ppg, mis see reso ikka muudab.. graafika ju sama. Ning kas oled üldse vaadanud, mis pesitseb XONE ja PS4 sees? APU................. ei raatsitud isegi dedicated GPU-d CPU-d teha. Telefonid ka varsti kiiremad, no joke. Pole siis ime, et mängud ei suuda 1080p peal joosta.
dreadlock, Unity-t mängisin paar päeva tagasi XONE peal ja reso oleks olnud nagu 800x600.... KOHUTAV.
Probleem pigem nõrgas tableti CPUs, mis bottleneckib kogu masinat.
huvitav mille peal trailer tehtud on , konsooli jaoks vist liiga ilus , aga mine tea ..
fov häiris natuke + see kuidas autosse istus tundus kuidagi eba
PS4 kui ma ei eksi. Mäng on korralikult ära timmitud.Pausisin paljud kohad kinni,et just vaadata detaile.Väga meeldib _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
huvitav mille peal trailer tehtud on , konsooli jaoks vist liiga ilus , aga mine tea ..
fov häiris natuke + see kuidas autosse istus tundus kuidagi eba
PS4 kui ma ei eksi. Mäng on korralikult ära timmitud.Pausisin paljud kohad kinni,et just vaadata detaile.Väga meeldib
unusta ära oma tellis... see on PC.
Ign tüübid mängisid seda rockstaris konsooli pealt samuti.Nad mainisid ka ära,et mõlemad konsoolid 1080 30. Ma just vaatasin oma tellise ign apilt mõlemad intervjuud _________________ PSN: Happy-Gamings
No jah siis ma ikka väga ei sügele ette tellida kuna nagunii pelan ps4 peal ja mul psn plussi ka pole siis saabgi rohkem üksikmängus raha koguda . Nagunii vaja paar mängu enne läbi teha , selleks ajaks vb juba game.co juba kasutatud Gta V ka müügil.
ppg, dreadlock, HDTanel - ma sain alles seal lehel teada, et nt. Battlefield 4 on 720p peal - kordagi mängides ei suutnud selle peale isegi tulla mitte. Nii et ülteks et suht pseudoprobleem. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
tundub, et mõnede põhiliseks tegevuseks on ekraanilt pixlite ja ruudukeste lugemine kui mängu mängimine _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
huvitav, et nüüd ei ole mingeid eri väljalaskeid... ainult tavaline? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
iir, ps4'l oli bundle vist, Xboxil on niigi neid bundleid palju hetkel. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Shade, ega midagi mingisugustest konsool+mäng bundletest kuulda pole olnud?
PS4 GTA 5 bundle tuleb. Ette seda ei müü, kuna ei ole täpne saabumine veel teada. Loodan siiski 18 november need ka müüki saada.
XBOX One GTA 5 bundlet ei tule Samas One peale saabumas selline vägev bundle nagu: 500GB One + AC: Unity + AC 4: Black Flag _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Ega keegi ei oska nõu anda, et kas tasub veel preorder Eestist teha? Mõtlen just seda, et kas see kogus on nii suur, et praegu tehtavatele preorderitele ka jätkub või tasub digitaalne preorder ligi võtta?
Ps4 isendile siis. _________________ Ära arva kunagi, et see on täiuslik.
viimati muutis Klooose 08.11.2014 14:32:09, muudetud 1 kord
oleneb vast kust poest tellid , euronicsil arvatavasti mingi kindel number mänge tellitud ja need kes ennem tellisid need ka saavad , aga noh mine tea ise tegin ka euronicist preorderi ja loodan õigel päeval kätte saada ,
Ega keegi ei oska nõu anda, et kas tasub veel preorder Eestist teha? Mõtlen just seda, et kas see kogus on nii suur, et praegu tehtavatele preorderitele ka jätkub või tasub digitaalne preorder ligi võtta?
Ps4 isendile siis.
Kui ei plaani hiljem maha müüa, siis võta USA poest digitaalne. Tuleb odavam.
Ps4 isendile siis.
Kui ei plaani hiljem maha müüa, siis võta USA poest digitaalne. Tuleb odavam.
Sellega jälle see jama, et mul UK konto ja siis kõik trophid ja asjad tõmbavad minema.
Aga üldiselt ka psn+ on konsooli põhine või konto ? Et kui teen uue konto kas siis uut +'i ka vaja, et neis mängida või toimib ka niisama? _________________ Ära arva kunagi, et see on täiuslik.
ise tellisin psn poest oma uk kontoga.läks 12 euri rohkem kui poes,kuid 100% on ta käes kui saabub 18nov.Sellist mängu ei kavatse müüa enivei+ tulid kõik raha lisad pre orderiga psnist,sest tegin selle oktoobris.Loodan,et psnist tellides saab juba päev varem käsi külge,aga eks näis =) ära ei jõua küll oodata.Mul veebruarini aega siin Eestis passida ja see mäng peaks aja ära sisustama Online saab kindlalt elamus olema oma pundiga _________________ PSN: Happy-Gamings
mind väga ei häirikski kui saaks mõne päeva hiljem kätte , online on nii või naa paar esimest nädalat umbes, ja arvestades mis eelmine aasta online launch ajal oli siis väga ei julgegi paar nädalat oma xboxi online profiili ps4 peale tuua
Aga sel juhul peab see konto, millega mäng ostetud, olema konsooli Primary konto.. või pigem vastupidi, konsool peab olema selle konto Primary konsool. siis saavad sellel konsoolil kõik teised kasutajad mängida.. Sama on plusiga, kui see konto, mis on Primary ja tal on Plus, siis saavad kõik teised kontod netis mängida samal konsoolil ilma eraldi plusi ostmata.
Ei kavatse küll ~12€ rohkem maksta nende xhiitide eest kui kõik mu PS4 content tuleb anyways kaasa (Ok, risk et ei saa samapäev kätte!). _________________ Bawse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.