Peale tõsist tuhlamist netis ütleks, et kõik odavama otsa Corsairid on potentsiaalselt ebakvaliteetsed ja coilwhinerid. Erinevaid seeriaid on läbi käinud vähemalt viis, mille puhul mõni ebaõnnesõdur sai oma toidet kolm korda RMAda enne vaikse saamist.
GeForce GTX 980 Ti peaks tulema 50% võimsam kui GTX Titan Black, mis teeb sellest üsna huvitava "looma". Teine põnev toode on dual-GPU GeForce GTX 990. Võib-olla saame lõpuks midagi sellist, et 4K muutub SLI süsteemis mängitavaks
link
Tegin oma 17.10 kuupäevases postituses ASUSele nats liiga, et kõik tooted on nüüd Made on China. Kontrollides mainboardi, Matrix Platinum kaarti jms, avastasin, et minu ASUS "Republic of Gamers" hiirematt on Made in Taiwan
ot: ASUS ROG seeria fännidest on kahju, kes ostavad "Uncompromising Gaming DNA" ROG TYTAN G30 lauaka (see ei ole just odav ost), millel on sees "vinge" GTX680 http://www.asus.com/Desktops/ROG_TYTAN_G30AB/
See ju koos 4 kuvariga. Ma küll ei näe mõtet, miks see mitme kuvari omamine peaks hea olema. Vaatad pilti läbi trellide, kuna igal kuvaril on raam olemas.
ot:
Mind jätab see resolutsioonide teema ka suhteliselt külmaks. Ainult mängimiseks ma seda endale küll ei tahaks ja tänu neile tundub ka, et see mängude 30fps teema tuleneb ka nendest suurtest resolutsioonidest.
Siin kuskilt lugesin midagi, et Apple 27" 5K ekraan pidi olema 30Hz.
Ainult mõne mängu mängimiseks on see mõttetu minu arust. Muud kontsteksti tegeledes on ekraan ikka 1080p ja selles mõõduski tuleb ainult teleka seriaale, sest filmid on kõik miskis muus mõõdus, kuid seda on 1920x1080 mida see 1080p tegelikkuses tähendab.
1920x800 on enamus filmid ja siis taha on märgitud 1080p. See on ka üks asi millest ma aru ei saa. Milleks neid suuri lahmakaid telekaid meile vaja on, kui filmide vaatamiseks milleks nad loodud on, jäävad ikka mustad ribad äärtesse.
pildil on mini-itx? ehk siis kaart on 17cm, mitte 12cm. põhimõtteliselt vaid 4cm lühem pcb kui tavalisel.
iseenesest suhteliselt mõttetu aga samas - msrp hinnaga sihtotstarbeliselt miks mitte.
nii väikesse kasti selline kaart tuleb vaikuse hinnaga. pangu sinna mingi closed-loop vesi tehasest peale, siis räägime edasi.
open-air jahutiga 145w+ puhuda kasti kus on 17*17*1x cm ruumi, +prose. +>200w toide. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 21.10.2014 15:41:38, muudetud 1 kord
Päris hea, kui ULTRA peal ning FULLHD's kordagi ei läinud alla 60 FPSi.
Ning saab korralikult üle kiirendada ka läpaka videokaarti ning temp hulluks ei lähe
Kuna see GTX970 piisavalt jahe siis ei teki probleemi ka õhemates läpakates, isegi väikse OC'ga.
Point sellest, et ASUS ei viitsinud uusi korpusi disainida uute videokaartide jaoks ja kasutavad vanu koledaid jurakaid.
Viilutaja, point siiski selles, et see kole jurakas on suur ja mahutab suurt jahutust, mis avaldab selgelt positiivset mõju nii temperatuuridele kui ülekellamisele.
su väide ei pruugi kehtida kasvõi tolle gigabyte kohta. _________________ - londiste
Ma ise ostsin nädalavahetusel msi gtx 970 ja benchmarkides on tuntavalt kuulda mingi pinin, kui eelnvalt räägiti, et toitekas on põhjustaks, siis see tundub kahtlane, mul on seasonic 760 platinum toitekas, paar kuud vana. See ilmselt ikka kaardist..
Ei tea nüüd kas viia sellepärast garantiisse, vbolla saab veel hullema kaardi vastu (nagu viimati oli gigabyte r9 289x) ja ootamise aeg ka veel..
Mul hakkab mulje jääma, et põhiliselt piniseb benchmarkides. Palju sa ikka jooksutad neid sünteetilisi progesid, tähtis on kuidas eluliselt vajalikes progedes töötab, nagu mängud ja töötlus;)
Mul hakkab mulje jääma, et põhiliselt piniseb benchmarkides. Palju sa ikka jooksutad neid sünteetilisi progesid, tähtis on kuidas eluliselt vajalikes progedes töötab, nagu mängud ja töötlus;)
Ei tea, minul oli benchides vait kui sukk, mängides oli õrnalt kuulda, aga see kadus ka järgmisel päeval ära. Sama mäng, samad seaded. Ju "loksus" midagi paika.
Tundub et õhtul saab korralikult rauda pigistada
Üleeile tulid kenasti uued draiverid ka, loodame et SLI tugi on väikese lihvi saanud, esmastel testidel oli perf veel kaugel tegelikkusest.
Sain täna oma MSI GTX 970 siis kätte, aga oh ei, rõõmu polnud kauaks. Täiskoormusel viskab arvuti pildi tasku. Lõpuks vist on mind kaheksa aastat teeninud 550 W toiteplokk vanaks ja väetiks jäänud. Seoses sellega uuringi, palju siis see loom voolu juurde tahab saada ja mis firma see mõistlikum oleks? Hetkel kohal olevas valikus on vist Chieftech, Corsair, Seasonic ja võib-olla veel mingid?
Selle PSU-ga (vaevalt kuu aega vana) mul vilistab ASUS 970 nagu homset ei oleks. Kaardi vahetasin välja, kahtlustades pigem selle tootjat, aga ka uus kaart laulab täpselt sama valjusti. Seda combot julgeks soovitada vältida.
Toppisin eile Liivalt ostetud 970 amp extreme editioni masinasse. Sain enda rauaga sellise tulemuse(w8.1) http://www.3dmark.com/3dm/4475346
Kellata pole aega olnud veel...
Kuna mul on W10 ka peal siis peaks vaatama w8.1 ja w10 vahet. Pärast kui aega saan siis võiks pulli pärast testida.
Muidu on päris vaikne kaart, õrna coili on kuulda mingis testis aga see on tõesti väike, ehk töötab sisse.
Ei pea olema 500w toide. GTX 970 on suurepäraselt väikse voolutarbega. Tootjad soovitavad GTX 970 kaardile 450w toidet (eile just uurisin spetsiaalselt). Proovige mõnda korraliku brändi. Mõned soovitused:
Silverstone SST-ST50F-ESG Strider Essential Modular 80Plus Gold 500w €75
Super Flower Golden Green HX 80Plus Gold - 450 W €65
Isiklikult Chiefteki alla M või E seeria ei julgeks osta (ei rõhu aboluutsele tõele, võimalik, et eksin ja €40 Chieftek on toode millest võiks sillas olla aga mina seda seda ei julgeks osta, kui mõnikümmend euri kallimalt saab korraliku brandi tippmudelitest midagi valida)
viimati muutis liiv 24.10.2014 22:23:26, muudetud 1 kord
Selle loogika järgi, et PSU on tranformaatorite ulgumise põhjuseks peaks kõik 1kw PSU-d ulguma nii mis hirmus, 10x nõrgem GTX 970 aga seda teeb?
Teiseks, kuidas saab olla PSU kvaliteet ja GPU-l transformaatorite ulgumine seoses, kui kõik PSU-d edastavad 230V 50HZ seinast tulnud pinge 12V-se alalispingena? Küsimus võib tekkida küll, et mõned PSU-d edastavad 12.05V ja teine N 11.95 aga see ei pruugi üldsegi 1 üheses sõtluvuses olla PSU kvaliteedi ja hinnaga.
3ndaks, endal 2 HD6xxx seeriat sees ja täiskoormuse ajal N: Crysis 3 Ultra settingutel ei kuule pärast 3a ka pininat ja need veel võimsamad: 250W ligi.
Minu arust paistab see võimsuse või PSU pähe coil whine määrimine udujutuna...(PS pole mõeldud AMD fänboy trollimisena, vaid pigem coil whine tagamaade huvist)
Minu arust paistab see võimsuse või PSU pähe coil whine määrimine udujutuna...(PS pole mõeldud AMD fänboy trollimisena, vaid pigem coil whine tagamaade huvist)
Mikker vastu Corsairi 750W toidet, siriseb nagu linnuke koormuse all. Ja kuna seda on teinud minu sama kaardiga kaks sama seeria Corsairi toidet ja ka ülal mainiti Corsairi toitega identset probleemi, on ilmselgelt midagi selles combos valesti.
cwt. praegu peaks suurem osa ax seeriast seasonic olema.
Matspoiss, chieftec on sama või odavam kui corsairi cx, nii et tea kui hea soovitus see on.
kumb siis siristab, toide, videokaart või mõlemad?
Vael, amd-l oli 7970 sirina osas murelaps. ma ei teagi, kas mure läks üle või oli see lihtsalt alguses suurt benchimist saatev lugu _________________ - londiste
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.