ppg, mis see reso ikka muudab.. graafika ju sama. Ning kas oled üldse vaadanud, mis pesitseb XONE ja PS4 sees? APU................. ei raatsitud isegi dedicated GPU-d CPU-d teha. Telefonid ka varsti kiiremad, no joke. Pole siis ime, et mängud ei suuda 1080p peal joosta.
dreadlock, Unity-t mängisin paar päeva tagasi XONE peal ja reso oleks olnud nagu 800x600.... KOHUTAV.
Probleem pigem nõrgas tableti CPUs, mis bottleneckib kogu masinat.
huvitav mille peal trailer tehtud on , konsooli jaoks vist liiga ilus , aga mine tea ..
fov häiris natuke + see kuidas autosse istus tundus kuidagi eba
PS4 kui ma ei eksi. Mäng on korralikult ära timmitud.Pausisin paljud kohad kinni,et just vaadata detaile.Väga meeldib _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
huvitav mille peal trailer tehtud on , konsooli jaoks vist liiga ilus , aga mine tea ..
fov häiris natuke + see kuidas autosse istus tundus kuidagi eba
PS4 kui ma ei eksi. Mäng on korralikult ära timmitud.Pausisin paljud kohad kinni,et just vaadata detaile.Väga meeldib
unusta ära oma tellis... see on PC.
Ign tüübid mängisid seda rockstaris konsooli pealt samuti.Nad mainisid ka ära,et mõlemad konsoolid 1080 30. Ma just vaatasin oma tellise ign apilt mõlemad intervjuud _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
No jah siis ma ikka väga ei sügele ette tellida kuna nagunii pelan ps4 peal ja mul psn plussi ka pole siis saabgi rohkem üksikmängus raha koguda . Nagunii vaja paar mängu enne läbi teha , selleks ajaks vb juba game.co juba kasutatud Gta V ka müügil.
ppg, dreadlock, HDTanel - ma sain alles seal lehel teada, et nt. Battlefield 4 on 720p peal - kordagi mängides ei suutnud selle peale isegi tulla mitte. Nii et ülteks et suht pseudoprobleem. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
tundub, et mõnede põhiliseks tegevuseks on ekraanilt pixlite ja ruudukeste lugemine kui mängu mängimine _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.