Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pätu
HV Guru

|
30.10.2014 21:50:27
|
|
|
Küsimus siis. Kuna pikemat aega kraabib hinge mõte, et ostaks PS4. Okei, ostan ära, mis edasi ? PSN store vist eestis ei funka ? Seega peab enda konto registreerima kusagile mujale ? Mis pmst vaja teha oleks, et saada mänge alla laadida jms. Suht dumb selle koha pealt Ehk keegi aitaks ?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaido6
HV kasutaja

|
30.10.2014 22:22:55
|
|
|
Kõik funkab ilusti pead lihtsalt valima kas Soome või UK vahel aga ma ise soovitan UK kuna mul oli Soome konto siis uudiskirjad ja mõned asjad tulevad Soome keeles ,
aga mina ise Soome keelt ei valda siis sobib UK. Muidugi võid valida US või mida tahad aga pead arvestama et näiteks USA kontoga ei saa saa siin Eestis palju asju PSNis aktiveerida !!
See on minu arvamus loodan et said aru
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
30.10.2014 22:24:03
|
|
|
teed soome või uk konto ja tuld
ostad netist või poest prepaid kaarte ja siis nende eest psn-st mänge
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puma
Kreisi kasutaja
|
30.10.2014 23:41:30
|
|
|
vaido6 kirjutas: |
Muidugi võid valida US või mida tahad aga pead arvestama et näiteks USA kontoga ei saa saa siin Eestis palju asju PSNis aktiveerida !! |
mida ei saa PSN-s aktiveerida?
mul on usa kasutaja ja ei mitte mingit probleemi. usa amazonist ostan PSN krediiti eesti mastercard kaardiga ja kõik on tiptop. lisaks on mängud odavamad usd>eur kursi tõttu.. nt 59,90 maksev driveclub maksab läbi selle ostes 48eur
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
31.10.2014 09:40:48
|
|
|
Kindlasti soovitan US konto teha. Just eel pool mainitud hindade pärast. Lihtne näide uus Dragon Age UK stores 65£ vs US store 60$. Amazonist krediiti osta saab ilusti eest krediit kaardiga. Ainult shipping aadressi pead panema US oma. Mingi suvakas hotell või lõbumaja sobib küll
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaido6
HV kasutaja

|
31.10.2014 11:17:18
|
|
|
Puma kirjutas: |
vaido6 kirjutas: |
Muidugi võid valida US või mida tahad aga pead arvestama et näiteks USA kontoga ei saa saa siin Eestis palju asju PSNis aktiveerida !! |
mida ei saa PSN-s aktiveerida?
mul on usa kasutaja ja ei mitte mingit probleemi. usa amazonist ostan PSN krediiti eesti mastercard kaardiga ja kõik on tiptop. lisaks on mängud odavamad usd>eur kursi tõttu.. nt 59,90 maksev driveclub maksab läbi selle ostes 48eur |
Ok siis minu viga kuna mul oli kunagi USA konto aga millegi ärast pidin UK konto tegema ei mäletagi miks aga ju siis minu enda viga
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
31.10.2014 18:18:27
|
|
|
Okei usa või Uk konto. Krediitkaart on täiesti olemas (swedbank deebetpluss) Onlineis mängimist ei sega, kui US konto on ?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puma
Kreisi kasutaja
|
31.10.2014 18:34:00
|
|
|
patrick615 kirjutas: |
Okei usa või Uk konto. Krediitkaart on täiesti olemas (swedbank deebetpluss) Onlineis mängimist ei sega, kui US konto on ? |
mul kõik asjad toimivad.. olen nii juba mitu aastat mänginud (ka ps3 peal oli)
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tormis
HV vaatleja
|
31.10.2014 19:02:17
|
|
|
Ma olen selles maailmas päris uus, alles paar nädalat PS4 omanik. Kasutan sama valemit, mis eespool kirjeldatud - US konto ja ostan Amazon.com kaudu neid PSN kaarte ja kõik toimib. Boonuseks veidi soodsamad US dollari hinnad
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
01.11.2014 10:41:03
|
|
|
Aga selline situatsioon, kolisin ka just PS4'ja peale üle. Mul on varasemast UK konto, kust olen kaartide abil soetatud rahaga asju ostnud ja seal oli vanast ajast veel hunnik naelu peal, nii et sain probleemideta PS Plussi soetada ja kõik töötab. Nüüd tegin juurde USA konto, et ka USA potist osa saada ja kuna on uus konto, tahtsin ühineda 14 päevase tasuta PS plussi pakiga, selleks aga on vaja USA krediitkaardi andmeid ja neid mu muidugi pole. Googeldasin omajagu, aga mingit work-aroundi sellele vist ei ole? Või kaob see krediitkaardi nõue ehk ära, kui USA kontole kaartide abil raha laadida?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
01.11.2014 12:59:07
|
|
|
euforia kirjutas: |
Aga selline situatsioon, kolisin ka just PS4'ja peale üle. Mul on varasemast UK konto, kust olen kaartide abil soetatud rahaga asju ostnud ja seal oli vanast ajast veel hunnik naelu peal, nii et sain probleemideta PS Plussi soetada ja kõik töötab. Nüüd tegin juurde USA konto, et ka USA potist osa saada ja kuna on uus konto, tahtsin ühineda 14 päevase tasuta PS plussi pakiga, selleks aga on vaja USA krediitkaardi andmeid ja neid mu muidugi pole. Googeldasin omajagu, aga mingit work-aroundi sellele vist ei ole? Või kaob see krediitkaardi nõue ehk ära, kui USA kontole kaartide abil raha laadida?  |
see nõue on uk-s ka kui tahad tasuta 14 päeva saada. osta aga psn kaarte lisa raha kontole ja osta mida tahad. ei küsi siis mingeid andmeid kui raha walletis.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
01.11.2014 20:13:32
|
|
|
siven kirjutas: |
see nõue on uk-s ka kui tahad tasuta 14 päeva saada. osta aga psn kaarte lisa raha kontole ja osta mida tahad. ei küsi siis mingeid andmeid kui raha walletis. |
Midagi osta USA konto kaudu pole plaanis, UK oma kõlbab selleks küll, lihtsalt oli soov tasuta lõunast osa saada, aga ilmselt jääb nõuks siis.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
02.11.2014 16:47:41
|
|
|
Kas teil Now TV app töötab Eestis?
Hetkel promo, registeerid tasuta proovika 30 päeva, aadressil www.nowtv.com/ps4 , siis saad tasuta £10 psn krediiti. Pead vaatama vähemalt 1h või 2h midagi läbi nowtv. Kood saadetakse Emailile ja enne 30 päeva täitumist webchatis saad ära lõpetada proovika.
Ise £30 juba nii saand
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
02.11.2014 18:45:54
|
|
|
18+. UK only.
eestis ei tööta midagi. isegi androidi äppi ei saa alla laadida. see uus featuur, Z3 remote play, no mis sellest kasu on kui play pood ütleb, et sina seda rakendust ei saa...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
dreadlock
HV kasutaja

|
02.11.2014 22:49:48
Rest mode fail |
|
|
kellelgi veel peale minu "rest mode" probleeme peale 2.0 update ? Nimelt kui rest mode läheb ei tule enam sealt välja.Pidin lausa uuesti installima update läbi safe mode.Lugesin kusagilt,et tuleb cd eemaldada ja usb controllerile Always premission laadimiseks.Tegin kõik nagu kirjutati ja nüüd jälle ei tulnud rest mode olukorrast välja kuidagi,pidin uuesti installima update jne.Lülitasin nüüd täitsa välja rest mode kuni ei leia lahendust. kellelgi soovitusi ?
_________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kapitan
Kaevur

|
03.11.2014 00:06:10
|
|
|
iir kirjutas: |
18+. UK only.
eestis ei tööta midagi. isegi androidi äppi ei saa alla laadida. see uus featuur, Z3 remote play, no mis sellest kasu on kui play pood ütleb, et sina seda rakendust ei saa...
 |
Minu esimese Z peal töötab ilusti remote play. Kuigi jeblamist oli 2-3 tunni jagu.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
03.11.2014 11:05:43
Re: Rest mode fail |
|
|
dreadlock kirjutas: |
kellelgi veel peale minu "rest mode" probleeme peale 2.0 update ? Nimelt kui rest mode läheb ei tule enam sealt välja.Pidin lausa uuesti installima update läbi safe mode.Lugesin kusagilt,et tuleb cd eemaldada ja usb controllerile Always premission laadimiseks.Tegin kõik nagu kirjutati ja nüüd jälle ei tulnud rest mode olukorrast välja kuidagi,pidin uuesti installima update jne.Lülitasin nüüd täitsa välja rest mode kuni ei leia lahendust. kellelgi soovitusi ? |
Sony on vähemalt midagigi öelnud lõpuks - https://twitter.com/playstation/status/529011271476477952
Ega seal muud polegi, peab ootama kuni see korda tehakse. Endal on ka mingeid pisijamasid olnud peale seda uuendust (mõni mäng ei lae ära, ps restardib ennast). Ma ei saa ikka veel aru, kuidas lastakse nii vigaseid uuendusi välja? Mul ei ole plaanis oma PS'i müüa ega midagi, aga kui üldpildi peale mõelda, siis pettumusi on ikka omajagu.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaoinas
HV vaatleja

|
03.11.2014 11:33:40
|
|
|
Ma siin paar päeva tagasi kurtsin Youtube'i logini probleemi üle. Selle sain iseseisvalt interneti abiga korda, panen juhendi siia ka:
Go into your Google Account Settings, Security, Account Permissions and revoke access to PSN.
Go back to PS4, link to other services, and re-sign in and you should see an access grant list, approve it.
Upload and Youtube Access will now work
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tormis
HV vaatleja
|
03.11.2014 11:52:29
|
|
|
Mul on siiani ilusti rest mode-st ülesse tulnud, aga varem põles konsooli peal triip kui oli rest modes, peale uuendust enam mitte. Kas see peabki nii olema, nagu energia sääst või midagi? Pult laeb ja muidu kõik seni on töötanud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
dreadlock
HV kasutaja

|
03.11.2014 13:46:33
|
|
|
Tormis kirjutas: |
Mul on siiani ilusti rest mode-st ülesse tulnud, aga varem põles konsooli peal triip kui oli rest modes, peale uuendust enam mitte. Kas see peabki nii olema, nagu energia sääst või midagi? Pult laeb ja muidu kõik seni on töötanud. |
Mul tuluke siiamaani olemas seal,rest modes läheb orantsiks ära ja üles ei ärka.Lugesin ala välja,et ei tohi cd plaati sisse jätta mis oli mul mõlemad korrad sees kui juhtus see jama.
Ega jah tõsine jama lasta vigaseid update välja.Endal ka ühe korra restardi lampi teinud ps4 ja ei saanud ka kasutada youtube upload ega appi sisse logitud kuni avastasin selle google premissioni jama ps blogist.Kuid rest mode lahendust ei ole ma leidnud jah.Kasutanud seda alati ja mõtlesin kasutan gta5 jaoks samuti,et restmodes lasen ära tirida psnist mängu ja ärgates tuld.Tuleb siis uus patch ära oodata.SOovitaks ikka kõigil rest mode maha võtta niikauaks,sest ega see kasulik ei ole kui tuleb ps4 restist välja lükata ise ja pärast safe modes jälle asju installida
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aurah
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
03.11.2014 23:38:44
|
|
|
Seadetes tuleb uuesti aktiveerida rest modes üle võrgu äratus või pidev usb toide. Uuendusega muutus niipalju, et usb toide töötab 3 tundi ainult.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
dreadlock
HV kasutaja

|
04.11.2014 02:54:35
|
|
|
Ei aidanud see lahendus,tegin kõik nagu nad õpetasid ja sama tulemus kui rest mode läks.
Sain targemaks nüüd peale katsetamist,et kui plaat väljas pleikarist siis rest mode töötab ilusti.Kui plaat sees siis ei tule restist välja.Vähemalt tean nüüd,et tuleb hoida cd väljas kui kasutada rest mode edaspidise patchini
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tormis
HV vaatleja
|
04.11.2014 09:37:15
|
|
|
dreadlock kirjutas: |
Ei aidanud see lahendus,tegin kõik nagu nad õpetasid ja sama tulemus kui rest mode läks.
Sain targemaks nüüd peale katsetamist,et kui plaat väljas pleikarist siis rest mode töötab ilusti.Kui plaat sees siis ei tule restist välja.Vähemalt tean nüüd,et tuleb hoida cd väljas kui kasutada rest mode edaspidise patchini |
Kusjuures mul rest mode töötas kuni ma seadeid vastavalt sellele õpetusele muutsin. Ma ei teagi mis heapärast ma neid seadeid näppima läksin, sest seni kõik funkas, aga igaljuhul enam konsool ülesse ei ärganud. Seega minu puhul just vastupidine antud soovitusele töötab. Ja plaat oli ka sees jah aga see on koguaeg sees olnud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|