmaalset ja funktsionaalset.. icon_smile.gif

sätete suhtes.. nii palju kui kuvar, riistvara suudab ja siis levinumad resolutsioonid.. ja olenevalt perfist siis nii, et 60 fpsi ära toodaks, ehk mängitav tase, kuhu kruttima peaks :p

Kuvareid on 2. Testida saaks saaks 1920x1200 ja 2560x1440 resol. Ühes arvutis SLI (suurema resoga arvutis). Kuna hetkel on populaarne uus COD Modern Warfare siis praegu mängisin tunnikese. Resol 2560x1440, GTX 970 SLI ja fps oli 91 (+- 10%). Kui ma peaks testima suuremal monitoril väiksemat reso, kas tuleks monitor sättida 1900x1080 ja mängu optionsitest tõmban samuti sellele resole, või piisab kui muuta ainult ühte neist setingutest?

Tegelikult oleks mulle vaja nagunii mingit veebilehte. Saaks kodanikud näha ka neid tooteid mida on võimalik tellida (ma ju ei suuda kogu oma kataloogi siia müüki trükkida). Ei tahagi mingit erilist veebidisani, tavalist praktilise suunitlusega kus ei ole keeruline tooteid lisada. Kellad-viled ei ole ju olulised.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.11.2014 01:30:21 vasta tsitaadiga

Sain ka Asus gtx970 Strix arvutisse ja kui sai arvuti tööle pandud siis ehmatasin ära et miks kaardi vendid ei tööta ja idle temp on 44C... Otsisin siis netist et kas midagi on valesti ja tuli välja et see peabki nii olema icon_eek.gif Täitsa lõpp ikka minu jaoks.... sai siis prooviks mingi 3D mark tõmmatud, kuna momendil mul siin mänge veel pole,siis hakkasid lõpuks ikka vendid tööle icon_biggrin.gif päris vägev ikka,tahaks juba mängida ja vaadata kui võimas kaart siis on icon_razz.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 09.11.2014 01:51:45 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Sain ka Asus gtx970 Strix arvutisse ja kui sai arvuti tööle pandud siis ehmatasin ära et miks kaardi vendid ei tööta ja idle temp on 44C... Otsisin siis netist et kas midagi on valesti ja tuli välja et see peabki nii olema icon_eek.gif Täitsa lõpp ikka minu jaoks.... sai siis prooviks mingi 3D mark tõmmatud, kuna momendil mul siin mänge veel pole,siis hakkasid lõpuks ikka vendid tööle icon_biggrin.gif päris vägev ikka,tahaks juba mängida ja vaadata kui võimas kaart siis on icon_razz.gif

idles ma vente ei kuule ja temp ca 31c, see passiivne variant...ma ei tea. 13markis tempid yle 60 ei läinudki.
lase üks test prooviks thumbs_up.gif

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.11.2014 02:10:46 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Gap kirjutas:

idles ma vente ei kuule ja temp ca 31c, see passiivne variant...ma ei tea. 13markis tempid yle 60 ei läinudki.
lase üks test prooviks thumbs_up.gif

mis programmiga ma saaks vaadata mingi testi ajal temperatuure ? ja kui mängud saan peale siis mängudes ka ? lasin mingit 3D mark DirectX11 testi enne ... täna enam ei viitsi,homme proovin uuesti

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_970_strix_review,1.html

tsitaat:
The new DirectCU II based cooler is so good that it won't even run with GPU temperatures up-to 67 Degrees C.

icon_eek.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 09.11.2014 02:16:31 vasta tsitaadiga

gpu-z

sensorite all pane linnuke log failile. pärast saad järelvaadata

edit: mul kaart auto peal, siiani pole suutnud vente nagu pöördesse ajada testiga. mänginud samas pole, esimene mäng farcry4 saabub varsti icon_razz.gif

tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 09.11.2014 10:17:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

mis programmiga ma saaks vaadata mingi testi ajal temperatuure ? ja kui mängud saan peale siis mängudes ka ? l

MSI afterburner näiteks
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.11.2014 12:50:57 vasta tsitaadiga

mu kaardiga on mingi pull - furmark käima lastes on pmst tulemuseks crash.
muidu korraliku loadiga mängides (näiteks: mordor, cod:aw) on loadi peale tulles mõne aja pärast crash.
payday2 mängides, kus gpu load on mingi 50%, paistab mõnda aega töötavat aga pikas perspektiivis on tulemuseks crash.

vahel recoverdatakse, enamasti käib masin resetti.
peale crashi, isegi kui recovery üle käib, lastakse edaspidi takt 540mhz peale ja kõrgemaks ei lähe.
kõiki 970 jaoks sobivaid draivereid olen proovinud, ei ole mingit olulist vahet.

eile peale 3-4h paydayd proovisin furmarki, lasi 5 min nagu vana mees. kaart oli soe, temp 50-60c juures.
hommikul, kaart idleb, 29c. furmark käima, 2 sekundiga crash.
kas see kurat tõesti sõltub temperatuurist?
mis temperatuuridel teil 970/980 kaardid jooksevad?

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.11.2014 13:12:07 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
tsitaat:

mis programmiga ma saaks vaadata mingi testi ajal temperatuure ? ja kui mängud saan peale siis mängudes ka ? l

MSI afterburner näiteks

tänud.tõmbasin selle afterburneri ära seal jooksevad mingid voldid mälu klokid ja muud asjad fan speed on seal 0% ja näitab et max 1% ... ma midagi klokkima ei hakka,kuna ei jaga seda asja ja ei saa midagi aru icon_biggrin.gif aga seal on see properties kus ma seal täpselt saan panna et ta mul siin näiteks 3D marki ajal näiteks temperatuure ?

sul on lausa 2 strix arvutis heretic666 icon_eek.gif kas sul on ka siis nii et idles vendid ei käigi ringi ? ja see temp 40-50 kraadi vahel ei tee kaardile midagi ?
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 09.11.2014 13:44:57 vasta tsitaadiga

Detachi see mõõdikute värk, ta recordib sulle graafiku anyway tempidest jne. Peale 3D marki sulgemist saad vaadata mis tempid olid. Idles alumine kaart mul 30 kraadi ja ülemine 60 kraadi, mõlemad passiivis. See temp kukub oluliselt kui 750D korpuse eesmine kaas ja tolmufilter vahelt võtta (2 fani pullivas õhku eest sisse), kuid vajadus selle järele puudub icon_smile.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.11.2014 14:11:28 vasta tsitaadiga

seal all on mingi fan speed user define ja sinna klikkides kus on 0 näit ,lööb ta näidu 40% peale.seega hakkavad vendid tööle ja lööb temperatuuri 34 kraadi peale ? kas ma saan selle kuidagi nii panna et ta jääkski nii või võib nii ka olla et vendid ei tööta idles nagu muidu on ? kas sul siis nendel kaartidel ilma mingeid programme kasutamata vendid töötasid ?
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 09.11.2014 14:28:48 vasta tsitaadiga

Gap, miks sa neid fane tööle tahad hirmsasti panna icon_smile.gif ? Tegemist on tootja poolt määratud feature'ga, mitte bugiga. Kui temp üle thresholdi tõuseb siis hakkab alles fan ringi käima, madalamal koormusel pole selleks tarvidustki.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.11.2014 14:31:51 vasta tsitaadiga

aa ok. thnx las ta siis olla icon_biggrin.gif mõtlesin et äkki peavad ikkagi töötama icon_redface.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 09.11.2014 14:40:23 vasta tsitaadiga

heretic666, see ventide seiskus hoidmine alla thresholdi on lihtsalt gimmick, ei midagi muud. näidatakse ju ainult core tempi, mida teeb vrm ja mälud, seda ei tea ju mitte keegi. kusjuures vendid tõmmatakse nullist käima mingi ülimadala rezhiimiga, ehk siis koormus käivitusel on sitaks suur, mis omakorda mõjub mootorile ja toitele laastavalt. ise hoian gpu vente 80% peal ja kuskilt 60 pealt või nii lükkab pöörded põhja. müra mind ei häiri, kuna kõik ülejäänd vendid on nagunii 100% peal (2xCPU + 6 korpuse venti ja toide) ja 80% peal video vendid müra juurde ei tekita.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia GM100 & GM200 (Maxwell) teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 131, 132, 133  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.