Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Amphor
Kreisi kasutaja

|
08.10.2014 15:42:58
|
|
|
Ka minul ei näita joont
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
stenerik
HV vaatleja
|
08.10.2014 17:06:11
|
|
|
uus TOTW
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
08.10.2014 17:09:13
|
|
|
ronaldole sifi ei saanud anda, muidu oleks messiga taas joonel olnud
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
08.10.2014 17:24:36
|
|
|
libe kirjutas: |
ronaldole sifi ei saanud anda, muidu oleks messiga taas joonel olnud  |
täpselt nii.
Nüüd muidugi international aga põhimõtte pärast loodan, et ronaldo ühe hattricki veel kütab, siis tahan kaarti näha küll.
Endale pakub Bonucci CB huvi ja Insigne LM, üks hetk võtan ligi ilmselt. Saan veidi meeskonda täiustada, see nädal jälle tõsine töö ja enne E pole võimalik mängida
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
thanq
HV kasutaja

|
08.10.2014 18:14:36
|
|
|
krt lootsin et welbeck on IF
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
08.10.2014 19:22:32
|
|
|
thanq kirjutas: |
krt lootsin et welbeck on IF |
ei saa IFi välja anda, kui ükspäev on hea, kuid teine päev on täielik flop
http://www.whoscored.com/Matches/829600/Live/England-Premier-League-2014-2015-Chelsea-Arsenal
offlines häirib ikkagi see, et raskusastme tõusmisel mängivad minu mehed sitasti
justkui slideritega muudetaks igasugu löögi- ja söödutugevused ebaühtlaseks ning minu mängijate jooksmine on ka nii, et ründajale järgi jookseb nagu noor rebane, kuid ~1 meetri perimeetris järsku enam ei jaksa, tõmbab lihtsalt tempo täiesti maha
lisaks on reaction täiesti persse keeratud, kui vähemalt world classiga mängida - nagu mingid downid oleks platsil
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
thanq
HV kasutaja

|
08.10.2014 19:41:18
|
|
|
mängin ka offlines praegu. Hetkel div 5. käsil ja tõepoolest world class tasemel on ikka nii uimased mängijad mul, et mine hulluks. lisaks ei suuda walcott üle joosta arvuti kaitsjaid, tundub, nagu arvutil on kaitsjad alati 85+ pace'iga ja midfield on skillereid täis, kes hoiavad ülihästi palli. Isegi kui vastasmeeskonnaks on 3,5 tärni meeskond. Ainus mängija hetke meeskonnas, kelles ma pole pettunud, on ramires.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
08.10.2014 19:53:14
|
|
|
libe kirjutas: |
krt lootsin et welbeck on IF |
ei saa IFi välja anda, kui ükspäev on hea, kuid teine päev on täielik flop
http://www.whoscored.com/Matches/829600/Live/England-Premier-League-2014-2015-Chelsea-Arsenal
offlines häirib ikkagi see, et raskusastme tõusmisel mängivad minu mehed sitasti
justkui slideritega muudetaks igasugu löögi- ja söödutugevused ebaühtlaseks ning minu mängijate jooksmine on ka nii, et ründajale järgi jookseb nagu noor rebane, kuid ~1 meetri perimeetris järsku enam ei jaksa, tõmbab lihtsalt tempo täiesti maha
lisaks on reaction täiesti <b>piixu</b> keeratud, kui vähemalt world classiga mängida - nagu mingid downid oleks platsil |
See on järjekordne asi, mis vist kunagi ei muutu. Ma mäletan, et esimest korda soigusin selle jaburuse üle juba FIFA2000 (Poom, vuntsidega Zelinski või Oper ja kes seal kõik olid ) ajal. Pallipuuted on vahel päris halenaljakad. Targema AI programmerimine vist võtaks liiga palju ressurssi ja aega ning EA puhul on mänge arendades üldjuhul rõhk vähe teistel asjadel.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
08.10.2014 19:59:41
|
|
|
ma olen oma squadis Hannes Anieris väga üllatunud
hulka parem, kui henri anier
ojamaal ka 4* skills, aga dribbling on nii pask, et iga puude lendab pall vähemalt meetrikaugusele
*BS
bale teab, kuidas fifa 15 handicapist mööda minna
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2ppin
HV vaatleja
|
08.10.2014 21:02:50
|
|
|
Ostsin ühe õpetuse järgi endale kiirelt 70K BIN'ga Modricu (päeval juba hoidsin silma peal ja BIN hinnad oli seal 80-85K vahemikus). Oli see nüüd tark tegu ? Sain aru, et kolmapäeviti uute nädala tiimide välja tulekul hakatakse kiirelt odavalt asju maha parseldama. Peale ostu avastasin ühe price trackeri ja neid graafikuid jälgides tundub suht s*tt soovitus, sest teisipäevaks lähevadki hinnad lakke, kolmap hakatakse odavamalt müüma ja sealt edasi ainult langevad. Keegi oskab kommenteerida ?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
08.10.2014 21:13:48
|
|
|
P2ppin kirjutas: |
Ostsin ühe õpetuse järgi endale kiirelt 70K BIN'ga Modricu (päeval juba hoidsin silma peal ja BIN hinnad oli seal 80-85K vahemikus). Oli see nüüd tark tegu ? Sain aru, et kolmapäeviti uute nädala tiimide välja tulekul hakatakse kiirelt odavalt asju maha parseldama. Peale ostu avastasin ühe price trackeri ja neid graafikuid jälgides tundub suht s*tt soovitus, sest teisipäevaks lähevadki hinnad lakke, kolmap hakatakse odavamalt müüma ja sealt edasi ainult langevad. Keegi oskab kommenteerida ? |
Mis mängijakaartidesse puutub, siis kõige parem investeering on igasugused IF kaardid (eriti hõbedased, ootad paar kuud ja pärast ujud korraks coinides... seni kuni kõik pakkidesse oled pannud ja s*ttagi sealt ei saa ). Lühiajaliselt ja kiiresti teenimiseks kasuta consumables-kaarte, sest tavaliste mängijakaartidega äritsemine on paras ehku peale minek (kallimate/haruldaste meestega lihtsam, aga selleks peab piisavalt algkapitali olema).
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
08.10.2014 21:16:55
|
|
|
Ostsin ühe õpetuse järgi endale kiirelt 70K BIN'ga Modricu (päeval juba hoidsin silma peal ja BIN hinnad oli seal 80-85K vahemikus). Oli see nüüd tark tegu ? Sain aru, et kolmapäeviti uute nädala tiimide välja tulekul hakatakse kiirelt odavalt asju maha parseldama. Peale ostu avastasin ühe price trackeri ja neid graafikuid jälgides tundub suht s*tt soovitus, sest teisipäevaks lähevadki hinnad lakke, kolmap hakatakse odavamalt müüma ja sealt edasi ainult langevad. Keegi oskab kommenteerida ? |
õige on ise markeerida teatud mängija(d) ning jälgida noid mõne aja jooksul - passida võimalikult tihedalt ning tasub omada coine, et näiliselt odava hinnaga mees ära osta
see siiski kehtib pigem rare meeste puhul, ehk kui mingi rated 80 ilmub pea igasse rare gold packi, siis ei ole mõtet tollega raha teenida, kuna coin buyerid tapavad nonde mängijatega turu ära
olen ka märganud, et sel aastal on mängus compare pricega vaid osa kaarte nähtav ning webappiga näeb kõiki,
seega tasub ettevaatlik olla hindade määramisel
suure raha teenimiseks on muidugi veel hea passida peale announcemente võrgutööde või muu taolise jaoks, kuna paljud kasutajad ei passi nendele, siis võid saada viimase pakkumise kaardile hetkel, mil enam keegi teine pakkuda ei jõua
see turg on keeruline teema ning kui on viitsimist, siis selle masterimisega on võimalik ratsa rikkaks saada, st võid hakata kasvõi ise coine müüma
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2ppin
HV vaatleja
|
08.10.2014 21:37:12
|
|
|
Okei, tegelikult polnudki kavas hetkel odavalt osta ja natukese pärast kasumiga maha müüa, pigem vajalik ost, et meeskonda tugevamaks teha, sest lugesin siit samast teemast, et heade mängijate hinnad hakkavad tõusma. Teise õpetuse kohaselt valisin ostu tegemise päevaks tänase, sest pidavat kõige madalamad hinnad olema. Nagu sai mainitud, siis sai hiljem graafikuid jälgitud ning tundub, et kindel trend juba välja kujunenud nende hindade loksumisel. Ilmselt arvasin petlikult, et hetkel hea aeg see mees ära osta, aga ei ole hullu .
Ise viimased päevad üldse särkidega äritsenud ja stabiilselt 20-30k kasumit päevas, olenevalt kuidas viitsin.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
08.10.2014 21:41:43
|
|
|
Okei, tegelikult polnudki kavas hetkel odavalt osta ja natukese pärast kasumiga maha müüa, pigem vajalik ost, et meeskonda tugevamaks teha, sest lugesin siit samast teemast, et heade mängijate hinnad hakkavad tõusma. Teise õpetuse kohaselt valisin ostu tegemise päevaks tänase, sest pidavat kõige madalamad hinnad olema. Nagu sai mainitud, siis sai hiljem graafikuid jälgitud ning tundub, et kindel trend juba välja kujunenud nende hindade loksumisel. Ilmselt arvasin petlikult, et hetkel hea aeg see mees ära osta, aga ei ole hullu .
Ise viimased päevad üldse särkidega äritsenud ja stabiilselt 20-30k kasumit päevas, olenevalt kuidas viitsin. |
kust sa neid graafikuid vaatasid
pigem inimesed müüvad kraami madalate hindadega siis, kui uus IF on välja loositud ja olemasolevad coinid otsa saavad
vanasti oli happy hour'id 1h või lühiajalised, fifa 14 saati on kõik happy hourid olnud pikaajalised, ehk ei ole olnud häid ostmismomente
samuti ei ole olnud võimalusi luckida pakkidega
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2ppin
HV vaatleja
|
08.10.2014 21:48:33
|
|
|
http://fifaaddiction.com/ultimate-team/price-guide/ siit vaatasin. Hetkel turul olevaid asju ütleb küll väga täpselt. Kohe kui nägin siit ,et 1min tagasi tuli 70 BIN, siis läksin võtsin ära. Nende keskmiste osas kindel ei ole, aga ei tundu küll ,et valetaks.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jewman
HV vaatleja
|
08.10.2014 21:52:39
|
|
|
Võtsin siis ka FIFA 15 demo ette, et näha kas on mõtet osta jne. WOW! Viimane FIFA oli mul 13 ning võrreldes sellega on edasiminek imeline! Animatsioonid ning kontroll mängijate üle on suurepärane!
Kust praegu mängu kõige odavamalt soetada saaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
thanq
HV kasutaja

|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
IvarV
HV kasutaja

|
08.10.2014 22:24:59
|
|
|
Jewman, Mehhiko Origin ilmselt.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2ppin
HV vaatleja
|
09.10.2014 22:38:29
|
|
|
Kas need punased lülid mõjutaksid kuidagi mängijate esitust ? Kui team chemistry 100 ning mängijate enda oma ka kõigil 10, siis ei tohiks vahet olla ju ?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.10.2014 22:41:00
|
|
|
Kas need punased lülid mõjutaksid kuidagi mängijate esitust ? Kui team chemistry 100 ning mängijate enda oma ka kõigil 10, siis ei tohiks vahet olla ju ? |
ei
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
10.10.2014 01:48:10
|
|
|
väga lamp, juhin 5-1 , umbes 70 minutil löön veel ühe värava, samal ajal tüüp disconnectib kui celebration hakkab. ja wow! mina saan kaotuse kirja!
täitsa lamp: järgmine mäng, mingi 15 minut käimas, kutt disconnectib: ma läksin 1vs1, ... ja mõtlen et jälle saan kaotuse kirja.. aga oh ei, viigipunkti! (seis oli 0 :0) väga lamp asi toimub hetkel.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
thanq
HV kasutaja

|
10.10.2014 13:38:59
|
|
|
keegi oskab anda soovitust, kuidas arvuti vastu mängides efektiivselt tacklingut teha? Alati lendab pall paari meetri kaugusele järgmise vastasmängija kätte. Ometigi suudab arvuti minu mängijalt üli kergelt palli kätte saada, ilma et pall kaugustesse lendaks. Sama probleemiga vaevlesin ka fifa14s. Lisaks vilistab kohtunik iga natukenegi füüsilisema kontakti vastasmängijaga veaks, väga raske on puhtalt palli kätte saada. Praegune taktika on lihtsalt survestamine, kuni lüüakse pall puhtaks või eksitakse sööduga.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
10.10.2014 16:06:22
|
|
|
keegi oskab anda soovitust, kuidas arvuti vastu mängides efektiivselt tacklingut teha? Alati lendab pall paari meetri kaugusele järgmise vastasmängija kätte. Ometigi suudab arvuti minu mängijalt üli kergelt palli kätte saada, ilma et pall kaugustesse lendaks. Sama probleemiga vaevlesin ka fifa14s. Lisaks vilistab kohtunik iga natukenegi füüsilisema kontakti vastasmängijaga veaks, väga raske on puhtalt palli kätte saada. Praegune taktika on lihtsalt survestamine, kuni lüüakse pall puhtaks või eksitakse sööduga. |
Ega ilmselt raskemate raskustega keegi ei võta CPUlt naljalt palli ära. Ma üldiselt vastaste poolel üritan rämedat survet anda kui on võimalus mängija nurka suruda. Kui saab üle välja siis kannatlikult kaitsesse sööduliine kinni panema kuni eksivad. Aga üldiselt CPU vastu mängimine pole see fifa kuigi nauditav minu arust, vähemalt legendary raskus on küll selline, mis ajas igasuguse isu offline divisioni teha vahepeal, vägisi vägevalt vägistades lõpuks siiski sai selle div 1 tiitli ära võetud... uuesti küll ei viitsi, pole seda geberniiti väärt
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
10.10.2014 16:14:54
|
|
|
eile siis proovisin CPU vastu üle mitme aasta. Legendary raskusega, mina olin Manu ja vastane oli Man City. 4-2-2-2 taktika ja tuli 3-2 võit ära.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
10.10.2014 19:36:21
|
|
|
EA peaks patchi laskma, kus vsync ja aa optionid on. Replayd ja need stseenid, kus kaarte antakse jms. peaksid just ilusad olema..vaadake neid käsi. Suht inetu..
http://www.upload.ee/image/4301684/asd.jpg
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |